Fin miljö, satt ute. Mkt folk på buffekvällen så vissa av rätterna på buffen tog slut, vilket var synd men maten var god.
J.mat & mer KÖK &KAFÉ på Stora Holms Säteri
11 omdömen om J.mat & mer KÖK &KAFÉ på Stora Holms Säteri
Sedan starten hos Reco 2026
En lunch hos J.mat o mer på Stora Holm är något lite mer än en vanlig lunch. Man beställer vad man önskar i kassan och blir serverad vid bordet. Alltid en fisk och en kötträtt. Är man pensionär så är det reducerat pris efter 13.00. Maten är mycket vällagad allt från traditionell husmanskost med extra knorr till rätter med inspiration från runt om i världen, Super trevlig personal.
Bemötandet var vänligt respektfullt och proffesionellt. Man levde med råge upp till våra förväntningar vad gällde service ,trivsamma lokaler och god och vällagad mat. Således bidrog man på ett viktigt sätt till att mitt 80-års firande, tillsammans med släkt och vänner, blev härligt, festligt och minnesvärt
Bra bemötande, snabb servering, vällagad mat
Fantastiskt vällagad god mat. Mysig miljö och hunden är välkommen!
Stort tack för ert fina omdöme! ❤️ Så roligt att höra att ni uppskattade både maten och den mysiga miljön. Och självklart är fyrbenta gäster varmt välkomna hos oss också 🐾😊 Varmt välkomna tillbaka ❤️
Som att bli bjuden till någons vardagsrum med personligt bemötande, fantastisk mat med finaste råvaror. En riktig guldklimp!
Stort tack för ert fina omdöme! 😍 Det är precis den känslan vi vill skapa – personligt, varmt och med riktigt god mat lagad från grunden och riktiga råvaror. Så härligt att höra att ni upplevde det så. Varmt välkomna tillbaka! ❤️
God vällagad mat i mysig miljö och trevlig personal.
Tusen tack för ert fina omdöme! ❤️ Så roligt att höra att ni uppskattade både maten, miljön och bemötandet. Det värmer hela gänget här hos oss. Varmt välkomna tillbaka snart igen! 😊
Mysig restaurang med god mat och trevlig personal. Vi var ett större sällskap som bokat bord, och vi fick en mycket trevlig lunch. De var noggranna och dubbelkollade när vi uttryckte att det fanns allergi inom sällskapet.
Stort tack för ert fina omdöme! ❤️ Så roligt att höra att ni hade en trevlig lunch hos oss och att ni kände er väl omhändertagna. För oss är det extra viktigt att vara noggranna när det gäller allergier, så det känns fint att det märktes. Varmt välkomna tillbaka hela gänget! 😊
Väldigt bra bemötande omändring av bokat bord för 14 personer till 7 personer då personer hade blivit sjuka. Trevlig miljö och dukning o pricken över i, väldigt god mat.
Stort tack för ert fina omdöme! ❤️ Självklart försöker vi alltid vara så flexibla vi kan när planerna ändras – särskilt när sjukdom kommer emellan. Så roligt att höra att ni uppskattade både miljön, dukningen och maten. Varmt välkomna tillbaka till oss igen! 😊
Mycket god mat och trevlig personal och mysigt ställe. Erika i sin affär var tillmötesgående och hade mycket fint. Vi handlade en del !!
Stort tack för ert fina omdöme! ❤️ Så härligt att höra att ni uppskattade både maten, bemötandet och den mysiga miljön hos oss. Och vad roligt att ni även hittade mycket fint hos Erika – det är precis den känslan vi vill att ett besök på Stora Holm ska ge. Varmt välkomna tillbaka! 😊
Våfflan på Stora Holm är to die for. Och servicen, klassiska cafémiljön, cafét/restaurangen har allt man vill ha. Älskar att gå dit!
Men åh, vilket underbart omdöme – stort tack! 😍 Så roligt att våfflan är en favorit och att ni uppskattar både servicen och den klassiska cafémiljön. Det är precis så vi vill att det ska kännas hos oss. Varmt välkomna tillbaka – vi ser fram emot nästa besök!