Svensk Fastighetsförmedling Säter
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Säter!
Lockar det med lugn och landsbygd? Här hos oss i natursköna Säter finner du det största mäklarföretaget i Dalarna, med hela 18 anställda som ansvarar för fem kommuner. Våra duktiga mäklare har inte bara koll på bostadsbranschen utan även på Säter som ort och kan hjälpa dig vare sig du är ute efter en villa eller en bostadsrätt.
Här kan du få hjälp med hela processen! Från värdering till försäljning eller köp. Vad du än letar efter hjälper våra mäklare till så att du får ut det mesta av din bostadsaffär.
Utmärkelser
Läs vad 159 kunder tycker om Svensk Fastighetsförmedling Säter 2
sålde sitt hus med hjälp av Victoria Ohlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Säter
Trött och utan kunskap om vad en husförsäljning innebär valde jag Sv Fastighetsförmedling, efter att ha fått en grundlig beskrivning av själva processen och olika kostnader. Jag har blivit bemött med proffessionell kompetens, erfarenhet, tillgänglighet och som jag uppfattar det en lyhördhet med avvägningar mellan både säljarens och köparens önskningar och behov. Jag är nöjd!
köpte sin stuga med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Vi fick ett mycket trevligt bemötande från Maria och fick hjälp med de frågor vi hade i samband med visning och under budgivningen.
köpte sitt hus med hjälp av Victoria Ohlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Säter
Victoria var tillgänglig, tillmötesgående och hjälpsam! Kontaktbar även utanför kontorstider. Hon var ett bra stöd till oss i vår hus-resa!
Sakkunnig och proffsig i sitt arbete.
Social, kunnig, proffesionell. Gick igenom processen för både säljare och köpare på ett förklarande, begripligt sätt.
sålde sitt hus med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Duktig mäklare med gott bemötande och som har god kännedom om bostadsmarknaden.
köpte sitt hus med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Utmärkt! Inga problem alls, svarade snabbt. Väldigt professionellt.
Bara positivt blivit bra bemött på alla sätt. Inget krångel
Troligtvis bästa mäklaren i hela Dalarna!
Trevlig, ambitiös, och väldigt professionell. Kan verkligen varmt
rekommendera henne -
Victoria har varit engagerad från början till slut. Bra återkoppling på våra frågor och hon har även ett trevligt bemötande, vilket gör att vi har kännt en trygghet som säljare.
Mindre nöjda med återkoppling från Anticimex angående våra frågor efter besiktningen. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Bra bemötande och alla högt ställda förväntningar uppfylldes !
Jag har en mycket positiv upplevelse av den försäljning som genomförts ! Jag kan varmt rekommendera denna fastighetsmäklare ! -
Vi blev bra bemötta och fick del av den informationen som var intressant för oss. Vi vick en tydlig beskrivning av bostaden. Vi hade inte så mycket förväntningar faktiskt, vi ville mest bara kika ifrån början, men huset var verkligen det vi sökte och vi fick information om att säljaren ville ha en snabb affär så vi slog till.
Sammanfattningsvis så hade vi en jättebra upplevelse, av hela husköpet.
Mäklaren hav varit mycket hjälpsam och gett oss information på ett enkelt och bra sätt. -
Maria gjorde ett jättebra jobb med försäljningen av huset. Det gick snabbt och smidigt. Hon är glad, positiv och vänlig. Skulle absolut anlita henne igen.
Utmärkt bemötande.
Trevlig och glad -
köpte sin lägenhet med hjälp av Victoria Ohlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Säter
Mycket tillmötesgående. Motsvarade mina förväntningar med råge.
Maria är en jättebra mäklare, väldigt trevlig och omtänksam person. Alltid lätt att ha att göra med, aldrig nå krångel eller problem. Och skulle det dyka upp nåt problem så löser hon det.
Allting har fungerat toppenbra, vi är supernöjda. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Trevligt bemötande både vid visning, budgivning och kontraktskrivning.
Upplever mäklaren som lugn, saklig och tydlig. -
Victoria hade bra känsla för prisbilden för vårt objekt och alltid trevligt bemötande. Proffsigt.
Professionell och bra bemötande. Kunde svara på alla våra frågor.
Maria var proffsig, tålmodig och trevlig! Kände mig trygg och väl bemött under hela processen. Jag kan rekommendera Maria varmt! 🌺
sålde sin bostad med hjälp av Victoria Ohlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Säter
Personlig, kunnig och skicklig. Jag skulle starkt rekommendera Victoria.
Trevligt och proffsigt bemötande!
Allt har fungerat UTMÄRKT. Finns inget att anmärka på. Maria har gjort ett superbra jobb.
