Rollsbo Billackering AB

Rollsbo Billackering AB

www.rollsbobillackering.se
  • BadgeNineYears
4.7

Välkommen till Rollsbo Billackering och Bilskadecenter! Vi utför lackering och bilskadereparationer för alla bilmärken, och är auktoriserad skadeverkstad för Mitsubishi, Nissan, Citroên, Fiat, Alfa Romeo, Jeep. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har också samarbete med många bilföretag i området som Allt i Bil, Bilab,...

647 omdömen om Rollsbo Billackering AB

Sedan starten hos Reco 2016

Alexander John H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Trevliga och extremt snabb service.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Alexander, Det gör oss oerhört glada att läsa ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Kenth J
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra service och jättebra utfört arbete

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Kenth, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord och det glädjer oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Lars H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Min skada blev perfekt fixad på utsatt tid. Enkelt och smidigt som det ska vara

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lars, Det gör oss oerhört glada att höra att vi levde upp till dina förväntningar och att du blev nöjd. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.

Håkan L
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Jag fick ett jätte bra bemötande av dom Jag hade inga förväntningar men det blev perfekt Dom bytte och lackade en framskärm och lite annat

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Håkan, Vi tackar dig oerhört mycket för dina fina ord och hälsar dig varmt välkommen åter.

Kerstin J
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Lite tråkigt bemötande. Har åkt tillbaka tre gånger för att åtgärda olika fel efter reparation. En ursäkt tycker jag är det minsta man kan begära att få när företaget har gjort fel och dessutom tre gånger.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Kerstin, Jag är hemskt ledsen över detta, så ska det absolut inte gå till. Jag ber om ursäkt åt företagets vägnar och hoppas att felen är åtgärdade. Med vänlig hälsning Rollsbo Billackering

Milorad S
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Jätte bra allt från kundbemötande till allt annat

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Milorad, Härligt att höra att du blev så nöjd. Vi hälsar dig välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Madeleine W
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Fint bemötande av Tomas och bra svar på de frågor jag ställde. Även snabb leverans tillbaks för min bil.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Madeleine, Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi tackar dig innerligt för att du tog dig tid att skriva. Tomas hälsar att han är glad att han kunde stå till tjänst. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.

Arash K

Rekommenderar starkt! Snabbt och smidigt

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Arash, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Ture T
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra och korrekt mottagande. Jag var orolig att nyansen skulle avvika men det blev mycket bra. Försäktingsärende rikt och omlack v.bakdörr.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Ture, Va glada vi är över att vi kunde leva upp till dina förväntningar och att du blev nöjd med allt från mottagande till färdigt jobb. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.

Anders G
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Perfekt bra bemötande kändes tryckt bra jobb på bilen är fult nöjd👍👍👍

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Anders, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete, du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Bertil F
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Ett personligt men korrekt bemötande. Väl utförd reparation.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Bertil, Vi tackar för dina fina ord och hälsar dig varmt välkommen åter.

Nils G
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Jag är toppen nöjd med allt från första bokningssamtal med skadebesiktning och sedan ett väldigt fint lackerings jobb. Bra på alla sätt 😊

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Nils, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.

Lena Emma Karin J
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra bemötande och kunnig personal.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej, Rollsbo Billackering tackar dig innerligt för att du tog dig tid att skriva ett sånt fint omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka.

Kenth A

Trevlig personal Snabbt fixat

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Kenth, Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin recension. Vi hälsar dig varmt välkommen åter

Johan T
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Enkelt, snabbt och smidigt. Fint resultat

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Johan, Rollsbo Billackering tackar dig innerligt för dina fina ord och hälsar dig välkommen åter.

Citylaser
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Otroligt bra jobbat! Det går snabbt och gör det där lilla extra som uppskattas enormt. Väldigt nöjd varje gång! Jätte proffsigt verkligen. Rekommenderar starkt⭐️

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Nancy, Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi är oerhört tacksamma och glada över att du blev så nöjd. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering. Vi önskar dig en God Jul

Jan M
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Övergripande smidigt. Tacksam även för hjälp med ett par mindre skador som kunde åtgärdas i samband med en större reparation. Snyggt blev det också.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Jan, Vi tackar dig innerligt för detta fina omdöme, och är väldigt glada över att du blev nöjd. Rollsbo Billackering hälsar dig varmt välkommen åter.

Hampus W

Bra bemötande, bra resultat

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Hampus, Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Välkommen åter.

Kenneth O
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Mycket väl bemött via telefonkontakt först Lugn,trevlig och saklig kundmottagare Jag hade goda förväntningar p.g.a rekommendation från en bekant och Rollsbo Billackering levde upp till dom Lämnade in bilen i ett försäkringsärende för skadereparation Allt fungerade perfekt Bilen blev klar på utsatt datum och väldigt bra reparerad Mycket god upplevelse

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Kenneth, Vi är oerhört tacksamma för dina fina ord, och väldigt glada över att vi levde upp till dina förväntningar. Varmt välkommen åter önskar vi på Rollsbo Billackering.

Victor J
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Positivt bemötande inga konstigheter, Är mycket nöjd med resultatet!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Victor, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete. Vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka.

