Vi revolutionerar bilhandeln i Sverige.
Efter flera år i branschen och åtskilliga tusen bilar sålda kan du känna dig trygg när du köper, säljer eller reparerar din bil hos oss. Med vårt Distanspaket ...
Zlatko B:
Fantastiskt service!
Från första kontakt via mail till affär!
Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service känsla! Den här säljaren vet hur en kund vill bli bemött.
Rekomenderar Fordonsbolaget till alla!! Här gör du en trygg och smidig affär.
Välkommen till oss på Sigtuna Bil! Vi gör det lika enkelt att köpa en begagnad bil som att köpa en ny. Här hittar du fordon i alla prisklasser och av alla märken.
Åsa G:
Otroligt smidigt och ypperlig service som möjliggjorde ett bilköp på väldigt kort tid.
Välkomna in till oss på Rindstål Bil nästa gång du ska köpa eller sälja en bil. Vi hjälper dig som om du var vår enda kund och vill att du ska göra den bästa möjliga bilaffären.
JOHAN S:
För ett par veckor sedan ringde jag till Rindstål bil för att jag var intressent av en Skoda octavia.
Marcus (säljaren) svarar och är trevlig och går bort till bilen och redogör skicket över telefon så att bilen ska leva upp till sina förväntningar. Vilket det gjorde. Han var mycket noggrann redan där.
Besöket var bra det också. Förklarade allt väldigt bra och tydligt hur allt funkar.
Efter provkörningen konstaterades ett fel. Det åtgärdades givetvis innan affären gick igenom.
Priset på bilen höll sig bra mot andra bilar jag tittat på.
Även efter affären var genomförd återhölls kontakten tills jag vart helt och hållet nöjd.
Kan varmt rekommendera både firman och säljaren och kommer gärna tillbaka i framtiden trots att det ligger geografiskt fel för min del.
Välkomna till Arbetsbil! Vi förser både privatpersoner och företag med arbetsfordon.
Olab Aktiebolag O:
Otroligt bra bemötande av säljaren Björn.
Vi letade en bil som skulle passa i våran verksamhet och Björn löste det galant.
Vi köpte en mindre kranbil för leverans av lång gods i garage. Allt löste sig och inom en vecka så var vi i full drift.
Kort sagt så är jag väldigt nöjd med vad Björn och Arbetsbil kunde erbjuda och lösa åt oss.
PÄR B:
Trevlig familjär bilfirma!
Fick ett mycket trevligt och professionellt bemötande av Micke som bytte in vår bil och sålde en fin XC60 till oss. Tack och på återseende!
Sollan H:
Jag har inte köpt någon bil från fordonskammaren men varit intresserad och fordonskammaren är inget bättre än någon annan auktionssajt som säljer bilar. Tittade på en arbetsbil som enligt dem var värd 19000. Minns inte om det var en citroen jumpy men något liknande. Tog en carfax-rapport där det bl.a stod att den varit på verkstad en hel del. Tog kontakt med verkstaden som upplyste mig om att det senaste var att de gett ett prisförslag på nödvändiga reparationer för 22000 kr! Jag är så trött på att de som driver dessa sajter inte klart upplyser folk om vad de säljer. Erbjud gratis carfaxrapport på bilarna och skriv ärligt vad som behöver åtgärdas! Jag letar billig bil för jag har inte så mycket pengar men den bilen skulle inte varit billig ens om man fått den gratis!
Alexandra Therese B:
Köpt och sålt samtliga bilar med Thulins Bil. Känner mig alltid trygg i affärerna och blir professionellt bemött. På min senaste bil krånglade motorlampan vid köp, Thulins bil stod för kostnaderna utan krångel. Rekommenderar varmt!!
CHARLIE A:
Efter en miss i deras system ville Arlandastad hjälpa oss som plåster på såren.
Det innebär en full tank i vår egna bil. Superproffsig service där Joel på plats hjälpte oss sondera alla bilar för den modell vi var ute efter. Det innebar tips, kolla protokoll och göra sin egen forskning. I säkert en timme tog han sig tid. Detta utan att det ens var aktuellt att vi skulle köpa en bil av Arlandastad, den vi var ute efter hade nämligen hunnit bli såld.
Vi gick därifrån genuint tacksamma och glada att uppleva de väldigt professionella bemötandet.
Philip A:
Köpte min bmw från denna skojjare i somras och 1 månad efter jag köpt den gick några kablar av till bakluckan. Kontaktade honom och ville att han skulle fixa problemet men icke. Har anmält till arn men där får man inte ut mycket heller samt skit konstiga svar av honom. Köp inte bil därifrån!
Axel N:
Köp gärna en Toyota men köp den någon annanstans. Snart 50 år gammal och det här mitt livs sämsta upplevelse när det kommer till bilköp. Bemötandet från sälj och leverans var overkligt dåligt och utmattande. Se upp!
PINAR M:
Riktigt bra bemötande från trevlig och bra säljare. Vi kände oss sedda, höra och bekräftade från första början. Kan starkt rekommendera firman om ni vill göra ett tryggt och seriöst köp av bil. Tack för en riktig bra bil affär!
Ulf L:
Attityden hos försäljarna vände 180 grader när jag gick igenom den annonserade bilen...
Hittade ett antal fel och saknad utrustning som jag påpekade (dessa brister var INTE redovisade i annonsen!!) , då var det helt plötsligt inte så intressant att göra affär längre. Med andra ord verkar företagets hoppas på att någon okunnig skall köpa en defekt vara till kraftigt överpris.
Kjelle O:
Bedragare som ljuger och lurar folk med falska kvitton på servicar som aldrig är gjorda .
Min husbil skulle vara servad med oljebyte kamrem och vattenpump samt fukttest och gasoltest och deras kvitton var falska efter koll hos företag som står på kvittot
Numera Märsta bil och fritidscenter
Även draget motor ab i Bålsta
Remco T:
Vill gärna varna för Volvo Arlandastad. De levererar en bil med felmedelanden på instrumentpanelen, ett punkterat däck, fel lufttryck i de andra däcken, svarar inte på frågor om försäkring och svarar heller inte på meddelanden när man försöker få en lösning på problemen. Nu ett halvt år senare påstar de fortfarande inte veta om problemen.