DM TAK

DM TAK

En del av DM TAK - www.dmtak.se
Välkommen till DM TAK!

Vi är ett företag som startades 2001 med inställningen att höja kvaliteten inom takbranschen. Vår vision är att leverera den högsta kvaliteten av takarbeten inom takmålning och tegeltakomläggning, och därmed sätta en ny förbättrad standard som inspirerar andra taktentreprenörer och industrier att göra likadant.

Vi arbetar med takmålning, plåtslageri, takservice och takskottning - helt enkelt det mesta som är takrelaterat. Vi har lång erfarenhet och självklart även lång garanti på utförda jobb. Kontakta oss för att veta mer!

Utmärkelser

142 omdömen om DM TAK

Sedan starten hos Reco 2015
  • 2023-03-17 Insamlad av företaget
    Bra service, de löste uppgiften klockrent!
  • 2023-03-15 Insamlad av företaget
    Snabba, professionella och prisvärda.
    Vänliga hälsningar
    BRF Diariet NR 5
  • 2023-03-13 Insamlad av företaget
    Snabba och effektiva, det som önskades kunde vara att samordna med eller ha snickare för att kunna lättare få till reparationen av innertaket parallellt.
  • 2023-03-12 Insamlad av företaget
    Hej,
    Jag har inte använt DM-tak!
  • 2023-03-09 Insamlad av företaget
    Vi är mycket nöjda med arbetet, framförallt så var kommunikationen före, under och efter arbetet mycket bra. Vi känner oss mycket trygga med DM tak och deras kompetens
  • 2023-03-02 Insamlad av företaget
    Snörasskydd till villa. Hade angett en meter för kort i min beställning, men det löstes pragmatiskt av gubbarna på plats. Har inget att anmärka på.
  • 2023-03-02 Insamlad av företaget
    DM Tak tog hand om byte av hängrännor på vårt funkishus. Bemötandet var vänligt och professionellt. Arbetet genomfördes enligt offerten och utan förseningar och vi var mycket nöjda med slutresultatet.
  • 2023-03-02 Insamlad av företaget
    Bemötande var väldig fint och professionell.
    Jag fick allt enligt mina förväntningar.
    Jag fick installation av en en ny taksteg.
  • 2023-03-02 Insamlad av företaget
    Fyllde i ett formulär på deras hemsida och blev kontaktad inom en dag.
    Fick berätta lite mer utförligt vad jag behövde hjälp med.
    Dom kom förbi och kikade på jobbet. Lämnade en offert och en dag det skulle utföras.

Allt gjordes enligt överenskommelse och på bokad dag.

Skönt då jag hade en läcka i taket. Försökt få in andra takfirmor som sagt dom skall komma förbi och kika men sen hör man inte något.

Bokad även DM för ett annat takjobb och det gjordes också enligt överenskommelse och på utsatt tid.

Prismässigt var det bra. Inte billigast men inte bland dom dyraste.
  • 2022-12-11 Insamlad av företaget
    Jag är mycket nöjd med DM Tak. De hjälpte oss med ett läckage vid takluckan. Vi fick snabb och bra hjälp och personen som var här var mycket mån om att vi skulle känna oss nöjda. Jag kan rekommendera den här firman!
  • 2022-12-06 Insamlad av företaget
    Mycket bra service! Löser våra takproblem snabbt och enkelt!
  • 2022-11-29 Spontant omdöme
    Det är många fina omdömen om DM TAK, vilket också var den största anledningen till att jag valde kontakta DM TAK. I mitt fall blev det dock tyvärr inte som jag hade tänkt mig:

Jag beställde en takrengöring av DM TAK då vårt (röda) tak är svart av påväxt och smuts. För att kunna utföra jobbet behövdes viss taksäkerhet förbättras (ny stege och gångbrygga), vilket också gjordes. Jag fick reda på att taket kommer borstas och behandlas med algmedel och att taket "nästan kommer se ut som nytt" efter behandling. Detta visade sig på sin höjd dock bara vara en halv sanning. Det är i egentlig mening ingen skillnad efter utfört arbete utan taket är lika svart som innan. När jag ifrågasatte resultatet skickade DM TAK en broschyr från tillverkaren av algmedlet till mig, där det står att det kan ta upp till två år innan taket ser rent ut.

Jag påpekade då det aviga i att jag som kund beställt en takrengöring som nu ska betalas men där resultat (förhoppningsvis) syns om 1-2 år och frågade vilka garantier DM TAK ger på utfört arbete, då jag vid INGET tillfälle under varken offerten, bokningen av jobbet eller under utförandet av jobbet blev informerad om att det tar upp till två år innan resultat uppnås. Som svar på detta fick jag ett mejl där jag mer eller mindre idiotförklarades som kund:

"Att man inte ser något resultat är självklart där processen (vi använt är (sic) vad som står i avtalet och tillika arbetsbeskrivningen) utförts enligt tillverkarens anvisningar".

I min enfald hade jag alltså trott att "taktvätt" i offerten/avtalet innebär ett rent (eller åtminstone renare) tak, men enligt DM TAK borde jag som kund naturligtvis veta bättre, även om ingen informerade mig om det.

Vidare fortsatte mejlet med att inga garantier ges på utfört arbete och: "Att ni hade tänkt er något annat är ju olyckligt, men avtal och standard har följts".

Så nu står jag med en faktura som ska betalas, ett tak som är lika svart som tidigare, och inga garantier att det blir rent. Det var väl inte riktigt vad jag hade hoppats på.
  • 2022-11-28 Insamlad av företaget
    Snabb återkoppling och professionell service.
  • 2022-07-07 Insamlad av företaget
    Mycket bra bemötande vid första kontakt. Snabb hjälp och killarna som kom åtgärdade vår problem på bra sätt och de var mycket trevliga och kommunikativa.
    Tack Per för omdömet! Vad bra att vi kunde bemöta dina problem :) DM TAK
  • 2022-07-06 Insamlad av företaget
    Av 3 offerter, efter vår sökning så utmärkte sig DM TAK!!! Historiken var det som bestämde att vi anlitade DM TAK. Prisbilden var dom inte billigast men inte heller dyrast.
    Första dagen kom proffsig personal och talade om exakt hur det skulle gå tillväga - så trevliga!!!
    Vi köpte tjänsten att byta vindskivor till plåt. Dom säkrade upp med nät på taket samt lina.
    Vi rekommenderar detta företag med 100%
    Hälsningar Brf Ingaröbrunnen
    Tack snälla Berit för din recension! Vi är så glada att du är nöjd :) DM TAK
  • 2022-06-28 Insamlad av företaget
    Jag tog hjälp av DM TAK för att undersöka och åtgärda anmärkningar på taket från besiktningsman i samband med husköp. Det blev en komplett undersökning av taket och senare arbete med att åtgärda de problem som identifierats.

Jag fick ett jättetrevligt bemötande från start till slut, tydlig och bra dialog kring arbetet både inför, under och efter arbetet var slutfört så kändes tryggt och väldigt professionellt.
    Jag upplevde att de även gick den extra milen genom att rensa tak och rännor från skräp och mossa så taket såg som nytt ut när allt arbete var klart, vilket jag är väldigt tacksam för! Jag är jättenöjd med resultatet och rekommenderas varmt.

Stort tack till Martin och kollegorna!

/Kristoffer, Nacka
    Tack Kristoffer för din härliga recension! Glad sommar :) DM TAK
  • 2022-06-11 Insamlad av företaget
    Snabbt och trevligt bemötande .
  • 2022-06-03 Insamlad av företaget
    Kan vara rekommendera
    Snabbt och bra jobbat

Sven
    Tack snälla Sven! Roligt att du är nöjd =) DM TAK
  • 2022-06-03 Insamlad av företaget
    Riktigt smidiga att ha att göra med. Snabb och bra service! De skulle göra en felsökning och var väldigt flexibla när de skulle börja, med hur vi löste nyckelfråga samt att någon måste komma ner till stugan och visa dom problemet.
    Tack själv Kristoffer, kul att du är nöjd! DM TAK
  • 2022-05-26 Insamlad av företaget
    Professionellt och prisvärd. Snabb hantering och genomförande var av hög kvalitet.
    Tack så mycket Morgan, kul att du är nöjd! DM TAK
  • 2022-04-24 Insamlad av företaget
    Jag blev trevligt bemött och efter ifyllt formulär kom en kunnig och prisvärd takläggare och rättade till vad som skulle åtgärdas. Kan varmt rekommendera.
    Tack snälla Johan! DM TAK
  • 2022-04-21 Insamlad av företaget
    Var får man hjälp med ett mindre takjobb när vänkretsen
    inte har någon takfirma som kan rekommenderas?
    Jag hade en nedblåst takplåt som behövde återbördas till taket.
    Jag är normalt inte speciellt intresserad av reklam i postlådan men DM TAK AB har ett antal gånger dykt upp i reklamhögen.
    Jag kontaktade DM TAK AB per telefon och blev informerad om att de hade en tjänst inriktad på småjobb och med prisuppgifter.
    En blankett mejlades mig omgående för beskrivning av mitt problem som ifylld och med foton av mitt problem returnerades.
    Inom ett par dagar återkom DM TAK AB med förslag på lämplig tidpunkt för besök och åtgärd.
    De kom, 2 man högt och utförde arbetet till min belåtenhet.
    Att notera är att de hade lämplig skyddsutrustning.
    Vad tycker jag då: Snabb handläggning, väl utfört arbete, och korrekt faktura baserad på initialt angivna priser och med
    ROT-avdrag.

Martin Hellström, Bromma
    Tack Martin för din recension, det är ju inte alltid lätt att veta var man ska vända sig vid problem med taket. Kul att du är nöjd med arbetet! DM TAK
  • 2022-03-30 Insamlad av företaget
    Vi hade läcka i taket.blev proffsigt bemött från samtalet till utfört arbete.kommer anlita DM TAK igen.
    Kul att höra Pasi! Tack! DM TAK
  • 2022-03-11 Insamlad av företaget
    Toppenbra service när jag bad om en offert.
    Tack för din feedback :) DM TAK
  • 2022-03-08 Insamlad av företaget
    De utförde jobbet kvickt och snyggt.
    Tack för din recension Stig! Kul att du är nöjd med arbetet :) DM TAK
  • 2022-03-02 Spontant omdöme
    Bra och proffsigt bemötande. Beställde ett mindre jobb som utfördes utan problem!
    Tack snälla Adam för din recension! DM TAK
  • 2022-02-21 Insamlad av företaget
    Snabb och korrekt återkoppling, följt av bra uppföljning när det var dags att utföra arbetet.
    Tack Anders! Kul att du är nöjd med servicen :) DM TAK
  • 2022-02-04 Insamlad av företaget
    Jag blev trevligt bemött av killen från företaget som gjorde en besiktning av våra tak. Felen som hittades blev åtgärdade av lika trevliga montörer. Kan tänka mig att anlita företaget igen.
    Tack snälla Else för din recension :) DM TAK
  • 2022-01-31 Insamlad av företaget
    Jag har blivit bemött på trevligt och sakligt sätt av företaget. Jag beställde en komplettering av snörasskydd via takservice på DM Tak. Det tog lång tid innan det blev gjort, troligen för att det här jobbet i oktober-november inte var av högsta prioritet jämfört med läckande tak. Jag valde att låta DM Tak göra det eftersom de hade lagt om taket året innan, vilket jag var mycket nöjd med.
    Tack Georg! Vad kul att du blev nöjd med omläggningen 😃 DM TAK
    trevligt bemötande , snabb återkoppling , bra utfört jobb
    Tack Stefan! :) DM TAK
  • 2022-01-25 Insamlad av företaget
    Bra bemötande, återkom snabbt med offert. Allting fungerade smidigt.
    Tack Thomas! Vi tackar för ett gott arbete :) DM TAK
  • 2022-01-25 Insamlad av företaget
    Fin service om än något seg kommunikation i början. Jobbet extremt bra utfört!
    Tack Jacob! Vi ber om ursäkt för den sega kommunikationen :) Kul att du är nöjd med jobbet! DM TAK
  • 2021-12-23 Insamlad av företaget
    Bra kommunikation.
    Håller schemat
    Tack Ragnar gott nytt år! DM TAK
  • 2021-12-21 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande överlag, snabb återkoppling på utskickad offertförslag. Grundlig översyn på taket som resulterade i rekommendationer om ett mindre jobb utfört av trevlig personal.

