Grymt kunniga och bra support👍
Tigfelds Fordon AB
Välkommen till Tigfelds Fordon! Vi har Sveriges största reservdelslager med fokus på mopedbilar. Vi har god kunskap inom alla områden och utför service samt maskin- och plåtskadereparationer. Hos oss hittar du alla typer av reservdelar såsom motordelar, avgassystem, belysning, broms, däck och fälg, framvagn, bakvagn, kaross,...
485 omdömen om Tigfelds Fordon AB
Lars hjälpte mig med bilen även fast garantin hade gått förbi med några dagar. Är så tacksam! Och bilen har rullat fin fint sen köpet! 🥳🙏
Jag tycker de beg delarna är dyra. Även frakten kostar 99kr även om du bara köper något litet. Sen svarar dom att frakten kostar 89kr? Jag har fått betala 99kr och dom vägrar betala tillbaka. Det är ju skitpengar men det är principen. Deras lösning är att inte svara på mail. Hur blir det då när något är fel på riktigt.. Pinsamt att inte svara!
Snabb och proffsig service!! Saknade en reservdel, som de hjälpte mig att eftersöka den! Snabb leverans!
Det var helt okej Vinrutan passade mycket bra
Snabb leverans bra produkter. Men för dyra fraktkostnader. Denna gång var det så liten produkt så ett kuvert med billigaste porto hade varit tillräckligt. Men fick betala 99:- och fjädern kostade 129:- Helt galet Mvh Kjell
Köpte en begagnad bil Aygo i bra skick och till bra pris av firman, när sedan kopplingen slutade fungera vilket kan hända med en så gammal bil 07 som gått 17000 mil, kontaktade jag Ingvar om förslag på lösning. Fick då ett trevligt bemötande och hjälp att lösa problemet snabbt och till en rimlig kostnad. Omdöme. Trevlig, kunnig och Snabb till en rimlig pris. Claes Svensson Alingsås.
Mycket snabb leverans. Snabb återkoppling på mail. Högsta betyg från mig. Jag köpte en generator.
Brajälp. . Bra saker. Snab leveransjätebra
Jättebra bemötande av säljaren Albin och var onekligen en snabb och smidig affär väl på plats.
Jeg synes at det er rigtig god service på top kvalitet
Mkt nöjd, beställda reservdelar kom otroligt snabbt. Enkel och bra sida att beställa ifrån. Tack ska Ni ha,
Snabb leverans. Nästan färdigmonterad. Bra kundsupport.
Trevligt bemötande å verkar vara bra folk!
Har använt mig av i många år, alltid proffsigt o välkomnade service! När man köpt förstagets alla bilar , Ser fram emot många fina affärer framöver! Kan varmt rekommenderas Melkersson event & konsult
Mycket nöjd, snabb leverans Guld stjärna till er.
Så bra det bara kan bli! Beställde varorna en måndagkväll, på onsdagen kom de med posten.
En seriös branschkollega med stor kunnighet, lyhördhet och med vilja att göra allt som krävs för en nöjd kund.
Snabbt och rätt delar ,enda felet var att paketet kom till en avlägsen ythämtningsställe.
Snabb leverans,, dock fel leverans då jag inte fick det jag beställt. Skrivit till tiggelds men än inte fått återkoppling
Helt otroligt hjälpsamma och kunniga. Och deras priser är låga
Hej! Jag har köpt en elcykel hopfällbar och allt gick smidigt och fint. Mvh.Mirko
Lätt och smidigt. Bra service.
Mycket lätt att beställa och snabb leverans (2dagar).
Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bilen är kanon.. Tack för all hjälp Dragan
Det gick snabbt och bra och det var rätt del jag fick hem.
Snabb leverans och rätt bildel.
Jag köpte en bil på telefon av denna handlare och frågade om allt var ok med bilen. Den var jättefin och däcken var fina, inget fanns att anmärka på. Nu har bilen anlänt till mig i Stockholm och följande saker behöver repareras/bytas ut. ALLA däcken är slut, både sommar och vinterdäck. Hatthyllan saknas, alla stötdämpare är trasiga och behöver bytas ut. Länkarmar på båda sidor i framvagnen är slut och behöver bytas. Alla bromsskivor och bromsklossar är helt slut. Bromsoket höger bak behöver bytas. Så för att få bilen i skick behöver jag nu reparera för ca 25,000:- SKA NI KÖPA BIL, VÄLJ EN ANNAN HANDLARE FÖR DENNA ÄR EXTREMT OSERIÖS.
