Leasat två bilar i rad från Torvalla Bil Albyberg och är lika nöjd varje gång!
Torvalla Bil Albyberg
Välkommen till Torvalla Bil Albyberg! En auktoriserad KIA återförsäljare & märkesverkstad som erbjuder alla kringtjänster. Hos oss hittar ni alltid bra erbjudanden på fabriksnya Kia samt ett stort urval av begagnade bilar. Vår verksamhet står på fyra ben och dessa är tydlighet, trygghet, effektivitet och personligt bemötande....
643 omdömen om Torvalla Bil Albyberg
Sedan starten hos Reco 2020
Bra bemötande, trevlig personal och lätt att genomföra köp från första kontakt till upphämtning av köpt bil
Jag blev genast mottagen av en säljare, vilken ställde frågor om anledningen till besöket. Jag åkte dit utan förväntningar, men med förhoppningar om att hitta min drömbli, vilket jag också gjorde. En "snow white" KIA Stonic. l
Trevligt bemötande, kunnig säljare, bra pris på elbilen
I got a car on lease from Torvalla Bil Albyberg. I would definitely recommend this place for anything that you need to do with cars. I was there just one day and came out with everything needed to get the car delivered. Service personnel were helpful in everything and were patient with all my questions. They followed up on every query and proactively asked me if I needed more explanations.
Bra bemötande och bra visning av bilen
Bra bemötande och professionellt jobb.
Bra och trevlig bemötande, kunnig personal med kundens intressen i fokus.
Jag blev seriöst och trevligt bemött. Tydlig information och svar på alla frågor jag hade.
Inga kommentarer, sluta fråga äåaaaaaaaa
Bra personlig service, jättebra hjälp med att byta in min gamla bil. Snabb hantering.
Hämtade ut en bil. Gick bra, trevlig personal, men genomgången var extremt forcerad.
Toppen bemötande, jättetrevliga!
Mycket trevligt bemötande och bra service första gången vi kom för att provköra. Inget var besvärligt utan säljare körde fram den bil vi önskade provköra. När vi sen hade köpt och skulle hämta bilen fick vi mycket bra information om allt vi behövde veta.
Modern fin bilhall. Vetiga priser. Helt ok personal
Blev bra bemött och fick bra villkor med både gamla och nya bilen.
Ren och snygg bilhall. Bra service och kunnig personal.
Bra bemötande och bra och kunniga säljare! Rekommenderar er varmt till andra
Otroligt bra mottagande. Dels från Chris och från service killarna. 5 vinterdäck av 5
Hej! Det är av mina bästa köp. Min bil Optima… Med vänlig hälsning, Patrik B
Fräsch utställningslokal. Smidiga att köpa bil av. Småsaker som gör att det inte blir full pott i betyg, som att en gång saknades dragkroken när jag hämtade bilen. Charlie, som sitter i kundtjänsten när det är dags för service, är alltid väldigt trevlig och serviceminded. Har köpt 3 bilar med hjälp av proffsiga Anton, som har sett till att det blivit smidiga affärer.
Trevlig bemötande, klart och tydligt information angående bilen funktionen, råd och tips 10 av 10 …
Trevligt och kunnigt bemötande. Jag fick fråga hur mycket som helst.
Väldigt trevlig bemötande och bra service
Allt med bilaffären fungerade utmärkt
Inget krångel det hela upplevs som noggrant. Sen kanske det tar lite tid att komma ihåg alla inställningar och sånt.
Bra bilar bra service bra verkstad
Mycket bra att ha att göra med. Finns en anledning till att mina 2 senaste bilar kommer därifrån.
Allt har gått väldigt smidigt i alla mina kontakter med Torvalla. Det enda som blev lite tokig var att jag i Kia appen blev tillsagd att boka en Service på bilen. Jag hade precis köpt den och tyckte det var lite märkligt, men jag skulle på en lång Europa resa med bilen så jag bokade Service och fick den gjord. I samband med att den blev gjord, så uttryckte jag min undran om varför vi inte köpte bilen servad när det var så när en ny service. Det visade sig att appen hade visat fel och jag lämnade in bilen för tidigt. Vi gick...
Har köpt min andra bil hos Torvalla Bil Albyberg och är supernöjd. Proffsigt och ärligt bemötande från start till slut, ingen stress och allt har fungerat precis som utlovat. Det är därför jag kom tillbaka andra gången. Blir ett självklart val även nästa gång.
Mycket bra service! Kan varmt rekommendera Torvalla Bil
Trevlig personal mycket kunniga
Bra säljare (Anders Ek) och blev väl omhändertagen och bilköpet gick smidigt
Trevligt bemötande, fin bil, bra pris!! Vi är helt nöjda!
Trevligt bemötande och engagerad personal. Jag rekommenderar starkt Torvalla Bil till alla som funderar på att köpa eller leasa bil!
Mycket trevlig och hjälpful personal!
Otroligt proffsigt och bra bemötande, väldigt nöjd med min nya bil :)
Vänligt och effektivt bemötande!
Här köper jag gärna en bil igen.
Superservice, trevliga och enkla att ha att göra med,
Köpte en Kia sportage hos Torvalla bil Albyberg och är mycket nöjd. Fick bra och trevlig hjälp av Jesper. Rekommenderar varmt!
Bra bemötande, kunnig personal
En enkel och snabb affär. En saklig och bra försäljare. Och är nöjd med bilen.
Bra bemötande och väldigt hjälpsamma.
Bra erfarenhet av både service och nybilsförsäljning!
Jag har fått ett väldigt fint och proffsigt bemötande av Cris Soler på Torvalla bil. Eftersom jag fick ett väldigt fint bemötande när jag leasade min första bil ville jag fortsätta att leasa på Torvalla bil.Bägge gångerna har Cris Soler hjälpt mig vilket jag har varit väldigt nöjd med.
I stort sett bra, Vi var hos er för att köpa bil och tyckte att vi fick driva köpet. Bra information och instruktioner runt test av bil.
Cris Soler var mycket hjälpsam och förstod precis vad jag hade för behov.
Jag får personligt bemötande och bra råd och avtal. Jag har beställt en ny bil för leasing och denna gång av elbil.
Bra bemötande Bra bil Haft tidigare bil hos er och varit lika nöjd som nu Nära och bra