Mycket bra service och återkoppling hela vägen. Andreas gjorde ett mycket och seriöst jobb!
Fristads Bilcenter AB
14 omdömen om Fristads Bilcenter AB
Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bilen är kanon.. Tack för all hjälp Dragan
Mycket bra bemötande! Den nyinköpta bilen, en Volvo s60, skulle snart besiktigas så de gav mig besiktnings-garanti. :) Efter några dagar fick jag en varning om låg batterispänning och efter kontakt såg de till att jag fick nytt batteri och hjälp att byta det utan extra kostnad. Vill man känna sig trygg som kund ska man köpa bil från Fristads Bilcenter! Mvh Annika
Såld min bil snabbt och enkelt! Tack för en smidig affär!
Sålde bilen på provision via MD Bil. Är suveränt nöjd med allt från bemötande och hantering av hela affären.
Via buss och tåg blev jag hämtad vid tågstationen i Fristad. Jag är glad att jag gjorde resan ner och fick min fina bil. Jag är mycket nöjd med bemötandet och servicen.
Trevlig och seriös bilfirma, är väldigt nöjd med mitt bilköp.
Trevligt och serviceinriktat kundbemötande från början till slutköp! Känner mig otroligt trygg med köpet. De var tillmötesgående och gav mig all info jag efterfrågade och mer därtill. Alla deras bilar har testats och har en varudeklaration som jag fick ta del av. Min äldre bil togs emot trots sämre status... Nu kör jag äntligen tryggt och säkert. Nästa bilköp gör jag givetvis hos företaget igen. Rekommenderar starkt Samuels Bil AB.
Tack för en smidig affär av min nya fina bil! Kan varmt rekommendera att köpa bil hos Fristads Bilcenter!
Mitt andra bilköp nu, alltid lika nöjd! Hjälpsam och trevlig personal.
Har använt mig av i många år, alltid proffsigt o välkomnade service! När man köpt förstagets alla bilar , Ser fram emot många fina affärer framöver! Kan varmt rekommenderas Melkersson event & konsult
Köpte en bil, är mycket nöjd. Trevliga!
Köpte en bil hos dem. Super nöjd! Bilen är perfekt, fick all hjälp jag behövde från fristad bilcenter, personalen var super trevliga och hjälpsamma! Rekommenderar starkt att köpa bilar från dem!
Superservice och fantastiskt bemötande! Säljarna är kunniga och bilen var i väldigt fint skick!
Bra service och trevlig personal!
Köpte en begagnad Nissan Juke, mycket nöjd med mitt köp. Trevlig säljare, mycket bra bemötande.
SB bilar svarade snabbt på både mail och telefon och hade alltid ett proffsigt och trevligt bemötande. Mvh Anders
Ringde upp mig och ville köpa min bil och började pruta via telefon, När jag sa att ja behöver ta mig en funderare då började han hetsa och sa att jag måste bestämma nu, Ingen trevlig bilhandlare!
Mycket bra bemötande och trevlig personal. Köpte en Audi A4a och känner mig jätte nöjd! Återkommer när jag ska byta bil igen / Bertil Andersson från Huskvarna.
Fick en ren o fin bil, både på insidan o utsidan. Blev även av med de vita fläckarna (oxidation ?) i lacken, samt ett trevligt bemötande.
Köpte i onsdags en kombi för 59900 kr, upptäckte när jag kom hem att 4 av 5 hjulbultar är orginal och riktigt åtskruvade medan den 5 hjulbulten i alla fyra hjulen hör till någon annan bil , för spetsig kona och aningen längre och bara sitter där för "syns" skull , ringde firman och påtalade detta utan att få något gehör ! I köpekontraktet står det 1 månads trafiksäkerhetsgaranti !! Ulf.