Stadstak Sthlm AB

Stadstak Sthlm AB

4.3 / 5 baserat på 73 omdömen
Att renovera taket på ditt hus är en bra investering för framtiden!
Stadstak Sthlm AB hjälper dig med professionell takläggning och takrenovering på både små och stora fastigheter.
Vi utför jobb för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Stadstak har lång erfarenhet av takläggning & fasadarbeten och utför alla arbeten med högsta kvalitet. För att försäkra dig om detta lämnas alltid 10 års funktionsgaranti på alla utförda jobb. Dessutom är vi certifierade för att lägga alla typer av tak och har ansvarsförsäkring så att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar Stadstak.

Välkommen att höra av dig med din förfrågan!

Utmärkelser

73 omdömen om Stadstak Sthlm AB

Sedan starten hos Reco 2016
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-12-23 Insamlad av företaget
  Ni har hållit vad ni offererart och utfört det på ett utmärkt, effektivt och proffektionellt sätt.
  Jättettevlig personal / allt från Linus som bokade upp till Hampus som gav mig offerten till Daniel

  Som hela tiden haft kontakten. Och de fina trevliga hanrverkare som gjort ett strålande effektivt och väl utfört jobb på tid so även mina grannar har uppskattat och kommenterat.
  God jul och gått nytt!🧑‍🎄
  Hej Birgitta, först ett stort tack för att Stadstak fick förtroendet att utföra detta projekt! Kul att du är nöjd med servicen och tack för att du delar din erfarenhet! God jul och gott nytt! // Stadstak Sthlm AB Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-11-09 Insamlad av företaget
  Mycket väl bemött .

  Alla krav och förväntningar uppfylldes.

