TrendBil AB

TrendBil AB

trendbil.se
  • BadgeFiveYears
4.9

Välkommen till TrendBil! Hos oss på Trendbil kan du både köpa, sälja och byta in din gamla bil mot en ny bättre begagnad bil. Är du intresserad av att sälja din bil till oss så kan du enkelt fylla i vårt formulär direkt här på reco där vi kan värdera din bil för att du sen ska få den sålt. Vi tar emot värderingar från hela...

338 omdömen om TrendBil AB

Sedan starten hos Reco 2021

Jonas H
Skrev om TrendBil AB

Mycket trevlig och hjälpsam bilfirma som fick mig och min far att känna oss fullständigt lugna under hela köpet som vi hjälpte en gammal vän med. Vänligare och hjälpsammare personal får man leta efter. Service på toppnivå, kort och gott en känsla av att vara i trygga händer från början till slut. Min vän är supernöjd med sin nya BMW'n som är i toppskick och fortfarande blänker efter att Trend bil omsorgsfullt polerat den. Rekommenderar verkligen denna seriösa bilfirman med sin glada och positiva personal. Förvånansvärt humana priser på sina kvalitativa fordon.👌

Andreas S
Skrev om TrendBil AB

Fick ett mycket bra bemötande från allra första början till att köpet var klart. Killarna på Trendbil var väldigt serviceminded. Jag som kund kände mig väldigt bra omhändertagen hela vägen. Allt gick snabbt och smidigt utan krångel. Mycket bra firma och kommer definitivt rekommendera dem till andra som ska köpa bil!

Sam H
Skrev om TrendBil AB

Rekommenderas starkt! Har både köpt och sålt bilar från olika handlare men det här var annat. Hjälpte mig både hitta min nya bil och gav en värdering mycket högre än alla andra på min bil som jag bytte in. Bra servicekänsla, väldigt fräsch lokal och bra priser på både inköp och försäljning. Väldigt nöjd. 10/10

Fredrik B
Skrev om TrendBil AB

Mycket bra service och trevlig personal. Smidig affär..

Annika L
Skrev om TrendBil AB

Mycket bra, professionell och trygg bilhandlare. Från första mejlkontakten över bemötandet på plats av Kent till slutlig affär kände vi oss alltid hjärtlig välkomna. Vi köpte en Kia laddhybrid från 2022 och fick precis den bilen som vi såg annonserad samt som vi fick offert på i förväg. Inga hemligheter, inga konstigheter. Ärlig och smidig bilaffär. Vi är supernöjda med bilen, rekommenderar och kommer kontakta Trendbil igen vid nästa tillfälle.

Kenneth Göran Peter K

Bra information från personalen, ordning, snygga o rena bilar, höll vad som utlovats👍, kan rekommendera ett bil köp här.

Xandra Linda L
Skrev om TrendBil AB

Min familj och jag har länge letat efter en andra bil och visste exakt vad vi var ute efter. Tyvärr kändes varje bilhandlare vi besökte inte helt rätt, förrän vi kom till TrendBil AB. Där möttes vi av Fikret, som gav oss ett både professionellt och hjälpsamt bemötande. Fikret gjorde hela köpupplevelsen både rolig och trygg, och vi kände oss väl omhändertagna genom hela processen. Vi köpte en begagnad VW Touran, och jag är oerhört nöjd med både bilens skick och hur smidigt affären genomfördes. Jag kan varmt rekommendera...

Anna Sofie M
Skrev om TrendBil AB

Fikret är mycket engagerad och kunnig. Han är mån om att läsa av kundens behov, är empatisk och hjälpsam, vilket gör att man blir glad av att handla på Tendbil.

Jonathan B
Skrev om TrendBil AB

Goa gubbar som hjälpte oss till rätt bil. Snabbt och enkelt och inga konstigheter alls! 5/5

Patrik S
Skrev om TrendBil AB

Trevligt bemötande med kompetens och omtanke

Björn D
Skrev om TrendBil AB

Super bra personal och gick väldigt smidigt att göra en affär med dem, bilen levde upp till alla beskrivningar och kvalitén på bilens utsida var som att den var i nyskick. Super nöjd med min affär

Christer J
Skrev om TrendBil AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Mån om att hjälpa till med funktioner på bilen, var uppmärksam att delge informationen även till min fru som hon uppskattade.

