Haninge Bilpark

Haninge Bilpark eftersträvar enkelhet, personlighet och förtroende. Vi sätter alltid kunden i fokus.

Vi arbetar på ett mer flexibelt sätt än det klassiska bilbolaget utan stora lokaler och krångliga omvägar, därför lyckas vi även hålla priserna nere. Till oss är du välkommen alla sju dagar i veckan. Vi byter din bil, säljer din bil eller hjälper dig att köpa en.

Vi tycker att du och din bil förtjänar trygghet! Därför samarbetar vi med en rad försäkringsbolag och banker och kan alltid hjälpa dig att välja ut vad som passar dig bäst. Varmt välkommen till oss!

Utmärkelser

1166 omdömen om Haninge Bilpark

Sedan starten hos Reco 2014
    2023-03-13 Spontant omdöme
    Köpte en begagnad mercedes av företaget. Fick nedslag på besiktningen om en spindelled. Tobbe fixade tid till verkstad direkt utan några som helst sura miner, och när jag hämtade bilen var den även besiktad!
    Någon vecka senare började växellådan krångla, samma sak då. Fick hjälp direkt, bärgare till verkstaden, och där bytte man inte bara lådan kostnadsfritt, utan hittade under bytet några brister som man rättade till. Gamla bilar har alltid skavanker, men hur man löser dessa är vad som utmärker bra service, och där har jag fått 10/10. Extremt vänligt bemötande, snabb service, och bra jobb! Tack till er! Nästa bil handlas garanterat av er igen. MVH/Marko
  • 2023-03-03 Insamlad av företaget
    Trevligt ställe, personal med glimten i ögat - kul!
    Absolut den service jag förväntade mig
    2023-03-02 Insamlad av företaget
    Köpte en Toyota Auris, 2007, för bra pris och på ett tryggt vis. De hade missat besiktningen, men den behöver jag ändå boka inom närtid och då gäller 3 månaders försäkringen, om något fel upptäcks.
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Väldigt trevlig personal, framförallt den tjej vi köpte bil av. Lätta att ha att göra med
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Blev bemött på ett bra sätt och gjorde ett smidigt köp😊
    2023-02-01 Spontant omdöme
    Jätte oseriöst företag, han hotar mig genom telefon och säger att han vet vart jag bor och ska komma hem till mig om jag skriver negativt omdöme.
    Händelsen är polisanmäld. KÖP INTE DÄR!
    Hej Daniar!
    Vi köpte en Citroen av dig som privat bilhandlare i Göteborg, Däcken till bilen lastar du in i bilen och vi avslutar affären, när vi sedan kommer hem till Stockholm så inser vi att det är Peugeot däck. Nu vill du att vi ska åka ner till Göteborg för att lämna tillbaka däcken.
    Vi erbjuder dig att någon du känner i Stockholm kan komma och hämta däcken men det passar inte dig, Du vill att vi ska åka ner med dom, vilken jag motsätter mig.
    "han hotar och säger att han vet vart jag bor" Personen du talat med säger att du bor i Göteborg och att han inte tänker åka fram och tillbaka till Göteborg för att lämna däck till dig? och sen avslutar du antalet med att om vi inte åker ner till Göteborg så kommer du lägga massa dåliga recensioner..
    Om du väll lägga dåliga recensioner pga att du lastar i fel däck i bilen du säljer så får det stå för dig.
    Hälsningar,
    2023-01-30 Spontant omdöme
    Har haft kontakt med Hanna som jobbar där, så vägledande och trevlig! Rekommenderar denna bilhandel!!

/nöjd kund
    Va roligt att du är nöjd med bilköpet hos oss! Välkommen åter! :) Haninge Bilpark
    Köpte min xc90 av Dawid, Bra service. Nöjd kund
    2023-01-21 Spontant omdöme
    Jag fick ett väldigt trevligt bemötande av personalen när jag va där.
    Kommer åka dit igen i framtiden.
    Va roligt att du är nöjd med verkstadsbesöket hos oss! Välkommen åter! :) Haninge Bilpark
    2023-01-21 Spontant omdöme
    Köpte bil av Haninge Bilpark och är så nöjd med säljarna som stöttade mig i val av bil och bemötte min okunnighet på ett proffsigt sätt.
    Rekommenderar starkt detta bolag!
    2023-01-19 Insamlad av företaget
    Mycket proffsiga och hjälpsamma!
    2023-01-17 Insamlad av företaget
    Vi hade bra förtroende för företaget pga recensioner och betyg. Den första personen som mötte oss på plats fick vi också förtroende för. Vi har stort behov av bil för att vår vardag över huvud taget ska fungera. Vi köpte den dyraste bil vi någonsin ägt och förväntade oss att den skulle köra åtminstone ett par år utan större problem. Vi har nu kört i en månad och motorn har allvarliga problem. Bilen vill inte starta trots gasen i botten, den låter helt galet och felsignalerar om det ena och andra. Företaget kommer undersöka och vi får se vad som händer. Men oavsett återköp är det uselt och påverkar oss mycket i en vardag med mycket små marginaler. Mycket tråkigt också eftersom vi hade så gott förtroende innan.
    Hej Tove,

