Ellas Bil AB

Ellas Bil AB

www.ellasbil.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Ellas Bil AB! Vi på Ellas Bil AB sätter dig som kund i fokus. Våra bilar som vi säljer är väl genomgångna innan vi släpper iväg dem. Genom att vi kvalitetssäkrar de bilar som vi säljer så kan du vara trygg. Våra bilmekaniker kollar eventuella fel och om dessa finns så fixas de. Hos oss på Ellas Bil AB kan du...

88 omdömen om Ellas Bil AB

Sedan starten hos Reco 2022

Isabella I
Skrev om Ellas Bil AB

Trevligt bemötande. Köpte en bil.

Anton K
Skrev om Ellas Bil AB

Mycket bra personal. Proffsigt bemötande. Kändes tryggt att handla bil där.

Ermias E
Skrev om Ellas Bil AB

Personalen var vänliga och trevliga. De har guidat mig genom hela köp processen. Jag uppskattar deras kundtjänst och rekommenderar till alla som letar efter en problemfri bilköpsupplevelse. jag glad att köpte bil hos er . Tack😀

Ermias E
Skrev om Ellas Bil AB

Snälla och trevliga till och med ärliga. Rekommenderar starkt!

Tito T
Skrev om Ellas Bil AB

"Jag hade en utmärkt köpupplevelse när jag skaffade min bil här. Personalen var mycket trevlig och affären gick smidigt. Bilen motsvarade precis de beskrivningar och förväntningar som personalen gav mig. Jag är mycket nöjd med mitt köp."

Mats L

Proffsigt och trevligt bemötande. Smidig Affär. Köpte Renault Kangoo 2009

Marie C
Skrev om Ellas Bil AB

Proffesionellt bemötande, smidig affär, inger förtroende. En bilfirma som jag verkligen kan rekommendera

Rolf M

Trevlig personal 👍och trevligt bemötande

Fadi I
Skrev om Ellas Bil AB

Jag vill gärna dela med mig av min positiva erfarenhet av att köpa en bil från Ellas Bil och samtidigt nämna min säljkontakt, Maikel. Det var en riktigt trevlig och smidig affär som jag är mycket nöjd med. För det första var Ellas Bil en professionell och pålitlig bilhandlare. De hade ett imponerande sortiment av bilar av hög kvalitet och jag hittade exakt vad jag letade efter. Lokalen var ren och snygg, och personalen var mycket hjälpsam och kunnig. De besvarade alla mina frågor och förklarade tydligt alla detaljer...

Niklas L
Skrev om Ellas Bil AB

Personalen på Ellas bil har varit kanon både före, under och efter köpet. Väldigt serviceminded och kunden i fokus!

Marco M
Skrev om Ellas Bil AB

Trevligt bemötande. Smidigt och pålitlig överenskommelse. Bra service. Jag är mycket nöjd.

Dorian L
Skrev om Ellas Bil AB

Trevlig personal. Bra skick på bilarna. Snabb affär.

Fredrik N
Skrev om Ellas Bil AB

Allt bra! Trevliga och seriösa!

Ulf L
Skrev om Ellas Bil AB

Seriös handlare, saklig och noggrann. Gav ett positivt intryck.

Lars T
Skrev om Ellas Bil AB

Köpet av bilen gick smidigt, säljaren var kunnig och kunde svara på mina frågor.

Eva F
Skrev om Ellas Bil AB

Trevligt bemötande och smidig affär! Mycket hjälpsam!

Cecilia O
Skrev om Ellas Bil AB

Jättenöjd med bilfirman och bilen.

Andreas M
Skrev om Ellas Bil AB

Blev bra bemött samt fick även ersättning snabbt för en utgift två veckor efter köp vilket uppskattades mycket.

Julia B
Skrev om Ellas Bil AB

Toppen! Trevligt bemötande o bra service!

Stefan P
Skrev om Ellas Bil AB

Väldigt bra bemötande av Malek! Trevlig och ärlig säljare.. Andra bilfirmor har att lära! Stort Plus!

Moa D
Skrev om Ellas Bil AB

Jag är mycket nöjd med bemötandet. De ringde upp och dubbel kollade att allt gick enligt avtal. Jätteskönt att kunna byta in min gamla bil i samband med köpet av den nya. Trevlig personal och jag har nu en riktigt fin bil.

Anna M
Skrev om Ellas Bil AB

De var snälla och hjälpsamma. Jag är väldigt nöjd med dem. 🤗

Jennie P
Skrev om Ellas Bil AB

Allt gick väldigt bra o smidigt!

