Taklandslaget AB

4.8

4 omdömen om Taklandslaget AB

Josef Marino S
Skrev om Taklandslaget AB

Taklandslaget skötte takbytet galant. Fick kontakt med Serdar som gick igenom allt från start till slut och besvarade alla frågor och fick oss att känna oss trygga i detaljer och arbetsmoment. Dariuz som utförde jobbet med sitt team var noggrann och lämnade vårt hus rent och snyggt efteråt. Vi är supernöjda och rekommenderar Taklandslaget varmt.

Agneta N
Skrev om Taklandslaget AB

Bra kontakt via hembesök. Tydlig och klar offert. Arbetet med takläggningen utfördes precis så som vi kommit överens om och inom den tidsramen vi blivit lovade. Effektivitet och noggrannhet genomsyrade arbetet från början till slut. Imponerande arbetsinsats. Vi rekommenderar Taklandslaget till alla som går i takbytestankar! A&K Norblad

Jan F
Skrev om Taklandslaget AB

Mycket imponerad. Ambitiösa o sammarbetsvilliga.Serdar som besikta klättra genom lucka som de flesta hade fastnat i. Ej rädd om besväret o alltid tillgängliga för frågor. Dariuz som gjorde vårt tak finns det inte många av i de svenska arbetslivet, Fantastisk arbetsgäng . Kratta tom gräsmattan efter sig och målade för bästa finish. Kan ej göra bättre jobb. Möjligtvis lika bra😂😂🏊

Stefan Å
Skrev om Taklandslaget AB

Startade med takbesiktning utförd av Serdar. Fick min misstanke bekräftad att det fanns en del att åtgärda. Foton visades. Darius som utförde omläggning av taket var väldigt effektiv, arbetet utfördes snabbt men också noggrant. Rent och fint efteråt på marken. Arbetet blev klart inom avtalad tid, Darius inspekterade plåtarbetet som andra gjort innan ställningen togs bort.

Svar från Taklandslaget AB

Hej Stefan , Va kul att du är nöjd med arbetet och kände förtroende för oss från start till slut. Det förenklade vårt jobb väldigt mycket. Vi är glada att vi kunde infria alla våra löften i tid och att du blev nöjd med ditt tak . Med vänliga hälsningar / Taklandslaget