Nilsson Lars I:
Jag blev bemött på ett mycket bra och välkomnande sätt. Bägge säljarna hjälpte till så affären gick smidigt. Till och med min fru kände sig välkommen vilket hon inte gjort på andra bilfirma. Vi hade inga förväntningar eftersom det var första besöket hos dem, helt klart skall jag vä da mig dit nästa gång jag skall byta bil.
Jag är helnöjd med affären.
Lasse Nilsson, Alingsås
Lasse-Åker R:
Mycket välkomnade personal som mottog oss med leende. Visade oss sitt utbud av bilar. Vi hittade en bil som stämde med vårt behov.
Säljaren berättade en del om bilen och informerade oss om det enda som man skall åtgärda var bakbromsarna där skivorna är rostiga!
Efter några dagars fundering återkom vi och gjorde upp affären. Vi kom överens att bilaffären beställer nya skivor och belägg. Dom ringer när reservdelarna kommer så fixar dom detta medans vi väntar.
Efter två dagar fick jag besked att delarna kommit.
Sedan löstes hela affären på ett mycket smidigt och angenämt sätt!
Ioan Daniel K:
Så snabbt och smidigt det hade aldrig varit!
Trevlig personal , hjälpsam och kunnig.
Fick bra pris på inbyten i telefon och dom försökte inte dra ner priset när vi kom fram, som nästan alla brukar göra.
Jag är jätte nöjd med bilen och med hela affären. Stor tack!
Rekomenderar stark!
Maria L:
Grymt bra bilhandlare. Vi fick lite problem med bilens dieselfilter et par veckor efter att vi köpt bilen och trots att det inte var någon garanti på detta så tog dom in bilen två gånger och fixade till den utan kostnad. Det känns tryggt att handla bil här och vi kommer absolut komma tillbaks hit för nästa bil :-)
Vladyslav B:
Trevlig och vänlig personal. Jättebra, vi träffade man och han berättade vilka bilar det fanns, vilka fördelar de hade och gav mig möjligheten att testa dem. Min fru och jag köpte en bra bil till ett bra pris. Vi har använt den här bilen i över 5 månader nu. Och hittills har det inte varit några problem och jag har inte identifierat något bedrägeri från säljarens sida. Tack för bra bilen.
Lottis L:
Seriös och hjälpsam säljare, ett år och en besiktning senare är jag fortfarande mycket nöjd med min begagnade bil. Jag rekommenderar varmt denna bilhandlare.
Simon Rune Timothy T:
Har under en tid letat efter en mera praktisk bil. Hittade DMs annons på nätet. Ett familjeföretag med erfaren pappa i spetsen. Trevligt bemötande och fina bilar i hallen. Lämnade en Porsche i inbyte och köpte en Maserati. Tack för en väl genomförd affär.
MARTIN L:
Bästa bilförsäljaren jag träffat! Hjälper till med allt, även när min "nya" bil inte gick igenom bilbesiktning (för höga utsläppsvärden) så ställde MTBil upp; fixade bilen utan någon kostnad! Bjöd till och med på en recond, helt fantastisk!
MTBil kommer vara den bilhandlaren jag kommer gå till i framtiden! Ingen tvekan!