Bjrön J
Skrev om Ellas Bil AB

Bra bemötande. Snabb service med att få fram bilen. Bilen var tvättad och fin.

Nils H
Skrev om Ellas Bil AB

Smidig, trevlig och snabb affär.

Erica L
Skrev om Ellas Bil AB

Väldigt trevligt bemötande och tillmötesgående!

Jim E

Väldigt trevlig och serviceinriktad

Anders B
Skrev om Ellas Bil AB

Trevlig personal,bra bemötande,bilar i bef skick

Inger S
Skrev om Ellas Bil AB

Min man köpte bilen och kände sig mycket tryggg och tillfreds med affären. Han kände sig mycket väl bemött! Jag själv gillar bilen. Fem poäng, absolut! Tina

Amanda N
Skrev om Ellas Bil AB

Riktigt trevliga och proffsiga!

Jabbar S
Skrev om Ellas Bil AB

Bra jag är nöjd med affären tack för allt .

Sukhwinder S
Skrev om Ellas Bil AB

Jag tycker det går väldigt bra. Det känns också skönt.

Svar från Ellas Bil AB

Hej Sukhwinder. Tack för din recension. Stort grattis till din fina Toyota Yaris, vi önskar dig all lycka och många trevliga mil. Tack för en smidig och krångel fri affär. Du är Välkommen åter när det är dags igen. Hälsningar Malek

Gabriel C
Skrev om Ellas Bil AB

Har köpt 2 bilar av Malek på Ellas Bil och är supernöjd. Dom gör det extra för sina kunder som gör att man gärna kommer tillbaka. Kan varmt rekommendera Ellas Bil och deras sätt att sköta sin verksamhet.

Svar från Ellas Bil AB

Hej Gabriel, tack för din fina recension. Stort grattis till din nya fina Volvo XC60 R-Design, vi önskar dig all lycka och många trevliga mil. Tack för en ytligare super trevlig affär samt en väldigt fin inbytesbil precis som lovat. Du är varmt välkommen åter och det är bara att höra av sig ifall du skulle behöva hjälp med något.

Esther T
Skrev om Ellas Bil AB

Tack så mycket Ellas Bil och Malek för en fantastiskt bemötande och en snabbt och enkelt köp av min bil.Jag är väldigt nöjd, tack mvh Esther

Svar från Ellas Bil AB

Hej Esther, tack för din fina recension. Stort grattis till din nya fina Opel, vi önskar dig all lycka och många trevliga mil. Tack för en super smidig affär och ett väldigt trevligt bemötande. Med vänliga hälsningar Ellas Bil AB Malek

Ulf A
Skrev om Ellas Bil AB

Trevligt bemötande vid ankomst och vid affären. Inte alltid lätt att köpa en bil osedd. Bilen motsvarade beskrivningen på Blocket samt videovisningen. Ett minus var dock att jag upptäckte vid nerfarten till Nynäshamn ett starkt vinande ljud från bakaxeln. Misstänker (vilket jag inte blivit upplyst om) att det är ett hjullager som ett lager måste bytas. Kollar med en verkstad på måndag om det är som jag misstänker isf återkommer jag. Återigen tack för trevligt bemötande! Hälsar //Ulf

Joseph A
Skrev om Ellas Bil AB

Väldigt trevliga och hjälpsamma. Mycket bra bemötande

Svar från Ellas Bil AB

Hej Joseph, tack för din fina recension. Stort grattis till din nya fina Ford Focus, vi önskar dig all lycka och många trevliga mil. Tack för en väldigt smidig affär och ett väldigt trevligt bemötande. Med vänliga hälsningar Ellas Bil AB

Robert C
Skrev om Ellas Bil AB

Väldig trevligt och väldigt gott bemötande

Svar från Ellas Bil AB

Hej Robert, tack för din fina recension. Stort grattis till din nya fina bil, vi önskar dig all lycka och många trevliga mil. Tack för en super smidig affär och ett väldigt trevligt bemötande. Med vänliga hälsningar Ellas Bil AB Malek

Imtanyous I
Skrev om Ellas Bil AB

Trevligt bemötande och smidigt samarbete, och de har bra och fina bilar

Svar från Ellas Bil AB

Hej Imtanyous, tack för din fina recension. Stort grattis till din nya full utrustade Toyota Prius. Vi önskar dig all lycka samt många trevliga mil. Med vänliga hälsningar Ellas Bil AB Malek

Annaq R
Skrev om Ellas Bil AB

Köpte en volvo V60 hos Ellas bil och är helnöjd med hela affären! Säljaren var lyhörd för behov och hade stor servicekänsla. Var en helt krångelfri affär framförallt kändes det tryggt! Gott bemötande!

