Alla kategorier Bilförsäljning Stockholms län Sigtuna Rindstål Bil AB

Rindstål Bil AB

Maskingatan 7, 195 60 Arlandastad — Visa karta

4.5 i betyg av 77 omdömen
Välkommen till Rindstål Bil.

Vi startade vår verksamhet vintern 2016 med planen att sälja uppemot 300 bilar första året. Ett halvår senare och närmare 350 sålda bilar så kunde vi se tillbaka och konstatera att vår grundidé fungerat.
Med fler än 6,000 bilaffärer i ryggsäcken känner vi det som en självklarhet att utforma verksamheten utifrån följande två fundament:

- Vår vision är att varje kund skall känna sig som vår enda kund.
- Vi står dig behjälplig såväl före, som under och efter ditt bilköp.

Detta skall borga för det mottagande som du förtjänar i samband med den stora affär som ett bilköp handlar om. Oavsett vilken prisklass bilköpet sker i.
Vi ser till att din nästa bilaffär också blir din bästa bilaffär. Vi är märkesoberoende och lämnar därför valet till dig.

Närheten till Arlanda Flygplats och goda tågförbindelser via Uppsala och Stockholm gör det enkelt för dig som vill köpa en bil och kommer utifrån. Vi hjälper dig gärna med hämtning eller vidare instruktioner.
Vi samarbetar med Santander, DNB, Trygg-Hansa och AutoConcept för att nämna några vilket gör att vi kan erbjuda alltifrån förmånlig finansiering till försäkring samt garantier vid ditt bilköp.

Du når oss under våra öppettider på telefonnummer 08-562 09 210. Välkomna att besöka vår hemsida för ytterligare information eller kom in till oss.

Hälsningar,
Personalen på Rindstål Bil AB.
Stängt just nu
Mån-Fre: 09:00-18:00
Lör-Sön: 11:00-15:00

Läs vad 77 kunder tycker om Rindstål Bil AB

 • Mats C skrev om Rindstål Bil AB
  Jag köpte en bil och var väldigt bra bemött både i telefon och vid upphämtning.
  Mycket proffsigt. Läs mer
  gillar detta
 • Marie M
  Marie M skrev om Rindstål Bil AB
  Nöjd med bil, bemötande, ja allt 👍 Läs mer
  gillar detta
 • Stefan L skrev om Rindstål Bil AB
  Mycket bra och seriös firma. Ett bra och professionellt bemötande mot sina kunder. Läs mer
  gillar detta
 • Lars B skrev om Rindstål Bil AB
  Jag köpte en renault laguna. Företaget upplevdes proffsigt och affären gick snabbt att genomföra. Hoppades på en bil som hade mycket kvar att ge. Bilen känns väldigt bra att köra och har gett mycket körglädje. Jag känner mig nöjd med köpet. Läs mer
  gillar detta
 • Farroque K skrev om Rindstål Bil AB
  Riktigt bra servis och bra omhändertagen som kund Läs mer
  gillar detta
 • Roland K
  Roland K skrev om Rindstål Bil AB
  Köpte en Skoda Citigo som jag är mycket nöjd med.Blev trevligt bemött och återkommer gärna. Läs mer
  gillar detta
 • Erik S skrev om Rindstål Bil AB
  Snabb och smidig affär!
  Fick den hjälp jag bad om och allt blev mycket bra! Läs mer
  gillar detta
 • Johan S skrev om Rindstål Bil AB
  För ett par veckor sedan ringde jag till Rindstål bil för att jag var intressent av en Skoda octavia.
  Marcus (säljaren) svarar och är trevlig och går bort till bilen och redogör skicket över telefon så att bilen ska leva upp till sina förväntningar. Vilket det gjorde. Han var mycket noggrann redan där.

  Besöket var bra det också. Förklarade allt väldigt bra och tydligt hur allt funkar.
  Efter provkörningen konstaterades ett fel. Det åtgärdades givetvis innan affären gick igenom.

  Priset på bilen höll sig bra mot andra bilar jag tittat på.
  Även efter affären var genomförd återhölls kontakten tills jag vart helt och hållet nöjd.

