Ströms Bil i Vara AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
5.0
Få pris & boka Ring 0512-200 40 Dela

Välkommen till Ströms Bil i Vara AB – din Autoexperten Bilverkstad i Vara! Vi erbjuder bilservice, reparationer och däckservice för alla bilar oavsett märke och modell. Våra fordonstekniker hjälper dig med bromsservice, felsökning, AC-service och installation av dragkrok och motor- och kupévärmare. Vi utför även byte av hjullager,...

34 omdömen om Ströms Bil i Vara AB

Nelida P

Otroligt skickliga och snabba. Proffesionellt

Hans Sven Örjan S
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Bra bemötande service talar om dolda fel

Bil & Motor I Alingsås A
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Trevligt bemötande och alltid posetiva!

Eje Rune Ingemar J
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Snabbt och smidigt bemötande av en kunnig service man kan inte bli bättre mvh

Alice Julia J
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Ringde och fick en tid dagen efter! Väldigt bra bemötande

Andersson G
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Duktig och trevlig personal som alltid ställer upp på ett proffsigt sätt.

Bror-Åke Krister B
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Dem var Noggranna och mycket trevligare snälla

Karl Gustav S
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Alltid ett vänligt och proffsigt bemötande.

Lars-Arne A
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Hos Ströms Bil i Skarstad får man utomordentligt service. Kunnig och trevlig personal tar emot och gör det man ber om och lite till! Maken till verkstad har jag aldrig upplevt. Till råga på allt är även priserna humana! Lars-Arne Arvidsson, Vara

Camilla Rose-Marie K
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Service inriktade och måna om kunden.

Karl-Heinz W
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Toppen service. Bra personal.

Ted Alexander O
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Snabb och bra hjälp! Tog in bilen samma dag för att fixa rutan. Så snälla och hjälpsamma.

Johannes L
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Snabb och perfekt service! Bra bemötande. Finns inget mer att önska

Kerstin Margareta S
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Blir alltid trevligt bemött.De gjorde årlig service på bilen.De talar om vad de gjort för åtgärder.Det är alltid trevligt att besöka den verkstaden.

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Vänligen Autoexperten

Ingela Elisabeth H
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Alltid bra bemött.Bra service.

John Robert Christi J
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Snabb service till en rimlig peng. Trevlig personal med bra kunskap

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Ingrid Maria S
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Alltid trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete!!!

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar, Autoexperten

Karl Fredrik Mattias P
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Superduktiga och kunniga, aldrig några problem att få lånebil för att kunna ta sig vidare till jobbet.

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Jeanette Mariann P
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Fått hjälp av detta företag under många år! Pålitliga, snabb service, personligt bemötande och de har under alla våra år tillsamman gjort ett bra jobb. /Jeanette

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Björn Ingemar H

Kompetent kunnig trevlig personal

Hans Christer A
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Bra bemötande, tydligt vad som gjorts, pris enligt ök, plus lite extra personligt och engagerat utfört arbete!

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Tage Gunnar L
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Trevlig och kunnig personal, serviceinriktad.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Mats O
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Duktiga mekaniker som är trevliga och tillmötesgående. Bra priser och alltid fri lånebil

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Göran Ingemar F
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Bra o trevlig personal Pris vänligt

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Carl Lennart Erik A
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Positiv upplevelse som vanligt, trevlig personal och professionellt men samtidigt personligt bemötande!

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan

Fredrik Lander B
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

En fantastisk, förtroendefull verkstad med kunnig personal och bra kundfokus. Ser verkligen kunden i centrum och åstadkommer en service anpassad till honom. 10 av tio!

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan

Bo Lennart F
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Bra bemötande, kunnig personal som man kan lita på att jobbet blir gjort. Trevligt ställe.

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Ulrika Kristina J
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Alltid väl bemött oavsett problem

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Ola Per Åke L
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Alltid trevligt bemötande och bra service!

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar från vi på verkstan

Björn Niklas S
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Bra bemötande, lånetid, och bra priser.

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan

Jenny Viviann S
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Pålitlighet, bemötande och trygghet är tre ord som beskriver Ströms bil.

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Vänliga hälsningar från verkstan

Bo Morgan S
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Alltid nöjd. Har varit kund i många år.

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan

A U Isabelle L
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Toppen! Alltid bra hjälp och trevligt bemötande. Finns ingenting som Ströms Bil inte löser :-) rekommenderar!

Svar från Ströms Bil i Vara AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Anna Jessica Elenor A
Skrev om Ströms Bil i Vara AB

Bra bemötande, service och har bara positivt att säga .