Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Tigfelds Fordon AB

Tigfelds Fordon AB

4.7

Välkommen till Tigfelds Fordon! Vi har Sveriges största reservdelslager med fokus på mopedbilar. Vi har god kunskap inom alla områden och utför service samt maskin- och plåtskadereparationer. Hos oss hittar du alla typer av reservdelar såsom motordelar, avgassystem, belysning, broms, däck och fälg, framvagn, bakvagn, kaross,...

485 omdömen om Tigfelds Fordon AB

Torbjörn N
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Grymt kunniga och bra support👍

4.9/5 i betyg av 47 omdömen 4.9 av 47 omdömen
BadgeFourYears

Lars hjälpte mig med bilen även fast garantin hade gått förbi med några dagar. Är så tacksam! Och bilen har rullat fin fint sen köpet! 🥳🙏

Niclas L
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Jag tycker de beg delarna är dyra. Även frakten kostar 99kr även om du bara köper något litet. Sen svarar dom att frakten kostar 89kr? Jag har fått betala 99kr och dom vägrar betala tillbaka. Det är ju skitpengar men det är principen. Deras lösning är att inte svara på mail. Hur blir det då när något är fel på riktigt.. Pinsamt att inte svara!

Frida K
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb och proffsig service!! Saknade en reservdel, som de hjälpte mig att eftersöka den! Snabb leverans!

4.7/5 i betyg av 147 omdömen 4.7 av 147 omdömen

Nadereh S
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Det var helt okej Vinrutan passade mycket bra

Kjell B
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb leverans bra produkter. Men för dyra fraktkostnader. Denna gång var det så liten produkt så ett kuvert med billigaste porto hade varit tillräckligt. Men fick betala 99:- och fjädern kostade 129:- Helt galet Mvh Kjell

4.7/5 i betyg av 45 omdömen 4.7 av 45 omdömen

Köpte en begagnad bil Aygo i bra skick och till bra pris av firman, när sedan kopplingen slutade fungera vilket kan hända med en så gammal bil 07 som gått 17000 mil, kontaktade jag Ingvar om förslag på lösning. Fick då ett trevligt bemötande och hjälp att lösa problemet snabbt och till en rimlig kostnad. Omdöme. Trevlig, kunnig och Snabb till en rimlig pris. Claes Svensson Alingsås.

Johan J
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Mycket snabb leverans. Snabb återkoppling på mail. Högsta betyg från mig. Jag köpte en generator.

Carl-Johan R

Brajälp. . Bra saker. Snab leveransjätebra

4.9/5 i betyg av 59 omdömen 4.9 av 59 omdömen
BadgeFourYears

Jättebra bemötande av säljaren Albin och var onekligen en snabb och smidig affär väl på plats.

Mahmoud M
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Jeg synes at det er rigtig god service på top kvalitet

Fredrik F
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Mkt nöjd, beställda reservdelar kom otroligt snabbt. Enkel och bra sida att beställa ifrån. Tack ska Ni ha,

SB Bilar AB
4.8/5 i betyg av 135 omdömen 4.8 av 135 omdömen
BadgeTwoYears

Jag köpte en bil och är nöjd med hur affären hanterades.

Per-Olof K Per-Olof K
Stig P
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb leverans. Nästan färdigmonterad. Bra kundsupport.

Jim M
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Trevligt bemötande å verkar vara bra folk!

ALLTiBil Försäljning Kungälv
Badge2024

Har använt mig av i många år, alltid proffsigt o välkomnade service! När man köpt förstagets alla bilar , Ser fram emot många fina affärer framöver! Kan varmt rekommenderas Melkersson event & konsult

Melkersson Event Ab C Melkersson Event Ab C
Tommy S
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Mycket nöjd, snabb leverans Guld stjärna till er.

Niklas P
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Så bra det bara kan bli! Beställde varorna en måndagkväll, på onsdagen kom de med posten.

4.6/5 i betyg av 326 omdömen 4.6 av 326 omdömen

En seriös branschkollega med stor kunnighet, lyhördhet och med vilja att göra allt som krävs för en nöjd kund.

Lars S
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabbt och rätt delar ,enda felet var att paketet kom till en avlägsen ythämtningsställe.