  Kan varmt rekommendera både firman och säljaren och kommer gärna tillbaka i framtiden trots att det ligger geografiskt fel för min del. Läs mer
  gillar detta
 • Andreas H skrev om Rindstål Bil AB
  Ingen kundservice alls. Uruselt. Läs mer
  2018-09-03 Niklas R svarar Andreas H
  Hejsan Andreas,
  Vad tråkigt att du upplever det på det sättet.
  Vi brukar i regel annars ha goda vitsord gällande bl.a. kundservice.

  Du får gärna kontakta mig och redogöra ytterligare för varför din upplevelse varit på det sättet för att ge oss chansen att förbättra det.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Johan B
  Johan B skrev om Rindstål Bil AB
  Jag köpte en BMW M550d för strax över 500k. Priset var konkurrensmässigt bra satt, men bilen något under normalt skick för sin ålder. Säljaren var mycket tillmötesgående och lösningsinriktad, vilket jag tror är en del Rindståls affärsmodell. Det är svårt som kund att inte uppskatta detta med tanke på hur branschen ser ut i övrigt.

  Jag lämnade även en bil till försäljning genom förmedling, det föreslagna inbytspriset var helt enkelt ointressant. Hela den affären överträffade mina förväntningar. Kanske hade vi tur, rätt objekt, eller grymt bra säljinsats från Rindstål. Oavsett vilket fick jag ett bra utpris på bilen jag sålde.

  Bilen jag köpte hade bromsfel som ingen av oss upptäckt under provkörningar. Detta ledde till en del diskussion kring ursprungliga fel, men jag fick problemet åtgärdat, av Rindstål, efter att jag ordnat felsökning hos tredje part. Företaget är, vad jag förstått, inte MRF-anslutet och man lämnar vanligtvis inga nämnvärda garantier. Köper du en dyrare bil här har du KKL som enda stöd, för ditt försäkringsbolag kommer inte ersätta exempelvis en maskinskada om det sker inom 6 mån efter köp. Men, som jag sa, Rindstål har varit hjälpsamma och tillmötesgående när jag bett om det, till skillnad från många andra säljare. Jag kanske hade önskat en mer proaktiv hantering men problemet löstes utan krångel.

  Hela affären har tagit lång tid. Ägarbyten, leveranser, åtgärder har tagit dagar eller veckor. Det här är inte nödvändigtvis Rindståls fel när en tredje part är inblandad. Bitvis har det ändå kännts som jag drivit affären själv, återkopplingen från Rindstål har många gånger kommit på mitt initativ. Vi har tappat några saker mellan möten, telefon och mailväxlingar, men inget jag brytt mig om att påpeka.

  Jag tycker Rindstål missar det uttalade målet med att få mig att känna mig som ”den enda kunden”, men jag är nöjd med både köpet och förmedlingen, och kanske viktigast som bilköpare att säljaren visar intresse för vår relation även efter köpet. Jag kommer rekommendera Rindstål till mina bekanta och kan tänka mig att göra fler affärer där. Några saker drar ner betyget en aning från en affär som jag annars är helt nöjd med.

  Jag ger en svag 4:a. Betyget bra, men kan bli bättre.

  Johan Berger Läs mer
  2018-07-12 Niklas R svarar Johan B
  Hejsan Johan,
  Stort tack för din utförliga och framförallt konstruktiva recension.

