Juliano Halef

113 omdömen om Juliano Halef

Sedan starten hos Reco 2019
Moa F
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

Väldigt trevlig och hjälpsam!

Graffix A
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

Fick ett väldigt bra intryck från första början, Juliano hjälpte oss med allt och har varit lätt att nå under hela processen. Han hjälpte oss bli av med vår gamla bil och körde personligen den från oss efter att ha levererat vår nya Skoda Superb. Alla bilar som var ute för försäljning var otroligt välvårdade och omhändertagna. Vi är jättenöjda och kommer rekommendera STHML Bil och Juliano till alla som vill köpa bil.

Svar från Juliano Halef

Stort tack för de fina orden! Det betyder otroligt mycket att ni kände er trygga och nöjda hela vägen. Jag vet att det inte alltid är lätt att byta bil, särskilt när tiderna är lite tuffare, så mitt mål är alltid att göra processen så smidig och enkel som möjligt. Att få hjälpa er från början till slut – från att köra bort den gamla bilen till att leverera er nya Skoda Superb – var en ära. Och att ni uppskattar hur vi tar hand om våra bilar värmer verkligen! Ni är alltid välkomna tillbaka, och stort tack för att ni rekommenderar...

Tewodros A
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

I was very well received and treated. I bought a beautiful car because of the advice of a very nice company and a very professional person. Thank you.

Svar från Juliano Halef

Hej Tewodros, Stort tack för dina vänliga ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bilen och servicen du fick hos oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig. Varmt välkommen tillbaka när som helst! Bästa hälsningar, Juliano & teamet på STHLM BIL

Agneta A
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

Service minded och informativ.

Svar från Juliano Halef

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Agneta! Vi på STHLM BIL är glada att höra att vi har gjort ett så positivt intryck. Jag är glad att du uppskattade min service och att jag kunde vara informativ. Det betyder mycket att få så positiv feedback. Jag ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! / Juliano

Philip H
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

Juliano jobbar på ett väldigt effektivt och kundvänligt sätt. Som kund känner man att man är i fokus. Han sätter vikt till kundens behov och bidrar även med olika alternativ. Supernöjda med bilköpet då allt gick smidigt till och vi vill tacka för ett otroligt bra bemötande och en transparent affär och dialog.

Svar från Juliano Halef

Stort tack, Philip! Det känns fantastiskt att höra att du är nöjd med både bemötandet och hela bilköpet. Jag jobbar alltid för att ge ett professionellt och kundfokuserat bemötande, så det är riktigt roligt att du uppskattade det. Tack för förtroendet, och jag ser fram emot att hjälpa dig även i framtiden! Hälsningar, Juliano

Catrin L
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

Juliano var otroligt professionell i sitt bemötande, lät oss kolla runt själva och fanns hjälpsamt i bakgrunden. Han är pedagogisk och gav ett bra underlag på bedömning av min inbytesbil. Juliano är även väldigt flexibel och lösningsorienterad och hjälpte till att hitta ny försäkring, beställa registreringsbevis och då verkstan var stängd på lördagen när jag var där så körde han t.o.m. hem min nya bil på måndagen och tog då inbytesbilen därifrån. Sammanfattningsvis en supersmidig affär och femstjärnig service!

Svar från Juliano Halef

Hej Catrin, Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att höra att du uppskattade bemötandet och att hela bilaffären kändes smidig och trygg. För mig är det alltid viktigt att finnas där för mina kunder - både under och efter köpet och det betyder mycket att du upplevde servicen som femstjärnig. Jag hoppas att du trivs riktigt bra med din nya bil och att vi får möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden. Tveka inte att höra av dig om det dyker upp några frågor eller funderingar! Varma hälsningar, Juliano

Ivars Z
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

Jag har aldrig sett en sexigare bilhandlare än Juliano. Medans jag skrev på kontraktet så fick jag ögonkontrakt med han och blev kär direkt!

Svar från Juliano Halef

Hej Ivars, Haha, vilken fantastisk recension! 😄 Jag uppskattar verkligen dina värmande ord — både om affären och... komplimangen! Det viktigaste för mig är att du kände dig nöjd och trygg genom hela köpet. Stort tack för ditt förtroende, och jag hoppas du njuter av din nya bil. Hör gärna av dig om du behöver något framöver! Varma hälsningar, Juliano

Ismet A
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.

Svar från Juliano Halef

Hej Ismet, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Det gläder mig att du upplevde affären som snabb och smidig — precis så som det ska vara. Hör gärna av dig om du har några frågor framöver, och kör försiktigt med din nya bil! 🚗 Bästa hälsningar, Juliano

Stig Olof Niklas A
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

Mycket trevligt och professionellt bemötande, alltid nära till kontakt, svar på frågor etc. Förberedd med bilen leveransklar, enkel och tydlig affär. Rekommenderas varmt. Niklas, Rimforsa

Svar från Juliano Halef

Hej, Stort tack för dina värmande ord och för att du tog dig tid att skriva detta fina omdöme! 🙏 Det gläder mig att du uppskattade bemötandet och att affären kändes enkel och tydlig. Jag hoppas du får många härliga mil med din nya bil, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor i framtiden. Varma hälsningar, Juliano

Vahe Y
Skrev om Juliano Halef en del av STHLM BIL

Duktig och professionell säljare.

Svar från Juliano Halef

Stort tack, Vahe! Det betyder mycket att höra. Jag strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och hjälpa till på bästa sätt. Om det är något mer du behöver hjälp med, tveka inte att höra av dig! Hälsningar, Juliano