Trevliga och extremt snabb service.
Rollsbo Billackering AB
Välkommen till Rollsbo Billackering och Bilskadecenter! Vi utför lackering och bilskadereparationer för alla bilmärken, och är auktoriserad skadeverkstad för Mitsubishi, Nissan, Citroên, Fiat, Alfa Romeo, Jeep. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har också samarbete med många bilföretag i området som Allt i Bil, Bilab,...
647 omdömen om Rollsbo Billackering AB
Sedan starten hos Reco 2016
Hej Alexander, Det gör oss oerhört glada att läsa ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Bra service och jättebra utfört arbete
Hej Kenth, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord och det glädjer oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Min skada blev perfekt fixad på utsatt tid. Enkelt och smidigt som det ska vara
Hej Lars, Det gör oss oerhört glada att höra att vi levde upp till dina förväntningar och att du blev nöjd. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Jag fick ett jätte bra bemötande av dom Jag hade inga förväntningar men det blev perfekt Dom bytte och lackade en framskärm och lite annat
Hej Håkan, Vi tackar dig oerhört mycket för dina fina ord och hälsar dig varmt välkommen åter.
Lite tråkigt bemötande. Har åkt tillbaka tre gånger för att åtgärda olika fel efter reparation. En ursäkt tycker jag är det minsta man kan begära att få när företaget har gjort fel och dessutom tre gånger.
Hej Kerstin, Jag är hemskt ledsen över detta, så ska det absolut inte gå till. Jag ber om ursäkt åt företagets vägnar och hoppas att felen är åtgärdade. Med vänlig hälsning Rollsbo Billackering
Jätte bra allt från kundbemötande till allt annat
Hej Milorad, Härligt att höra att du blev så nöjd. Vi hälsar dig välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Fint bemötande av Tomas och bra svar på de frågor jag ställde. Även snabb leverans tillbaks för min bil.
Hej Madeleine, Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi tackar dig innerligt för att du tog dig tid att skriva. Tomas hälsar att han är glad att han kunde stå till tjänst. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Rekommenderar starkt! Snabbt och smidigt
Hej Arash, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Bra och korrekt mottagande. Jag var orolig att nyansen skulle avvika men det blev mycket bra. Försäktingsärende rikt och omlack v.bakdörr.
Hej Ture, Va glada vi är över att vi kunde leva upp till dina förväntningar och att du blev nöjd med allt från mottagande till färdigt jobb. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Perfekt bra bemötande kändes tryckt bra jobb på bilen är fult nöjd👍👍👍
Hej Anders, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete, du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Ett personligt men korrekt bemötande. Väl utförd reparation.
Hej Bertil, Vi tackar för dina fina ord och hälsar dig varmt välkommen åter.
Jag är toppen nöjd med allt från första bokningssamtal med skadebesiktning och sedan ett väldigt fint lackerings jobb. Bra på alla sätt 😊
Hej Nils, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.
Bra bemötande och kunnig personal.
Hej, Rollsbo Billackering tackar dig innerligt för att du tog dig tid att skriva ett sånt fint omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka.
Trevlig personal Snabbt fixat
Hej Kenth, Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin recension. Vi hälsar dig varmt välkommen åter
Enkelt, snabbt och smidigt. Fint resultat
Hej Johan, Rollsbo Billackering tackar dig innerligt för dina fina ord och hälsar dig välkommen åter.
Otroligt bra jobbat! Det går snabbt och gör det där lilla extra som uppskattas enormt. Väldigt nöjd varje gång! Jätte proffsigt verkligen. Rekommenderar starkt⭐️
Hej Nancy, Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi är oerhört tacksamma och glada över att du blev så nöjd. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering. Vi önskar dig en God Jul
Övergripande smidigt. Tacksam även för hjälp med ett par mindre skador som kunde åtgärdas i samband med en större reparation. Snyggt blev det också.
Hej Jan, Vi tackar dig innerligt för detta fina omdöme, och är väldigt glada över att du blev nöjd. Rollsbo Billackering hälsar dig varmt välkommen åter.
Bra bemötande, bra resultat
Hej Hampus, Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Välkommen åter.
Mycket väl bemött via telefonkontakt först Lugn,trevlig och saklig kundmottagare Jag hade goda förväntningar p.g.a rekommendation från en bekant och Rollsbo Billackering levde upp till dom Lämnade in bilen i ett försäkringsärende för skadereparation Allt fungerade perfekt Bilen blev klar på utsatt datum och väldigt bra reparerad Mycket god upplevelse
Hej Kenneth, Vi är oerhört tacksamma för dina fina ord, och väldigt glada över att vi levde upp till dina förväntningar. Varmt välkommen åter önskar vi på Rollsbo Billackering.
Positivt bemötande inga konstigheter, Är mycket nöjd med resultatet!
Hej Victor, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete. Vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka.
