Auto360

• Badge2025
4.6

12 omdömen om Auto360

Anders Wilhelm Ö

Bemötandet var bra, lite otur med väntetiden som blev 1 timme längre än förväntat pga av att de nya däcken inte var påsatta trots att jag lämnade in vinterdäcken ett par dagar innan men så är det ibland. Ni bytte till nya sommardäck på bilen men jag hittar ingen märkning på vinterdäcken så jag vet inte vart vinterdäcken skall sitta (fram/bak) nästa år

Svar från Auto360

Tack för din kommentar. Vi hör dig och vi ska se över vad som brustit och hur vi kan förbättra det framåt. Vänligen Petra

Artur N
Skrev om Auto360

Snabb service,trevlig o kunnig personal

Svar från Auto360

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänligen Petra

Martin A
Skrev om Auto360

Kunnig och hjälpsam personal Fick bra hjälp med hjuli inställning och skifte av däck

Svar från Auto360

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hälsningar Petra

Jessica Therese J

Blev bemött på bästa sätt! Behövde byta en del på bilen akut och trots att det var bemanningsbrist, löste de problemet under dagen.

Svar från Auto360

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar Petra

Ernst Ingemar L

Bra bemötande och bra information kring arbetet.

Svar från Auto360

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra

Marianne Lisbe D

Däckbyte bemötandet helt ok tidbokat möte och tiden hölls

Svar från Auto360

Tack för att du delar med dig – vi tar med oss dina intryck framåt. Vänligen Petra

Gunilla P

Service, däckbyte och reperation

Svar från Auto360

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada av din respons! Vänligen Petra

Kjell Rune N

På ett mycket bra sätt. Höga förväntningar som de levde upptill, Mycket bra. Bilrepration. 👍👍

Jenny Camilla D

Supertrevliga och bra och snabba att ha göra med!

Svar från Auto360

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänligen Petra

Lars B
Skrev om Auto360

Trevligt bemötande hela vägen.

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänligen Petra

Plåt & Målerise G

Vi har 6 äldre fordon som vi lämnar in med jämna mellanrum och det har under senaste året fungerat perfekt! Dom håller alltid det dom lovat o gör ofta det lilla extra och man känner sig aldrig lurad vilket man tyvärr ofta gjort innan hos andra bilmekaniker. Jag/vi är helnöjda! Mitt råd till er som läser detta är att testa o lämna in bilen en gång o efter det så kommer ni inte att chansa genom att lämna in bilen nån annanstans utan ni kommer fastna här precis som vi gjort! :-) MVH Robert Kvarnfjärd Götalands Tak plåt & måleriservice AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänligen Petra

Ingvor Mari M

Trevlig personal. Mycket hjälpsamma samt får man snabbt tid där

Svar från Auto360

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänligen Petra