Mycket bra och trevligt bemötande. Alexander ingav förtroende och levererade då vi köpte en Ford Custom
Flinksbilar AB
4 omdömen om Flinksbilar AB
Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jätte trevligt personal.
Attityden hos försäljarna vände 180 grader när jag gick igenom den annonserade bilen... Hittade ett antal fel och saknad utrustning som jag påpekade (dessa brister var INTE redovisade i annonsen!!) , då var det helt plötsligt inte så intressant att göra affär längre. Med andra ord verkar företagets hoppas på att någon okunnig skall köpa en defekt vara till kraftigt överpris.
Oseriösa, oprofessionella och har 0 servicemind. Det var så dåligt bemötande så att jag kan med gott samvete säga "sämsta jag vart med om"
Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service känsla! Den här säljaren vet hur en kund vill bli bemött. Rekomenderar Fordonsbolaget till alla!! Här gör du en trygg och smidig affär.
Hjälpte en vän att köpa lätta lastbil. Trevlig bemötande, snabb, toppenbra sätt att göra leverans.