Torvalla Bil Albyberg

Torvalla Bil Albyberg

En del av Torvalla bil www.torvallabil.se
  • BadgeSevenYears
4.7

Välkommen till Torvalla Bil Albyberg! En auktoriserad KIA återförsäljare & märkesverkstad som erbjuder alla kringtjänster. Hos oss hittar ni alltid bra erbjudanden på fabriksnya Kia samt ett stort urval av begagnade bilar. Vår verksamhet står på fyra ben och dessa är tydlighet, trygghet, effektivitet och personligt bemötande....

643 omdömen om Torvalla Bil Albyberg

Sedan starten hos Reco 2020

Annie H
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Leasat två bilar i rad från Torvalla Bil Albyberg och är lika nöjd varje gång!

Kristina P
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra bemötande, trevlig personal och lätt att genomföra köp från första kontakt till upphämtning av köpt bil

Anki F
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Jag blev genast mottagen av en säljare, vilken ställde frågor om anledningen till besöket. Jag åkte dit utan förväntningar, men med förhoppningar om att hitta min drömbli, vilket jag också gjorde. En "snow white" KIA Stonic. l

Karin S
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Trevligt bemötande, kunnig säljare, bra pris på elbilen

Sourabh Kumar J
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

I got a car on lease from Torvalla Bil Albyberg. I would definitely recommend this place for anything that you need to do with cars. I was there just one day and came out with everything needed to get the car delivered. Service personnel were helpful in everything and were patient with all my questions. They followed up on every query and proactively asked me if I needed more explanations.

Malena H
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra bemötande och bra visning av bilen

Kerstin R
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra bemötande och professionellt jobb.

Werner Jürgen K
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra och trevlig bemötande, kunnig personal med kundens intressen i fokus.

Lena N
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Jag blev seriöst och trevligt bemött. Tydlig information och svar på alla frågor jag hade.

Stig Erik S
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Inga kommentarer, sluta fråga äåaaaaaaaa

Birgitta F
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra personlig service, jättebra hjälp med att byta in min gamla bil. Snabb hantering.

Peter G
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Hämtade ut en bil. Gick bra, trevlig personal, men genomgången var extremt forcerad.

Gith Elisabet H

Toppen bemötande, jättetrevliga!

Jan L
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Mycket trevligt bemötande och bra service första gången vi kom för att provköra. Inget var besvärligt utan säljare körde fram den bil vi önskade provköra. När vi sen hade köpt och skulle hämta bilen fick vi mycket bra information om allt vi behövde veta.

Robert W

Modern fin bilhall. Vetiga priser. Helt ok personal

Kerstin D
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Blev bra bemött och fick bra villkor med både gamla och nya bilen.

Pär B
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Ren och snygg bilhall. Bra service och kunnig personal.

Susanne V
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra bemötande och bra och kunniga säljare! Rekommenderar er varmt till andra

Niklas Bengtsson B
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Otroligt bra mottagande. Dels från Chris och från service killarna. 5 vinterdäck av 5

Patrik B

Hej! Det är av mina bästa köp. Min bil Optima… Med vänlig hälsning, Patrik B

Helena B
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Fräsch utställningslokal. Smidiga att köpa bil av. Småsaker som gör att det inte blir full pott i betyg, som att en gång saknades dragkroken när jag hämtade bilen. Charlie, som sitter i kundtjänsten när det är dags för service, är alltid väldigt trevlig och serviceminded. Har köpt 3 bilar med hjälp av proffsiga Anton, som har sett till att det blivit smidiga affärer.

Marjorie H
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Trevlig bemötande, klart och tydligt information angående bilen funktionen, råd och tips 10 av 10 …

Hans B
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Trevligt och kunnigt bemötande. Jag fick fråga hur mycket som helst.

Jenny M
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Väldigt trevlig bemötande och bra service

Leif D
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Allt med bilaffären fungerade utmärkt

Per S
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Inget krångel det hela upplevs som noggrant. Sen kanske det tar lite tid att komma ihåg alla inställningar och sånt.

Inger S
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra bilar bra service bra verkstad

Mats L
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Mycket bra att ha att göra med. Finns en anledning till att mina 2 senaste bilar kommer därifrån.

Rolf R
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Allt har gått väldigt smidigt i alla mina kontakter med Torvalla. Det enda som blev lite tokig var att jag i Kia appen blev tillsagd att boka en Service på bilen. Jag hade precis köpt den och tyckte det var lite märkligt, men jag skulle på en lång Europa resa med bilen så jag bokade Service och fick den gjord. I samband med att den blev gjord, så uttryckte jag min undran om varför vi inte köpte bilen servad när det var så när en ny service. Det visade sig att appen hade visat fel och jag lämnade in bilen för tidigt. Vi gick...

Kari G
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Har köpt min andra bil hos Torvalla Bil Albyberg och är supernöjd. Proffsigt och ärligt bemötande från start till slut, ingen stress och allt har fungerat precis som utlovat. Det är därför jag kom tillbaka andra gången. Blir ett självklart val även nästa gång.

Niklas L

Mycket bra service! Kan varmt rekommendera Torvalla Bil

Carl-Erik K

Trevlig personal mycket kunniga

Claes B
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra säljare (Anders Ek) och blev väl omhändertagen och bilköpet gick smidigt

Håkan J
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Trevligt bemötande, fin bil, bra pris!! Vi är helt nöjda!

Özgür Y
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Trevligt bemötande och engagerad personal. Jag rekommenderar starkt Torvalla Bil till alla som funderar på att köpa eller leasa bil!

Pontus D
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Mycket trevlig och hjälpful personal!

Michael W
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Otroligt proffsigt och bra bemötande, väldigt nöjd med min nya bil :)

Margaretha F
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Vänligt och effektivt bemötande!

Anders M
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Här köper jag gärna en bil igen.

Mikael H
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Superservice, trevliga och enkla att ha att göra med,

Johan Karl Erik W
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Köpte en Kia sportage hos Torvalla bil Albyberg och är mycket nöjd. Fick bra och trevlig hjälp av Jesper. Rekommenderar varmt!

Rolf S

Bra bemötande, kunnig personal

Claes-erik A
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

En enkel och snabb affär. En saklig och bra försäljare. Och är nöjd med bilen.

Casper G
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra bemötande och väldigt hjälpsamma.

Rasmus N
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra erfarenhet av både service och nybilsförsäljning!

Gunilla E
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Jag har fått ett väldigt fint och proffsigt bemötande av Cris Soler på Torvalla bil. Eftersom jag fick ett väldigt fint bemötande när jag leasade min första bil ville jag fortsätta att leasa på Torvalla bil.Bägge gångerna har Cris Soler hjälpt mig vilket jag har varit väldigt nöjd med.

Robert N
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

I stort sett bra, Vi var hos er för att köpa bil och tyckte att vi fick driva köpet. Bra information och instruktioner runt test av bil.

Nils G
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Cris Soler var mycket hjälpsam och förstod precis vad jag hade för behov.

Heléne Margareta W
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Jag får personligt bemötande och bra råd och avtal. Jag har beställt en ny bil för leasing och denna gång av elbil.

Fabiola T
Skrev om Torvalla Bil Albyberg

Bra bemötande Bra bil Haft tidigare bil hos er och varit lika nöjd som nu Nära och bra