  Det finns uppenbart en del områden där vi har potential att bli ännu bättre, vilket vi ständigt skall sträva efter.
  Vi hoppas på en (eller flera) återkommande affär(er) där vi får möjligheten att överträffa det vi nu har levererat.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Mattias A
  Mattias A skrev om Rindstål Bil AB
  Köpte en 2015 skoda superb. Säljaren beskrev bilen in i minsta detalj över telefonen. Då jag bor 60 mil bort hämtade säljaren mig på Arlanda, utanför ordinarie arbetstider. Mycket bra service, inga konstigheter!
  /Nöjd kund Läs mer
  2018-09-03 Niklas R svarar Mattias A
  Hejsan Mattias,
  Stort tack för din recension och vad roligt att du är nöjd med såväl vårt bemötande samt bilen i fråga.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Richard J skrev om Rindstål Bil AB
  Proffsigt bemötande och servicenivån var betydligt högre än vad jag förväntade mig. Läs mer
  2018-09-03 Niklas R svarar Richard J
  Hejsan Richard,
  Stort tack för din recension och hoppas att du även i framtiden ger oss förtroendet.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Ludvig S skrev om Rindstål Bil AB
  Fantastisk service av Jonas. Trots att jag var lite strulig hjälpte han mig genom hela affären! Läs mer
  2018-09-03 Niklas R svarar Ludvig S
  Hejsan Ludvig,
  Stort tack för din recension och Jonas hälsar att det var inga som helst konstigheter. :)

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • mackan h skrev om Rindstål Bil AB
  Köp INTE en bil utan konditionsdeklaration och garanti av denna handlare. Tittade på en bil som enligt säljaren var helt i sin ordning per telefon. Blev hämtad på stationen av en annan yngre kille i bilen jag var intresserad av. Mycket trevlig och tillmötesgående. Det som bekymrar mig är att säljaren som visade bilen och hämtade mig inte själv noterade att hela bilen vibrerade och skramlade som en slåttermaskin. Den var helt orkeslös och gick på 3 av 4 cylindrar och knackade högt! Han reagerade först när jag påpekade det hela. Jag kollade oljan och den var så svart att den förmodligen inte bytts på många år! Trots ett uppenbart kommande motorhaveri så skulle han förmodligen sälja bilen utan tvekan. Jag ringde upp säljaren som jag först talat med som bad om ursäkt och skyllde på att han varit barn ledig.. Trots detta är annonsen fortfarande kvar. VARNING FÖR SKOJARE är min spontana reaktion. Oseriöst. Hittade en fullt frisk bil till ett betydligt bättre pris hos en privatperson. Läs mer
  2018-05-03 Niklas R svarar mackan h
  Hejsan Mackan,
  Tack för din recension.
  Säljaren som du pratade med redan under måndagen (1/5) på telefon har uttryckt för dig att till dennes vetskap så var bilen i det skick man kan förvänta sig av ålder och miltal. Vi skriver redan i annonsen att den senast dokumenterade servicen utfördes 2013, så förmodligen är det precis som du skriver också att oljan inte blivit bytt på många år. Fortsatt så förklarade säljaren att han inte själv kört bilen och besvarade dina frågor om hur bilen såg ut i lack och exteriör. Säljaren hade nyligen fått tillskott i familjen och var samma dag tillbaka efter sina tio pappadagar.

  Givetvis kan vi där, proaktivt agera, be att få återkomma till dig och ta en tur med bilen och känna efter. Men säljaren och du kom överens om att du själv skulle komma ut till oss på plats för att bilda dig en egen uppfattning om bilen, vilket vi tycker är mycket viktigt oavsett bilen i fråga och i synnerhet på en bil vi säljer under 30 000 SEK utan att konditionsdeklareras. Vad vi anser om en bil kan skilja sig väldigt mycket om vad en eller två andra kunder anser om densamma. Det handlar helt enkelt om en förväntansfråga.

  Efter ditt samtal till oss där du rekommenderade oss att dölja annonsen så hanns det aldrig med utan vi gjorde det morgonen därpå medan vi gick igenom bilen i fråga. Vi kunde konstatera att bilen visst går på alla fyra cylindrar och oljan är som vi redan konstaterat eventuellt inte bytt sedan 2013 och vi har tagit beslutet att kosta på bilen ett oljebyte för att råda bot på detta.