Peter Q
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb leverans,, dock fel leverans då jag inte fick det jag beställt. Skrivit till tiggelds men än inte fått återkoppling

4.6/5 i betyg av 60 omdömen 4.6 av 60 omdömen

Mycket bra och proffsigt bemötande

Christian O
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Helt otroligt hjälpsamma och kunniga. Och deras priser är låga

Mirko L
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Hej! Jag har köpt en elcykel hopfällbar och allt gick smidigt och fint. Mvh.Mirko

4.8/5 i betyg av 315 omdömen 4.8 av 315 omdömen

Marie W
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Lätt och smidigt. Bra service.

Mari L
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Mycket lätt att beställa och snabb leverans (2dagar).

Badge2022

Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bilen är kanon.. Tack för all hjälp Dragan

Jan J
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Det gick snabbt och bra och det var rätt del jag fick hem.

Magnus M
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb leverans och rätt bildel.

2.3/5 i betyg av 20 omdömen 2.3 av 20 omdömen

Jag köpte en bil på telefon av denna handlare och frågade om allt var ok med bilen. Den var jättefin och däcken var fina, inget fanns att anmärka på. Nu har bilen anlänt till mig i Stockholm och följande saker behöver repareras/bytas ut. ALLA däcken är slut, både sommar och vinterdäck. Hatthyllan saknas, alla stötdämpare är trasiga och behöver bytas ut. Länkarmar på båda sidor i framvagnen är slut och behöver bytas. Alla bromsskivor och bromsklossar är helt slut. Bromsoket höger bak behöver bytas. Så för att få bilen i skick behöver jag nu reparera för ca 25,000:- SKA NI KÖPA BIL, VÄLJ EN ANNAN HANDLARE FÖR DENNA ÄR EXTREMT OSERIÖS.

Richard E
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Bra service Då varan vi valde inte längre fanns så ordnade de fram en ersättningsvara.

Brinkens B
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb leverans och precis vad vi beställde.

5.0/5 i betyg av 74 omdömen 5.0 av 74 omdömen

Bra bemötande med god service, såg till så att hela bilköpet och leveransen skedde på ett smidigt sätt, transport in till bilfirman löstes också, rekommenderar bilfirman varmt!+++++

Kersti I
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Bra hemsida. Snabb leverans. Cykeln uppfyller mina förväntningar.

Sigrid S
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Enkelt, smidigt, lätt att hitta det jag sökte, snabb leverans

4.8/5 i betyg av 81 omdömen 4.8 av 81 omdömen
BadgeTwoYears

Otroligt bra bemötande och proffsig service! Stort tack till Mattias på Svensk Bilservice! / Viktor Stenlund

Rökila A
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Enkelt och tydlig webbsida snabb leverans och cyklarna verkar uppfylla förväntningar

Jari N
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Väldigt smidigt! Galet snabb leverans!

Varderingbil.se
5.0/5 i betyg av 12 omdömen 5.0 av 12 omdömen

Fantastiskt bemötande och en positiv och proffesionell inställning genom hela affären. Blir inte bättre än så här.

Florent Z Florent Z
Mikael H
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Verkligen bra folk där som jobbar

Therése A
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb och smidig leverans. Bra passform.

Autolane AB
4.9/5 i betyg av 504 omdömen 4.9 av 504 omdömen
BadgeSixYears

Köpte en Audi, och alltid lika trevligt och proffsigt bemötande. Vi köper alltid våra bilar hos autolane, vi känner oss trygga att handla hos er, man får alltid den bästa servicen och även denna gången!

Jessica A Jessica A
Frida L
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Fantastisk hjälpsamma & kunniga!

Andreas J
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Bra service, lite oklart vad som fanns i lagret men bra folk när man ringer som fixar allt.

4.6/5 i betyg av 416 omdömen 4.6 av 416 omdömen

Snabb och effektiv service dessutom med ett väldigt bra bemötande. Precis som det skall vara.

Jonas Peter S Jonas Peter S
Magnus O
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Fick snabbt svar och hjälp via Tigfelds chatt. Leveransen av bromsar till Ligier moppebil gick mycket snabbt. Mindre än 2 dygn.