Ingemar T

Mycket bra bemötande trevligt

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Ingemar, Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter

Martin H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Professionell helhet. Nöjd med deras arbete

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Martin, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Vi tackar dig innerligt för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Olof W
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra bemötande snabb o bra service

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Olof, Rollsbo Billackering tackar dig innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter

Håkan K
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Professionellt och trevligt bemötande samt ett riktigt bra utfört jobb.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Håkan, Tusen tack för detta fantastiska omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig varmt välkommen tillbaka.

Bengt K
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Mycket trevligt och bra bemötande OCh väldigt snabbt och bra utfört arbete

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Bengt, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord och omdöme. Välkommen åter.

Håkan H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Allt funkade som det skulle. Bra bemötande och höll utlovad tid

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Håkan, Vi tackar dig för att du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Milos L
Skrev om Rollsbo Billackering AB

I had that bad luck to have crash and after i had good luck to take my car to painting to Rollsbo Billlackering. One word....proffessional!!!! Thanks.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hi Milos, Thank you so much for your kind words. We are so happy to hear that you are satisfied and that you call us proffessional. We don´t want you to crash your car again, but if you do, you are welcome back.

Hasan P
Skrev om Rollsbo Billackering AB

De var väldigt bra, jag tackar dem.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Hasan, Det är vi som ska tacka dig för dina fina ord. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.

Lars H

Superbra proffsigt perfekt nyans

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lars, Vi tackar dig innerligt för detta fina omdöme. Du är alltid välkommen åter till oss på Rollsbo Billackering.

Inger H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Jag fick snabbt besked, vänligt bemötande och resultatet lev över förväntan. Ni fixade också till några småskador i kavken som jag inte vett om. Mycket nöjd!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Inger, Vi är oerhört glada över ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.

Zlatan B
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra utfört arbete. Väldigt nöjd.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Zlatan, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Vi hälsar dig välkommen åter.

Finn S
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Mycket proffsiga. Bra bemötande och framför allt ett bra jobb.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Finn, Rollsbo Billackering tackar dig för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Marie S

Blev anvisad av Länsförsäkringar

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Marie, Vi tackar att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme och hälsar dig varmt välkommen åter.

Gunnar A
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra bemötande, mycket god service!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Gunnar, Tusen tack för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering..

Geir H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Trevligt bemötande och mycket bra utförd arbete. Rekommenderas.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Geir, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete. Vi tackar att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.

Lisbeth H

Trevlig personal. Leverans väl inom tiden de Sagt. Bra jobb. Mycket nöjd 😄

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lisbeth, Det glädjer oss att du är nöjd med utfört arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.

Safaa K
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Syns knappt att man lackerade halva bilen. Toppen arbete!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Safaa, Tusen tack för dina fina ord. Vi hälsar dig välkommen åter.

Britt-Marie J
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Vänligt bemötande. Kunnig personal. Proffsigt!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Britt-Marie, Vi är oerhört glada över att du lämnat ett så fint omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Peter O
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Trevligt bemötande snabb åtgärd med perfekt resultat.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Peter, Finare omdöme än ditt är svårt att få. Vi tackar dig innerligt och hälsar dig välkommen åter.

Lennart F
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Trevligt bemötande och en bra lackering på skärmen.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lennart, Härligt att höra att du blev nöjd med både bemötande samt utfört arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Gert K

Allt var perfekt! Trevligt bemötande

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Gert, Vi strävar alltid efter perfektion och är glada över att vi lyckades uppfylla detta. Rollsbo Billackering tackar dig för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Raza A
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Jag mycket nöjd,bra jobbat trevligt personal

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Raza, Vi är oerhört glada över att du blev så nöjd med utfört arbete och vi tackar för ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.

Lars L
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Snabb och bra rep blev färdig före utlovad tid

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lars, Tusen tack för dina fina ord. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.

Bengt A
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra service.Snabb leverans.Bra utfört arbete.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Bengt, Vi tackar innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Michael I
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Det gick fort och resultatet va riktigt bra. Rekommenderar detta stort och är tacksam över jobbet.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Michael, Vilket fint betyg, tusen tack. Vi är jätteglada över att du blev så nöjd med både arbetet och att det gick fort. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Andreas B
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra och proffsigt bemötande. Bra resultat av lackering av vår kofångare.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Andreas, Vi tackar för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Cay D
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Slutresultatet på lacken blev bra, inget att klaga på där. Tyvärr så var det dock slipdamm inne i bilen samt att det saknas skruvar efter att de har återmonterat kofångaren.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Cay, Vi är hemskt ledsna över att det fanns slipdamm kvar i bilen samt att det saknades skruvar. Kom gärna förbi oss när du har möjlighet, så ska vi ta en titt på detta och givetvis åtgärda bristerna. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka

Carina N
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Smidigt och proffsigt motagande enkelt att lämna och jämta bilen.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Carina, Härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och utfört arbete. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.

Mark H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Duktiga och trevlig personal. Ordnade tid snabbt när det behövdes.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Mark, Vi tackar innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter. Mvh Rollsbo Billackering.

Björn E
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Jag är nöjd inget att anmärka på

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Björn, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Vi tackar dig för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.