Väldigt tråkigt att höra hur det har ställt till det i eran vardag, men då det är begagnade bilar vi säljer i erat fall en bil för 64900kr och även fast vi kontrollerar våra bilar väldigt noga så kan dom gå sönder, som i ditt fall så fick ni hjälp direkt ni kontaktade oss helt utan diskussion, så vi kan tycka att ge oss en 1a här är inte rättvist då vi alltid vill våra kunder det bästa. ni har bilen på våran verkstad och har fått en lånebil helt utan extra kostnad / MVH Torbjörn
  • 2023-01-16 Insamlad av företaget
    Volvo V50
    Förväntade mig Ärligare försäljare , och företaget i helhet
    15 punkter med brister/fel inom 1 vecka efter köp
    Inom 1 månad efter köpet är Bilen inlämnad i flera veckor för värmepaket byte och få alu fälgar (såldes m plåtfälg) försäljare påstod alu f bara låg i bakluckan för förvaring) Vi upptäckte senare i info som legat i framruta att d stod Alu , så kontaktade dom.
    USEL BILAFFÄR
    Hej,
    ni köpte en bil för 29,900kr på 20,000 mil på mätaren, bilen hade gått igenom besiktningen utan anmärkningar, sen när ni haft bilen några dagar upptäckte ni fel på bilen, och trots att det är en billig bil så tog vi in bilen till våran verkstad och åtgärdade alla punkter utan diskussion, sen ang fälgar att ni ville ha lm det åtgärdade vi också utan mer diskussion, hoppas ni är nöjda med bilen nu och välkommen åter mvh Torbjörn
  • Daniel Å
    2023-01-15 Insamlad av företaget
    Snabb och trevlig service.
    Ett proffsigt bemötande.
    Bra information om pris och erbjudanden.
    2023-01-14 Insamlad av företaget
    Bilbatteriet var urladdat och jag saknar fortvarande sommardäcken till bilen.
    Hej!
    Ring oss gärna så ska vi reda ut det här.
    Mvh
    Torbjörn Winterqvist, VD
    2023-01-14 Insamlad av företaget
    Bra omhändertagande och service
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Snabb återkoppling, trevligt bemötande och jag är nöjd med bilen.
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Trevlig personal som var lagom informativ.
    De var inte för på.
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Lätt att göra affärer med,gott bemötande!
  • Petra L
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Vänligt o proffsigt bemötande. Hjälpsamma o tillmötesgående även efter affär gjorts. Mycket nöjd o kommer endast vända mig till Haninge bilpark framöver!
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Bra service och trevligt bemötande. Blev affär.
    2023-01-03 Insamlad av företaget
    Av första säljaren fick jag ett jättefint bemötande. Av nästa säljare inte lika bra. Beställde även dubbdäck till nyinköpt bil, men när vintern kom fick jag friktionsdäck. Inget trevligt bemötande i telefonkontakt med firman.
    Hej!
    Tyvärr är det ingenting jag känner igen, men jag ber så hemskt mycket om ursäkt för missförståndet.
    Du får gärna ringa oss så kan vi reda ut situationen :)
    2023-01-03 Insamlad av företaget
    Bra bra
    2023-01-02 Insamlad av företaget
    Jag blev bra bemött och rekommenderar dem
    2023-01-01 Insamlad av företaget
    Säljaren hade tydligen ingen befogenhet att ta egna beslut…
    Blev lovad full tank, kom dit bilen var tankad 80% (löste sig efter lite tjafs)
    Säljaren kunde inte sälja sommardäcken för 2500kr (löste sig efter vi själva pratat med chefen)
    Säljaren ville ta 595kr i avgift för att bilannonsen legat ute på blocket!!!!
    (Idioti, varför ska jag som kund betala avgifter på blocket???)

