Fantastisk upplevelse från början till slut. Blev erbjuden ett högre belopp än förväntat och inom bara ett dygn så var bilen såld. Allting digitalt och supersmidigt, inget krångel väl på plats. Kan varmt rekommendera TrendBil till alla som vill köpa eller sälja bil!
TrendBil AB
Välkommen till TrendBil! Hos oss på Trendbil kan du både köpa, sälja och byta in din gamla bil mot en ny bättre begagnad bil. Är du intresserad av att sälja din bil till oss så kan du enkelt fylla i vårt formulär direkt här på reco där vi kan värdera din bil för att du sen ska få den sålt. Vi tar emot värderingar från hela...
266 omdömen om TrendBil AB
Sedan starten hos Reco 2021
Så trevliga och bilköpet kändes tryggt och säkert. Kan starkt rekommendera detta företaget!
Kompetent och trevlig personal
Jag har blivit bemött på bästa tänkbara sätt. Jag hade inga förväntningar men så fanns där en bil som jag blev förtjust i och jag köpte den. Mycket nöjd hittills med det köpet. All personal som jag har träffat har varit fantastiska. Trevliga och positiva människor.
Ärliga, noggranna och professionella
Fikret och hans delägare är helt fantastiska! Som kund uppskattar jag efterservicen, närvaron och det fina bemötandet man får när man har frågor eller behöver hjälp. Hela säljprocessen var smidig och utan krångel. Jag rekommenderar Trendbil och skulle inte tveka en sekund att köpa min andra bil där i framtiden så länge Fikret och hans delägare driver bolaget. Joni
Jättebra upplevelse .Jag är väldigt nöjd med servicen.
Mycket bra service, trevligt bemötande och de håller vad de lovar. Smidigt, snabbt och enkelt.
Sålde min BMW cab till Ronny och Kent som kom och hämtade bilen hemma hos mig. Supertrevliga killar som visade ett proffsigt och genuint intryck. Affären gick väldigt smidigt. Hoppas att bilen kommer till en ny ägare som tar hand om den väl. Kan varmt rekommendera att göra affärer med Trendbil.
Toppbetyg till Johan och detta företag! Ett otroligt genuint engemang och bemötande. Bilen jag ville ha fanns inte men Johan hittade den, tusen tack. Kändes supertryggt från början till slut. Rekommenderar varmt detta företag!
Riktigt fin upplevelse med Fikret och anställda hos TrendBil. Korrespondens vid mail eller telefon var smidigt,trevligt, proffsig och jag kände mig väldigt bra under det tiden. Fikret svarade på alla mina frågor och bekymmer runt och kring mc som jag var intresserad av och med inbyte av min mc. Det var lätt att göra affären, smidigt no bull shit. Mc det jag köpte var Indian Roadmaster. Trendbil har inte mycket utval av motorcyklar, men pga hur har killar förhandlat sig under affären och bemötande var toppen,jag...
Snabb smidig affär utan krångel och trevligt bemötande!
Tillmötesgående. Trevlig personal.
Väldigt bra kundservice och bra bemötande!
I särklass bästa bilfirman i Sverige. Proffsigare bemötande får du inte någon annanstans. Alla anställda ska ha en eloge!
Väldigt bra bemötande och smidigt hanterad affär.
Hej Magnus, Tack för fina omdömet! /Fikret
TrendBil var trovärdiga i hela processen när de köpte in min bil. Det var ett bra bemötande och pengarna kom in på kontot direkt och innan de hämtade bilen hemma hos mig. Det var fler bilfirmor som hörde av sig men de var långt ifrån lika trovärdiga som Trenbil.
Hej Jonas, Tack för fina omdömet. Det gläder oss att läsa detta. Vi är stolta och tacksamma. /Fikret
Snabb och smidig affär där vi fick hjälp med allt vi behövde! Mycket nöjda med vår husvagn!
Grymma säljare med bra kund bemötande
Trevlig dialog. Mycket smidig överlämning av- och betalning för min bil. Väldigt professionell hantering generellt.
Proffsigt och smidigt. Tillmötesgående och service-minded. Snabb och smidig hantering av inköp av min bil. Kan varmt rekommenderas
Blev mycket väl bemött av kunniga och engagerade säljare, så vi köpte en bil. Vi fick superbra hjälp genom hela processen. Det framgick från första till sista stund att dessa är seriösa aktörer som är mycket måna om sina kunder.