Bra service Då varan vi valde inte längre fanns så ordnade de fram en ersättningsvara.
Snabb leverans och precis vad vi beställde.
Bra bemötande med god service, såg till så att hela bilköpet och leveransen skedde på ett smidigt sätt, transport in till bilfirman löstes också, rekommenderar bilfirman varmt!+++++
Bra hemsida. Snabb leverans. Cykeln uppfyller mina förväntningar.
Enkelt, smidigt, lätt att hitta det jag sökte, snabb leverans
Otroligt bra bemötande och proffsig service! Stort tack till Mattias på Svensk Bilservice! / Viktor Stenlund
Enkelt och tydlig webbsida snabb leverans och cyklarna verkar uppfylla förväntningar
Väldigt smidigt! Galet snabb leverans!
Fantastiskt bemötande och en positiv och proffesionell inställning genom hela affären. Blir inte bättre än så här.
Verkligen bra folk där som jobbar
Snabb och smidig leverans. Bra passform.
Köpte en Audi, och alltid lika trevligt och proffsigt bemötande. Vi köper alltid våra bilar hos autolane, vi känner oss trygga att handla hos er, man får alltid den bästa servicen och även denna gången!
Fantastisk hjälpsamma & kunniga!
Bra service, lite oklart vad som fanns i lagret men bra folk när man ringer som fixar allt.
Snabb och effektiv service dessutom med ett väldigt bra bemötande. Precis som det skall vara.
Fick snabbt svar och hjälp via Tigfelds chatt. Leveransen av bromsar till Ligier moppebil gick mycket snabbt. Mindre än 2 dygn.
Snabb leverans och bra priser, lätt att hitta i hemsidan
Åkte 40mil enkel väg för att låta proffsen ta hand om pärlan. Riktigt nöjd med Schmiedmann. Gjorde service av vår 530d och allt från bokning till betalning gick smidigt till. Mycket trevligt bemötande och bra rimliga priser. Kommer definitivt tillbaka!
Snabb leverans samt bra packat paket 👍……………………
Smidigt. Bra kvalitet.Handlat förut.
Vi blev mycket bra bemötta. Välkomnande och sedda. Fick all hjälp och kunde sin sak. Jag köpte en Audi A3 som jag älskar att köra och åka i .
Snabb och enkelt leverans. Uppskattat
Ganska bra bil tyvär fanns ingen backkamera men de går än då ,låter lite högt men de får gå tack.
Snabb hantering och återbetalning av min felbeställning plus snabb leverans.
Mycket snabb leverans .Bärarm till Aixam mopedbil.
Bra bemötande. Fick en bil till rimlig summa. Bytte in min gamla bil. Upptäckte en grej som krånglade på den nya bilen som de hjälpte mig att fixa. Helnöjd!
Trevligt bemötande samt väldigt god service och snabb leverans.
Bra och snabb leverens av mikrobrytare till mopedbil. Lätt att hitta rätt brytare till rätt modell.
Väldigt bra samt professionellt bemötande. Även snabb respons när det kom till e-mail biten. Var inga som helst konstigheter under hela bilaffären.
Bra priser och snabb leverans. Rekommenderas!
Lätt att beställa och väldigt snabb leverans mycket nöjd
Körde från Helsingborg med förhoppning att kunna åka hem med bilen jag var intresserad av vilket också infriades på ett snabbt och smidigt sätt. Trevlig o proffsigt bemötande på alla sätt och vis så kan rekommendera Friman bil för er nästa bilaffär 👍
Snabb leverans av beställda delar👍👍
Svårt att söka delar, men trevlig hjälpsam personal. Bra priser. Relativt snabb leverans. Fick fick fel fjäder med rätt artnr. Engångshändelse? Fick rätt fjäder utan extra kostnad utan krav på retur av den felmärkta.
Hej Peter, Tack för din recension. Vi är glada att du uppskattade vår hjälpsamma personal och våra priser. Vi beklagar besväret med den felaktiga fjädern och arbetar på att förbättra vår sökfunktion. Vi ser ditt fall som en engångshändelse men tar det på allvar för att undvika liknande problem i framtiden. Tack för din förståelse och tveka inte att kontakta oss igen om du har fler frågor. Vänliga hälsningar, TIGFELDS FORDON
Mycket trevlig och enkelt. Tack för en mycket trevlig bil
bra servis snabb leverans jag är mycket nöjd kund
Mycket bra support. Hjälpte mig snabbt att hitta dom delar som jag letade efter.
