Eftersom vi köpt bil tidigare av Cris Solar kändes det naturligt att vända sig till honom igen. Vi leasade en ny KIA Sportage Hybrid. Uppskattar det naturliga avslappnade sättet av säljaren.
Torvalla Bil Albyberg
Välkommen till Torvalla Bil Albyberg! En auktoriserad KIA återförsäljare & märkesverkstad som erbjuder alla kringtjänster. Hos oss hittar ni alltid bra erbjudanden på fabriksnya Kia samt ett stort urval av begagnade bilar. Vår verksamhet står på fyra ben och dessa är tydlighet, trygghet, effektivitet och personligt bemötande....
306 omdömen om Torvalla Bil Albyberg
Sedan starten hos Reco 2020
Trevlig och personlig service.
Bra mottagande av säljaren och vid leverans 🤝
Ett bra och personligt möte med bra kompetens när jag köpte ny bil
Snabb bra hjälp, snabb leverans
Alltid trevligt och hjälpsamt bemötande av säljaren som tog hand om min beställning av nya KIA Niro plugg-in-hybrid. Bra hantering vid utlämnandet av bilen med tips och information som var viktigt att veta.
Blev positivt bemött från första kontakten i detta ärende. Vi har haft ett antal Kia bilar genom åren, och nu var frågan att byta två bilar mot en till en vettig kostnad. Det gick bra och jag är nöjd med resultatet, och har nu en bil som jag hoppas ska fungera lika bra som de tidigare.
Kunnig och mycket ttevlig säljare. Tog sig tid att diskutera olika aspekter kring teknik, ekonomi, etc.
Trevligt bemötande. Även om vi fick vänta länge på leveransen så blev vi nöjda i slutändan. Kia niro ev.
Trevligt och proffsigt bemötande. Rent och snyggt i hallen.
Väldigt professionell hjälp! Trevlig personal och stora fina lokaler
Det är min andra bilaffär där och jag är supernöjd! Från att jag klivit in genom dörrarna för att bara titta runt till att jag kört därifrån med nya bilen så har jag heja tiden känt mig omhändertagen.
Bemötande och service i toppklass!
Så proffsiga. Anndra ggn vi gör affär med dom och allt flyter på så smärtfritt. Jesper är grym. Bara det att han skicksr blommor till oss och gratulerar till nya bilen - vilket proffs
Ok, men jag har sedan flera veckor påtalat för min säljare att bilen har en plåtskada som det verkar från fabrik. Och har fortfarande inte fått besked om hur eller när detta ska åtgärdas.
Mycket trevligt bemötande och hjälpsam.
Åkte dit för att titta på KIA pikanta. Fick toppenbra bemötande oc relevant information. Köpte bilen.
Bra och hjälpsamma tillmötesgående.
Ett trevligt bemötande och klara besked på alla frågor
Bra bemötande av personal Bra förklaring och snabb med kontakt
Trevlig personal och väldigt hjälpsamma. Det var väldigt smidigt att landa på en lösning som passar mig och det blev privatleasing. Jag är väldigt nöjd.
Modern bilhall och ett varmt bemötande, behöver inte mer.
Allt fungerade som jag hoppades på. Trevlig personal och jättefina lokaler.
Vi köpte en Kia Niro Plug-in hybrid, det var vår första elbil. Bemötandet var okej, men det var väldigt mycket som var nytt för oss och vi fick alldeles för lite tid för genomgång av alla nya funktioner. När vi senare bad om ett nytt möte fanns det inte tid för det. Vi reagerade också på att försäljaren uppmanade oss att sätta högsta betyg i den utvärdering vi skulle göra.
Mycket nöjd! Väldigt trevligt bemötande, samt snabb och smidig affär.
Mycket bra köpt bil nummer 2 hos dom
Bra bemötande, kunnig säljare. Inte ”pushig”eller översäljande.
Bra bemött. Privatleasar en KIA Niro. Blev mycket dyrare än förväntat
Köpte bil av en kamrat sedan länge
Snabbt och enkel affär! Helnöjd
Trevligg bemötande och bra service.
Helt ok! Jag beställde en bil och den blev levererad ett halvår senare än vad som estimerades vid beställningen.
I Torvalla Bilens salar så präktigt och fint, Möter jag vänliga hjärtan, av kärlek och flint. Kunnighetens stjärnor de bär med sådan fröjd, Torvalla Bil Albyberg, en kundvänlig fröjd. Bilarnas prakt och skick är av högsta sort, Kvalitet och omsorg där råder ingen tort. Med kundens behov som vägledning förstått, Torvalla Bil Albyberg, en plats man alltid nått. Köpprocessen smidig, med pappersexpedier så värst, Genom varje steg, hjälpen är förfärst. Jag rekommenderar med en skål och en sång, Torvalla Bil Albyberg, min hjärtans fröjd och längtan.
Proffsigt . Rent snyggt. Allt fungerade som utlovat. Återkoppling efter ca 30 dagar om vi hade några frågor eller funderingar. Lå o Maylis
Bra bemötande, bra service! Supernöjd!
Trevlig personal hög service känner mig välkommen
Bemöttes med kunskap och vänlighet
Bara med vänlighet och hjälpsamhet!
Superbemötande samt korrekt säljare i form av Anton.
Trevligt bemötande. Håller vd dom lovar.
Jag bokade en ny KIA Niro EV advance 2023 för leasing slutet av mars 2023. Allt gick smidigt och jag är mycket nöjd med bilen och den service jag fick från bokning till utlämning av bil. Anders H
Mycket trevligt bemötande. Utmärkt service från kartläggning av bil till leverans och uppföljande samtal.
Bemötandet var konstruktivt, tydligt och trvligt. Min förväntning var att få en så miljövänlig bil som möjligt och resultaet som vi bedömer är mycket brs. . Körsträckan visar sig vara längre än vad angivits. Bilen visar sig vara lätthanterlig och bekväm att åka i. Passar väl till våra behov. Vi köpte Kia Niro ev 2023
Trevlig personal, måna om att leverera bilen med bra information. Följer upp försäljningen och erbjuder hjälp om frågor skulle uppstå. Trygg affär!
Lätt att hitta till. Ljusa fina lokaler, fin lounge del med gott kaffe. Alltid proffsigt bemötande! Rekommenderar verkligen Torvalla Bil Albyberg!
Toppen , trevlig och hjälpsam personal . Trevligt bemötande efter leverans . Jag rekomenderar torvalla i alby när bilköp kommer på tal bland vänner . Lars ~ Erik
Hej mycket bra, trevligt personal. Mvh Lennart
Trevligt bemötande, serviceinriktade. Bra!
Bra service….trevligt bemötande..
Affären avser privatleasing av en Kia Sportage. Proffsigt och trevligt bemötande på plats. Har inget att anmärka på.