Torvalla Bil Sätra

Torvalla Bil Sätra

En del av Torvalla bil www.torvallabil.se
  • BadgeFiveYears
4.5

Välkommen till Torvalla Bil Sätra! Torvalla Bil har funnits i Sätra sedan oktober 2007. Torvalla bil är ett familjeföretag som finns på flera orter i Stockholmsområdet. Här i Sätra är vi auktoriserad verkstad för Mazda, Suzuki och ORA och du kan köpa bilar från samma varumärken samt begagnade bilar hos oss. Är du nyfiken på...

539 omdömen om Torvalla Bil Sätra

Sedan starten hos Reco 2015

Fredrik S
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Bra bemötande och kunnig personal/säljare

Johan M
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Är mycket nöjd med både bilen och säljaren. Beskrivning av bilens skick som jag fick av Säljaren stämde till 100 %. Åker 58 mil enkel väg för köpa bil. Vilket jag tycker är värt att åka. För man vet att det tryggt och säkert att köpa bil på Torvalla Bil. Detta var min tredje bil jag köpte på Torvalla Bil och jag kommer att köpa nästa där också.

Gabriel U
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Jag köpte min Mazda CX5 av Torvalla bil 2019. De skötte allt på den som service, däcksbyten, en lackskada mm och nu har jag köpt en Mazda 6E där. Om inte detta visar hur nöjd jag har varit så vet jag inte vad som skulle kunna visa det.

Martin W
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Ett mycket seriöst företag som förstår vikten av att ta hand om sina kunder på ett mycket bra sett .

Tommy E
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Jag tycker Min upplevelse på Torvalla bil har varit helt okej så jag har väl inget speciellt att klaga på Tack så mycket

Eva D
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Mycket trevlig personal och mycket hjälpsam

Annika N
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Hade mest tänkt titta å klämma lite på nyare bil men trevligt och proffsigt bemötande fick oss att slå till.

Henrik B
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Bra bemötande och snabb hjälp.

Gunilla Å
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Kunniga och kompetenta säljare.

Andréas S
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Professionell säljare, Tom som genomförde vårt inköp av ny leasingbil men även försäljning av vår gamla och var mycket öppen och transparent med de olika alternativ som fanns för oss /andreas

Liisi A
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Utmärkt bemötande under hela affären. Väldigt nöjd med vår Mazda CX60.

Liisi A gillar detta
Svar från Torvalla Bil Sätra

Hej Liisi, Tack för ditt omdöme. Mycket positivt att ni trivs och är nöjda med er nya CX-60. Finns det några frågor om nya bilen, tveka inte att säga till! Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil

Inger Ö
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Har varit kund i många år och har alltid blivit trevligt bemött. Jag har snart köpt min tredje nya bil, servat dem och köpt och bytt däck.

Svar från Torvalla Bil Sätra

Hej Inger, tack för ditt fina omdöme och att du valt oss som din leverantör. På återseende! Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil

Lennart Å
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Bra bemötande och vänliga säljare

Svar från Torvalla Bil Sätra

Hej Lennart, tack för ditt omdöme och kul att du uppskattar vårat bemötande. Välkommen när det är dags för service eller om det finns några frågor om nya bilen. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil

Karin K
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Bra service av Robert som kom och hämtade mig för att provköra bilen.

Svar från Torvalla Bil Sätra

Hej, Vi uppskattar din positiva feedback och är tacksamma över att du tagit dig tid att skriva om din upplevelse hos oss. Ha en fin dag!

Veronica D
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Professionellt bemötande och snabb leverans

Tack för ditt omdöme. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil

Gunilla O

Bra…………………………………………………………………….

Claes-Göran M
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Mycket positiv. Kompetent o sympatisk säljare

Svar från Torvalla Bil Sätra

Tack för ditt omdöme. Det glädjer oss hur du uppskattar vårat bemötande. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil

Rolf K
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Kunnig personal, mycket trevligt bemötande, alltid tjänstvilliga!!! Helt enkelt lysande och ett viktigt skäl att vi har och köper bil vid Torvalla Bil i Sätra.