  Vi är glada för din skull att du hittat en bil till ett betydligt bättre pris, även om det är hos en privatperson. Vi tar med oss din kritik och får försöka vara ännu tydligare till våra framtida kunder att förväntansbilden kan skilja sig från köpare till säljare och i den bästa av världar agera proaktivt och gå igenom bilarna "åt kund" på distans och därefter ge återkoppling.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  2018-05-03 mackan h svarar Niklas R
  Hej Niklas. Om du tycker att bilens maskinella skick motsvarar priset under 30000 kr (29900:-) så måste jag ifrågasätta era bilkunskaper. Bilen både gick och lät väldigt illa. Det höll ju säljaren med om efter att jag påpekat det. Är själv utbildad marinmekaniker och sysslat en hel del med både bensin och framförallt dieselmotorer. Jag skulle aldrig sälja en bil som körklar i ett sådant skick privat. Att ni som skall föreställa professionella gör det är faktiskt beklagligt. Det är ju i sådana fall bättre att köpa privat. Tryggheten är ju densamma fast priset oftast bättre. Bilen jag köpte privat är både nyare och bättre utrustad med färre mil på mätaren. Samma modell fast den större motorn och högre miljöklass, därmed billigare i skatt och 8000 kr billigare i inköp. Dessutom nära på felfri. Jag vände mig till en vad jag trodde var seriös bilhandlare för en tryggare affär. Jag insåg redan utan att ens provköra bilen själv att det skulle bli ett mycket dyrt köp. Till er som vill köpa bilar i denna prisklass vill jag återigen säga: Vänd er till en annan handlare eller köp privat och pruta rejält! Det finns mycket begagnade bilar på marknaden!
  2018-09-03 Niklas R svarar mackan h
  Hejsan igen Mackan,
  Ingen av oss på Rindstål Bil har en bakgrund som din egen så det är med stor sannolikhet att du har en bättre kunskap än oss inom ämnet. Det kan vi säga utan att skämmas. Vi är inte och har aldrig utgett oss för att vara några som har samma eller bättre kunskap än mekaniker. Det är därför vi oftast har en tät dialog med verkstaden rakt över oss om det är så att vi eller kund har några funderingar. En lösning som har fungerat tillfredställande för oss hitintills.

  Jag kommer inte argumentera för att det skulle vara varken bättre eller tryggare för en kund att köpa en bil i den prisklasseen (<30,000 SEK) av oss som bilhandlare jämfört med av en privatperson. Som du säger är det i grund och botten samma rättigheter och skyldigheter förutom att vi har möjligheten att erbjuda såväl inbytesmöjlighet som finansiering vilket privatpersoner oftast inte kan.

  Och eftersom vi ibland får in bilar i denna prisklass som inbyte eller inköp så behöver vi givetvis också avyttra dessa varför försäljning sker. Vidare kommer det alltid finnas enstaka bilar som upplevs som bättre eller sämre oavsett om man tittar privat eller hos bilhandlare.

  Vi tackar återigen för dina synpunkter och hoppas du är fortsatt nöjd med den bilen som du istället köpte!

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Lars H skrev om Rindstål Bil AB
  Allt var bra utom att de tog 1000:- för att administrera
  själva affären. 1000:- + det som bilen kostade alltså.
  Irriterande!! Läs mer
  gillar detta
 • Tomas M
  Tomas M skrev om Rindstål Bil AB
  Bra bemötande! Inga konstigheter! Seriösa å bra grabbar, och hela affären gick smidigt! Läs mer
  gillar detta
 • Martin L
  Martin L skrev om Rindstål Bil AB
  Bra Bemötande och trevlig personal. Läs mer
  gillar detta
 • Lars-göran J skrev om Rindstål Bil AB
  Vi köpte en Mitsubishi Outlander och fick föredömlig service och vi är supernöjda med allting! Läs mer
  gillar detta
 • Åsa E
  Åsa E skrev om Rindstål Bil AB
  Jättenöjd med mitt köp hos Rindstål bil! Trevlig säljare och snabb affär! Bilen kändes som ny fast att den var från 2013. Läs mer
  gillar detta
 • John L skrev om Rindstål Bil AB
  Mycket bra bemötande från första kontakt till avslutad affär. Läs mer
  gillar detta
 • Per-åke G
  Per-åke G skrev om Rindstål Bil AB
  Byte av bil
  Bra bemötande hela vägen Läs mer
  gillar detta
 • Jonny G skrev om Rindstål Bil AB
  Dom är mycket trevliga och hjälpsamma ett himla bra gäng 👍👍👍 Läs mer
  gillar detta
 • Gunilla S skrev om Rindstål Bil AB
  Besökte ert företag i januari. Blev trevligt bemötta av säljare och kunde utan stress titta runt på bilarna. Fick bra hjälp och relevant information.
  Det resulterade i ett bilinköp . Min son som var köpare av Audin är mycket nöjd. Läs mer
  gillar detta
 • Ghayath A
  Ghayath A skrev om Rindstål Bil AB
  Jag önskade lämna lägre än 0 på ömdömen, men tyvärr denna är lägsta !
  Sämsta bil affär gjorde jag hos er i mitt liv, jävlig dåliga lurande säljaren, och sämsta var chefen, efter att man skriva under deras papper blir de ansvarfria, ingen respekt alls, sämsta service, och sämsta bemötande.
  Femet växel hoppar ur efter lite längre körning på motorväg, det som jag upptäkt efter att jag har fått bilen och skrivet under papperna.
  ABSOULT INGA ANSVARIG I FIRMAN, FÖRUTOM JAG SOM KUND( enligt deras policy, kunden måste veta allt om bilen själv)