Mycket trevlig och enkelt. Tack för en mycket trevlig bil
Helt ok lite dålig beskrivning på just min artikel
Köpte torkarmotor och är nöjd med servicen.
Veldig bra service og hurtig leveranse!👏👏👏
Köpte en begagnad cla, gömda lackskador i fronten som kom fram efter 1 vecka…
Bra service och smidigt, sålde vår bil samtidigt och köpte en annan, dock lite saker jag fick fixa själv men inga stora saker.
Jag var skeptisk först , nystartad firma unga grabbar. i annan stad långt bort. Men shit vilka proffs med snabb schysst service. Betala 370000 i förskott. Galet och läskigt. Hämta mig på flygplatsen. Bilen stämde exakt med annonsen, inga överaskningar.. Alla frågor löste sig exakt som Kenan beskrev. Glad att jag inte pruta - dom är värda varenda krona. Mina bästa rekommendationer.
En bilhandlare som skiljer sig från mängden!.Jättetrevligt bemötande,stor servicekänsla,inger förtroende och ärlighet ,här är allt "by the book"!.Jättenöjd med mitt bilköp här, rekommenderar även andra att kolla på bil här!.
Bra bemötande. Trevlig anläggning med många bilar. Fick titta och provköra i lugn och ro på den Volvon vi kom för. Bilen var i fint skick precis som jag förväntade mig. Så i stora hela så var det en bra känsla när jag åkte därifrån med min nya bil.
Ringde ett samtal till Fikret på Trendbil, tog inte mer än 24h så hade jag min efterlängtade drömbil hemma på garageuppfarten. Mvh nöjd lamborghini ägare 🥳😍🔝
Jättebra och proffsigt bemötande av Henric med kollegor. Snabb och smidig affär. Väldigt nöjd! Rekommenderar detta företag starkt.
Köpte bil här. Fick bra bemötande och produkten var över förväntan. Snabb och pålitlig service.
Trevligt och serviceinriktat kundbemötande från början till slutköp! Känner mig otroligt trygg med köpet. De var tillmötesgående och gav mig all info jag efterfrågade och mer därtill. Alla deras bilar har testats och har en varudeklaration som jag fick ta del av. Min äldre bil togs emot trots sämre status... Nu kör jag äntligen tryggt och säkert. Nästa bilköp gör jag givetvis hos företaget igen. Rekommenderar starkt Samuels Bil AB.
The seller is a nice guy with a customer service satisfaction. I am pleased with the car i bought from him.
Jag köpte en otroligt fin corvette grand sport. Bilen är precis som ny. Väldigt väl bemött av säljaren med ett stort kunnande om bilen. Rekomenderar stort atoparken till fler köpare.
Sålde bilen på provision via MD Bil. Är suveränt nöjd med allt från bemötande och hantering av hela affären.
Fick en ren o fin bil, både på insidan o utsidan. Blev även av med de vita fläckarna (oxidation ?) i lacken, samt ett trevligt bemötande.
Köpte en begagnad cla, gömda lackskador i fronten som kom fram efter 1 vecka…
Jättebra bemötande av supertrevlig försäljare. Bra service och konkurrenskraftiga priser. Rekommenderar ett besök om ni hittar den bilen ni vill ha. Smidigt och snabbt
Har köpt bilar hos Lars på CarAuto i några år nu, och det är lätt att förstå varför, servicen är på toppnivå! Bra bilar och bra priser! Har även sålt några bilar och vi har alltid kommit överens. Rekommenderar ett besök hos CarAuto om du är på jakt efter en bil.
Supertrevligt och proffsigt bemötande! Känner mig jättetuff genom hela köpet. Blev upphämtad vid tågstationen och fick en fin genomgång av bilen! Kan verkligen rekommendera er vidare.
Toppenbemötande,bra engagemang och en hyfsad deal Köpte en BMW 520
Bra kundservice och tillmötesgående personal! Snabb och smidig affär! Köper nästa bil här med!
Hej Jag blev väldig fint bemöt av trevliga och kuniga personer.Jag köppte en bil av dom och kommer troligen köppa flera bilar framöver. Dom svarade på mina frågor och hjälpte mig med det önskade lösningen som jag hadde.Jag kan varmt rekomendera denna bilfirman och tror att många fler kommer att bli lika nöjda med bilköppet som jag blev.
Utmärkt service, professionell hantering från första kontakt till hemleverans. Kan varmt rekommendera Auto in West.
Köpte en begagnad cla, gömda lackskador i fronten som kom fram efter 1 vecka…
Väldigt trevligt och professionellt bemötande - otroligt enkelt att köpa bil på distans av dem.