Bra bemötande och kunnig personal/säljare
Torvalla Bil Sätra
Välkommen till Torvalla Bil Sätra! Torvalla Bil har funnits i Sätra sedan oktober 2007. Torvalla bil är ett familjeföretag som finns på flera orter i Stockholmsområdet. Här i Sätra är vi auktoriserad verkstad för Mazda, Suzuki och ORA och du kan köpa bilar från samma varumärken samt begagnade bilar hos oss. Är du nyfiken på...
539 omdömen om Torvalla Bil Sätra
Sedan starten hos Reco 2015
Är mycket nöjd med både bilen och säljaren. Beskrivning av bilens skick som jag fick av Säljaren stämde till 100 %. Åker 58 mil enkel väg för köpa bil. Vilket jag tycker är värt att åka. För man vet att det tryggt och säkert att köpa bil på Torvalla Bil. Detta var min tredje bil jag köpte på Torvalla Bil och jag kommer att köpa nästa där också.
Jag köpte min Mazda CX5 av Torvalla bil 2019. De skötte allt på den som service, däcksbyten, en lackskada mm och nu har jag köpt en Mazda 6E där. Om inte detta visar hur nöjd jag har varit så vet jag inte vad som skulle kunna visa det.
Ett mycket seriöst företag som förstår vikten av att ta hand om sina kunder på ett mycket bra sett .
Jag tycker Min upplevelse på Torvalla bil har varit helt okej så jag har väl inget speciellt att klaga på Tack så mycket
Mycket trevlig personal och mycket hjälpsam
Hade mest tänkt titta å klämma lite på nyare bil men trevligt och proffsigt bemötande fick oss att slå till.
Bra bemötande och snabb hjälp.
Kunniga och kompetenta säljare.
Professionell säljare, Tom som genomförde vårt inköp av ny leasingbil men även försäljning av vår gamla och var mycket öppen och transparent med de olika alternativ som fanns för oss /andreas
Utmärkt bemötande under hela affären. Väldigt nöjd med vår Mazda CX60.
Hej Liisi, Tack för ditt omdöme. Mycket positivt att ni trivs och är nöjda med er nya CX-60. Finns det några frågor om nya bilen, tveka inte att säga till! Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil
Har varit kund i många år och har alltid blivit trevligt bemött. Jag har snart köpt min tredje nya bil, servat dem och köpt och bytt däck.
Hej Inger, tack för ditt fina omdöme och att du valt oss som din leverantör. På återseende! Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil
Bra bemötande och vänliga säljare
Hej Lennart, tack för ditt omdöme och kul att du uppskattar vårat bemötande. Välkommen när det är dags för service eller om det finns några frågor om nya bilen. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil
Bra service av Robert som kom och hämtade mig för att provköra bilen.
Hej, Vi uppskattar din positiva feedback och är tacksamma över att du tagit dig tid att skriva om din upplevelse hos oss. Ha en fin dag!
Professionellt bemötande och snabb leverans
Tack för ditt omdöme. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil
Bra…………………………………………………………………….
Mycket positiv. Kompetent o sympatisk säljare
Tack för ditt omdöme. Det glädjer oss hur du uppskattar vårat bemötande. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil
Kunnig personal, mycket trevligt bemötande, alltid tjänstvilliga!!! Helt enkelt lysande och ett viktigt skäl att vi har och köper bil vid Torvalla Bil i Sätra.
Hej Rolf, Tack för din utförliga återkoppling och feedback - det stärker oss att vi arbetar på rätt sätt. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil
Professionellt och sakligt bemötande, inget "bilhandlartugg".
Hej Patrik, tack för ditt omdöme. Mycket positivt hur du uppskattar vårat sätt att bemöta er. Mvh Niklas Ericsson Torvalla bil
Trevligt bemötande och brett urval av både nya och begagnade bilar dock upplystes inte om att det fanns ett lagat stenskott vid köp.
Hej Stig och tack för ditt omdöme. Vi tar gärna emot mer information kring ovan stenskott. Maila mig gärna på niklas.ericsson@torvallabil.se Vänlig hälsning Niklas Ericsson Försäljningschef Torvalla bil
Bra service och trevligt bemötande
Tack Ingrid för fina ord. Vänliga hälsningar Ove Torvalla Bil Sätra.
Väldigt trevlig och professionell personal, både i försäljning och service. Jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Rekommenderas varmt!” 🙏🌹💐🥰
Har kontakt med Robert Almqvist, en duktig serviceinriktad försöker lösa allt till det bästa för både mig o er. Så Tack Toppen
Bra bemötande av försäljaren och snabb behandling!
Har inte fått bilen än,men hittills är allt bra.
Utmärkt många år i sträck! Vi får snabbt svar och hjälp vid behov.
Allt gick så smidigt. Mycket trevligt bemötande, kändes seriöst och tryggt.
Jag hamnade mellan två olika säljare, den som påbörjat ärende har slutat och inte överlämnat allt som vi har kommit överens om, men det löste sig ändå.