  Byte av fönster och altandörr.
  Arbetet utfördes till full belåtenhet
  Hej Margret, tack snälla för ditt fina omdöme och tack för att vi fick förtroendet att utföra projektet! Vi är så glada över din feedback och kommer att föra det vidare till alla berörda. // Stadstak Sthlm AB Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-11-09 Insamlad av företaget
  Vi har bytt tak
  Allt har fungerat utmärkt när väl vi fick Daniel som projekledare.
  Vi ger Daniel 10 av tio möjliga poäng.
  Han har informerat oss vi varje delmoment vad som är gjort och vad föreskrifterna säger och fortlöpande hållit oss informerade om arbetets framskridandet.
  Det.ända som finns att anmärka på är plåtarbetet på skorsten. De skruvade av en svart täckhuv, bytte plåten på skorstenen till röd plåt och skruvade tillbaka den svarta täckhuven. Att sätta dit en röd plåt och få det enhetligt tycker jag hade varit på sin plats.
  Framför allt hade arbetet sett snyggt ut.
  Hej Torbjörn, tack för att du tog dig tid att skriva om oss! Vi håller med om att det hade varit snyggare med en röd skorstenshuv och vi offererade även dig för det, men intresset fanns tyvärr inte från din sida. Men trots det så har du fått ett väldigt fint tak som kommer att hålla i många år framöver! // Stadstak Sthlm AB Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-10-16 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Stadstak AB för bl.a. byte av fasad och fönster på övervåning samt byte av garagetak. Vi fick ett fint bemötande där man lyssnade noga på våra önskemål.
  Allt blev väldigt snyggt och välarbetat, precis som vi ville ha det.
  Dessutom var man noga med att inte skada växter o buskar runt huset samt städade mycket fint efteråt.
  Vi kan varmt rekommendera Stadstak AB.
  Hej Kjell, det gör oss så otroligt glada att du är nöjd och varmt tack för dina positiva ord!
  // Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-10-14 Insamlad av företaget
  Mycket bra jobb utfört av professionella hantverkare med hög servicenivå.
  Stadstak Sthlm AB har bytt ut hela vårt tak samt rivit och putsats om hela framsidan av vårt hus.
  Hej Claes, vi är så glada över ditt omdöme! Ett stort varmt tack för att du valde Stadstak och för att du delar din erfarenhet. Bästa hälsningar, // Stadstak Sthlm AB Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-10-04 Insamlad av företaget
  Beställde en takrenovering. Fick ett väldigt bra bemötande. Dom levererade ett mycket bra jobb på rätt angiven tid så vi är jättenöjda. Det lilla problem som uppstod löste sig smärtfritt. Kan inte säga annat än att ni gjorde ett mycket bra jobb från offert till slutprodukt.
  Hej Pierre, Tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med oss!
  //Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-08-30 Insamlad av företaget
  Ett mycket pålitligt bolag, med professionellt utförande av arbetet och mycket trevlig personal. Alla små frågor som dök upp längs vägen gick att lösa enkelt. Ett företag som jag varmt kan rekommendera.
  Bästa Elena, tack för din recension! Det värmer att höra att du är nöjd med vårt arbete och hur vi fungerar som ett företag!
  // Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-07-13 Insamlad av företaget
  Vi köpte ett nytt takfönster inklusive installation av Stadstak. Planering av projektet och när detta skulle genomföras sköttes av arbetsledare Alexander på ett mycket bra och proffsigt sätt.
  Stadstak har varit tillmötesgående och agerat mycket affärsmässigt och professionellt från första kontakt och genom hela projektet.
  Alexander (arbetsledare) tillsammans med sitt team var alltid korrekt och tillmötesgående i våran dialog. Alexander var alltid tillgänglig via telefon vid frågor under projektets gång.
  Jag kan verkligen rekommendera Stadstak som leverantör av hantverkstjänster.
  //Christian L
  Stort tack Christian för de fina orden! Kul att du är nöjd med servicen och tack för att du delar din erfarenhet! //Stadstak Sthlm AB Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-05-09 Insamlad av företaget
  Vårat hus var i behov av ett nytt tak. Fick en bra känsla för säljare , han kändes senior och kunnig. Bokning och uppstart gick väldigt fort. Killarna som sedan utförde jobbet gav ett mycket trevlig bemötande, arbetade snabbt och professionellt. På det hela taget en smidig och bra leverans. Det återstår några små detaljer men har fått garantier att det kommer att lösas inom kort.
  Tack Lars för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete och vi tackar för förtroendet att utföra er takomläggning! Stadstak Sthlm AB Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • Per
  skrev om Stadstak Sthlm AB
  2022-04-21 Insamlad av företaget
  Vi hade kontakt med flera taklägningsfirmor. Fick sent i processen en rekommendationen om Stadstak från en konkurrerande stor takläggarfirma som inte kunde lägga tak på vårt hus. Vi har ett speciellt hus med en hel del krånglig tak-konstruktion. Från införsäljningen av säljaren från Stadstak som faktiskt kunde hur tak är byggda och hur man ska läggas om tak, till arbetsledaren som såg till att taket blev lagt har allt fungerat mycket bra och smidigt. Oerhört proffsig arbetsledare med mycket trevligt bemötande. Hela företaget genomsyrar av oerhört trevligt bemötande och kunden i fokus. Innan vi skrev på kontraktet så kollade jag upp bolaget via olika sidor och tog ett UC, allt ser riktigt bra ut. Ringde upp VD:n för att lämna positiv feedback, otroligt trevlig kille. Skulle jag köpa ett annat hus och behöva lägga om taket på det huset skulle jag definitivt höra av mig till Stadstak. Kan varmt rekommendera detta proffsiga o trevliga bolag.
  Tack snälla för ditt fina omdöme och tack för att vi fick förtroendet att utföra projektet! Vi är så glada över din feedback och kommer att föra det vidare till alla berörda. Vi är så nöjda med hur taket ser ut efter renoveringen, riktigt snyggt, men framför allt att ni är nöjda! Tack än en gång för att Stadstak fick lägga om erat tak, det har varit ett rent nöje att ha er som kunder! Lorenzo/Stadstak Sthlm AB Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-12-30 Insamlad av företaget
  Mycket professionellt bemötande. Väl utfört arbete. Mina förväntningar var visserligen höga då jag fått referens från nöjd granne men de uppfylldes med råge.
  Takrenovering.
  Ett stort, stort tack till dig Nils, för finaste omdöme och förtroendet att hjälpa dig med takrenoveringen!
  Vi är så glada och stolta över att ha en så nöjd kund!

  Med varm hälsning, Ann /Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-12-09 Insamlad av företaget
  Fungerade mycket bra. Kom i tid, var klara i tid, gjorde ett professionellt arbete och kostnaden blev den som offererats.
  Varmaste tack för ditt superfina omdöme som verkligen uppmuntrar oss till att alltid hålla hög nivå i våra projekt! Tack också för förtroendet att lägga om ert tak!

