Franz J:
Köpte en v60, förväntade mig en bilskojare men mötte en man som var väldigt mån om att jag skulle bli nöjd.
Nöjd blev jag och är nu en månad senare, fanns några småsaker som inte var tillfredsställande med bilen som ENS bil fixade utan något som helst krångel.
Tar troligen kontakt inför nästa bilbyte också. /Franz
Car 4 Sale - Köper, säljer, byter och förmedlar bilar!
Roger J:
Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bilen är kanon.. Tack för all hjälp Dragan
Torslanda Bilförsäljning köper och säljer begagnade bilar, samtliga bilar är leveransklara så att du kan ta med dig din nya bil hem på en gång. Varmt välkommen!
Daniel K:
Väldigt bra samt professionellt bemötande.
Även snabb respons när det kom till e-mail biten.
Var inga som helst konstigheter under hela bilaffären.
Elham S:
Han var ärlig, rak på sak, höll sitt ord. Sådana kvaliter lyser igenom. Vilket gör att man känner sig trygg. Det gjorde att jag köpte bilen direkt. Hans ord och förtroendet han gav var helt uppriktigt...
nu i efterhand är intrycket fortfarande samma. Bilen är underbar.
Välkommen till 45:ans bil, en märkesoberoende bilhandlare som erbjuder begagnade person och transportbilar av ett värde upp till 100.000 kronor.
Claes Lennart S:
Köpte en begagnad bil Aygo i bra skick och till bra pris av firman, när sedan kopplingen slutade fungera vilket kan hända med en så gammal bil 07 som gått 17000 mil, kontaktade jag Ingvar om förslag på lösning.
Fick då ett trevligt bemötande och hjälp att lösa problemet snabbt och till en rimlig kostnad.
Omdöme. Trevlig, kunnig och Snabb till en rimlig pris.
Claes Svensson Alingsås.
Christoffer H:
Vi köpte en husbil. Ett otroligt bra bemötande samt smidig affär och lätt att få tag på efter affären för frågor man glömde att ställa vid mötet!! Kan verkligen rekommendera denna bil firma....
Cristoffer haldemo
Lena S:
Hej!
Vid bilköp vänder jag mig till Backmans bil i Kungälv. Blir alltid väl mottagen och köpen faller mig i smaken.
Anlitar ingen annan firma.
Med hälsning Lena Lundh Selander
Jesper R:
Väldigt trevligt bemötande. En bilsäljare av "gamla skolan" dvs. ordning och reda. Detta fick en att känna sig trygg i bilaffären. Kan verkligen rekommenderas!
Henric F:
Mycket trevlig och kompetent säljare.
Bilen va fin, precis som annonsen visade på nätet.
Förhandlingen gick smidigt på plats och min upplevelse va att båda parter blev nöjda.
Vår upplevelse va att Mölndals Bilförsäljning satsar hårt på kundnöjdhet och man kan räkna med snabb respondans vid frågor.
Den nya visningslokalen på Hisingen i Göteborg ger ett proffsigt intryck upplevde vi.
Rekommenderas
Jan Wilhelm N:
Jag köpte en begagnad Kia picanto årsm 2016
som jag blev hyfsat nöjd med visserligen saknades det en nyckel och servicehandlingarna på bilen .
Jag har köpt en ny nyckel av en återförsäljare av märket men vet fortfarande inte hur servicen är skött.
Sen så kan jag rekomendera företaget speciellt säljaren som va ärlig och tillmötes gående.
Niklas H:
En väldigt trevlig, ärlig, vänlig, proffesionell, erfaren, serviceminded person att göra affärer med.
Köpte en Audi A3 2019.
Kan verkligen rekommendera att köpa din bil här.
Supernöjd!
Tack för all hjälp Amin.