Bilen är jag NÖJD med, men inte själva bilaffären.. oproffsig säljare… tyvärr
    Hej!
    Va tråkigt att du känner så, vi försöker vara tillmötesgående i den utsträckning vi kan, vilket vi garanterat hade varit mot dig om du inte hade mött oss när du kom hit på ett väldigt nedvärderande sätt.
    Alla betalar en administrativ avgift, den har vi för att kunna hålla bra priser på själva bilen.
    Men va kul att du är nöjd med bilen.
    2022-12-31 Insamlad av företaget
    Väldigt bra bemötande och trevlig personal
    2022-12-31 Insamlad av företaget
    Mycket trevligt bemötande. Fick information om fordonet på ett ärligt och professionellt sätt.
    2022-12-31 Insamlad av företaget
    Jättebra personal och bemötandet var utmärkt. Dessutom är bilarna i bra skick. Därpå köpte jag en väldigt finå bil till ett bra pris.
    Volvo C30 som var i bra skick och hade gått väldigt lite
  • Lennart L
    2022-12-30 Insamlad av företaget
    Hittade bilen på nätet. XOR962. Ringde att jag var intresserad på tisdag. Dock skulle en besiktning utföras. Ingen ringde på hela veckan varpå jag ringde måndag och en ny säljare sa att bilen var klar. Dock höjt priset med 10000:-Tog tåget från Sollefteå och blir mött av en 3:e säljare. Kollade olja innan avfärd, var på minimum
    Har nu upptäckt att man får fylla olja ofta ca 100 mil, läcker glykol någonstans hö sida.
    Hej!
    Va tråkigt med missförståndet, vi tar till oss kritiken och jobbar ständigt för att bli bättre.
    Ang prishöjningen så va det något vi var överens om då vi köpte nya framskärmar och lackade dessa då den förra var sönderrostade.
    Dessa motorer är kända för att dra mer olja och således är det inte bilar vi egentligen vill ha i vårt sortiment.
    Mvh
    2022-12-29 Insamlad av företaget
    Jag är mycket nöjd med mitt bilköp! Trevligt bemötande i kombination med super bra service som fick mig att känna mig bekväm och trygg i bilköpet! Nästa bilköp blir definitivt hos Haninge Bilpark! Rekommenderas starkt!
  • 2022-12-29 Insamlad av företaget
    Från att jag kom i kontakt med David som sålde bilen har jag blivit omhändertagen på bästa möjliga sätt.
    Jessica och hennes team i verkstan (Tony och Simon) bemöter dig som kund över förväntan då dem är jätte trevliga och snabba med att beställa in delar. Min bil blev servad och klar inom 3-4hr och då beställde vi in delar samma dag.

Vad mer kan man begära?
    En säljare som tar hand om dig genom att informera dig om bilens status samt försäkringen de säljer. Skulle hen mot förmodan inte hjälpa till, då finns teamet på verkstan som är villiga att genomföra jobbet.

Mer än nöjd & det kommer du också att bli förutsatt att du vågar fråga personalen om tips & råd.