  Ni får aldrig tack! Ni får bara SHIT på omdöme. Läs mer
  2018-03-23 Niklas R svarar Ghayath A
  Hejsan Ghayath,
  Jag hoppas du inte misstycker när du får samma svar från oss här som på Facebook:

  "Tack för din recension, om än att vi anser den vara orättvist bedömd.

  Enligt din Facebook-profil är du Servicetekniker på en bilverkstad/bilhandlare i Ljungby och du har även en Enskild firma vars verksamhet är "Handla begagnade bilar" så jag blir väldigt förvånad över ditt agerande.

  Inledningsvis vill jag nämna att ditt (hotfulla) beteende efter beskedet från vår sida där du bl.a. väljer att spotta mot en av våra anställda är under all kritik och tas på största allvar. Vi bedriver en seriös verksamhet vilket våra cirka 1,000 bilaffärer under drygt 18 månader vittnar om.

  Bilen du köpte var utannonserad för 19,900 SEK. Bilar i den prisklassen (<30,000 SEK) säljer vi liksom dom flesta andra bilhandlarna utan garantier och vi är dessutom väldigt noggranna med våra varudeklarationer där det bl.a. tydligt framgår att bilarna säljs utan att konditionsdeklareras.

  Vi överlåter det till en presumtiv köpare att ordentligt gå igenom bilen före köpet och därefter fatta ett eget beslut om man väljer att köpa bilen eller inte. Vi hade så sent som idag en kund som lät testa bilen (som han därefter köpte) under en längre stund hos bl.a. Bilprovningen.

  Att du väljer att endast provköra bilen en kortare sträcka (enligt egen utsago) och därefter köper bilen och på vägen hem menar att femmans växel hoppade ut i 110-120 km/h (på motorvägen) anser jag inte att vi kan lastas för. Det finns varken avtalad bytes- eller returrätt på bilen och du har haft alla möjligheter i världen att undersöka ordentligt bilen innan du bestämmer dig för att köpa den.

  Varje affär innebär en hel del administration och direkta och indirekta kostnader för oss varför vi inte kan ta tillbaka en bil på det viset.

  Hoppas på din förståelse när detta har lagt sig så att vi kan lägga detta bakom oss."

