4.7 i betyg av av
56 omdömen
Hitta din nästa bil hos oss på DTN Group!
Vi är specialister på svensksålda bilar och vårt mål är att ge personlig service till varje kund. Väljer du att sälja din bil genom oss får du vår kunskap, vårt engagemang och goda rykte samt våra kundrelationer på köpet.
Vårt lager av märkesbilar är stort, men har vi inte det just du söker inne kan vi med all säkerhet hjälpa till genom vårt nära samarbete med några av Sveriges största bilfirmor. Berätta vad du vill ha, så tar vi fram en bil direkt från en auktoriserad handlare, i Sverige eller Europa.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag56 omdömen om DTN Group
skrev om DTN Group
Super! Service långt utöver vad som kan förväntas. Alltid trevliga, tjänstvilliga och tillgängliga.
Jag köpte en peugout av billigare modell och har fått bästa stödet, både under köpet och efter. -
skrev om DTN Group
Köpte en bil på DTN Group i prisklass 400-500 tusen på distans (160 mil). Mycket bra bemötande inklusive beskrivning av bilen. Vid kontroll efter leverans visade det sig att allt var exakt som beskrivits. Jag uppskattar det ärliga och lättsamma bemötandet jag fick av Adam DTN Group.
skrev om DTN Group
Vill kraftfullt avråda alla från att göra affärer med denna bilfirma! Hittade en Kia Sportage på blocket för 99.000 kr. När jag tog kontakt med DTN fick jag pruta ner priset till 92.000 eftersom jag skulle betala kontant utan inbyte. Detta bekräftades på mail av försäljaren.Han lovade att vi skulle ordna med de formella avtalet och betalning nästa dag. När min svärson tar kontakt med försäljaren nästa dag får vi veta att DTN group inte kan sälja den så billigt längre. Man har på Blocket sett att denna bilmodell säljs lite dyrare!! Så trots att vi har en överenskommelse på mail om ett pris,så ändrar man sig plötsligt och vill ha 10.000 kr mer !
Helt ofattbart,nästan brottsligt men i alla fall djupt oetiskt! Varning! -
skrev om DTN Group
Trevligt bemötande. Bilen hade tyvärr ett förbisett fel men detta åtgärdades snabbt och kostnadsfritt av DTN.
Nöjd kund! :) -
skrev om DTN Group
Bra bra bra mycket bra bra bra. Bra bra bra
skrev om DTN Group
Blev supernöjd med vår bil effektiv, kunnig och jättetrevligt personal kommer definitivt att anlita dem igen nästa gång det blir dags att köpa bil igen
skrev om DTN Group
Tillmötesgående personal med ett kundfokus som gör att man ska köpa fler bilar inom den närmaste tiden. Mvh Patrik
skrev om DTN Group
Riktigt bra ställe. Har köpt min bil dör och nu o i veckan ska jag hämta bil nummer 2. Trevliga killar och bra bilar .rekommenderas
skrev om DTN Group
Otrolig service och bemötande, rekommenderar starkt!
Jag köpt en bil hus DTN
Bilen är Nissan.
DTN ni är bäst tror jag.
Ni har bästa Parsonalen.
Mohammed Sido.
Mvh. -
skrev om DTN Group
Mycket nöjd kund, alltid lika trevligt bemött, helt klart bästa bilfirman i Göteborg.
skrev om DTN Group
Hoppade in på DTN Group, fredag kl 17:00, 1 timma innan stängning -fick ett trevligt bemötande av killarna från start och blev visad bilen jag kom för, försökte kolla vad som bör kollas (lite extra viktigt då bilen var ett förmedlingsuppdrag), tog en provkörning, benade ut några frågetecken -och fortsatte därefter samtalen med den ena av de två. Klockan slog stängning och den andra killen tog helg.
Det var Abbe som ledde oss lugnt och metodiskt igenom affären från A till Ö. Runt kl 20:30 kunde jag åka från Hisingen med ett leende på läpparna!
Enda nackdelen var väl just att informationen kring bilen var lite tunn, vilket nog är symtomatiskt för hela beg.branschen av idag, men det kompenserades av bra garantier och en mycket sympatisk och ärlig säljare i Abbe, både före och efter köpet. Ett bilköp hos DTN Group kan jag rekommendera varmt! -
Hej,
Köpte en bil där. Blev väldigt bra bemötande av personalen och har en grym service.
Rekommenderar starkt!! -
Köpte en BMW 120d 2007.
