Bästa bemötandet och service alltid glada och hjälpsamma ❤️.
Kalle Knutsson Service AB
Välkommen till KK Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kareby! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför bland annat däckbyte, förvarar dina hjul på däckhotell, säljer nya däck och fälgar, utför 4-hjulsinställning och mycket mer. Vi är även ackrediterade för att släcka dina...
27 omdömen om Kalle Knutsson Service AB
- Fackmannamässigt arbete - Offerter stämde väl mot slutpris. - Vänligt bemötande under hela processen
Lätt att boka o allt funkade klockrent. 😊
Alltid proffsiga och givet pris håller
Alltid go känsla att lämna bilen hos K.K.. Snabba, noggranna och hittar bra lösningar på diverse konstigheter som kan uppstå på en gammal kär BMW😁 Mvh. Anders.
Bra service och trevligt bemötande som alltid genom åren!
Snabb och professionell hjälp
Det kändes bra att lämna bilen hos er och att det fanns en lånebil eftersom vi bor på Hyppeln en ö i Gbg norra skärgård toppen vi kommer tillbaka. Lena Marie.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Kalle Knutsson Service
Engagerad personal. Trevligt och korrekt bemötande. Lyssnar på kunden.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Kalle Knutsson Service
Alltid bra service och bra bemötande 👍
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänllig hälsning Kalle Knutsson Service
Toppen bra och trevligt bemötande fri lånebil bilen snabbt klar
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Väldigt bra service o bemötande.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden
Mycket bra service och kunnig personal.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Blir alltid bra bemött här! Snabbt, bra information, kunniga.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Kundmottagaren väldigt trevlig och snabb . Mekaniker dom är toppen personlig service på toppnivå. Lämnade denna gången för dålig kyla i min Service bil som dom löste snabbt.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan
Lätt att ha att göra med! Lovat skick på varan stämde 👍
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan
Perfekt jobb, en verkstad som andra verkstäder borde försöka efterlikna!!
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
De är alltid toppen när jag behöver
Toppenverkstad som hittar felen och alltid ställer upp! 👍💪
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Alltid pålitliga, inga obehagliga överraskningar, hör alltid av sig innan de gör något som inte finns i offerten.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Trevligt bemötande och god service. Har anlitat KK service flera gånger och blivit nöjd med jobbet de utfört. Lasse
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket trevligt bemötande och lätt att få en tid för reparation. Duktiga mekaniker
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen.Tusen tack! Tusen tack! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Pålitliga och tillmötesgående!
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan
Bra tillgång och bra bemötande!
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Trevligt bemötande av kunnig personal. Positivt med återkoppling kring ärendet både inför och under tiden. Snabbt hanterande! Möjligen hade kostnadsredovisningen kunnat vara mer specificerad, men över lag mycket nöjd! /Daniel
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Hälsningar Verkstan
Bra servicr. Smidigt med lånebil
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Personalen är alltid lika tillmötesgående . Mina erfarenheter är att arbetet de utfört med min bil alltid är förstklassigt .
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan