DM TAK
En del av DM TAK -
www.dmtak.se
Välkommen till DM TAK!
Vi är ett företag som startades 2001 med inställningen att höja kvaliteten inom takbranschen. Vår vision är att leverera den högsta kvaliteten av takarbeten inom takmålning och tegeltakomläggning, och därmed sätta en ny förbättrad standard som inspirerar andra taktentreprenörer och industrier att göra likadant.
Vi arbetar med takmålning, plåtslageri, takservice och takskottning - helt enkelt det mesta som är takrelaterat. Vi har lång erfarenhet och självklart även lång garanti på utförda jobb. Kontakta oss för att veta mer!
Utmärkelser
142 omdömen om DM TAK
Sedan starten hos Reco 2015
skrev om DM TAK
Bra service, de löste uppgiften klockrent!
skrev om DM TAK
Snabba, professionella och prisvärda.
Vänliga hälsningar
BRF Diariet NR 5 -
skrev om DM TAK
Snabba och effektiva, det som önskades kunde vara att samordna med eller ha snickare för att kunna lättare få till reparationen av innertaket parallellt.
Hej,
Jag har inte använt DM-tak! -
skrev om DM TAK
Vi är mycket nöjda med arbetet, framförallt så var kommunikationen före, under och efter arbetet mycket bra. Vi känner oss mycket trygga med DM tak och deras kompetens
skrev om DM TAK
Snörasskydd till villa. Hade angett en meter för kort i min beställning, men det löstes pragmatiskt av gubbarna på plats. Har inget att anmärka på.
skrev om DM TAK
DM Tak tog hand om byte av hängrännor på vårt funkishus. Bemötandet var vänligt och professionellt. Arbetet genomfördes enligt offerten och utan förseningar och vi var mycket nöjda med slutresultatet.
skrev om DM TAK
Bemötande var väldig fint och professionell.
Jag fick allt enligt mina förväntningar.
Jag fick installation av en en ny taksteg. -
skrev om DM TAK
Fyllde i ett formulär på deras hemsida och blev kontaktad inom en dag.
Fick berätta lite mer utförligt vad jag behövde hjälp med.
Dom kom förbi och kikade på jobbet. Lämnade en offert och en dag det skulle utföras.
Allt gjordes enligt överenskommelse och på bokad dag.
Skönt då jag hade en läcka i taket. Försökt få in andra takfirmor som sagt dom skall komma förbi och kika men sen hör man inte något.
Bokad även DM för ett annat takjobb och det gjordes också enligt överenskommelse och på utsatt tid.
Prismässigt var det bra. Inte billigast men inte bland dom dyraste. -
skrev om DM TAK
Jag är mycket nöjd med DM Tak. De hjälpte oss med ett läckage vid takluckan. Vi fick snabb och bra hjälp och personen som var här var mycket mån om att vi skulle känna oss nöjda. Jag kan rekommendera den här firman!
skrev om DM TAK
Mycket bra service! Löser våra takproblem snabbt och enkelt!
skrev om DM TAK
Det är många fina omdömen om DM TAK, vilket också var den största anledningen till att jag valde kontakta DM TAK. I mitt fall blev det dock tyvärr inte som jag hade tänkt mig:
Jag beställde en takrengöring av DM TAK då vårt (röda) tak är svart av påväxt och smuts. För att kunna utföra jobbet behövdes viss taksäkerhet förbättras (ny stege och gångbrygga), vilket också gjordes. Jag fick reda på att taket kommer borstas och behandlas med algmedel och att taket "nästan kommer se ut som nytt" efter behandling. Detta visade sig på sin höjd dock bara vara en halv sanning. Det är i egentlig mening ingen skillnad efter utfört arbete utan taket är lika svart som innan. När jag ifrågasatte resultatet skickade DM TAK en broschyr från tillverkaren av algmedlet till mig, där det står att det kan ta upp till två år innan taket ser rent ut.
Jag påpekade då det aviga i att jag som kund beställt en takrengöring som nu ska betalas men där resultat (förhoppningsvis) syns om 1-2 år och frågade vilka garantier DM TAK ger på utfört arbete, då jag vid INGET tillfälle under varken offerten, bokningen av jobbet eller under utförandet av jobbet blev informerad om att det tar upp till två år innan resultat uppnås. Som svar på detta fick jag ett mejl där jag mer eller mindre idiotförklarades som kund:
"Att man inte ser något resultat är självklart där processen (vi använt är (sic) vad som står i avtalet och tillika arbetsbeskrivningen) utförts enligt tillverkarens anvisningar".