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Ulrika G
  Ulrika G skrev om Rindstål Bil AB
  Supersmidig affär och väldigt nöjda med pansarvagnen. Då ses vi när nästa BMW ska bytas :-) Läs mer
  gillar detta
 • Andreas G skrev om Rindstål Bil AB
  Bra mottagande och proffsigt genomförda affärer från början till slut. Både sålt och köpt bilar och är en nöjd kund! Läs mer
  gillar detta
 • Sören J skrev om Rindstål Bil AB
  Jag köpte en bil. Förhållandevis snabb affär en kväll i december, kanske november. Jättebra säljare, trevligt bemötande, kunde inte allt men det hade han inga problem med att tala om. Jag hälsade på hos ett antal bilhandlare under november. Rindstål var bland de bästa i bemötande. Läs mer
  2018-03-04 Niklas R svarar Sören J
  Tack för att du tagit dig tiden att lämna denna recension Sören och vi hoppas såklart att du också är fortsatt nöjd med bilen.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Albin B skrev om Rindstål Bil AB
  Mycket trevligt bemötande, service i toppklass och en smidig affär. Läs mer
  2018-03-04 Niklas R svarar Albin B
  Vi tackar för din recension Albin och hoppas på fortsatt förtroende i framtiden.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Johanna T skrev om Rindstål Bil AB
  Mycket bra bemötande från början till slut. Jag fick precis den bil jag ville ha inom min budget och en väldigt bra service från alla i personalen. De hjälpte även till att fixa nya vinterdäck och sätta på dessa inför säsongen så jag var väldigt nöjd. Läs mer
  2018-03-04 Niklas R svarar Johanna T
  Vad roligt att du upplever en bra service från alla i personalen. Vi försöker alltid hjälpa såväl varandra som våra kunder så att upplevelsen vid ett eventuellt bilköp blir bästa tänkbara.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Peter S skrev om Rindstål Bil AB
  Trevligt bemötande vid köp av bil, gäller all personal ! Läs mer
  2018-03-04 Niklas R svarar Peter S
  Vi tackar för din recension Peter och hoppas vi kan leverera service motsvarande full pott vid nästa tillfälle! :)

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Ingemar B skrev om Rindstål Bil AB
  Den första kontakten ingav förtroende direkt, inget krångel, tydlig förklaring om bilens skick etc. Vid leverans möttes jag upp av representant vid tåget, inget krångel och allt har fungerat mycket bra. Rindståls Bil kan varmt rekommenderas Läs mer
  2018-03-04 Niklas R svarar Ingemar B
  Tack för din recension Ingemar och kul att vi kunde motsvara dina förväntingar såväl servicemässigt som med bilen i fråga.

  Hoppas du är fortsatt nöjd med den och att vi får en möjlighet att hjälpa dig vidare även i framtiden.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Nicklas L skrev om Rindstål Bil AB
  Bra bemötande, som en vanlig bilhandlare ska vara. Som köpare ska man bli ”lagom” lurad Läs mer
  2018-03-04 Niklas R svarar Nicklas L
  Hejsan Nicklas,
  Tack för att du tagit dig tiden att lämna denna recension med såväl ris som ros.
  Jag är väldigt intresserad av riset du lämnar och ser gärna att du kontaktar mig för att mer ingående förklara hur/varför du känner dig "lagom" lurad - det är såklart inte vår intention att man skall göra.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Eric M skrev om Rindstål Bil AB
  Denna bilfirma rekomenderar jag till alla som skall köpa begagnad bil. Vilket bemötande från Jimmy och hans kollegor. Jimmys bemötande från 10.55 dvs redan innan de öppnat, var helt fenomenalt! Efter 2 timmar på plats hade vi köpt två bilar från dem. Allt detta beror på deras kundeservice nivå, wow! säger jag bara. Kommer att återkomma! Läs mer
  2018-03-04 Niklas R svarar Eric M
  Stort tack för din recension Eric. Nu blev det ju lite tråkigt som inträffade med en av bilarna kort efter leveransen men jag hoppas att verkstaden som hjälper oss med det nu ser till att bilen återigen blir vad man kan förvänta sig och att vi fortsätter vara ditt val även i framtiden.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Jeanette H skrev om Rindstål Bil AB
  Ett mycket trevligt och professionellt bemötande från första kontakt till påskrivet köpekontrakt. Vi är mycket nöjda med vårt köp av en Kia Ceed. Kan varmt rekommendera denna bilfirma om du är ute efter att köpa/byta bil. Läs mer
  gillar detta
 • Rickard A skrev om Rindstål Bil AB
  Bilförsäljning i världsklass! Precis sånt bemötande man hoppas på. Kristoffer som hjälpte oss var trevlig, saklig, professionell och intresserade sig verkligen för oss och vårt behov. Känns som en trygg bilaffär rakt igenom!

