Bra personlig service. Mån om kunden
Speedy Bilservice Nödinge
Tidigare Mekonomen Bilverkstad Nödinge är numera Speedy Bilservice Nödinge, samma adress och samma duktiga personal.
959 omdömen om Speedy Bilservice Nödinge
Sedan starten hos Reco 2021
Det var bra Jag är nöjd med den som jag har varit kontakt med Har gjort service och bilbesiktning Och jag är helt okej om behandlingen av är
Trevligt bemötande och det gick s nabbt enkelt och smidigt
Grymma killar och sjukt snabba! Rekommenderas varmt
Snabba, lätt att boka och att ha och göra med och mycket trevlig och kunnig personal.
Superbra service, ett riktigt trevligt gäng. Håller en uppdaterad löpande och väldigt flexibla. 10/10
Prisvärt kvalitet trevlig personal!
Bra service och trevlig personal
Noggranna och pålitliga, men ganska dyra.
Trevlig personal både vid inlämning och uthämtning. Bilen fick stanna kvar några dagar extra men jag fick bra information och en lånebil.
Bra bemötande och roligt omdöme
Jätte trevlig personal. Snabb service, bra genomgång av vad som var gjort
Snabb service, bra återkoppling på ändringar under arbetet
Trevligt bemötande och bra service
Trevligt, snabb tid för åtgärd
Bilen lämnades in för kontroll innan besiktning dag 1.ni hade inte alla delar men skulle fixa det till dag 2.bilen skulle besiktas 15.10 dag 2.blev inget,så nu får jag besiktiga bilen själv.mycket dålig service.
Hej och tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Vi kan bara konstatera att vi brustit i kommunikationen med dig och inte lyckats uppdatera dig ang leverans av delar. Tar till oss kritiken och hoppas på bättre upplevelse nästa gång. Mvh Fredrik Verkstadsansvarig Speedy Bilservice, Nödinge
Lätt få tid bilen klar vid tidpunkt som angivits även priset man får innan stämmer med slutpriset
Bra på alla sätt! Korrekt mottagande, snabb service
Supernöjd. En service och felsökning på ac systemet gjordes. Jobbet gjordes snabbt, till ett fullt rimligt pris. Ett stort plus för kundbemötande, både vid telefonsamtal och personligt bemötande i verkstaden.
Har servat min bil där flera år,även innan det blev speedy,tycker dom har ett trevligt bemötande och man kan resonera med dom om vad som behöver göras,inte massa hittepå. Ganska bra priser,och snabba jobb.
Trevlig och kunnig personal som är smidiga att ha att göra med
Bra bemötande, inget stressande. Bara goda vitsord.
Bra service trevligt bemötande snabb hantering
Trevligt bemötande vid bokning och ett professionellt utförande i samband med reparationen.
Min upplevelse av Speedy är väldigt positiv. Vänligt bemötande, snabbt återkoppling av min reparation..bra personal
Snabb och smidig service hela vägen från tidsbokningar till avhämtning
Lätt att få tid och trevligt bemötande.
Trevligt bemötande. Bra info😀
Byte av bromsskivor. Snabbt och
Tyvärr mycket besviken med Speedy bil i Nödinge. Lämnade in min bilen efter en 2:a i besiktningen där P-bromsen var otillräcklig. Kontaktade speedy bil för att laga bilen där byte av bromsbackar var en trolig åtgärd. Blir uppringd av bilverkstaden dagen därpå där de hävdar att de monterat på nya backar utan resultat och menar att bromsvajrarna kärvar och behöver bytas till en kostnad på ca 16 000 kr istället för de 4 000 kr som var offerten för bytet av backarna. Detta ansåg jag vara för mycket och backade. De menade sen...
Hej Tack för din recension. Vi strävar alltid efter att kunna ge garanti på det arbete vi utför. I just detta fallet kunde vi ej med säkerhet garantera att bilen blev godkänd och felfri, då kärvande handbromsvajrar även bidrar till försämring av handbromsens funktion. -I samråd så återställdes därför bilen i det skick den var då den kom in i verkstaden. Arbetet som trots allt är utfört är skäligt och vid tidpunkten godkänt. Vi hade säkert kunnat agerat på annat vis och chansat på att bilen skulle bli godkänd...
Jag är mycket nöjd att vi har speedy bilservice i Nödinge
Fick tid snabbt, bra bemött och rimlig kostnad. Kändes mycket bra
Otroligt sevice, mkt bra bemötande
Snabb service, tidsschema höll.
Inget att anmärka på bra service i trevligt bemötande kommer igen
Blev glatt överraskad av den snabba och precisa servisen. Min vanliga bilverkstad hade inte tid för min reparation, månader framåt, vilket tyder på att de är duktiga! Men jag behövde hjälp NU ! Och jag fick hjälp samma vecka. Priset var OK, några hundralappar billigare dock. Lånebil fanns också, vilket underlättar! Rekommenderar detta ställe starkt.
Fick mitt problem fixat snabbt och smidigt 👍
Service minded personal, konkurens kraftiga priser. Jag kommer definitivt att anlita dem i fortsättningen
Mycket trevligt bemötande och snabb service. Kan rekommenderas!
Vänligt bemötande och lätt att få tid.
Bra service, vettiga priser, fint bemötande.
Väl bemött kan inte bli bättre tack
God service o trevligt bemötande
Ni är så vänliga ock hjälpsamma med allt. Stort tack!!
Väldigt bra bemötande, snabba och smidiga!
Bra bemötande, inga konstigheter! Kommunikationen funkar fint mellan mig och verkstaden. Extra plus med lånebil när man lämnar bil på reparation, utan att vara hutlöst dyrt. Bilen lagad snabbt och bra.
Bra jobb utfört till bra pris
Kan inte skriva annat än superbra service och kundmottagning. Byte av bromsskivor och klossar bak på KIA Ceed SW. Hade inga förväntningar om så snabb service.
.................................................bra.
Snabbt trevligt effektivt och bilen slutade väsnas