Speedy Bilservice Nödinge

En del av Speedy speedybilservice.se
  • BadgeFourYears
4.7
Ring 0303-964 60 Dela

Tidigare Mekonomen Bilverkstad Nödinge är numera Speedy Bilservice Nödinge, samma adress och samma duktiga personal.

959 omdömen om Speedy Bilservice Nödinge

Sedan starten hos Reco 2021

Hans Peter Erhard G
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bra personlig service. Mån om kunden

Erling T
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Det var bra Jag är nöjd med den som jag har varit kontakt med Har gjort service och bilbesiktning Och jag är helt okej om behandlingen av är

Anna B
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Trevligt bemötande och det gick s nabbt enkelt och smidigt

Johan J
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Grymma killar och sjukt snabba! Rekommenderas varmt

Tove J
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Snabba, lätt att boka och att ha och göra med och mycket trevlig och kunnig personal.

Anders T
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Superbra service, ett riktigt trevligt gäng. Håller en uppdaterad löpande och väldigt flexibla. 10/10

Rikard S
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Prisvärt kvalitet trevlig personal!

Natasja K
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bra service och trevlig personal

Hans L
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Noggranna och pålitliga, men ganska dyra.

Lina E
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Trevlig personal både vid inlämning och uthämtning. Bilen fick stanna kvar några dagar extra men jag fick bra information och en lånebil.

Bengt-erik Lennart A
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bra bemötande och roligt omdöme

Anette Madeleine H
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Jätte trevlig personal. Snabb service, bra genomgång av vad som var gjort

Asta Carita J
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Snabb service, bra återkoppling på ändringar under arbetet

Kent K
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Trevligt bemötande och bra service

Per Lennart J
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Trevligt, snabb tid för åtgärd

Claes Henrik J
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bilen lämnades in för kontroll innan besiktning dag 1.ni hade inte alla delar men skulle fixa det till dag 2.bilen skulle besiktas 15.10 dag 2.blev inget,så nu får jag besiktiga bilen själv.mycket dålig service.

Svar från Speedy Bilservice Nödinge

Hej och tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Vi kan bara konstatera att vi brustit i kommunikationen med dig och inte lyckats uppdatera dig ang leverans av delar. Tar till oss kritiken och hoppas på bättre upplevelse nästa gång. Mvh Fredrik Verkstadsansvarig Speedy Bilservice, Nödinge

Marianne G
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Lätt få tid bilen klar vid tidpunkt som angivits även priset man får innan stämmer med slutpriset

Karl-Heinz S
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bra på alla sätt! Korrekt mottagande, snabb service

Linn S
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Supernöjd. En service och felsökning på ac systemet gjordes. Jobbet gjordes snabbt, till ett fullt rimligt pris. Ett stort plus för kundbemötande, både vid telefonsamtal och personligt bemötande i verkstaden.

Hans K
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Har servat min bil där flera år,även innan det blev speedy,tycker dom har ett trevligt bemötande och man kan resonera med dom om vad som behöver göras,inte massa hittepå. Ganska bra priser,och snabba jobb.

Martin J
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Trevlig och kunnig personal som är smidiga att ha att göra med

Madiori O
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bra bemötande, inget stressande. Bara goda vitsord.

Iems A
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bra service trevligt bemötande snabb hantering

Lars B
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Trevligt bemötande vid bokning och ett professionellt utförande i samband med reparationen.

Kenth A
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Min upplevelse av Speedy är väldigt positiv. Vänligt bemötande, snabbt återkoppling av min reparation..bra personal

Gustaf J
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Snabb och smidig service hela vägen från tidsbokningar till avhämtning

Lennart F
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Lätt att få tid och trevligt bemötande.

Stefan Valdemar J

Trevligt bemötande. Bra info😀

Jaak A

Byte av bromsskivor. Snabbt och

Lars Emil Arvid B
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Tyvärr mycket besviken med Speedy bil i Nödinge. Lämnade in min bilen efter en 2:a i besiktningen där P-bromsen var otillräcklig. Kontaktade speedy bil för att laga bilen där byte av bromsbackar var en trolig åtgärd. Blir uppringd av bilverkstaden dagen därpå där de hävdar att de monterat på nya backar utan resultat och menar att bromsvajrarna kärvar och behöver bytas till en kostnad på ca 16 000 kr istället för de 4 000 kr som var offerten för bytet av backarna. Detta ansåg jag vara för mycket och backade. De menade sen...

Svar från Speedy Bilservice Nödinge

Hej Tack för din recension. Vi strävar alltid efter att kunna ge garanti på det arbete vi utför. I just detta fallet kunde vi ej med säkerhet garantera att bilen blev godkänd och felfri, då kärvande handbromsvajrar även bidrar till försämring av handbromsens funktion. -I samråd så återställdes därför bilen i det skick den var då den kom in i verkstaden. Arbetet som trots allt är utfört är skäligt och vid tidpunkten godkänt. Vi hade säkert kunnat agerat på annat vis och chansat på att bilen skulle bli godkänd...

Rahman S
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Jag är mycket nöjd att vi har speedy bilservice i Nödinge

Eva Marita O
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Fick tid snabbt, bra bemött och rimlig kostnad. Kändes mycket bra

Aktiebolaget A
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Otroligt sevice, mkt bra bemötande

Johan L
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Snabb service, tidsschema höll.

Mats E
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Inget att anmärka på bra service i trevligt bemötande kommer igen

Johnny S
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Blev glatt överraskad av den snabba och precisa servisen. Min vanliga bilverkstad hade inte tid för min reparation, månader framåt, vilket tyder på att de är duktiga! Men jag behövde hjälp NU ! Och jag fick hjälp samma vecka. Priset var OK, några hundralappar billigare dock. Lånebil fanns också, vilket underlättar! Rekommenderar detta ställe starkt.

Pia B
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Fick mitt problem fixat snabbt och smidigt 👍

Ture W
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Service minded personal, konkurens kraftiga priser. Jag kommer definitivt att anlita dem i fortsättningen

Ulla C
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Mycket trevligt bemötande och snabb service. Kan rekommenderas!

Lena L
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Vänligt bemötande och lätt att få tid.

Gustav P
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bra service, vettiga priser, fint bemötande.

Kent L
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Väl bemött kan inte bli bättre tack

Alf N
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

God service o trevligt bemötande

Eva S
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Ni är så vänliga ock hjälpsamma med allt. Stort tack!!

Roy L
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Väldigt bra bemötande, snabba och smidiga!

Anna M
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bra bemötande, inga konstigheter! Kommunikationen funkar fint mellan mig och verkstaden. Extra plus med lånebil när man lämnar bil på reparation, utan att vara hutlöst dyrt. Bilen lagad snabbt och bra.

Taija H
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Bra jobb utfört till bra pris

Bertil Evert J
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Kan inte skriva annat än superbra service och kundmottagning. Byte av bromsskivor och klossar bak på KIA Ceed SW. Hade inga förväntningar om så snabb service.

Leif K

.................................................bra.

Stina S
Skrev om Speedy Bilservice Nödinge

Snabbt trevligt effektivt och bilen slutade väsnas