Välkommen till Stolpes Entreprenad. Det kvalitetssäkra alternativet med över 25 år i branschen! Hos oss är det aldrig stolpe ut, vi jobbar raka vägen in i mål med både tak och solceller
Lars K:
Köpt nytt tak av Stolpes. Kunniga hantverkare med ett alltid mycket trevligt uppträdande. Även mycket bra hantering under offertfasen.
Luka C:
Väldigt bra bemötande och lösningsorienterade tillgång till två lite kluriga uppgifter.
De blev fixat till högsta betyg! Vi är så tacksamma och otroligt nöjda med att vi valde Mr Helper. Vi kan varmt rekommendera och det blir för vår del inte sista gången.
Välkommen till Villatakspecialisten, en del av DM Tak! Vi utför takläggning och takarbeten i hela Stockholm. Alltid trygga och fackmannamässiga arbeten.
Peter Z:
Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av säljarna.
Efter bokat hembesök och lämnad offert bestämde vi oss för att ge VTS uppdraget att lägga om taket på vår villa.
Vad tycker vi var bra?
- Laget som var här gjorde ett bra intryck.
- Grabbarna förklarade bra om vi ställde frågor etc.
- De var snabba och effektiva.
- Kändes tryggt med Arbetsledaren som kom förbi och följde upp det löpande
arbetet.
- Vi uppskattar VTS dokumentation, arbetsbeskrivning och bilder som togs
under pågående arbete
Avslutande kommentar:
Även om VTS pris låg högre än andra offerter som vi tog in, upplever vi att vi har betalat för en trygghet och seriositet som vi är väldigt nöjda med.
Andrew Zoltan James K:
Fantastiskt företag, verkligen professionell personal.
Pålitliga, skötsamma och de städade upp efter sig.
Snyggt plåtutförande på vår fastighet.
Mathias M:
Betongplatta till ett garage beställde vi av Radek Mark och Betong.
Bra bemött. Gott förtroende från start.
Seriöst och grundligt genomfört arbete.
Max poäng från start till mål!
Vi tar uppdrag inom tak och fasad i Stor-stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna! Välkommen!
Jöns B:
Roseb gjorde en entreprenad med putsning av vårt nybyggda hus i Danderyd. Vi valde tjockputs med kalkbruk då vi eftersträvade en äldre stil på huset. Vi hade även en hel del extra putsarbeten ex takfotsdetaljer, pilastrar, pelare som Roseb skötte på ett mycket bra sätt.
Platschefen Adrian och putsteamet var mycket professionella, pragmatiska och lätta att arbete med. Vi kan varmt rekommendera Roseb. /JB
Takdax hjälper er med taket! Vi är specialiserade på tak och står för långsiktigt hållbara och täta tak. Service, trygghet och ansvar är våra ledord.
Shahriyar Z:
Jag anlitade detta företag när jag upptäckte en läcka i taket och behövde akut hjälp. Jag blev mycket imponerad av hur snabbt de agerade och löste problemet. Arbetet utfördes med hög professionalism och yrkeskunskap.
Jag rekommenderar varmt detta företag och vill rikta ett särskilt tack till Gabi för den utmärkta servicen.
A++++++++++
Kurre W:
Trots förkylningstider gjorde de ett snabbt och fint jobb med att förnya vårt köksgolv. Trevlig personal som var lyhörd för våra önskemål. Vi rekommenderar dem verkliogen!
Anna Mari S:
En mycket kompetent och seriös firma med mycket bra service. Plåtslagaren jobbade effektivt och noggrant. Använde dem till mitt takbyte och är mycket nöjd med resultatet. De lämnade också arbetsplatsen väl avstädad.
Carl-johan H:
Bra utförda uppdrag av personalen och bra administrativa rutiner. Men jag slutade som kund då de inte tycks ta hand om sin personal och ge dem årliga lönerevisioner vilket är oacceptabelt med den inflationsekonomi vi har.
Karin S:
Mycket bra. Lätt att komma i kontakt med kundservice Vi kunde tillsammans lösa oförväntade bekymmer som uppstod under städningen. Glad personal. Kundservice hjälpte till då det var svårt att kommunicera med städpersonal på grund av språkproblem.
Åsa G:
väldigt trevliga killar och bemötande och hjäpsamma ,har fått svar på mina frågor om renovering alllt var bra gjort bilning kakling rördragning uppsättning av möbler .kan gott rekomendera dom jättetrevliga killar att ha och gör med.
Stefan G:
Grabbarna är nu klara med vårt hus. Dom har gjort ett fantastiskt professionellt arbete med en noggrannhet som är imponerande, dessutom glada och trevliga.
Och vilken arbetsledare, otroligt proffsig.
Vi är mycket nöjda med att vi anlitade er. Huset är som nytt.
Ett hjärtligt tack !!!!
Anita o Staffan Grandin
Mälarhöjden
Barbro H:
Har utnyttjat Stockholms Hus & Trädgårdsservice förstklassiga tjänster både inom husrenovering och trädgårdsarbete - och alltid med samma utmärkta resultat. Personalen är inte bara ovanligt trevlig och tillmötesgående - utan även mycket engagerad, målmedveten och yrkesskicklig ! Dessutom snabb och smidig kontakt hela vägen ... Har alltid varit helt nöjd med de utförda tjänsterna - t.o.m. grannarna har varit djupt imponerade ... ! Det är därför självklart ett nöje att varmt rekommendera detta seriösa företag !
Kajsa J:
Vi är jättenöjda med servicen på VanadisCare. I flytten var man serviceinriktad och frågade hela tiden hur vi ville ha det. Man var också väldigt.aktsam med våra möbler. Att man även kunde ta hand om städningen gjorde flytten extra smidig och prisvärd.
Stefan E:
Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
Patrik L:
Ett team med duktiga hantverkare som utförde arbetet helt enligt överenskommelse på kvalitet tid och kostnad. Även mina justeringar av beställningen bemöttes med hög service och glatt humör. Jag kommer definitivt nyttja dem igen!
Helena W:
Så noggranna och trevliga killar!!! Det var problem med massor av getingar under mina takpannor och Anticimex var där 3 ggr för att ta bort getingarna. FBV.AB gav inte upp utan kom tillbaks trots långa resor.
Det blev så snyggt på taket och de städar och tar med allt skräp, byter plattor, rensar hängrännor och de är i tid!!!!
Kan verkligen rekommendera detta företag!
En stolthet för sin branch!