Bengt Niklas B

Lina P
Skrev om TrendBil AB

Bästa servicen! Kommer definitivt köpa fler bilar av dem.

Veronika J
Skrev om TrendBil AB

Bra bemötande och kändes tryggt genom köpprocessen. Hade även bra lösningar som de anpassade efter mig som kund.

Matheus Ornelas Doher Nacif C

I have spent a lot of time visiting different car dealerships in Gothenburg and I can assure you of something: TrendBil is the best one you will find! They are extremely professional and helpful. I bought a Volvo V90 with them and I am very happy. They have been completely honest and kind during the whole end to end process and they give you the reassurance you need when buying a used car. The car I bought had to replace its windshield, TrendBil quickly put me in touch with someone to do it and they paid for the service....

Sebastian H
Skrev om TrendBil AB

Snabbt, smidigt och enkelt. + mycket trevlig personal!

Mattias A
Skrev om TrendBil AB

Bara positivt att säga! Sålde enbart bilen denna gången. Kommer absolut kolla/handla bil hos Trendbil

Philip M
Skrev om TrendBil AB

Otrolig smidig affär som genomfördes inom 24 timmar. Köpte min bil via Blocket och försökte inte komma med skambud eller påpeka ev. Fel på bilen för att få ner priset. Väldigt trevliga 👍

Johan A
Skrev om TrendBil AB

Sålde min bil till Trendbil efter jag lagt ut annons. Blev kontaktad och blev otroligt bra bemött och fick svar på alla frågor. Jag valde att åka och lämna bilen på plats varpå jag sedan blev körd dit jag ville. Affären var snabb, säker och proffsig. Jag sålde en bil med finansiering och det gick verkligen jätte smidigt. Alla tummar upp till Trendbil.

Kamil K
Skrev om TrendBil AB

Jätte proffsigt bemötande! Andra bilsalonger kan bara ta exempel. Köpte redan min andra bil hos TrendBil. Jätte , jätte nöjd. Bilar i perfekt skick. Bra prissättning för både bilar samt inbyte bilar. Rekommenderar starkt!

Gustav Eric Niclas K

Världsklass rakt igenom! Jag har sedan 4 år tillbaka en väletablerad B2B relation med Trendbil och aldrig haft några bekymmer. Detta härliga gäng är perfektionister ut i fingerspetsarna, kunniga, erfarna och sjukt trevliga! Ett extra tack till en väletablerad relation med Fikret som är en av grundarna till detta kanongäng!

Jimmy E
Skrev om TrendBil AB

Betalade 20000kr mer än vad alla andra bilfirmor bjöd. Smidig affär.

Sebastian H

Trevligt bemötande Inga problem

Samuel K
Skrev om TrendBil AB

Svarar alltid direkt med trevligt bemötande!

Mohammed A

Excellent service.

Kjell A
Skrev om TrendBil AB

Mycket bra service med bra mottagande och proffsig personal Kan verkligen rekommendera Trendbil AB

Joseph H
Skrev om TrendBil AB

Mkt trevligt bemötande. Väldigt nöjd med min affär👌🏻

Manfred R
Skrev om TrendBil AB

Super bra och proffsigt bemötande! Köpte en bil och bytte in min gamla. Fick ett bra inbytespris som vi kom överens om och som båda var nöjda med. Var inga problem att mötas upp halvvägs och göra upp affären då jag hade långt dit. Helt klart bästa bilfirman jag haft att göra med.

Hampus J
Skrev om TrendBil AB

Affären jag gjorde med Trendbil gick ganska snabbt men bemötandet och kontakten jag fick med dom gjorde att man kände ett direkt förtroende och man kunde genomföra affären i lugn och ro. Sen att bilen levereras till dörren i avtalad tid är ett + i kanten. Känslan är att man gjort en bra och för mig rättvis affär. //Hampus Volvo XC90

Kassem H

Super trevliga proffsiga! Väldigt grymma! 10/10

Roberth B
Skrev om TrendBil AB

Enklaste bilförsäljningen jag varit med om. De hade förberett ett e-köpekontrakt via en bank. När vi var överens så skrev jag på i min telefon och pengarna överfördes då direkt till mitt konto. Sedan gjordes ägarbyte via gula lappen. Toppen ! Säljer mer än gärna till Trendbil igen.