  Bästa hälsningar, Ann /Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-12-07 Insamlad av företaget
  Bra hantverkare. God kontakt med säljaren/arbetsledaren. Offerter och räkning svårtydda.
  Tack så mycket för din uppskattande recension!
  Stadstak står självklart alltid till din tjänst om du har frågor kring offert och faktura.

  Med vänlig hälsning, Ann/Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-12-03 Spontant omdöme
  Vi anlitade Stadstak för att lägga nytt tegeltak i augusti-september. En viktig del för oss var att vi samtidigt ville ha fasaden ommålad för att fixa till hela huset. Det var inga problem (vissa takfirmor tar inte på sig fasadarbeten). Jobbet utfördes under 3 veckor helt enligt offerten och under tiden arbetet pågick städade man undan så att det under hela arbetet såg schyst ut runt huset. Vi tackar byggledaren Johan och grabbarna från Imperior bygg AB som supportade bygget. Vi är väldigt nöjda. 10 års garanti.
  Hans och Åsa
  Tusen tack för de fina orden - vi är otroligt glada över ert positiva omdöme!
  All återkoppling är så värdefull och det känns extra fint och viktigt att kunna vidarebefordra detta till de berörda som jobbat i projektet.

  Bästa hälsningar och än en gång tack från oss alla!
  Ann / Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-12-02 Spontant omdöme
  Vill ändra mitt tidigare kritiska omdöme.Hade missförstått vissa saker. Har nu fått all nödvändig hjälp med ett fuktskadat innertak
  Hej Maie, tack för den fina betygen du gav oss! Skönt att allt är i sin ordning och att du är nöjd med vår insats!
  //Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-11-17 Insamlad av företaget
  Vi är väldigt nöjda med Stadstak som i varje del av processen med att lägga om vårt tak varit fantastiska. Offerten var väldigt tydlig, samtliga inblandade var lätta att få tag på, själva jobbet utfördes snabbt och smidigt, en magnolia som stod lite i vägen för ställningen behandlades med stor försiktighet och klarade sig helt utan problem, besiktningen var tydlig och informativ; allt till fast pris. Rekommenderas varmt!
  Bästa Katarina, tack så väldigt mycket för ditt fina omdöme!
  Vi blir verkligen så glada över sån feedback - det förgyller allas våra jobb.

  Med varm hälsning,
  Ann /Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-11-11 Insamlad av företaget
  Bra bemötande, snabba och jobbet är, vad vi förstår, väl utfört. Struligt med offert och fakturering, dock. Varför ingen mejlad offert? Jag fick ta bild med min kamera! Sen var den felräknad. Sen var det svårt att tyda fakturans belopp (som inte stämde med någon av offerterna) och att jämföra de olika posterna med posterna på offerterna
  Ett varmt tack Ulrika, för ditt fina omdöme gällande utförandet av takläggningen och bemötande!
  Vi på Stadstak önskar absolut att vi på alla punkter ska kunna ge den bästa kundupplevelsen och beklagar att vi inte levde upp till det helt och hållet.

  Beklagligtvis så tycks offertförfarandet hamnat lite fel - självklart får alla kunder sin offert både som papperskopia och digitalt. Slutsumman på offerten blev fel vilket är särskilt olyckligt. Vi tackar återigen för ert överseende när det påtalades före fakturering.

  Vi försöker att göra fakturan så tydlig att man lätt ska kunna jämför den med offerten. Ibland är fakturan mer specificerad och momsen kan vara förvirrande när man som kund gör sin egna beräkning. Men vi är tacksamma för feedback och strävar ständigt efter att hitta detaljer att förbättra.

  Tack än en gång för förtroendet att utföra er takomläggning som vi hoppas att ni ska vara mycket nöjda med länge, länge!

  Vänligen, Ann / Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-10-09 Insamlad av företaget
  Genomgående nöjda med kontakten med Stadstak - före, under och efter takbytet/bygget.
  Trevlig säljare - som dock skulle behövt informera oss som kund om ev. obehagliga kostnadsökningar beroende på hur bygget utvecklade sig. På grund av undertakets dåliga skick gick vi ifrån att "renovera ett papptak" till att "bygga om hela undertaket inkl. lägga nytt papptak" - drygt 30% dyrare än vad offerten sa från början. Slutresultatet blev dock riktigt bra.
  Trevlig och rak arbetsledare (Robban), och bra, trevliga takbyggare/plåtslagare. Det räcker trots allt med att en i bygglaget kan sköta kommunikationen med kunden under bygget. Hur bygget framskred redovisades regelbundet.
  Ska vi slå ned på något så är det slutstädningen- den kunde varit bättre. Vi fick själva plocka ihop en hel del spik/skruv, papprester
  Sedan saknar jag någon form av slutdokument/intyg på jobbet,
  som styrker den 10 åriga garantin.
  Först ett stort tack att Stadstak fick förtroendet att utföra detta projekt!