Hälsningar
Ruth och Jan Serenius -
Jag har sedan tidigare lagt in en intresseanmälan, funkade perfekt då jag blev kontaktad och kunde köpa ett hus!
sålde sin stuga med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Maria visar ett glatt och personligt möte med en kunskap och förtroende för det uppdrag hon ska ta sig an. Hon har ett lugnt och trevligt uppförande som jag kände direkt att hon var den mäklaren jag ville anlita.
Maria lyssnade noga in mina önskemål och levde upp till dom med bravur.
Jag förväntade mig en mäklare som återkopplar när man ringt, vilket Maria verkligen gjorde oavsett dag och tid.
Jag kunde inte vara mer nöjd med Marias och hennes kollegors arbete som dom gjorde för mig.
Jag rekommenderar ALLA som ska sälja att ta kontakt med Maria. Tack för med min försäljning! -
Vårt hus är mångas dröm att få äga och bo i men när det kommer till plånboken betydligt färre som har möjlighet.
Victoria och vi har fått vänta in de mest lämpade och det har tagit tid.
Vi har alltid blivit korrekt bemötta , ibland fått vänta på besked, alltid känt att hon stått på vår sida.
Vi fick det pris vi ville ha och affären sköttes mycket proffesionellt.
Stort tack -
Victoria är glad, hjälpsam och mycket ärlig och trovärdig.
Rekommenderas verkligen. -
Otroligt professionell både mot säljare som köpare. Lätt att kommunicera med, trevligt bemötande. Jag känner ett otroligt förtroende för henne som mäklare. Skall gärna rekommendera henne till andra som tänker sälja sin fastighet
Jättebra bemötande på alla vis!!
Trevlig och väldigt tillmötesgående och hjälpsam i en värld som man själ inte har så stor koll på. Utan henne hade vi inte löst det.
Gick utanför mallen för vad man normalt sett gör då vårt case innebar Teamsmöte med några av oss som var utspridda i landet. -
Bra bemötande, flexibel, kunnig och duktig
Professionellt bemötande, svarar snabbt.
Tydlig med information kring köpvillkor, kostnader och kring bostaden. -
Väldigt trevlig bemötande. Jag har haft en bra upplevelse av att köpa denna fastighet och mäklaren.
köpte sin bostad med hjälp av Victoria Ohlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Säter
Profesionellt handläggning och bra bemötande.
Trevligt, proffesionellt, kunnigt bemötande.
Som säljare har man givetvis stora förväntningar på den person som ska se till att man får fler, bra köpare som är intresserade av objektet.
Det fungerade bra i mitt fall och slutresultatet blev tillfredsställande.
Saknade dock, vilket jag skulle frågat om innan, hur själva budgivningen gick till. I mitt fall var det 5 visningar utan något bud, innan det kom in flera bud efter den sista visningen.
Kanske blev så att den de ”riktiga” köparna och buden kom fram efter sista visningen , eller också var det så att man genomför samtliga visningar och sedan presenterar bud för säljaren. För min skull hade det varit bra att ta reda på förfarandet innan visningarna. -
Bra mail kontakt, snabba svar, på många frågor. Och bra med snabb affär.
Bra bemötande ,mäklaren levde upp till mina förväntningar. Försäljningen gick bra.
Väldigt bra bemött, Mycket nöjd, återkopplar fort👍
proffsig,bra bemötande,kunnig,sköter allt
Mycket kunnig gällande huset och området omkring, imponerande på visningen
Blev bemött med kunskap och raka svar vilket jag gillar skarpt. Men också rådgivning i mina frågor och beslut.
Inga förväntningar innan egentligen men gillar att Victoria har sådan koll på läget dvs alla ev köpare, verkligen en mäklare med koll på marknaden i Säters kommun.
En positiv upplevelse med en trevlig mäklare. -
Lugnt, tryggt & gott bemötande. Snabba svarstider & lösningsfokuserat tänk.
Trevlig, kunnig, ytflrlig, noggrann, lätt att hålla kontakt med.
Jag blev väldigt bra bemött. Mina förväntningar var att hon var väl förberedd och det var hon. Jag upplevde henne som en erfaren och duktig mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Victoria Ohlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Säter
Bra professionell mäklare. Köpt och sålt via henne och alltid funkat bra. Rekommenderar.
. -
Bra bemötande på alla sätt, hjälpsam, kunnig, trevlig, ger ett samlat intryck av trygghet, pålitlighet och service som man blir nöjd med. Mycket bra!
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
jag blev väldigt nöjd med Victoria Ohlsson som mäklare
hon var mycket glad o trevlig person kände ett stort förtroende
för henne. Hälsningar Göran Wenebo -
Vi är mycket nöjda med Victoria som mäklare för sommarstugan som vi köpt. Hon var kunnig om allt som hade med stugan, tomten och området att göra och tog reda på svar på alla våra frågor. Victoria var alltid mycket trevlig, glad och tillmötesgående, och vi kände oss mycket fint bemötta genom hela affären.