Segeltorp

Smista Allé 36, 141 74 Segeltorp — Visa karta

1.3 i betyg av 4 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 21 rekommendationer
Svetsarevägen 2, 18775, Täby
Quality Cars Norrort
Masoud G:
Vände mig till er på Quality Cars för att förmedla min bil. Fick ett varmt och ansvarsfullt mottagande från Omar från första start som gjord...

Bilförsäljare nära Segeltorp:

Lexus Stockholm Söder

Lexus Stockholm Söder

171 recos
Smista allé 30, Segeltorp
Välkommen till Lexus Stockholm Söder! Läs mer ›
Lexus Stockholm Söder
Lauritzens Åker Ab L:
Tack för ett otroligt proffsigt bemötande Lasse! Fler bilar kommer att köpas inom kort =) Mvh Max Lauritzen, L-CAB
Riddermark Bil Slagsta

Riddermark Bil Slagsta

39 recos
Fågelviksvägen 9, Norsborg
Riddermark Bil Slagsta erbjuder dig smidig experthjälp med avyttring eller köp a... Läs mer ›
Riddermark Bil Slagsta
Fredrik N:
Bra bemötande men framför allt super bra service mot mig som kund. Affären gick snabbt och smidigt. Jag har köpt en del bilar genom åren och...
Bilenia Biltvätt

Bilenia Biltvätt

34 recos
Vretensborgsvägen 5, Hägersten
Välkommen till oss på Bilenia! Sveriges mest prisvänliga biltvätt med all tvätts... Läs mer ›
Bilenia Biltvätt
Lillan B:
Jag hade haft en fruktansvärt dag men när jag kom in till Bilenia fick jag en väldigt bra bemötande trots att jag var tjurig. Dem bjöd på ka...
Bilenia

Bilenia

76 recos
Västberga Allé 1, Hägersten
Bilenia är din personliga bilmäklare - vi hjälper dig från början till slut! Läs mer ›
Bilenia
Oleh Y:
Bra service, snabb o fin jobb Hoppas att bilen kommer fungera bra
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 4 kunder tycker om Segeltorp

 • Lars S
  Lars S skrev om Segeltorp
  Mycket oseriösa. Hävdar att ett originaltillbehör monterade av dem som beställdes i samband med att bilen beställdes ny, gör att bilens nybilsgaranti upphävs. Varför säljer märket på min bil originaltillbehör som monteras av Hedin bil i Segeltorp för att sedan hävda att detta ej innefattas av bilens garanti. Bilen är under 2 år gammal.

  Rådet jag kan ge er, vänd er inte till Hedin Bil om ni vill åberopa nybilsgaranti på bil eller originaltillbehör monterade av dem. Kontentan blir såldes, köp ingen bil av dem.
  gillar detta
 • Kent S
  Kent S skrev om Segeltorp
  Hedins Bil.

  Vad kan man säga om Hedins Bil annat än att det är ett företag som inte har en uns kundfokus alls.

  Vi var där i vintras för ett bilköp. Vi gick omkring i butiken i 40 minuter utan att en enda säljare tog kontakt med oss, dom satt mest och fikade i grupp.

  Nu vart det så att vår bil som vi köpte hos en annan bilhandlare gick sönder och fick bogseras till en serviceverkstad, tyvärr då vart det Hedins bil! Vi vart anvisade en plats att ställa bilen på och pratade med personalen om att dom skulle ta in bilen på en "akut tid", (detta var en torsdag). Vi bad om att få kostnadsförslag på vad det skulle gå på, varpå en något dryg servicekille säger: Det kommer bli dyrt!
  Efter 4 dagar var den klar och vi fick besked att den var klar och skulle kosta (första priset). Det lät väldigt dyrt och vi ringde till KIA varpå att dom uttrycker samma sak och ringer upp Hedins Bil.
  Därefter får vi ett lägre pris.
  Det värsta är dock att när vi ska hämta ut bilen så har vi fått 2 parkeringsbotar, trots att vi beskrev vart bilen stod när vi lämnade in den, och Hedin Bil's personal sa OK till parkeringen.
  Dom vägrade dessutom att ens erbjuda någon form att ursäkt pga p-böterna.

  Aldrig mera Hedins Bil!
  gillar detta
 • Kjell N
  Kjell N skrev om Segeltorp
  Hämtar ny bil för 413000 29 maj. Då talar man om att dragkroken inte är monterad. Det hade varit lämpligt att säga det INNAN jag byter bort den gamla med krok. Nåväl verkstaden "hör av sig" för att bestämma tid för montering enligt säljaren. Efter två veckor mejlar jag eftersom ingen hört av sig. "Det har varit slut på krokar men nu har det kommit in och de hör av sig nästa vecka för att boka tid". Absolut inget hörs från Hedin Bil. Efter 5 veckor från leverans av bilen, utan både dragkrok och kontakt från någon på Hedin bil, så undrar man vad det är för skojarföretag. Så värdelöst dåligt hanterat och det är ju inte löst än.. Undvik Hedin Bil
  gillar detta
 • Jan Ö
  Jan Ö skrev om Segeltorp
  SAAB har ett rekommenderat pris för 3D-service på äldre SAAB-ar, men när jag utförde en 3D service i Segeltorp på min Saab 95 konstaterade jag att Hedin Bil inte följer rekommendationen. Priset låg c a 900 kr över det rekommenderade priset som följde i utskicket med mitt Saab-kort i maj (resp aug).. Övriga auktoriserade Saab-verkstäder i Sverige följer det rekommenderade priset. Vid kontakt med ansvarig för eftermarknadsservice fick jag svaret att .Hedin Bil tillämpar fri prissättning och således inte behöver följa rek. priser. Jag har alltid tidigare erhållit rek. pris när Svenska Bil ägde anläggningen. Hedin Bil riskerar att förlora många kunder med sin egen s k fria prissättning. Synd att styra bort kunder från en i övrigt "serviceminded" anläggning. OBS att mitt betyg gäller prissättningen.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Smista Allé 36, 141 74 Segeltorp
Kategorier