I min enfald hade jag alltså trott att "taktvätt" i offerten/avtalet innebär ett rent (eller åtminstone renare) tak, men enligt DM TAK borde jag som kund naturligtvis veta bättre, även om ingen informerade mig om det.
Vidare fortsatte mejlet med att inga garantier ges på utfört arbete och: "Att ni hade tänkt er något annat är ju olyckligt, men avtal och standard har följts".
Så nu står jag med en faktura som ska betalas, ett tak som är lika svart som tidigare, och inga garantier att det blir rent. Det var väl inte riktigt vad jag hade hoppats på. -
skrev om DM TAK
Snabb återkoppling och professionell service.
skrev om DM TAK
Mycket bra bemötande vid första kontakt. Snabb hjälp och killarna som kom åtgärdade vår problem på bra sätt och de var mycket trevliga och kommunikativa.
skrev om DM TAK
Av 3 offerter, efter vår sökning så utmärkte sig DM TAK!!! Historiken var det som bestämde att vi anlitade DM TAK. Prisbilden var dom inte billigast men inte heller dyrast.
Första dagen kom proffsig personal och talade om exakt hur det skulle gå tillväga - så trevliga!!!
Vi köpte tjänsten att byta vindskivor till plåt. Dom säkrade upp med nät på taket samt lina.
Vi rekommenderar detta företag med 100%
Hälsningar Brf Ingaröbrunnen -
skrev om DM TAK
Jag tog hjälp av DM TAK för att undersöka och åtgärda anmärkningar på taket från besiktningsman i samband med husköp. Det blev en komplett undersökning av taket och senare arbete med att åtgärda de problem som identifierats.
Jag fick ett jättetrevligt bemötande från start till slut, tydlig och bra dialog kring arbetet både inför, under och efter arbetet var slutfört så kändes tryggt och väldigt professionellt.
Jag upplevde att de även gick den extra milen genom att rensa tak och rännor från skräp och mossa så taket såg som nytt ut när allt arbete var klart, vilket jag är väldigt tacksam för! Jag är jättenöjd med resultatet och rekommenderas varmt.
Stort tack till Martin och kollegorna!
/Kristoffer, Nacka -
skrev om DM TAK
Snabbt och trevligt bemötande .
Kan vara rekommendera
Snabbt och bra jobbat
Sven -
skrev om DM TAK
Riktigt smidiga att ha att göra med. Snabb och bra service! De skulle göra en felsökning och var väldigt flexibla när de skulle börja, med hur vi löste nyckelfråga samt att någon måste komma ner till stugan och visa dom problemet.
skrev om DM TAK
Professionellt och prisvärd. Snabb hantering och genomförande var av hög kvalitet.
skrev om DM TAK
Jag blev trevligt bemött och efter ifyllt formulär kom en kunnig och prisvärd takläggare och rättade till vad som skulle åtgärdas. Kan varmt rekommendera.
skrev om DM TAK
Var får man hjälp med ett mindre takjobb när vänkretsen
inte har någon takfirma som kan rekommenderas?
Jag hade en nedblåst takplåt som behövde återbördas till taket.
Jag är normalt inte speciellt intresserad av reklam i postlådan men DM TAK AB har ett antal gånger dykt upp i reklamhögen.
Jag kontaktade DM TAK AB per telefon och blev informerad om att de hade en tjänst inriktad på småjobb och med prisuppgifter.
En blankett mejlades mig omgående för beskrivning av mitt problem som ifylld och med foton av mitt problem returnerades.
Inom ett par dagar återkom DM TAK AB med förslag på lämplig tidpunkt för besök och åtgärd.
De kom, 2 man högt och utförde arbetet till min belåtenhet.
Att notera är att de hade lämplig skyddsutrustning.
Vad tycker jag då: Snabb handläggning, väl utfört arbete, och korrekt faktura baserad på initialt angivna priser och med
ROT-avdrag.