Svar från Ellas Bil AB

Hej Annaq, tack för din fina recension. Stort grattis till din nya fina Volvo V60, vi önskar dig all lycka samt många trevliga mil. Vi vill passa på att tacka dig för en smidig affär och att din bil var i lika fint skick som lovat. Du är varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Ellas Bil AB Malek

Pontus C
Skrev om Ellas Bil AB

Blev bemött på ett välkomnande trevligt sätt, kände mig lugn och säker när man kom dit! Det kändes och var en bra firma med trevlig personal och bra priser! Bra firma med trevligt och pålitlig personal!

Svar från Ellas Bil AB

Hej Pontus, tack för din fina recension. Det var en ära från vår sida att hjälpa dig hitta en bil som passade dina behov. Stort grattis till din nya fina Volvo V70, vi önskar dig all lycka och många trevliga mil ner till göteborg. Har du några som helst frågor, är det bara att höra av sig. Tack för en super smidig affär. Med vänliga hälsningar Ellas Bil AB Malek

Jacob S
Skrev om Ellas Bil AB

Personalen var trevliga, ärliga och hjälpte mig genom hela affären. Kändes väldigt tryggt och kommer definitivt att komma tillbaka igen!

Svar från Ellas Bil AB

Hej Jacob, tack för din fina recension. Vi är så glada att vi kunde leverera en bil som du har velat ha länge. Stort grattis till din nya fina Bmw 328i M-Sport, vi önskar dig all lycka och många trevliga mil. Med vänliga hälsningar Ellas Bil AB Malek

Odette S
Skrev om Ellas Bil AB

Proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderar starkt!

Staffan S
Skrev om Ellas Bil AB

Smidig kontakt och tillmötesgående säljare. Rekommenderas varmt!

Lennart T

Bra service samt trevligt bemötande. Rekommenderas gärna NÖJD KUND

Richard M
Skrev om Ellas Bil AB

Bra bemötande och trevlig personal.

Markus P
Skrev om Ellas Bil AB

Proffsig service. Väldigt hjälpsamma.

Svar från Ellas Bil AB

Hej Markus, tack för din fina recension och stort grattis till din nya fina Skoda Fabia. Tack själva för supertrevligt bemötande samt en super smidig affär. Vi önskar dig all många trevliga mil och varmt välkomna åter. Hälsningar Ellas Bil AB Malek

Ahmed H

Smidigt och snabbt att köpa bil hos dem , rekommenderar 100%🤩

Svar från Ellas Bil AB

Hej Ahmed, tack för din fina recension. Vi vill önska dig stort grattis till din nya fina Audi A6 Avant S-Line och vi önskar dig många trevliga mil. Vi vill även passa på att tacka dig för en väldigt smidig affär. Med vänliga häsningar Ellas Bil AB Malek

Tim E
Skrev om Ellas Bil AB

De var lätta att ha att göra med. Snabb och smidig affär. Skulle använda dem igen

Svar från Ellas Bil AB

Hej Tim, tack för din fina recension. Vi vill passa på att tacka dig för en smidig affär och att din bil var i lika fint skick som lovat. Tveka inte på att höra av dig om du har andra bilder till försäljning! :D Hälsningar Ellas Bil AB Malek

Rickhard L
Skrev om Ellas Bil AB

Mycket proffsigt och enkel att ha med att göra. Rekommenderar dessa om man inte vill ha krångel.

Svar från Ellas Bil AB

Hej Rickhard, Tack för din fina recension. Tack för en snabb och smidig affär, Din bil var i lika fint skick som lovat. Tveka inte på att höra av dig om du har andra bilder för försäljning! :D Hälsningar Ellas Bil AB Malek

George C
Skrev om Ellas Bil AB

Trevligt bemötande och raka besked! Kommer tipsa andra om att firman är bra att ha och göra med! Trevlig säljare, Mycket nöjd med affären.

Svar från Ellas Bil AB

Hej George, tack för din fina recension. Stort grattis till din nya fina Volvo, vi önskar dig all lycka och många trevliga mil. Tack för en super smidig affär och ett väldigt trevligt bemötande samt en väldigt fin inbytesbil precis som lovat. Med vänliga hälsningar Ellas Bil AB