Väldigt professionella och serviceinriktade!
Super seriöst och trevligt bemötande i hela affären och uppföljning. Gärna igen
Köpte en sportbil ifrån mig, väldigt seriös och rak på sak. Handpenning dagen efter och fullt belopp utbetalt innan ägarbyte... inga konstigheter Tack Fikret och Filip! Schyssta grabbar
Fantastiskt bemötande rakt igenom.
Köpte bil från detta företaget. Man märker ganska snabbt när man talar med deras säljare att det inte bara handla om en försäljning. Kunniga och ärliga med kanonbra kundupplevelse från start till slut. Kommer att fortsätta köpa från de framöver och rekommenderar att ni också gör det.
Köpte bil vi hittade på bytbil.com. Skötte det mesta via telefon, även diskussion om inbytesbilen då vi bor i Skåne. Affären var nästan klar innan vi kom dit för provkörning. Med provkörningen så avslutades affären och vi styrde kosan i en ”ny” bil för oss. Mycket trevligt bemötande av personalen på plats vid besök men även vid telefonkontakt. Rekommenderar Trendbil AB Tack för en bra affär!
Väldigt seriös och trevlig bilförsäljare Smidigaste bilaffären jag gjort! Kan varmt rekommendera Trendbil!
Vi är mycket nöjda med bemötandet från alla personer vi kom i kontakt med 💐💐
Fikret och Ronny assisterade med att exportera min nuvarande bil samt att lägga upp finansiering på nästkommande bil. Professionella i hela processen och löste en helhetsaffär som ingen annan kunde lösa. Kan starkt rekommendera! Jag kommer att återkomma vid nästa bilaffär.
Kent är en bra kille 👍 rekommenderar verkligen denna firma 👍
Det var en av de bästa säljare jag har träffats I mitt liv jätte trevliga vi köpte 2 bilar av de i samma väcka Stort tack till mr Fikret Mvh David
👍👍👍👍👍..........................
Varmt och välkomnande mottagande. Bra genomgång av nya bilen. Bra finansiell support
Bra och snabb service och mycket trevligt bemötande!
Sålde en bil till dessa gentlemän. Ett otroligt professionellt gäng som Håller vad de lovar. Kan varmt rekommenderas !
Hej Juha, Tack för fina omdömet. Det gläder oss att lösa detta. /Fikret
Mycket professionell bilfirma
Tack Martin, Vi uppskattar ditt omdöme. /Fikret
Trendbil är bäst vad gäller kundbemötande som allt annat.
Tack Kristina, Gläder oss att läsa detta, enormt. Många många tack / Hälsningar från hela Trendbil :)
Otroligt bra bemötande och utmärkt service. Väldigt trevlig personal och extrem bra erfarenhet kring sina bilar. Väldigt god kompetens. 10/10. Hjälpsamma med val av bil som passar dig.
Mycket trevligt bemötande. * Bilköpet kändes mer än bra när vi åkte hem. Stort tack till er.
Snabb och smidig försäljning av bil. Trevligt bemötande. Kan rekommenderas. Mvh Kenth
Vi känner att ni har varit tillmötesgående. Trevliga. Alltid svarat när vi ringt.
Perfekt bemötande och klockrent avslut på affären.
Enkel och smidig affär! rakt och ärligt, väldigt nöjd med bilen och bemötandet får 10 av 10! kommer definitivt göra nästa bilaffär hos er när det är dags! Med vänlig hälsning Niklas (Köpte en Hyundai ioniq electric av Fikret i augusti -22)
Uppriktigt och tydligt bemötande, där lösning före konfrontation var noterad av köpare! Kommer gärna igen!
Köpte en BMW z4 och fick ett bra pris för min inbytesbil. Mycket bra och seriöst bemötande! Kändes tryggt rakt igenom. Tillmötesgående och kunnig personal som satte mig som kund i fokus. Rekommenderas starkt oavsett om det handlar om att köpa, sälja eller byta bil!
Ronny köpte en Tesla Model 3 av mig. Mycket smidiga, rekommenderar starkt. Gör gärna fler affärer med dem.
Trevligt och bra bemötande 👍 personligt från början till slut.
Bra bemötande med trevliga grabbar !