STHLM BIL

STHLM BIL

4.8 / 5 baserat på 198 omdömen
På STHLM BIL har vi en idé om att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna!

Vi är ett familjeföretag där vi vill att alla kunder ska känna sig välkomnade och som hemma, trygga i det att hos oss kan du som kund få hjälp med allt som rör din bil och ha en kontakt för allt och slippa åka runt till olika aktörer när det är dags att göra service, skifta däck, byta vindruta eller göra AC service, vi löser det!

På vår anläggning vid Värmdö Marknad säljer och servar vi PEUGEOT. Där vi har en växande lokal kundkrets som vi känner lite extra varmt för men vi har även en hel del företag runt om i Stockholm som uppskattar att ha EN personlig kontakt på bilsidan som är tillgängliga och löser allt både innan och framförallt efter köpet.

På Värmdö finner ni vårt transportbilscenter som säljer nya PEUGEOT transportbilar samt begagnade transportbilar av alla märken, givetvis har vi även ett stort utbud av begagnade personbilar.

I Sätra har vi även där en fullserviceanläggning med auktoriserad BOSCH bilverkstad som hanterar alla bilmärken samt ett stort utbud av nyare begagnade personbilar.

Vi hjälper dig med allt som har med ditt bilägande att göra för att ditt billiv ska bli så enkelt som möjligt helt enkelt.

Varmt välkommen hälsar vännerna på STHLM BIL!

Utmärkelser

198 omdömen om STHLM BIL

Sedan starten hos Reco 2015