  Vi kommer vända oss till Rindstål och Kristoffer även nästa gång vi ska köpa bil, rekommenderas å det varmaste!!! Läs mer
  gillar detta
 • Marcus Håkan K
  Marcus Håkan K skrev om Rindstål Bil AB
  WoW vilket bemötande! Så himla trevliga killar och kunniga. Jag sålde min bil genom Rindstål Bil AB. Så himla smidigt och skönt att slippa allt krångel när man ska sälja bilen privat. Utomordentlig nöjd! Nästa gång jag ska sälja min bil. Gör jag det definitivt här igen. Läs mer
  2017-12-21 Niklas R svarar Marcus Håkan K
  Vi hjälper dig gärna nästa gång också! Tack för förtroendet.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Torsten M skrev om Rindstål Bil AB
  Oengagemang, sämre service, falsk beskrivning, oväntade avgifter (administration). Läs mer
  2017-12-21 Niklas R svarar Torsten M
  Tack för att du tagit dig tiden att lämna denna recension Torsten.

  Vår säljare Simon som hjälpte dig på plats skickar dig ett förutsättingslöst e-mail för att ta reda på mer precist varför du upplevde enligt ovan och vi hoppas du tar dig tiden att hjälpa oss att bli ännu bättre!

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Markku K skrev om Rindstål Bil AB
  Jag har köpt en Skoda superb på kort varsel. Kanonjobb tack Walle!!, Läs mer
  gillar detta
 • Per C skrev om Rindstål Bil AB
  Köpte en äldre beg bil av en ung säljare. Mycket bra bemötande och service under hela processen. Läs mer
  2017-12-21 Niklas R svarar Per C
  Det glädjer oss att läsa detta!

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Cissi L skrev om Rindstål Bil AB
  Köpte bil. Bra bemötande, snabb affär. Hade inga förväntningar innan men kände oss trygga med köper efteråt. Säljaren gav en klar bild av bilen vi köpte. Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Cissi L
  Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension och hoppas ni är fortsatta nöjda med bilen!

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Loise F skrev om Rindstål Bil AB
  Mycket trevlig personal och bemötande även fast vi kom vid stängningsdags en lördag. Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Loise F
  Din recension prickar precis in det vi vill ha i verksamheten - humöret alltid på topp bland personalen oavsett när våra kunder väljer/kan besöka oss. Hoppas du har det fortsatt fantastiskt med din Volvo V50.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Göran B skrev om Rindstål Bil AB
  Ett köp av en SUV uppgjort över telefon via en Blocketannons. Ringde på fredag, åkte och hämtade den på lördag. Bra bemötande och en begagnad bil som egentligen överglänste det som annonserats ut. En bra bilaffär som har trevlig personal. Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Göran B
  Väldigt roligt att läsa detta Göran och gratulerar till en fantastiskt fin Touareg med härlig utrustningsnivå!

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Alexander L skrev om Rindstål Bil AB
  Jag gillar stället, andra affären nu! Vill man byta bil åker man hit, sen löser sig allt om man har realistiska förväntningar på priserna! Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Alexander L
  Och du är såklart varmt välkommen tillbaka även för din tredje (och fjärde och femte...) bilaffär Alexander!

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Ema P skrev om Rindstål Bil AB
  Vi är otroligt nöjda med den proffsiga service vi fick av killarna på Rindstål Bil. Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Ema P
  Tack så mycket för din recension Ema och hoppas ni är fortsatt nöjda med bilen också!