  Det kan ibland vara svårt att förutse vad som kan dölja sig när man öppnar upp ett tak, vilket våra säljare ska informera om vid offertgivning.

  Ingen kund ska behöva städa efter slutfört arbete - beklagligt att vi inte fick möjligheten att skicka ut ngn att fixa det.

  Vad gäller garantin så fungerar fakturan tillsammans med offerten, som 10-års garanti.

  Stadstak tackar slutligen för ditt fina omdöme!

  Med vänlig hälsning,
  Ann / Stadstak
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-09-27 Insamlad av företaget
  Supertrevlig personal. Jättebra service arbetsledaren mötte alla mina förfrågningar på ett jätte bra sätt .vi är kanonnöjda med hela vårat takbyte från första kontakt till färdigt resultat.
  Åh, så glada vi blir över ditt omdöme! Ett stort varmt tack för att du valde Stadstak och för att du delar din erfarenhet.

  Bästa hälsningar,
  Ann / Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-09-26 Insamlad av företaget
  Proffesionellt, tydligt och punktligt
  Ett sånt fint omdöme, tack snälla!

  Mvh,
  Ann/Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-09-24 Insamlad av företaget
  Bytte tak och fasad, duktiga hantverkare, mkt nöjd.
  Det gör oss så otroligt glada att du är nöjd och varmt tack för dina positiva ord!

  Vänligen,
  Ann/Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-09-10 Insamlad av företaget
  Har fått mycket bra, snabb och kvalitativ service från Stadtak!

  Efter att ha bytt vårt tak för ett par år sedan har det dykt upp några småsaker som Stadstak omgående och utan problem har åtgärdat! Vi är jättenöjda och kan starkt rekommendera dem!

  //C
  Tusen tack för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme och rekommendation.

  Det är så glädjande att höra!

  Mvh,
  Ann / Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • 2021-08-18 Insamlad av företaget
  Byte av träfasad. Bra utfört arbete som gjordes enligt tidsplanen.
  Stort tack Johan för att du tog dig tid att skriva - vi blir så glada över dina ord!


  Vänligen,
  Ann / Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-08-02 Insamlad av företaget
  Trevligt och bra bemötande. Stadstak ansvarade för byte och målning av stående Z-panel runt tak, samt stolpar och balkongräcke. Snickarna jobbade snabbt och resultatet blev bra.
  Tack Mathias för ditt omdöme, det gör oss mycket glada att höra!

  Ann / Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • 2021-08-02 Spontant omdöme
  Det kom förbi en dörrsäljare från Stadstak och gav pris på byte av 92 kvm papptak efter en noggrann inspektion.
  Säljaren var mycket trevlig och verkade kunnig.
  Efter cirka 10 minuter fick jag en offert som var mycket utförlig. Så långt inga klagomål.
  Vi gick igenom offerten tillsammans och kom slutligen till priset...
  Detta är alltså ett papptak och inga pannor. Priset för 92 kvm papptak låg på 201 000 kr. De andra som jag tog offert från låg på 40 - 50 000 kr för samma arbete och material. Stadstak tog alltså 4 ggr mer än de andra anbudsgivarna.
  Det var ju lätt för mig att jämföra de olika offerterna då de var skriftliga.
  Att välja en som kostar något mer än en annan ser jag inga problem med men detta tycker jag, kan liknas med lurendrejeri.
  Jens, så tråkigt att du känner som du känner!
  Arbetet som skulle utföras hos dig gällde både hus och garage och offerten som du fick innefattade ställning runt hela huset på ca. 6 meter höjd, avfallshantering, material och arbete.

  Om du har fått offert från andra firmor på 40-50 tusen kronor inkl. moms. specificerad med samma innehåll som vår offert, så verkar det inte rimligt enligt vår bedömning.

  Vänligen Ann / Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-07-24 Insamlad av företaget
  Proffesionellt bemötande och utförande av arbetet, på utsatt tid och utan förseningar. Vi är mycket nöjda kunder.
  Tusen tack Helena för den fina rekommendationen!

