Bilen blev som ny. Bra och trevlig service
Rollsbo Billackering AB
Välkommen till Rollsbo Billackering och Bilskadecenter! Vi utför lackering och bilskadereparationer för alla bilmärken, och är auktoriserad skadeverkstad för Mitsubishi, Nissan, Citroên, Fiat, Alfa Romeo, Jeep. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har också samarbete med många bilföretag i området som Allt i Bil, Bilab,...
687 omdömen om Rollsbo Billackering AB
Sedan starten hos Reco 2016
Hej Björn Philip Fredrik, Tusen tack för dina fina ord. Rollsbo Billackering hälsar dig varmt välkommen åter.
Mycket bra service. Jätte nöjd med deras arbete.
Hej Elma, Tusen tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter.
Trevligt bemötande, snabbt och bra arbete!
Hej Stig Thomas, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord och hälsar dig varmt välkommen åter.
Besta-Najbolji - Dobar kvalitet
Hej Vladan, Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.
Professionellt bemötande, snabb service, leverans i tid!
Hej Anna, Vi är väldigt glada över att höra att du blev så nöjd med utfört arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Jag blev bra bemött och genom gång av mitt problem. Jag fick bokat en tid som jag är nöjd med. Jag lämnade och fick tillbaka bilen, som var utlovat. Arbetet bestod i att byta bakre stötfångaren som var skadad.
Hej Barbro Maud Irene, Tusen tack för dina fina ord, du är varmt välkommen åter.
De gör mycket bra reparationer på skadade områden och är väldigt nöjda med resultatet. Vi såg några sensorproblem efter att vi hämtat bilen, men de kontrollerade det så snart som möjligt och löste det på kort tid
Hej Tayfun, Vi tackar dig innerligt för ditt fina omdöme. Varmt välkommen åter.
Riktigt bra mottagande och leverans. Smidigt med bokad hyrbil och jag är supernöjd med resultatet av reparationen!
Hej Ulf, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Tusen tack och välkommen åter.
Riktigt fint utfört arbete med min lackskada på bilen. .
Hej Daniel, Tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.
Är supernöjd med servicen! Trevlig personal!
Hej Israa, Det glädjer oss att höra att du är nöjd med oss på Rollsbo Billackering. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Trevligt bemötande och ett bra jobb.
Hej Ann-Charlotte, Tack snälla för dina fina ord. Rollsbo Billackering hälsar dig varmt välkommen åter.
Smidigt och snabbt! Det blev mycket bra!
Hej Ida Victoria, Vi tackar dig innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.
De var professionella och snabba!
Hej Peter, Tusen tack för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Snabb och bra hjälp. Resultatet blev riktigt bra och bilen ser som ny ut igen. Rekommenderas starkt!
Hej Anna Maria Elisabeth, Va härligt att höra att du blev nöjd med resultatet. Rollsbo Billackering hälsar dig varmt välkommen åter.
Bra bemötande o företaget agerade på ett bra sätt! Krock o lackskada åtgärdades!
Hej Ronny, Det glädjer oss att höra att du blev nöjd med utfört arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Trevligt bemötande, bra utfört arbete och rimlig tid innan min bil blev färdig.
Hej Eva-Maria, Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Trevligt bemötande men kunnig personal, snabbt åtgärdat med mycket bra resultat
Hej Hans Jesper, Vilket härligt omdöme, det tackar vi för och hälsar dig varmt välkommen åter.
Arbetet blev snabbt och väldigt fint gjort.
Hej Roger, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord, det värmer. Välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Otrevligt bemötande, blev sena men meddelade ej detta
Hej Mikaela, Vi är hemskt ledsna över att utfört arbete dröjde och att du upplevde ett otrevligt bemötande. Jag ska personligen kika på vad som kan ha hänt. Mvh Rollsbo Billackering.
Trevligt bemötande och fick tillbaka en bil i absolut toppskick. Rekommenderar Rollsbo billackeringen
Hej Susanne, Tusen tack för dina fina ord, vi är jätteglada över att du blev så nöjd och hälsar dig varmt välkommen åter.
Jättebra mottagande och hjälp. Bra bemötande i telefon och fick gjort servicen snabbt.
Hej Peter, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete. Vi tackar dig för dina fina ord. Välkommen åter.
Mycket bra väldigt nöjd bra service
Hej Lena, Vi tackar dig innerligt för att du tog dig tid och skrev ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.
Lackade om bakluckan, perfekt resultat, ser ingen skillnad mot original.
Hej Kenneth, Det glädjer oss att höra att du blev nöjd med resultatet på bakluckan. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Allt gick snabbt med utmärkt resultat.
Hej Karl.Gösta, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord. Det är precis såhär det ska gå till: snabbt med utmärkta resultat. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Bra jobb Trevligt bemötande
Hej Ulf, Härligt att höra att du är nöjd. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.