Svar från Torvalla Bil Sätra

Hej Rolf, Tack för din utförliga återkoppling och feedback - det stärker oss att vi arbetar på rätt sätt. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil

Patrik B
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Professionellt och sakligt bemötande, inget "bilhandlartugg".

Svar från Torvalla Bil Sätra

Hej Patrik, tack för ditt omdöme. Mycket positivt hur du uppskattar vårat sätt att bemöta er. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil

Stig T
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Trevligt bemötande och brett urval av både nya och begagnade bilar dock upplystes inte om att det fanns ett lagat stenskott vid köp.

Svar från Torvalla Bil Sätra

Hej Stig och tack för ditt omdöme. Vi tar gärna emot mer information kring ovan stenskott. Maila mig gärna på niklas.ericsson@torvallabil.se Vänlig hälsning Niklas Ericsson Försäljningschef Torvalla bil

Ingrid S
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Bra service och trevligt bemötande

Svar från Torvalla Bil Sätra

Tack Ingrid för fina ord. Vänliga hälsningar Ove Torvalla Bil Sätra.

Mitra M
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Väldigt trevlig och professionell personal, både i försäljning och service. Jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Rekommenderas varmt!” 🙏🌹💐🥰

Siv M
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Har kontakt med Robert Almqvist, en duktig serviceinriktad försöker lösa allt till det bästa för både mig o er. Så Tack Toppen

Lars-Lennarth L
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Bra bemötande av försäljaren och snabb behandling!

Gunnar H
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Har inte fått bilen än,men hittills är allt bra.

Gabriela S
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Utmärkt många år i sträck! Vi får snabbt svar och hjälp vid behov.

Johanna L
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Allt gick så smidigt. Mycket trevligt bemötande, kändes seriöst och tryggt.

Jozef K
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Jag hamnade mellan två olika säljare, den som påbörjat ärende har slutat och inte överlämnat allt som vi har kommit överens om, men det löste sig ändå.

Srecko M
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Bra, säljare tillmötesgående. Inget att klaga på.

Sjökvist & Konradsson Rörinstallationer Ab

Va en riktigt trevligt bilköp, första besöket var jag där med familjen och blev hjärtligt mottagen av Peter Sved. Trotts att vi inte hade så mycket tid såg han oss och hjälpte mig med de jag ville veta på ett professionellt sätt. Återkom ett tag senare och fick samma service även då. Hade ingen större förväntning när jag åkte dit förutom att jag hade hittat en bil jag tyckte om på nätet. Peter levererade mer än väl de jag behövde. Riktigt trevlig och bra personal, lätta att prata med vilket bidrog till en smidig affär.

Christina D
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Tryggt och säkert köp samt hög kvalitet på bilarna

Mohammad Sohail A
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Jag ringde deras verkstad i(sättra)den 11 april för att boka en servicetid, och jag fick en tid en månad senare. När jag bokade tiden bad jag verkstaden om att eftersom jag bor 40 kilometer bort, är det inte möjligt för mig att åka hem och komma tillbaka igen efter två timmar. De sa då till mig att jag kunde sitta och vänta där i två timmar så skulle de serva bilen och ge tillbaka den till mig. När jag kom till verkstaden klockan sju på morgonen på servicens dag, sa en kvinna där att jag måste lämna bilen och åka därifrån...

Mohammad Sohail A gillar detta
Svar från Torvalla Bil Sätra

Hej. Vi uppskattar din feedback och vi vill försöka sätta in åtgärder för att utvecklas till det bättre. Om du är intresserad av att ha en dialog med oss kring detta så skulle jag gärna vilja komma i kontakt med dig personligen. Vänligen maila mig på ove.andersson@torvallabil.se så tar vi det därifrån. Mvh Ove Andersson Servicechef

Mohammad Sohail A

Victoria A
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Trevlig hjälpsam personal. Leasar just nu min andra bil därifrån. Allt har funkat väldigt bra

Kimmo A
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Bra bara bra bra inte bäst men bra kommer att bli bra nästa gång åkså

Rose-Marie J

Mycket bra. Proffesionellt och serviceminded

Svar från Torvalla Bil Sätra

Tack Rose-Marie. Roligt att du är nöjd och att du tog dig tid med att ge oss omdöme. Med vänlig hälsning Ove.