  Bästa hälsningar,
  Ann/Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • 2021-07-22 Insamlad av företaget
  De kom mycket senare än utlovat. Sånt kan man meddela. När de väl kom, gick det snabbt.
  Vi bytte träpanel och målade på gavelspetsar.
  Tack Britt Marianne för att du tog dig tid att skriva!

  Ann/Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-06-18 Insamlad av företaget
  Stadstak kan man verkligen lita på! De är proffs i allt de gör! Jag beställde ny takomläggning, lagning och ny puts på huset, ny altan med uterum. Jag fick en bra genomgång av offerten och man betalar inget förrän arbetet är utfört. Företaget har verkligen levt upp till alla mina förväntningar så jag rekommenderar dem varmt.
  Gilla
 • PATRIK J
  skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-06-17 Verifierad kundrelation
  Knackade dörr och ett par veckor kom en person från detta företag och undersökte taket, fick en offert på 500.000kr(exklusive ROT) på ett tak på ~120kvm.

  Tyckte det lät blodigt så jag tog kontakt med en väletablerad takfirma med goda referenser på reco och fick av dem en offert på 220.000kr(exklusive ROT).

  Kanske en småsak men inspektören från denna firma klampade in med ytterskor vilket inspektören från den andra firman inte gjorde. Smsade senare och tackade för hans tid och tackade nej till offerten, fick inget svar.
  Hej Patrik,

  Den offert som du fått från annat takföretag avsåg säkerligen betongpannor med tanke på prisbilden, då däremot offerten från Stadstak gällde bandad plåt.
  Vi hade kunnat matcha den andra offerten om takarbetet varit lika. Det är alltid intressant för oss att få möjligheten att diskutera förutsättningarna vidare och försöka hitta andra lösningar som kunnat passa dig bättre.

  När det gäller huruvida man behåller skorna på eller inte, när man utför en takbesiktning på en vind så kan vi bara beklaga att det väckte en negativ reaktion och att det uppfattades som att huset vid aktuell tidpunkt var obebott.

  Med bästa hälsningar,
  Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • ANDERS A
  skrev om Stadstak Sthlm AB
  2021-05-17 Spontant omdöme
  Fick offert för takläggning av vårt parhus tak på 110 kvm igår (plus förfrågan från min sida om de kunde tilläggsisolera golvbjälklaget på vinden, 60 kvm) Eftersom företaget bytte tak på våra grannars hus 2018 som ser exakt likadant ut (parhus i parhus område från 70-talet) hade jag bokat tid med säljaren i går.

  Han kom hit, tittade, och en stund senare hade jag en offert i min hand.

  När jag sedan gick igenom offerten upptäckte jag flera felräkningar bl.a. på moms och Rot-avdrag. Dessutom var det hiskeligt dyrt! Den offererade arbetskostnaden var 430% högre än grannarnas!

  När jag dessutom räknade baklänges innebar det att företaget räknade med över 280 timmars jobb för att byta ett tak på 110 kvm

  Säljaren hävdade dock att offerten var korrekt och orsaken till att grannens var så mycket billigare berodde på att de då "hade kampanj".

  Eftersom säljeren hävdade att de inte räknar på timkostnad eller tid utan enbart på kvadratmeter så skulle mitt tak före ROT kosta 2859 kr/kvm för råspont, takduk, strö- och bärläkt samt betongpannor av standardtyp.
  (Efter ROT - 2378 kr/kvm)

  Lite i häftigaste laget kan man tycka...

  Tilläggas kan att av de sex grannar (exakt likadana hus med samma förutsättningar) som bytt tak de senaste fem åren har kostnaderna varit 87000 (två grannar) 90000 kr (två grannar) samt 130000 (två grannar). Samtliga med svenska firmor med svensk arbetskraft (dvs som prisjämförelse).

  Så när jag undrade om säljaren därför räknat fel på min offert om 261640 kr blev han rätt sur och sa bara att han tyckte att jag skulle vända mig till en annan firma.

  Och ja - en affär med Stadstak blir det inte.
  Att ta del av en sån här kundupplevelse är väldigt tråkigt för oss på Stadstak!