Fick ett mycket trevligt bemötande i receptionen vid inlämning av bilen. Hela processen sköttes smidigt och professionellt, från början till slut och inom utsatt tidsram. Resultatet överträffade mina förväntningar – jag är väldigt nöjd. Rekommenderar varmt Rollsbo Billackering!
Hej Kener, Tusen tack för dina fina ord och att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Du är alltid välkommen åter till oss på Rollsbo Billackering.
Snabb & bra service , bra bemötande !
Hej Helena Marianne, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord och hälsar dig varmt välkommen åter.
Den var jättebra..Bra bemötande vid visning av bilen och lacken var bra.De gick fort att få tillbaka bilen med såpass mycket jobb som lagts mer på den .
Hej Hasse, Tusen tack för din recension och ditt fina omdöme. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Enkelt att få tid, trevligt bemötande
Hej Anders Mikael, Det glädjer oss att höra att du är nöjd. Vi välkomnar dig åter till oss på Rollsbo Billackering.
Kanonbra, jättefint bemötande och bilen klar på utsatt tid
Hej Nils, Vi tackar dig innerligt för detta fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Allt var jättebra vänligt bemötande och bra utfört arbete vi är tacksamma för bra utfört arbete
Hej Anita, Tusen tack för dina fina ord. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Fantastiskt bra resultat. Vänligt bemötande och tid inom rimlig tid. Inget krångel eller konstigheter.
Hej Linda, Det glädjer oss att du är så nöjd med hela processen. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Det var jättebra och jag är nöjd
Hej Zaher, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Välkommen åter.
Proffsigt bemötande och utförande.
Hej Kjell, Tusen tack för ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Som vanlig när man lämnar in sin bil på lacken såklart blir det så bra och ett mycket bra bemötande av alla har lämnat bilar där tidigare och alltid varit bra jobb utfört har sagt till alla att där ska man lämna in sin bil på lack M.v.h Tommy
Hej Tommy, Vi tackar dig oerhört mycket för dina fina ord. Underbara kunder, som dig, betyder jättemycket för oss. Du är hjärtligt välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Mycket enkelt smärtfritt tider hölls inget att klaga på
Hej Ann-Sofi, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord och hälsar dig välkommen åter.
Snabb och bra hjälp!😊 Trevligt kundbemötande, kan varmt rekommendera vidare! Vilket jag redan gjort 🙏
Hej Anna, Tusen tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss oerhört mycket att höra att du är nöjd. Du är alltid välkommen tillbaka
Bra bemötande, snabbt och välgjort arbete. Mycket nöjd.
Hej Eve, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Tack för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Fungerade enligt de förväntningar jag hade, så jag är jättenöjd.
Hej Mats, Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Jag är mycket nöjd med eran jobb 👍👍👍
Hej Umid, Vi är oerhört glada över att du blev nöjd med utfört arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Trevliga och extremt snabb service.
Hej Alexander, Det gör oss oerhört glada att läsa ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Bra service och jättebra utfört arbete
Hej Kenth, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord och det glädjer oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Min skada blev perfekt fixad på utsatt tid. Enkelt och smidigt som det ska vara
Hej Lars, Det gör oss oerhört glada att höra att vi levde upp till dina förväntningar och att du blev nöjd. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Jag fick ett jätte bra bemötande av dom Jag hade inga förväntningar men det blev perfekt Dom bytte och lackade en framskärm och lite annat
Hej Håkan, Vi tackar dig oerhört mycket för dina fina ord och hälsar dig varmt välkommen åter.
Lite tråkigt bemötande. Har åkt tillbaka tre gånger för att åtgärda olika fel efter reparation. En ursäkt tycker jag är det minsta man kan begära att få när företaget har gjort fel och dessutom tre gånger.
Hej Kerstin, Jag är hemskt ledsen över detta, så ska det absolut inte gå till. Jag ber om ursäkt åt företagets vägnar och hoppas att felen är åtgärdade. Med vänlig hälsning Rollsbo Billackering
Jätte bra allt från kundbemötande till allt annat
Hej Milorad, Härligt att höra att du blev så nöjd. Vi hälsar dig välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Fint bemötande av Tomas och bra svar på de frågor jag ställde. Även snabb leverans tillbaks för min bil.
Hej Madeleine, Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi tackar dig innerligt för att du tog dig tid att skriva. Tomas hälsar att han är glad att han kunde stå till tjänst. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Rekommenderar starkt! Snabbt och smidigt
Hej Arash, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Bra och korrekt mottagande. Jag var orolig att nyansen skulle avvika men det blev mycket bra. Försäktingsärende rikt och omlack v.bakdörr.
Hej Ture, Va glada vi är över att vi kunde leva upp till dina förväntningar och att du blev nöjd med allt från mottagande till färdigt jobb. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Perfekt bra bemötande kändes tryckt bra jobb på bilen är fult nöjd👍👍👍
Hej Anders, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete, du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.