Bra, säljare tillmötesgående. Inget att klaga på.
Va en riktigt trevligt bilköp, första besöket var jag där med familjen och blev hjärtligt mottagen av Peter Sved. Trotts att vi inte hade så mycket tid såg han oss och hjälpte mig med de jag ville veta på ett professionellt sätt. Återkom ett tag senare och fick samma service även då. Hade ingen större förväntning när jag åkte dit förutom att jag hade hittat en bil jag tyckte om på nätet. Peter levererade mer än väl de jag behövde. Riktigt trevlig och bra personal, lätta att prata med vilket bidrog till en smidig affär.
Tryggt och säkert köp samt hög kvalitet på bilarna
Jag ringde deras verkstad i(sättra)den 11 april för att boka en servicetid, och jag fick en tid en månad senare. När jag bokade tiden bad jag verkstaden om att eftersom jag bor 40 kilometer bort, är det inte möjligt för mig att åka hem och komma tillbaka igen efter två timmar. De sa då till mig att jag kunde sitta och vänta där i två timmar så skulle de serva bilen och ge tillbaka den till mig. När jag kom till verkstaden klockan sju på morgonen på servicens dag, sa en kvinna där att jag måste lämna bilen och åka därifrån...
Hej. Vi uppskattar din feedback och vi vill försöka sätta in åtgärder för att utvecklas till det bättre. Om du är intresserad av att ha en dialog med oss kring detta så skulle jag gärna vilja komma i kontakt med dig personligen. Vänligen maila mig på ove.andersson@torvallabil.se så tar vi det därifrån. Mvh Ove Andersson Servicechef
Trevlig hjälpsam personal. Leasar just nu min andra bil därifrån. Allt har funkat väldigt bra
Bra bara bra bra inte bäst men bra kommer att bli bra nästa gång åkså
Mycket bra. Proffesionellt och serviceminded
Tack Rose-Marie. Roligt att du är nöjd och att du tog dig tid med att ge oss omdöme. Med vänlig hälsning Ove.
Mycket trevlig personal samt Han på Reservdelar är en riktig klippa
Tack Kristian fina ord. Tack för att du tog dig tiden att lämna omdöme.
Motsvarade mina förväntningar, och jag fick den hjälp jag behövde.
Tack Anders, gläder oss att du tog dig tiden att lämna omdöme
Trevligt bemötande och god service
Tack för fina ord Kennet. Det värmer.
Bemötandet var toppen, bra service, hjälpsamhet och tålamodigt. Servicen levde relativt topp men finns några förbättringspunkter när det kommer till försäljningen. Vi leasade en bil och det fanns detaljer som var viktiga för mig som jag påtalade också under konversationen. Vi fick också själva ta upp kostnaden gällande bilskatt och försäkring för att få en exakt månadskostnad. I min detaljönskan så hade alternativet för bilen varit ett annat paket, vi förstod inte att det förslaget vi fick inte var egentligen det paketet...
Trevlig och bra personal. Det är den andra bilen vi köper i Sätra. Tack Tom.
Jättebra, inga problem med något. Jättetrevlig och serviceminded personal
Tack Kerstin för fina ord och för att du tog dig tid att ge oss omdöme. Med vänlig hälsning Ove.
Trevligt bemötande , lite mera information gällande bilens inställningar vore en förbättring
Trött försäljare som inte informerar om den bilen jag var intresserad, jag fick dra ut information. Suckar och är ointresserad. Får hämta ut den nya köpta bilen men då är inte allt i sin ordning utan fick lämna in igen den för att få det justerat. Dålig service!
Man får bra service samt snabba svar.
Tack Leif för fina ord och för att du tog dig tid med att lämna omdöme. Med vänlig hälsning Ove.
Jag fick mycket bra service och hjälp av Kristoffer James. 24 timmar innan den planerade semester i europa startade inte bilen. Jag fick direkt en akuttid till verkstaden och det bästa bemötandet nånsin. Jag fick även information om att jag hade assistans i Europa och det var en nyhet för mig. Tack för ovärderlig hjälp. Med vänlig hälsning Berit Åhammar
Tack Berit. Alltid kul att vi kan hjälpa till.
Blev bemött på ett bra sätt hade redan bestämt mig för vilken bil jag ville leasa.
Jag köpte en bil från er och är jätte nöjd med bilen och det var väldigt bra personal som hjälpte mig mycket. Ni är seriös bilfirma hoppas ni försätter så här. Lycka till
Vi har blivit bra bemötta på Torvalla bil och varit kunder i ca 12 år och är mycket nöjda med våra Suzukibilar med fyrhjulsdrift.
Trevligt bemötande av säljaren. Han är öppen för frågor även efter köpet.Allting fungerade smidigt. Hade väl egentligen inga förväntningar innan . Hittade en bil Mazda Mx30 som väckte våran nyfikenhet och också inhandlades. Mycket nöjd än så länge.