  Vi är mycket måna om våra kunder och om det uppstår oklarheter i en offert, som i det här fallet - så försöker vi alltid att reda ut ev. felaktigheter och hitta ett samförstånd som landar i en positiv upplevelse. Även om det inte leder till en affär med Stadstak. (Alla offerter gör inte det.)
  Att vi skulle uppmana en kund att vända sig till en annan firma, det hoppas vi verkligen är ett missförstånd.


  I det beskrivna aktuella räkneexemplet så är det många parametrar som ligger till grund för att priserna ser så olika ut, t.ex.:

  1. Det handlar om olika årtal och då har det skett en naturlig prishöjning över tid.

  2. Under nuvarande år har en markant förändring skett vad gäller materialkostnader pga. pandemin och rådande världsmarknad.

  3. Prisjämförelsen - det finns alltid konkurrenter som har lägre priser och det kan förväntas hänga samman med kvalitet.

  4. Priset som lämnades innehöll två ihopslagna offerter som jämfördes med en offert.


  Vi på Stadstak hoppas att nästa offert leder till ett takbyte i toppklass med bästa kundnöjdhet!


  Vänligen,
  Stadstak Sthlm AB
  Stadstak Sthlm AB
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-10-04 Insamlad av företaget
  Utbyte av takpapp och betongtegel.
  Jag har fått ett bra bemötande och kan rekommendera Stadstak som leverantör och entreprenör.
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-09-29 Insamlad av företaget
  Uppdraget var att
  byta takpannor, läkt, papp, råspont , vindskivor häng och stuprännor.
  Installera ny isolering, luftspalt och insektsnät.
  Rep. av sprickor på skorstenen på vinden + rep av skorsten ovan tak.
  Arbetet utfördes på utlovad tid med ett utmärkt resultat .
  Lätt att kommunicera med och få kontakt med projektledare
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-09-28 Insamlad av företaget
  + Kunnig säljare, inspektion av tak
  + Bra utfört arbete
  - Tog lite längre tid än vi trodde
  - Kanske lite i dyraste laget
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-09-27 Insamlad av företaget
  En positiv upplevelse, från början till slut.
  Fast pris, klar och tydlig kommunikation med byggledaren, jätteduktiga takläggare som jobbade snabbt och effektivt med perfekt resultat. Rekommenderar definitivt dem.
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-09-27 Insamlad av företaget
  Omläggning av tak med nytt lertegel samt målning av fasad. Genomgående proffsigt bemötande från byggledare (Johan); lyhörd för våra önskemål om detaljer som utseende och dimensioner, dessutom duktiga hantverkare som jobbade snabbt och säkert. Mycket nöjda med slutresultatet trots missöde med vattenskada under arbetets gång som dock åtgärdades snabbt.
  Betyg takjobb:5, betyg målning:3
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-09-24 Insamlad av företaget
  Upplevde kommunikation mellan projektledare och kontoret som bristfällig. Info om byggstart och byggteam var inte kommunicerat ut till projektledaren i tid.
  Däremot upplevelsen av bygget är mycket bra, med gott resultat.
  Upplevde inte att säkerheten i alla delar med selar och dylikt var tillräckligt bra.
  Annars så uppfylldes förväntade önskemål , särskilt bra kommunikation och engagemang från projektledaren (Rikard).
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-09-21 Insamlad av företaget
  Jag fick ett fast pris på ett takbyte på min villa. Byggnadsställningar restes på den dagen som var överenskommet. Takarbetarna kom dagen efter att ställningen var på plats. Jag hade en bild framför mig hur det skulle kunna bli med ett nytt tak på huset och jag är väldigt nöjd. Det var skickliga hantverkare som utförde jobbet.
  Gilla
 • Anna B
  skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-09-21 Insamlad av företaget
  Väl genomfört arbete, proffsigt bemötande, bra projektledning och arbetet genomfördes inom avsatt tid.
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-09-18 Insamlad av företaget
  De la om taket på vårt parhus.
  Väldigt bra och professionellt bemötande!
  Mina förväntningar var de vi hade kommit överens om och de uppfylldes till full belåtenhet. De fanns hela tiden tillgängliga på telefonen om det var något vi undrade över. Efter avslutat arbete städade de noggrant upp efter det spill som naturligt blir vid ett bygge.
  Vi är mycket nöjda!
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2020-09-16 Insamlad av företaget
  Jönåker tak.
  Bra bemötande. Trevliga killar
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2019-04-21 Insamlad av företaget
  Jag fick 220 m2 hustak omlagt med underlag, läkt, pannor och nya rännor. Gick på mindre än 2 veckor.
  Skulle jag vara petig så kunde de lagt 1 timme på att finstäda runt huset. Jag fick ihop en halv hink med spik, nubb, pappbitar, plåtklipp med mera... ..inte världens största sak, men låt kalla det en "förbättringspotential".
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2019-04-20 Insamlad av företaget
  Skrev på offert avseende nytt tak på söndag.
  På onsdagen startade arbetet om var avslutat följande torsdag
  Ett snabbt och som jag kan se ett proffsigt jobb. En eloge till arbetsledaren Daniel för en mycket god kontakt.
  Allt var snabbare och smidigare än jag hade förväntat.
  Gilla
 • Kristina I
  skrev om Stadstak Sthlm AB
  2019-04-03 Insamlad av företaget
  Takinspektion (gratis), valde att lägga om taket inkl översyn av bärlagret. Här även bytt fasad och fönster och lagt om uteterassen och altan. Tre olika fastprisofferter.
  Fick egen projektledare och arbetslag