Mycket bra bemötande trevligt
Hej Ingemar, Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter
Professionell helhet. Nöjd med deras arbete
Hej Martin, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Vi tackar dig innerligt för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Bra bemötande snabb o bra service
Hej Olof, Rollsbo Billackering tackar dig innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter
Professionellt och trevligt bemötande samt ett riktigt bra utfört jobb.
Hej Håkan, Tusen tack för detta fantastiska omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig varmt välkommen tillbaka.
Mycket trevligt och bra bemötande OCh väldigt snabbt och bra utfört arbete
Hej Bengt, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord och omdöme. Välkommen åter.
Allt funkade som det skulle. Bra bemötande och höll utlovad tid
Hej Håkan, Vi tackar dig för att du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme och hälsar dig välkommen åter.
I had that bad luck to have crash and after i had good luck to take my car to painting to Rollsbo Billlackering. One word....proffessional!!!! Thanks.
Hi Milos, Thank you so much for your kind words. We are so happy to hear that you are satisfied and that you call us proffessional. We don´t want you to crash your car again, but if you do, you are welcome back.
De var väldigt bra, jag tackar dem.
Hej Hasan, Det är vi som ska tacka dig för dina fina ord. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.
Superbra proffsigt perfekt nyans
Hej Lars, Vi tackar dig innerligt för detta fina omdöme. Du är alltid välkommen åter till oss på Rollsbo Billackering.
Jag fick snabbt besked, vänligt bemötande och resultatet lev över förväntan. Ni fixade också till några småskador i kavken som jag inte vett om. Mycket nöjd!
Hej Inger, Vi är oerhört glada över ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.
Bra utfört arbete. Väldigt nöjd.
Hej Zlatan, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Vi hälsar dig välkommen åter.
Mycket proffsiga. Bra bemötande och framför allt ett bra jobb.
Hej Finn, Rollsbo Billackering tackar dig för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.
Blev anvisad av Länsförsäkringar
Hej Marie, Vi tackar att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme och hälsar dig varmt välkommen åter.
Bra bemötande, mycket god service!
Hej Gunnar, Tusen tack för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering..
Trevligt bemötande och mycket bra utförd arbete. Rekommenderas.
Hej Geir, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete. Vi tackar att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.
Trevlig personal. Leverans väl inom tiden de Sagt. Bra jobb. Mycket nöjd 😄
Hej Lisbeth, Det glädjer oss att du är nöjd med utfört arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.
Syns knappt att man lackerade halva bilen. Toppen arbete!
Hej Safaa, Tusen tack för dina fina ord. Vi hälsar dig välkommen åter.
Vänligt bemötande. Kunnig personal. Proffsigt!
Hej Britt-Marie, Vi är oerhört glada över att du lämnat ett så fint omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Trevligt bemötande snabb åtgärd med perfekt resultat.
Hej Peter, Finare omdöme än ditt är svårt att få. Vi tackar dig innerligt och hälsar dig välkommen åter.
Trevligt bemötande och en bra lackering på skärmen.
Hej Lennart, Härligt att höra att du blev nöjd med både bemötande samt utfört arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Allt var perfekt! Trevligt bemötande
Hej Gert, Vi strävar alltid efter perfektion och är glada över att vi lyckades uppfylla detta. Rollsbo Billackering tackar dig för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.
Jag mycket nöjd,bra jobbat trevligt personal
Hej Raza, Vi är oerhört glada över att du blev så nöjd med utfört arbete och vi tackar för ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.
Snabb och bra rep blev färdig före utlovad tid
Hej Lars, Tusen tack för dina fina ord. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.
Bra service.Snabb leverans.Bra utfört arbete.
Hej Bengt, Vi tackar innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.
Det gick fort och resultatet va riktigt bra. Rekommenderar detta stort och är tacksam över jobbet.
Hej Michael, Vilket fint betyg, tusen tack. Vi är jätteglada över att du blev så nöjd med både arbetet och att det gick fort. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.
Bra och proffsigt bemötande. Bra resultat av lackering av vår kofångare.
Hej Andreas, Vi tackar för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.
Slutresultatet på lacken blev bra, inget att klaga på där. Tyvärr så var det dock slipdamm inne i bilen samt att det saknas skruvar efter att de har återmonterat kofångaren.
Hej Cay, Vi är hemskt ledsna över att det fanns slipdamm kvar i bilen samt att det saknades skruvar. Kom gärna förbi oss när du har möjlighet, så ska vi ta en titt på detta och givetvis åtgärda bristerna. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka
Smidigt och proffsigt motagande enkelt att lämna och jämta bilen.
Hej Carina, Härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och utfört arbete. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.
Duktiga och trevlig personal. Ordnade tid snabbt när det behövdes.
Hej Mark, Vi tackar innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter. Mvh Rollsbo Billackering.
Jag är nöjd inget att anmärka på
Hej Björn, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Vi tackar dig för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.