Mycket bra och visade mej var stenen jag körde över någon vecka tidigare träffat
Ströms Bil i Vara AB
Välkommen till Ströms Bil i Vara AB – din Autoexperten Bilverkstad i Vara! Vi erbjuder bilservice, reparationer och däckservice för alla bilar oavsett märke och modell. Våra fordonstekniker hjälper dig med bromsservice, felsökning, AC-service och installation av dragkrok och motor- och kupévärmare. Vi utför även byte av hjullager,...
281 omdömen om Ströms Bil i Vara AB
Vi fick hjälp med vårt problem med varningslamporna som tänts och inte gick att släcka. Mycket kunnig verkstadspersonal . Ändra telefonnummer till 0769 434291 till nästa undersökning.
Enkelt och bra. Min bil fungerar perfekt 🤩
lgigudydydydydzyyzyfu
Tack. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Trevligt bemötande och mycket hjälpsamma och väl utfört arbete.
Här blir man alltid bemött bra och man blir sedd. Denna gången var det service på bilen. Är så nöjd med Ströms bil i Vara. Har varit deras kund i snart 10 år.
Väldigt serviceinriktade och trevliga. Hittar alltid den bästa lösningen för din bil. Dem är bäst!
Bra bemötande. Kunnig personal .bra pris
Man får alltid ett trevligt och glatt bemötande hos Ströms Bil. De är proffsiga och hjälpsamma.
Mycket trevligt. Lyssnar in om man undrar något. Känner mig mycket trygg där eftersom jag inte kan mycket om bilar. Högsta betyg!
Är väldigt nöjd när jag varit på Ströms bil på service för dom gör ett väldigt fint jobb
Trevligt bemötande och bra service
Man får alltid ett trevligt bemötande och är väldigt hjälpsamma. Har också en gedigen kunskap och vet vad man gör. Det är aldrig några problem om man te.x behöver låna en annan bil medan din gör service
Alltid trevligt bemötande. Kunnig personal.
Bra service, allt bra, känns personligt, trevliga de som jobbar där
Snabb och smidig service. Kunnig personal. Bra bemötande.
Alltid trevlig o bra bemötande o utförs arbete
Tjena,servisen är toppen å trevlig personal,jag kan verkligen rekommendera dom,jag är så nöööjd🥰
Bäst i denna regionen i alla avseenden
Fin service och gott bemötande
Stor kunskap, trevligt bemötande, alltid en lösning på problemet, jobbar snabbt.
Toppen , har köpt och servat alla mina bilar där och kommer att fortsätta serva där , även om det är en 45 min att köra 😃 Har stort förtroende för dessa killar som jobbar där 👍🏼
Hej. Alltid lika fantastiskt bemötande av alla, ingen stress montörerna har tid att förklara saker, helt otroligt. Borde finnas mer av den typ av verkstad. Skönt att slippa den stora opersonliga verkstäderna. Hoppas det leder till ytterligare framgångar. Mvh Jan Gunnar Theodorsson Jag som var där med min fru bil
Tycker det är bra att de listar upp saker som börjar bli dåliga och ger en bedömning på hur länge delarna troligtvis håller innan de behöver bytas.
Trevlig personal, dom gick igenom vad dom gjort på ett bra sätt 10 av 10👍
Bra bemötande snabbt arbete.
Mycket bra bemötande och bra service 👍
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen
Bra bemötande. Bra information ang utfört arbete.
Vi uppskattar att du berättar hur du upplevde ditt besök, vi vill alltid utvecklas.
Har stort förtroende för personalen. Vet att de alltid gör ett gott arbete. Uppskattar deras servicanda. Tack!!!
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Jag är mycket nöjd med Ströms bil, mycket serviceinriktad, hämtade min bil hemma hos mig, servade och besiktade min bil och lämnade bilen färdig och klart hem till mig. Sådan service kan man leta efter, toppen !!
Mycket bra mekaniker och bra priser
Bästa verkstaden. Duktig och kunnig personal. Alltid trevliga och ställer alltid upp. De två grabbarna i verkstaden är toppen. Kan varmt rekommendera Denna verkstad👍
Trevlig och kunnig personal .Toppenverkstad.
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Som alltid bra service och trevligt bemötande!
Man får alltid ett bra bemötande och priserna är väldigt bra. Det är alltid lätt att få en tid som passar och lånebil är sällan något problem.
Trevliga, engagerade och kunniga
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Kunniga, fixar allt, även sådant andra firmor inte klarar av.
Alltid lika nöjd Supertrevligt bemötande Mycket bra service
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
God service, snabbt att få tid.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande snabb & bra service Tydlig beskrivning på vad som behöver göras med bilen så inga överraskningar gällande utfört arbete & pris Kommer anlita Ströms bil igen
Trevligt bemötande! Snabba och sakliga svar. Felet på bilen åtgärdades supersnabbt!
God service och trevligt bemötande!
Jag har bara bra att sägs om dom kanon killar i verkstan 👍👍👍
Årlig service på bilen . Mycket bra service och bemötande
Som vanligt ett bra besök. Att bilen är rostig och kostar därefter kan man väl inte lasta Ströms Bil för. Rekommenderar dom när jag kan.
Upplever som att tiden gick fort när jag väntade kvar medan de servade bilen. Fick reda på om de behövde göras något med bilen.
Liten och trevlig verkstad med personlig personal
Utmärkt bemötande,punktligt, såvitt jag kan bedöma även bra arbete. Varje år sedan 2019 (1a besöket) .
Trevlig personal,kunniga o snabba
Trevligt bemötande och bra utfört arbete.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!