Martin Hellström, Bromma -
skrev om DM TAK
Vi hade läcka i taket.blev proffsigt bemött från samtalet till utfört arbete.kommer anlita DM TAK igen.
skrev om DM TAK
Toppenbra service när jag bad om en offert.
skrev om DM TAK
De utförde jobbet kvickt och snyggt.
skrev om DM TAK
Bra och proffsigt bemötande. Beställde ett mindre jobb som utfördes utan problem!
skrev om DM TAK
Snabb och korrekt återkoppling, följt av bra uppföljning när det var dags att utföra arbetet.
skrev om DM TAK
Jag blev trevligt bemött av killen från företaget som gjorde en besiktning av våra tak. Felen som hittades blev åtgärdade av lika trevliga montörer. Kan tänka mig att anlita företaget igen.
skrev om DM TAK
Jag har blivit bemött på trevligt och sakligt sätt av företaget. Jag beställde en komplettering av snörasskydd via takservice på DM Tak. Det tog lång tid innan det blev gjort, troligen för att det här jobbet i oktober-november inte var av högsta prioritet jämfört med läckande tak. Jag valde att låta DM Tak göra det eftersom de hade lagt om taket året innan, vilket jag var mycket nöjd med.
trevligt bemötande , snabb återkoppling , bra utfört jobb
skrev om DM TAK
Bra bemötande, återkom snabbt med offert. Allting fungerade smidigt.
skrev om DM TAK
Fin service om än något seg kommunikation i början. Jobbet extremt bra utfört!
skrev om DM TAK
Trevligt bemötande överlag, snabb återkoppling på utskickad offertförslag. Grundlig översyn på taket som resulterade i rekommendationer om ett mindre jobb utfört av trevlig personal.
DM Tak är i min uppfattning ett tryggt företag att anlita i tak frågor. -
Vad f-n ska man säga?
Det kommer en trevlig kille som snabbt byter tre trasiga tegelpannor. That’s it. -
skrev om DM TAK
Det dröjde lite innan vi fick hjälp med vårt ärende. Men vid besöket så var bemötandet och servicen proffsig och bra.
skrev om DM TAK
Bra o fint utfört arbete....kanske kan återkopplingen bli ngt bättre. Men överlag positiv..
skrev om DM TAK
Ett trevligt bemötande och väldigt kunniga. Dom gick igenom dom skador vi hade på taket noggrant och kunde se vad som behöver åtgärdas. 10 av 10 i betyg.
Bra bemötande! Snabbt och sakligt
skrev om DM TAK
Det blev många tel.samtal innan jag fick svar på mina frågor om offerten. När allt blev uträtt fick jag ett bra bemötande och ett väl utfört arbete.
skrev om DM TAK
Vi har anlitat DM Tak vid två tillfällen, först för att täta ett mindre tak samt åtgärda lösa plåtdetaljer och senast för att lägga om hela taket på fastigheten. I båda fallen ett mycket väl utfört arbete.
Vi upplevde vid takomläggningen ett mycket professionellt bemötande av projektledning och arbetare på plats med hög tillgänglighet både under och efter arbetets slut, respektfullt och kommunikativt på plats. Allt blev klart på utsatt tid och de mindre skador som uppstod vid arbetet togs om hand utan problem. Vi är väldigt nöjda. -
skrev om DM TAK
Mycket gott bemötande från början till slut av vårt takmålningsprojekt. Kunniga medarbetare och bra dokumentation efter arbetets slutförande. Jag kan varmt rekommendera DM Tak.
skrev om DM TAK
Kontaktade DM-Tak för att få hjälp med ett takläckage. Blev lovad att de skulle kontakta mig snarast (några dagar) från serviceavdelningen. Pga en miss hos DM-Tak (berörd serviceperson var på semester), tog det nästan två veckor innan jag(efter påstötning) blev kontaktad.
När väl kontakten tagits tog det bara en dag innan två man var på plats och åtgärdade läckaget. Arbetet gick fort och kostnaden verkar rimlig. -
skrev om DM TAK
DM tak målade vårt plåttak, det blev som nytt och dom höll tidsplanen
skrev om DM TAK
Bemötandet var lyhört och professionellt. Jag förväntade mig en koll av takets status, lagning av en läcka samt åtgärda problem med vindskivorna. Allt detta gjorde man och dessutom rensade man våra hängrännor fast jag inte begärt det!
skrev om DM TAK
Smidig kontakt med projektledare, bra jobb.
skrev om DM TAK
DM tak var jättebra! Höll tider, jobbade effektivt, prisvärda, trevliga!
Toppenbetyg och jag rekomenderar dom varmt! -
skrev om DM TAK
Hjälpsamma fick hjälp snabbt trots semestertider till ett rimligt pris vi är mycket nöjda och rekommenderar dem varmt
Frans och svärmor -
skrev om DM TAK
Lös takpanna och vill samtidigt få översyn att inget annat var löst på taket. Fungerade bra hela vägen!