Samantha B
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb leverans och bra priser, lätt att hitta i hemsidan

4.8/5 i betyg av 944 omdömen 4.8 av 944 omdömen

Åkte 40mil enkel väg för att låta proffsen ta hand om pärlan. Riktigt nöjd med Schmiedmann. Gjorde service av vår 530d och allt från bokning till betalning gick smidigt till. Mycket trevligt bemötande och bra rimliga priser. Kommer definitivt tillbaka!

Björn B
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb leverans samt bra packat paket 👍……………………

Odd C
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Smidigt. Bra kvalitet.Handlat förut.

4.7/5 i betyg av 861 omdömen 4.7 av 861 omdömen
BadgeTenYears

Vi blev mycket bra bemötta. Välkomnande och sedda. Fick all hjälp och kunde sin sak. Jag köpte en Audi A3 som jag älskar att köra och åka i .

Michael T

Snabb och enkelt leverans. Uppskattat

Monica K
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Ganska bra bil tyvär fanns ingen backkamera men de går än då ,låter lite högt men de får gå tack.

4.8/5 i betyg av 64 omdömen 4.8 av 64 omdömen

Morgan S
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb hantering och återbetalning av min felbeställning plus snabb leverans.

Gunnar N
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Mycket snabb leverans .Bärarm till Aixam mopedbil.

Utmarks Bilar
4.5/5 i betyg av 161 omdömen 4.5 av 161 omdömen

Bra bemötande. Fick en bil till rimlig summa. Bytte in min gamla bil. Upptäckte en grej som krånglade på den nya bilen som de hjälpte mig att fixa. Helnöjd!

Joakim Anders K Joakim Anders K
Sune A
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Trevligt bemötande samt väldigt god service och snabb leverans.

Robert B
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Bra och snabb leverens av mikrobrytare till mopedbil. Lätt att hitta rätt brytare till rätt modell.

4.8/5 i betyg av 110 omdömen 4.8 av 110 omdömen
Badge2021

Väldigt bra samt professionellt bemötande. Även snabb respons när det kom till e-mail biten. Var inga som helst konstigheter under hela bilaffären.

Philip O
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Bra priser och snabb leverans. Rekommenderas!

Lars P
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Lätt att beställa och väldigt snabb leverans mycket nöjd

5.0/5 i betyg av 60 omdömen 5.0 av 60 omdömen

Körde från Helsingborg med förhoppning att kunna åka hem med bilen jag var intresserad av vilket också infriades på ett snabbt och smidigt sätt. Trevlig o proffsigt bemötande på alla sätt och vis så kan rekommendera Friman bil för er nästa bilaffär 👍

Jörgen V
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Snabb leverans av beställda delar👍👍

Peter F
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Svårt att söka delar, men trevlig hjälpsam personal. Bra priser. Relativt snabb leverans. Fick fick fel fjäder med rätt artnr. Engångshändelse? Fick rätt fjäder utan extra kostnad utan krav på retur av den felmärkta.

Svar från Tigfelds Fordon AB

Hej Peter, Tack för din recension. Vi är glada att du uppskattade vår hjälpsamma personal och våra priser. Vi beklagar besväret med den felaktiga fjädern och arbetar på att förbättra vår sökfunktion. Vi ser ditt fall som en engångshändelse men tar det på allvar för att undvika liknande problem i framtiden. Tack för din förståelse och tveka inte att kontakta oss igen om du har fler frågor. Vänliga hälsningar, TIGFELDS FORDON

Alf E
Skrev om Tigfelds Fordon AB

bra servis snabb leverans jag är mycket nöjd kund

Henrik R
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Mycket bra support. Hjälpte mig snabbt att hitta dom delar som jag letade efter.

Peter N
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Helt ok lite dålig beskrivning på just min artikel

Anna L
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Köpte torkarmotor och är nöjd med servicen.

4.8/5 i betyg av 81 omdömen 4.8 av 81 omdömen

Solveig F
Skrev om Tigfelds Fordon AB

Veldig bra service og hurtig leveranse!👏👏👏

4.8/5 i betyg av 178 omdömen 4.8 av 178 omdömen

4.6/5 i betyg av 327 omdömen 4.6 av 327 omdömen

Vm Cars AB
4.3/5 i betyg av 106 omdömen 4.3 av 106 omdömen
BadgeTwoYears

Bra service och smidigt, sålde vår bil samtidigt och köpte en annan, dock lite saker jag fick fixa själv men inga stora saker.