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Björn R skrev om Rindstål Bil AB
  Bra återkoppling, fortsätta bokaffärer. Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Björn R
  Tack för din recension Björn.
  Hoppas vi kan leva upp till en femma vid nästa "bokaffär". :)

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Maria A skrev om Rindstål Bil AB
  Köpt två bilar, lämnade åter en och slog till på en Mercedes. Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Maria A
  Du är välkommen tillbaka för fler bilaffärer! :)

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Kjell-åke F skrev om Rindstål Bil AB
  Bemötandet var trevligt och okomplicerat, både på telefon och vid fysiskt möte. Köpte och bytte in bil. Som kund kändes enkelt. Dock borde jag som kund varit mer uppmärksam på skaer som borde följt med bilen, samt kontrollerat att motorvärmaren fungerade. Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Kjell-åke F
  Tack för att du tog dig tiden att lämna några rader feedback till oss.
  Säljaren har tagit kontakt med dig och fört dialogen vidare.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Maria A skrev om Rindstål Bil AB
  Bra bemötande, bra service. Känner ett stort förtroende för dem Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Maria A
  Tack för din recension Maria och för att du gav oss förtroendet vid bilköpet.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Staffan L
  Staffan L skrev om Rindstål Bil AB
  Mycket bra bemötande. En bil hittades snabbt som stämde med mina krav. Efter leverans upptäcktes ett par smärre fel som Rindstål fixade direkt via min lokala verkstad. Läs mer
  2017-12-15 Niklas R svarar Staffan L
  Tack för din recension Staffan och skönt att vi kunde rätta till småsakerna som dök upp efter leveransen.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta
 • Pär N skrev om Rindstål Bil AB
  Köpte bil.
  Själva köpet, var smidigt och lätt från annan ort genom bankID osv och annan person hämta den åt mig. Det var det smidigaste med affären.
  Däremot hade jag önskat att firman kontrollerat bilen mer eller överhuvudtaget innan försäljning som det inte upplevdes hade gjort för 5 öre.
  Ac systemet funkade inte. Det bekostade firman i efterhand dock som var schysst.
  Sen tex satt slangen till spolarvätskan inte på behållaren som jag märke när 5L vätska låg på marken ist för där den skulle vara, och helt ihoptorkad slang varpå den var för kort för att sätta på behållaren vilket den antagligen inte gjort på väldigt länge. Det bland annat andra småfix men väldigt irriterade saker förväntade jag mig inte att börja på meka med efter 5 minuters ägande av bilen. För mig känns inte som man öppnat huven och kollat att allt är intakt som försäljare.
  Sen var ett av vinterdäcken som följde med köpet totalt trasigt, det var kört på fälg som jag upptäckte mitt i en rondell när däcket bara lossna av fälgen. Förra ägaren har väll chansat att pumpa upp däcket och hoppas det inte skulle märka nåt men men.. det kan man ju missa. Men vilketfall livsfarligt, tur jag inte var på motorvägen när det hände.
  Var det inte för dom här sakerna skulle det blivit en 5a för bra bemötande och trevliga upplevde jag det. Men upplevelsen efter var inte bra. 'Man kan sälja ett ruttet äpple hur schysst och trevligt på alla sätt men det är fortfarande ett ruttet äpple' Läs mer
  2017-11-19 Niklas R svarar Pär N
  Hejsan Pär,
  Tack för din recension som beskriver din upplevelse.

  Otäck läsning gällande vinterhjulet men som du skriver - måste vara extremt svårt (om ens möjligt?) att uppmärksamma detta om man till och med monterar på vinterhjulet på bilen utan att notera några oegentligheter.

  Påfyllnaden av AC tog vi på oss, precis som du beskriver, vilket uppmärksammades först när bilen kommit upp till dig om jag minns det hela rätt.

  Utöver våra kontroller på bilen så besiktigades den någon vecka före köpet men det verkar som att incidenten med spolarvätskan fallit emellan iallafall, detta då det sannolikt inte fanns någon pöl under bilen hos oss i bilhallen vilket gör det svårt att uppmärksamma - svårt att leta efter ett fel man inte upplevt. :-)

  Vi hoppas att du detta till trots är nöjd med bilen och vid ytterligare funderingar är du välkommen att kontakta mig eller Kristoffer som hjälpte dig med affären.

  Hälsningar Niklas,
  VD, Rindstål Bil AB
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Maskingatan 7, 195 60 Arlandastad
Kategorier