Amir H
Skrev om TrendBil AB

Riktigt bra service av Fikret. Smidigt hanterat av både köp och sälj av bil.

Filip R
Skrev om TrendBil AB

Väldigt positiv till hela processen med Trendbil. De var snabba på att svara och skötte hela affären proffsigt och smidigt.

Richard L
Skrev om TrendBil AB

Väldigt professionella och smidiga.

Anders B
Skrev om TrendBil AB

Mycket nöjd med både köp och leverans av min BMW

Henrik G
Skrev om TrendBil AB

Sålde min bil till Trendbil vilket blev en mycket smidig affär. Snabbt och tryggt. Dom kom och hämtade bilen och inget krånglade alls. Kan verkligen rekommendera en affär med Trendbil. Ronny som jag hade kontakt med skötte alls väldigt bra. Tack för en smidig affär och hoppas ni gjorde en bra affär vidare med min bil.

Hans Erik E
Skrev om TrendBil AB

Bra och trevligt bemötande i kontakt före köp och i samband med besöket hos TrendBil. Förväntningar på den bil vi sett utannonserad var höga och lyckligtvis infriades dom när vi såg och provkörde den. Vi är mycket nöjda med både bilen, en Volvo XC60 Hybrid, och bemötandet från Fikret vid TrendBil. Kan verkligen rekommendera företaget.

Ann S
Skrev om TrendBil AB

Säljaren trevlig och kunnig. Han tog sig tid så vi blev nöjda

Andreas G
Skrev om TrendBil AB

En professionell och snabb hantering där jag som kund kunde känna mig trygg. Jag gör gärna affär med er igen. Mvh Andreas

Nima G
Skrev om TrendBil AB

Jag blev mycket väl bemött av personalen på TrendBil AB när jag sålde min bil. Mina förväntningar var att få en smidig och professionell försäljningsprocess, och TrendBil AB levde verkligen upp till dessa förväntningar. Allt gick snabbt och enkelt, och jag kände mig trygg och väl informerad genom hela affären. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med min upplevelse hos TrendBil AB och kan varmt rekommendera dem till andra som vill sälja sin bil

Freddy K
Skrev om TrendBil AB

Riktigt trevliga och service inriktade personal.

Christian J
Skrev om TrendBil AB

Trevliga killar,kan rekommendera denna firma.

Anders H
Skrev om TrendBil AB

Mycket trevlig upplevelse. Väldigt trevligt bemötande

Jonatan F
Skrev om TrendBil AB

Allt funkade bra och smidigt! Det enda vi önskar är tydligare presentation. Både i telefon och på plats. Min fru var hemma när ni hämtade bilen och ni presenterade er inte. I övrigt väldigt trevligt och bra bemötande! Kan mycket väl tänka mig att köpa bil hos er i framtiden.

Armin N
Skrev om TrendBil AB

Rekommenderas varmt! Trendbil är raka, ärliga, tillmötesgående, hjälpsamma och så mycket mer. Vi, en nybliven småbarnsfamilj, köpte vår första bil här och är jättenöjda. Med Fikret och Trendbil kände vi direkt att vi var i trygga händer och vi fick en bil som vi kände är helt rätt för oss. <3

Therése K
Skrev om TrendBil AB

Proffsigt och trevligt bemötande. Snabb och smidig affär

Vaksala Trafikskola A

10/10 Kent Luu var Bästaaaa person som bilförsäljare!!! Jag har köpt så så mångas bilar 🚗 🚙 till min Trafikskolan under min Karriär och mötes med så så många bilförsäljare men Kent Luu var bäst!!! ( jag köpte min bil 🚘 online ) Allt gick precis som han så och lovat och planerat!!! Dig kan man lita dig 100% Tack för att du finns Kent Luu ❤️

Tobias B
Skrev om TrendBil AB

Trevlig och smidiga att göra affär med!!

Stefan T
Skrev om TrendBil AB

Köpte en Volvo XC60 Laddhybrid. Väldigt tryggt och professionellt bemötande. Rekommenderas varmt.