Autolane AB
4.9/5 i betyg av 504 omdömen 4.9 av 504 omdömen

Jessica A Jessica A
4.6/5 i betyg av 49 omdömen 4.6 av 49 omdömen

Jag var skeptisk först , nystartad firma unga grabbar. i annan stad långt bort. Men shit vilka proffs med snabb schysst service. Betala 370000 i förskott. Galet och läskigt. Hämta mig på flygplatsen. Bilen stämde exakt med annonsen, inga överaskningar.. Alla frågor löste sig exakt som Kenan beskrev. Glad att jag inte pruta - dom är värda varenda krona. Mina bästa rekommendationer.

4.8/5 i betyg av 315 omdömen 4.8 av 315 omdömen

4.9/5 i betyg av 345 omdömen 4.9 av 345 omdömen
BadgeNineYears

En bilhandlare som skiljer sig från mängden!.Jättetrevligt bemötande,stor servicekänsla,inger förtroende och ärlighet ,här är allt "by the book"!.Jättenöjd med mitt bilköp här, rekommenderar även andra att kolla på bil här!.

Christian L Christian L
4.4/5 i betyg av 543 omdömen 4.4 av 543 omdömen
BadgeEightYears

Bra bemötande. Trevlig anläggning med många bilar. Fick titta och provköra i lugn och ro på den Volvon vi kom för. Bilen var i fint skick precis som jag förväntade mig. Så i stora hela så var det en bra känsla när jag åkte därifrån med min nya bil.

4.9/5 i betyg av 345 omdömen 4.9 av 345 omdömen

Christian L Christian L
4.7/5 i betyg av 854 omdömen 4.7 av 854 omdömen

4.9/5 i betyg av 321 omdömen 4.9 av 321 omdömen
BadgeFourYears

Ringde ett samtal till Fikret på Trendbil, tog inte mer än 24h så hade jag min efterlängtade drömbil hemma på garageuppfarten. Mvh nöjd lamborghini ägare 🥳😍🔝

4.8/5 i betyg av 110 omdömen 4.8 av 110 omdömen
Badge2021

4.9/5 i betyg av 145 omdömen 4.9 av 145 omdömen
BadgeFiveYears

Jättebra och proffsigt bemötande av Henric med kollegor. Snabb och smidig affär. Väldigt nöjd! Rekommenderar detta företag starkt.

4.9/5 i betyg av 59 omdömen 4.9 av 59 omdömen

Bilcentralen i Göteborg
4.9/5 i betyg av 443 omdömen 4.9 av 443 omdömen

Köpte bil här. Fick bra bemötande och produkten var över förväntan. Snabb och pålitlig service.

4.9/5 i betyg av 47 omdömen 4.9 av 47 omdömen

Vm Cars AB
4.3/5 i betyg av 106 omdömen 4.3 av 106 omdömen

4.9/5 i betyg av 46 omdömen 4.9 av 46 omdömen

4.8/5 i betyg av 1007 omdömen 4.8 av 1007 omdömen

Samuels Bil AB
4.8/5 i betyg av 26 omdömen 4.8 av 26 omdömen
Badge2024

Trevligt och serviceinriktat kundbemötande från början till slutköp! Känner mig otroligt trygg med köpet. De var tillmötesgående och gav mig all info jag efterfrågade och mer därtill. Alla deras bilar har testats och har en varudeklaration som jag fick ta del av. Min äldre bil togs emot trots sämre status... Nu kör jag äntligen tryggt och säkert. Nästa bilköp gör jag givetvis hos företaget igen. Rekommenderar starkt Samuels Bil AB.

4.6/5 i betyg av 435 omdömen 4.6 av 435 omdömen
BadgeSevenYears

The seller is a nice guy with a customer service satisfaction. I am pleased with the car i bought from him.

Olusegun O Olusegun O
5.0/5 i betyg av 241 omdömen 5.0 av 241 omdömen

Jag köpte en otroligt fin corvette grand sport. Bilen är precis som ny. Väldigt väl bemött av säljaren med ett stort kunnande om bilen. Rekomenderar stort atoparken till fler köpare.