Bilen var i kanonskick för både mil och ålder. Affären sköttes smidigt och på ett trevligt sätt! Detta var första gången jag handlade en bil hos en handlare så viste inte vad jag skulle förvänta mig eller hoppas på.. men dom hjälpte mig och förklarade allt med köp/avbetalning osv. Noggrant och bra -
skrev om DTN Group
Bra bemötande och kunnig personal . Varmt rekommenderas .
skrev om DTN Group
Ett seröst och vänligt bemötande,med kunden som centralpunkt. Köper gärna bil av denna firman igen .
skrev om DTN Group
Bra, smidigt enkelt och tryggt
Hej
Jag köpte en bil av Dtn group förra veckan och är jätte nöjd med den. Tack för en god service och trevligt bemötande. Rekommenderar starkt.
// Ibrahim -
skrev om DTN Group
Jag var på jakt efter en begagnad Peugeot 308 och hittade en hos DTN. Jag har bara positivt att säga om personerna på DTN, killarna var genuint intresserade i både bil och mig som kund vilket gjorde att jag köpte bilen direkt. Fick hjälp med boka service och fick både bilen och servicen till ett bra pris. Jag har besökt många bilhandlare under en intensiv period och detta gäng slog alla med hästlängder pga. deras engagemang.
skrev om DTN Group
Det va smidigt affär. Personal va mkt kunniga. Det kändes trygg å göra affären med DTN.
Jag rekommenderar strax att du/ni köper en bil från DTN. -
skrev om DTN Group
Bästa kundservice som kan fås
skrev om DTN Group
Underbar service och trevlig personal med stor erfarenhet och bra service.
skrev om DTN Group
Mycket nöjd med mitt bilköp, bmw 520. Trevlig personal, bra telefonkontakt och mailkontakt. Tydliga med all information.
skrev om DTN Group
Jättebra upplevelse,Bra kund bemötande.
Professionell service inriktad personal 👍 -
Grymma gubbar!
Känner mig alltid välkomnad dit och säljarna har ett bra bemötande!
Alltid kul och åka förbi för en trevlig pratstund eller för att titta på deras fina bilar på lager. -
Vet inte vad det er
.................................... -
skrev om DTN Group
Vi köpte en bil. Trevlig personal som var noggrann och svarade uppriktigt och ärligt på våra frågor.
skrev om DTN Group
Nöjd. Inget att anmärka på. Bra service. Tack.
skrev om DTN Group
Tillmötesgående och trevlig personal, upplevde en bra kundservice.
skrev om DTN Group
Jätte trevliga killar som jobbar där! Fick jätte bra bemötande och dem hjälpte mig med allt och alla frågor! Kommer definitivt komma tillbaka i framtiden!
skrev om DTN Group
Strålande service , var där och provade en Mazda 6 där jag även fick erbjudandet att visade den för frugan 👍
skrev om DTN Group
Köpte en Mercedes AMG som jag är super nöjd med.
Från mottagande till köp tack så mycket . -
skrev om DTN Group
Väldigt seriöst företag som har ett stort sortiment 👌
Fantastisk bemötande ! Bilen glänste som ny
skrev om DTN Group
Bra personal och kunniga. Jag nöjd kund .Rekommenderar detta ställe, finns bilar i alla prisklasser.
skrev om DTN Group
Trevligt bemötande, supernöjd med bilen. Kan absolut rekommenderas.
skrev om DTN Group
Har köpt ett antal bilar under åren och personalen har topp bemötande, bilarna jag har köpt alltid hållit målet 🌹👍
skrev om DTN Group
Fick köra 40 mil fram och tillbaka och hitta massor med dolda fel som inte var beskrivet i annonsen med heller,samt att dem hade ingen aning om bilen för den var aldrig provkörd av dem heller,men jag var ändå sugen på bilen och la ett bud med tanke på dolda felen som jag hittade men blev inget affär ändå....
Lite av ”dolda fel”
Lite missljud i styrservon
Däcken bak är helt slut
Vinnande ljud från troligtvis servo pumpen
Vänster bak ruta ur funktion
Lite vibrationen från bromsar fram
AC funkar ej tror jag eller det kan vara för kallt att aktiveras
Servad sist på 17,700 cirka i maj 2016,rullat cirka 18,800 mil i nulägetHej Afrim!
DTN Group
Får vi fråga vilken bil det handlar om? Låter väldigt konstigt, då vi gör varudeklaration på samtliga bilar vi annonserar..