Min mor köpte också sin bil hos dem trots att vi bor 40km ifrån anläggningen

Rekommenderas starkt!
    Va roligt att du är nöjd med bilköpet/verkstadsbesöket hos oss! Välkommen åter! :) Haninge Bilpark
    2022-12-29 Insamlad av företaget
    Bra koll och trevlig service. Nöjd med bilen!
    2022-12-28 Insamlad av företaget
    Haninge Bilpark är seriösa bilhandlare, men deras bilar varierar i skick, även i städningen. Mycket trevlig personal men tyvärr tar de bara emot Swish som betalningsmedel vilket medför problem ibland då det är mycket pengar som ska skickas. Bilarna ska vara kontrollerade, trots detta fick kopplingen på min bil bytas efter bara ett par veckor. Detta ansåg dem sig inte ansvara för så kopplingsbytet blev dyrt, trots att det borde vara gjort innan bilen blev till salu om de ska kunna skriva att den är felfri vid köpet.
    Hej!
    Vi säljer och köper ca 100 bil i månaden och ibland hinner inte vår rekond med vårat tempo av den mänskliga faktorn. vi försöker så gott vi kan få ihop det så om någon hinner fynda en bil innan rekond så går det att ordna i efterhand.
    Vår grundliga kontroll innebär en provkörning, kontroll exteriört och interiört, kontroll av alla elektriska delar samt alla mekaniska delar sedan kollar vi allt vad det innebär under huven samt lyfter upp bilen och kollar under bilen.
    Koppling är tyvärr en av de delar som kan brännas på under en timme beroende på körstil, ibland kan det vara svårt att lära sig dragläget på sin nya bil därav att vi tog halva kostnaden som Goodwill.
    Hoppas du förövrigt är nöjd med ditt bilköp och har ett trevligt bilägande under många år :)
    2022-12-27 Insamlad av företaget
    Jag är mycket nöjd med denna verkstad, fick ett gott bemötande och det var mycket trevligt.
    Jag lämnade in bilen på ett däckskifte.
    Jag kan recomendera denna verkstad.
    2022-12-27 Insamlad av företaget
    Jag var och tittade på en ford focus och bilen var mycket bra skick och mycket info om bilen. Byte in min gamla bil mot den nya bilen mycket trevlig personal på företaget och de hjälpte mig med allt. 5 stjärnor får de av mig.
    2022-12-27 Insamlad av företaget
    Alltid trevlig och hjälpsam personal.
    2022-10-21 Insamlad av företaget
    En vw polo.
    Fick ett proffsigt och sakligt bemötande.
    Bilen var fräsh och hade alla uppgifter såsom cardax report utskrivna
    2022-10-20 Insamlad av företaget
    Köpte bil därifrån.
    Helt ok bilfirma
    2022-10-20 Insamlad av företaget
    Blev bemött bra. Köpte en vw polo som jag är nöjd med sett till priset. Affären gick snabbt och smidigt.
    Va roligt att du är nöjd med bilköpet hos oss!
    Vi tar gärna till oss feedback för att jobba på vår kundupplevelse. Om du vill får du gärna höra av dig till oss och Ge oss tips på hur vi hade kunnat ge din upplevelse det lilla extra! :) Maila gärna till Isabell@haningebilpark.se
    2022-10-19 Insamlad av företaget
    Bra bemötande, rimliga priser.
    2022-10-19 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande och bra service
  • 2022-10-15 Spontant omdöme
    Jätte Trevlig personal som var väldigt hjälpsamma och gav en väldigt trevlig stämning. Kommer garanterat att åka till dom igen (ca 19 mil enkel resa för mig ) om jag ska bytta bil i framtiden.
    Va roligt att du är nöjd med bilköpet hos oss!
    2022-10-13 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande, många bilar att välja bland.
    Upptäckte ett litet fel ett par veckor senare som de löste snabbt och utan kostnad. Mycket bra.
    Rekommenderas!
    Va roligt att du är nöjd med bilköpet hos oss! Vi vill alltid se lösningar och hjälpa våra kunder på bästa sätt.
    2022-09-14 Insamlad av företaget
    Blev bra bemött ,men det skulle vara bättre kommunikation mellan personalen så det inte blev så mycket missförstånd. Annars väldigt nöjd med bilen som vi köpte .
    Va tråkigt med missförståndet men vi tar till oss kritiken och jobbar för ett bättre teamwork :)
    Hoppas du i övrigt är nöjd med bilen och att du har ett fortsatt trevligt bilägande.
    Välkommen åter!
    2022-09-10 Insamlad av företaget
    Allt ok. Trevlig och hjälpsam personal.Gärna fler bilar från er.
  • 2022-09-09 Insamlad av företaget
    bilen gick sönder efter 400 kilometer.
    I en intervju med säljaren sa säljaren att det var mitt fel eftersom bilen var kontrollerad.
    Bilen har mycket skador och olika däck.
    Tänk efter hundra gånger innan du köper en bil där !!!
    Hej!
    Va tråkigt att du känner så, MEN det är fortfarande varje köpares ansvar att tanka sin bil. Ni köpte en diesel bil och körde slut på all bränsle. Dieselbilar blir svårstartade efter tomtanks körning och det går tyvärr inte på garanti.
    Den begagnade bilen du köpte var satt efter skicket och en äldre bil har av naturliga orsaker lite skönhetsfel.
    Vi hjälper våra kunder i största möjliga mån.
    Ha en trevlig fortsatt dag! :)
    2022-09-07 Insamlad av företaget
    Trevligt och skön service vid återkommande kontant
    2022-09-07 Insamlad av företaget
    Mycket trevlig personal. Har absolut inga klagomål
    2022-09-07 Insamlad av företaget
    Köpet gick snabbt, besviken över att vi inte kunde sänka priset lite med tanke på trasig ruta och trasig lampa.
    Hej!
    Vi prissätter bilarna utefter skicket och priset på din bil var satt utefter felen.
    Om du har fel frågor får du gärna kontakta oss på 08-1220120 20.
    Ha en trevlig fortsatt dag! :)