4.9/5 i betyg av 293 omdömen 4.9 av 293 omdömen

5.0/5 i betyg av 64 omdömen 5.0 av 64 omdömen

4.7/5 i betyg av 396 omdömen 4.7 av 396 omdömen
BadgeEightYears

Sålde bilen på provision via MD Bil. Är suveränt nöjd med allt från bemötande och hantering av hela affären.

4.7/5 i betyg av 154 omdömen 4.7 av 154 omdömen
BadgeEightYears

Fick en ren o fin bil, både på insidan o utsidan. Blev även av med de vita fläckarna (oxidation ?) i lacken, samt ett trevligt bemötande.

4.8/5 i betyg av 178 omdömen 4.8 av 178 omdömen

4.7/5 i betyg av 391 omdömen 4.7 av 391 omdömen

4.7/5 i betyg av 126 omdömen 4.7 av 126 omdömen

5.0/5 i betyg av 95 omdömen 5.0 av 95 omdömen
BadgeTwoYears

Jättebra bemötande av supertrevlig försäljare. Bra service och konkurrenskraftiga priser. Rekommenderar ett besök om ni hittar den bilen ni vill ha. Smidigt och snabbt

4.8/5 i betyg av 43 omdömen 4.8 av 43 omdömen

Har köpt bilar hos Lars på CarAuto i några år nu, och det är lätt att förstå varför, servicen är på toppnivå! Bra bilar och bra priser! Har även sålt några bilar och vi har alltid kommit överens. Rekommenderar ett besök hos CarAuto om du är på jakt efter en bil.

SB Bilar AB
4.8/5 i betyg av 135 omdömen 4.8 av 135 omdömen
BadgeTwoYears

Jag köpte en bil och är nöjd med hur affären hanterades.

Per-Olof K Per-Olof K
4.7/5 i betyg av 132 omdömen 4.7 av 132 omdömen

Supertrevligt och proffsigt bemötande! Känner mig jättetuff genom hela köpet. Blev upphämtad vid tågstationen och fick en fin genomgång av bilen! Kan verkligen rekommendera er vidare.

4.8/5 i betyg av 397 omdömen 4.8 av 397 omdömen

4.7/5 i betyg av 163 omdömen 4.7 av 163 omdömen
BadgeFiveYears

Bra kundservice och tillmötesgående personal! Snabb och smidig affär! Köper nästa bil här med!

5.0/5 i betyg av 246 omdömen 5.0 av 246 omdömen

4.6/5 i betyg av 435 omdömen 4.6 av 435 omdömen

Olusegun O Olusegun O
2.4/5 i betyg av 21 omdömen 2.4 av 21 omdömen

4.9/5 i betyg av 338 omdömen 4.9 av 338 omdömen

Hej Jag blev väldig fint bemöt av trevliga och kuniga personer.Jag köppte en bil av dom och kommer troligen köppa flera bilar framöver. Dom svarade på mina frågor och hjälpte mig med det önskade lösningen som jag hadde.Jag kan varmt rekomendera denna bilfirman och tror att många fler kommer att bli lika nöjda med bilköppet som jag blev.

5.0/5 i betyg av 246 omdömen 5.0 av 246 omdömen

4.9/5 i betyg av 145 omdömen 4.9 av 145 omdömen

4.7/5 i betyg av 163 omdömen 4.7 av 163 omdömen

4.9/5 i betyg av 171 omdömen 4.9 av 171 omdömen

Utmärkt service, professionell hantering från första kontakt till hemleverans. Kan varmt rekommendera Auto in West.

Varderingbil.se

4.6/5 i betyg av 60 omdömen 4.6 av 60 omdömen

Mycket bra och proffsigt bemötande

Europa Cars Borås AB
BadgeTwoYears

Professionellt bemötande, rekommenderar starkt.

4.4/5 i betyg av 469 omdömen 4.4 av 469 omdömen

Väldigt trevligt och professionellt bemötande - otroligt enkelt att köpa bil på distans av dem.

4.9/5 i betyg av 187 omdömen 4.9 av 187 omdömen

4.8/5 i betyg av 397 omdömen 4.8 av 397 omdömen

Europa Cars Borås AB
BadgeTwoYears

Professionellt bemötande, rekommenderar starkt.

4.9/5 i betyg av 187 omdömen 4.9 av 187 omdömen

4.7/5 i betyg av 154 omdömen 4.7 av 154 omdömen