Med vänlig hälsning DTN Group ABHej,har pratat med säljaren Nico den 26:e oktober angående bilen men bilen fanns inte i lokalen för visning och bokat en tid för visning den 30:e oktober(måndag)när jag kom till försäljningen vid cirka 11:30 enligt överenskommelse så fanns det inget varudeklaration förutom bilens pärm ink service bok samt båda nycklar,jag gick igenom bilen själv samt provkörde en liten runda,enligt säljaren var bilen inte ens provkörd så han kunde inte så mycket om den,jag sa till säljaren att jag skulle fått reda på felen innan jag kom hit så hade jag inte lagt tid och energi i onödan,det gäller en Mercedes CL 500 07:a årsmodell eller klicka på länken nedan för info om bilen
Afrim T
Med vänlig hälsning AfrimHej
DTN Group
Vi pratar om en bil som kostar 239 tusen och så klart vill man veta dem felen så kan man bestämma själv om vill åka upp ändå trots felen men i med att det inte finns i annonsen och ingen varudeklaration på bilen så kostar ändå att få grejerna fixat,det är ingen bil man köper och kör med dem felen,när det gäller felsökning så sa säljaren att han tycker det är inget fel på bilen fast han eller nån annan hade ALDRIG provkört bilen och märkt dessa felen som hördes tydligt och vi pratade inte om felsökning för säljaren sa bara att detta är en försäljnings uppdrag och den är som den är,hade inget kvitto på vad som är gjort på bilen förutom en accelerations givare som var köpt men inget mer,jag sa att om ni åtgärdar felen så köper jag bilen för det priset för jag fick ingen begagnat garanti med tanke på milen men det står i annonsen att man får det upp till 24 månader annars köper jag bilen i befintligt skick till ett annat pris för då är bilen mitt huvudvärk och inte ert,så jag personligen tycker att man skall ändå som säljare veta vad man säljer men det löjliga var att jag fick höra från säljaren att vilken grym ljud från avgassystemet bilen hade.
En fråga till dig Daniel.
Hur hade du reagerat om du hade varit i min sits?? -
skrev om DTN Group
Mycket bra service och go personal.
Jag ville ha med bilen hem innan långhelg, och vi gjorde upp affären via telefon, jag var supersen till DTN, de stannade kvar efter stängningsdags och hade förberett allt. Efter en snabb koll upptäcktes att det saknades en sak i bilen, de sa bara "åk in o köp det o skicka fakturan till oss" sagt o gjort, och inget tjafs om fakturan som betalades. Köper gärna bil hos DTN igen. Vh PG -
skrev om DTN Group
Grym service samt go personal!
Vi handlade in vår nya bil igår en Vw R36.
Det välbemötande och välomhändertagande hade vi nog inte fått någon annanstans!
Helt underbar personal som tog hand om mig och mina barn medan jag skrev köpeavtal m,m
Stort tack till alla på DTN Group kommer helt klart köpa min nästa bil hos er.
Mvh Göran :) -
skrev om DTN Group
Fruktansvärt dålig service och bemötande!
Hej Sanna!
DTN Group
Tyckte att ni var väldigt nöjda och glada över Bilen/servicen i över 5 månader.
Vi beklagar verkligen att du känner på detta sätt nu.. Vi vet att du menar garanti ärendet på din BMW 520D.
Tyvärr så fick du en självrisk att betala på den reparationen, dock är villkoren sådana att det tillkommer en självrisk på 2500kr som ni fick ta del av samt undertecknade (informerade) vid leveransen.
Sedan har ni anmält ärendet till ARN, som beslutade att vi på DTN Group gjorde rätt för oss.
Då detta gäller ett garanti ärende och inte reklamation så står vi tyvärr inte för den självrisken som garantibolaget kräver.
Med vänlig hälsning DTN Group ABArn har tagit tillbaka ärendet då de trodde att dom inte fått in rätt kompletteringar. Pratade med dom för två timmar sen. De var dom som inte sett att jag skickat in mejlet och skulle därför gå igenom det. 4 månader hade vi bilen, inte 5. Och det var båda fjädrarna fram och båda bälgarna bak. Och detta är något som fanns när ni sålde bilen.
sanna j -
skrev om DTN Group
Bra bemötande med en bil som träffade förväntningarna. Helt klart supernöjd.
skrev om DTN Group
Bästa bemötande man kan tänka sig och bra service
skrev om DTN Group
DTN är en bilförsäljare med brett utbud av bilar.
Snyggt bemötande och alltid bilar som levererar det som förväntas. -
skrev om DTN Group
Bra service, ärliga, bra återkoppling. Jätte nöjd
skrev om DTN Group
Bra service och intresse !
God kunskap och informativ säljare. Dtn har mitt förtroende.
/robban -
skrev om DTN Group
grymma bilhandlare, alltid fina och bra bilar inne. när jag köpte min bil där så blev jag bemött av högsta betyg av service och gubbarna där är alltid på gott humör vilken dag det än är.
skrev om DTN Group
Bra service och snabb återkoppling!
skrev om DTN Group
Mycket bra service och bra bemötande dessa kan jag rekomondera
skrev om DTN Group
Köpte en volvo v40 på DTN.Mkt trevlig och kompetent personal som verkligen gav mig tid att provköra och tänka igenom bilköpet noga utan stress.Hit åker jag gärna igen inför nästa bilbyte