  Genomgående proffsigt bemötande och hantverkarskicklighet med omtanke om detaljer och lyhördhet för våra önskemål. Bra säkerhetstänk vid kranlyft, byggställningsföretaget etc. Rivning, bortforsling och städning riktigt bra skött löpande.

  Supernöjd och rekommenderas.
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2019-04-03 Insamlad av företaget
  Jag är mer än nöjd över att anlitat er för byte av mitt tak, bra kommunikation och utmärkt utfört arbete.
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2019-04-03 Insamlad av företaget
  Omläggning av villatak. Arbetet utfört helt enligt överenskommelse. Lätt att komma i kontakt med arbetsledare.
  Uppföljning efter avslutat arbete. Vi är mycket nöjda kunder.
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2019-04-02 Insamlad av företaget
  Omläggning av tak med papp, tegel och vattenrännor. Övertygande försäljare. Kunniga utländska hantverkare som gjorde noggrant jobb, såvitt jag kan förstå. Svensk arbetsledare ställde upp och rättade till inför slutbesiktning vad vi ville ha gjort, såg till att byta ut en gummiduk vid ventilationskupa, som vi inte tyckte var snyggt, mot riktigt tegel. Med garantin och ny papp under prydligt tegel är vi nöjda.
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2019-02-10 Insamlad av företaget
  Vi köpte nytt villatak och blev mycket vänligt bemötta av företaget. Det känns tryggt för oss 2 gamlingar at vi har kunnat uppleva kontakten med Stadstak AB som mycket vänlig och tillmötesgående.
  Gilla
 • Francis M
  skrev om Stadstak Sthlm AB
  2018-11-16 Insamlad av företaget
  Omläggning av villatak. Kontakt med företaget gav ett kompetent intryck. Kvalité på arbetet har jag begränsad kompetens att bedöma, men det ser snyggt ut och verkar vara välgjord. Grabbarna som gjorde själva jobbet ska ha en eloge eftersom det gjordes snabbt under en c:a 2-veckors period med temperaturer över 30° och en helg med Uppsalas värsta sommarskyfall (c:a 85 mm på en dag). Öppen kontakt under slutbesiktning uppskattades.
  Det hela gav intrycket av att vara snabbt och kompetent gjort.
  Gilla
 • Jan-Olof L
  skrev om Stadstak Sthlm AB
  2017-12-27 Insamlad av företaget
  Vi är i stort sett nöjda med Stadstak i alla avseenden. Det enda som jag skulle vilja anmärka på är att trädetaljer såsom vindskivor hade kunnat målas noggrannare, får eventuellt bättra detta nästa år. Avslut vid nockarna hade lite skönhetsfel men rättades till.
  Gilla
 • skrev om Stadstak Sthlm AB
  2017-12-23 Insamlad av företaget
  De gjorde ett bra jobb, som jag är nöjd med, byte av tak.
  Jag tycker att jag skulle blivit informerad om att de som utförde jobbet inte kunde vare sig svenska eller engelska. Killarna jobbade bra, men det var väldigt svårt att kommunicera med en del av dem. Varför får man inte reda på detta i förväg? Vill man inte tala om att det är utländsk arbetskraft? Det är ju inget fel med det, bara de har avtalsenliga löner.
  Jobbet var utmärkt så långt jag kan se i dag.
  Med vänlig hälsning
  Birgitta Rydefalk
  Gilla