Kristian J
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Mycket trevlig personal samt Han på Reservdelar är en riktig klippa

Svar från Torvalla Bil Sätra

Tack Kristian fina ord. Tack för att du tog dig tiden att lämna omdöme.

Anders H
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Motsvarade mina förväntningar, och jag fick den hjälp jag behövde.

Svar från Torvalla Bil Sätra

Tack Anders, gläder oss att du tog dig tiden att lämna omdöme

Kennet J
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Trevligt bemötande och god service

Svar från Torvalla Bil Sätra

Tack för fina ord Kennet. Det värmer.

Sirkka T
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Bemötandet var toppen, bra service, hjälpsamhet och tålamodigt. Servicen levde relativt topp men finns några förbättringspunkter när det kommer till försäljningen. Vi leasade en bil och det fanns detaljer som var viktiga för mig som jag påtalade också under konversationen. Vi fick också själva ta upp kostnaden gällande bilskatt och försäkring för att få en exakt månadskostnad. I min detaljönskan så hade alternativet för bilen varit ett annat paket, vi förstod inte att det förslaget vi fick inte var egentligen det paketet...

Mårten Y
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Trevlig och bra personal. Det är den andra bilen vi köper i Sätra. Tack Tom.

Kerstin L
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Jättebra, inga problem med något. Jättetrevlig och serviceminded personal

Mats S gillar detta
Svar från Torvalla Bil Sätra

Tack Kerstin för fina ord och för att du tog dig tid att ge oss omdöme. Med vänlig hälsning Ove.

Mikael L
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Trevligt bemötande , lite mera information gällande bilens inställningar vore en förbättring

Asiye K
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Trött försäljare som inte informerar om den bilen jag var intresserad, jag fick dra ut information. Suckar och är ointresserad. Får hämta ut den nya köpta bilen men då är inte allt i sin ordning utan fick lämna in igen den för att få det justerat. Dålig service!

Leif A
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Man får bra service samt snabba svar.

Svar från Torvalla Bil Sätra

Tack Leif för fina ord och för att du tog dig tid med att lämna omdöme. Med vänlig hälsning Ove.

Berit A
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Jag fick mycket bra service och hjälp av Kristoffer James. 24 timmar innan den planerade semester i europa startade inte bilen. Jag fick direkt en akuttid till verkstaden och det bästa bemötandet nånsin. Jag fick även information om att jag hade assistans i Europa och det var en nyhet för mig. Tack för ovärderlig hjälp. Med vänlig hälsning Berit Åhammar

Svar från Torvalla Bil Sätra

Tack Berit. Alltid kul att vi kan hjälpa till.

Helén E
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Blev bemött på ett bra sätt hade redan bestämt mig för vilken bil jag ville leasa.

Nihro S
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Jag köpte en bil från er och är jätte nöjd med bilen och det var väldigt bra personal som hjälpte mig mycket. Ni är seriös bilfirma hoppas ni försätter så här. Lycka till

Yvonne O
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Vi har blivit bra bemötta på Torvalla bil och varit kunder i ca 12 år och är mycket nöjda med våra Suzukibilar med fyrhjulsdrift.

Elisabet N
Skrev om Torvalla Bil Sätra

Trevligt bemötande av säljaren. Han är öppen för frågor även efter köpet.Allting fungerade smidigt. Hade väl egentligen inga förväntningar innan . Hittade en bil Mazda Mx30 som väckte våran nyfikenhet och också inhandlades. Mycket nöjd än så länge.