DM Tak är i min uppfattning ett tryggt företag att anlita i tak frågor.
    Hej Åke och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :) Vi önskar dig en god jul! DM TAK
  • 2021-12-03 Insamlad av företaget
    Vad f-n ska man säga?
    Det kommer en trevlig kille som snabbt byter tre trasiga tegelpannor. That’s it.
    Haha tack Peter för ditt omdöme! Önskar dig en trevlig helg :) DM TAK
  • 2021-11-25 Insamlad av företaget
    Det dröjde lite innan vi fick hjälp med vårt ärende. Men vid besöket så var bemötandet och servicen proffsig och bra.
    Tack Mikaela för ditt omdöme! Vi är ledsna för att ni fick vänta lite extra, kul att ni är nöjda över servicen :) DM TAK
  • 2021-11-24 Insamlad av företaget
    Bra o fint utfört arbete....kanske kan återkopplingen bli ngt bättre. Men överlag positiv..
    Tack Igor för du tog dig tid att lämna ett omdöme! Återkopplingen ska vi bli bättre på :) DM TAK
  • 2021-11-18 Insamlad av företaget
    Ett trevligt bemötande och väldigt kunniga. Dom gick igenom dom skador vi hade på taket noggrant och kunde se vad som behöver åtgärdas. 10 av 10 i betyg.
    Hej Pamela!! Så kul att du är nöjd, det gör oss väldigt glada :) DM TAK
  • 2021-11-11 Insamlad av företaget
    Bra bemötande! Snabbt och sakligt
    Hej Henrik tack för din recension :) Trevlig helg! DM TAK
  • 2021-11-02 Insamlad av företaget
    Det blev många tel.samtal innan jag fick svar på mina frågor om offerten. När allt blev uträtt fick jag ett bra bemötande och ett väl utfört arbete.
    Hej vi ber om ursäkt för det och ska definitivt bättra oss där. Tack för ditt omdöme Barbro och kul att du blev nöjd i slutändan :) DM TAK
  • 2021-10-10 Spontant omdöme
    Vi har anlitat DM Tak vid två tillfällen, först för att täta ett mindre tak samt åtgärda lösa plåtdetaljer och senast för att lägga om hela taket på fastigheten. I båda fallen ett mycket väl utfört arbete.
    Vi upplevde vid takomläggningen ett mycket professionellt bemötande av projektledning och arbetare på plats med hög tillgänglighet både under och efter arbetets slut, respektfullt och kommunikativt på plats. Allt blev klart på utsatt tid och de mindre skador som uppstod vid arbetet togs om hand utan problem. Vi är väldigt nöjda.
    Vi är glada att kunna hjälpa till och bemötandet är viktigt för oss! Tack så mycket Anette :) DM TAK
  • 2021-10-08 Insamlad av företaget
    Mycket gott bemötande från början till slut av vårt takmålningsprojekt. Kunniga medarbetare och bra dokumentation efter arbetets slutförande. Jag kan varmt rekommendera DM Tak.
    Tack Henrik för din fina recension! Vi önskar dig allt gott :) DM TAK
  • 2021-10-05 Insamlad av företaget
    Kontaktade DM-Tak för att få hjälp med ett takläckage. Blev lovad att de skulle kontakta mig snarast (några dagar) från serviceavdelningen. Pga en miss hos DM-Tak (berörd serviceperson var på semester), tog det nästan två veckor innan jag(efter påstötning) blev kontaktad.
    När väl kontakten tagits tog det bara en dag innan två man var på plats och åtgärdade läckaget. Arbetet gick fort och kostnaden verkar rimlig.
    Hej Göran! Vi ber om ursäkt att det blev lite struligt under semestertider och ska absolut jobba på det så att det inte sker igen. Kul att du är nöjd och hoppas du får en trevlig höst :) DM TAK
  • 2021-10-03 Insamlad av företaget
    DM tak målade vårt plåttak, det blev som nytt och dom höll tidsplanen
    Härligt att höra att du är nöjd Niklas 😃 DM TAK
  • 2021-09-28 Insamlad av företaget
    Bemötandet var lyhört och professionellt. Jag förväntade mig en koll av takets status, lagning av en läcka samt åtgärda problem med vindskivorna. Allt detta gjorde man och dessutom rensade man våra hängrännor fast jag inte begärt det!
    Ingenting gör oss gladare än nöjda kunder, tack Lennart! :) DM TAK
  • 2021-09-24 Insamlad av företaget
    Smidig kontakt med projektledare, bra jobb.
    Tack Fredrik! Kul att du upplevde att kontakten var smidig :) DM TAK
  • 2021-09-23 Insamlad av företaget
    DM tak var jättebra! Höll tider, jobbade effektivt, prisvärda, trevliga!

Toppenbetyg och jag rekomenderar dom varmt!
    Vi är jätteglada att du är så nöjd Dick! Kul att få hjälpa till :) DM TAK
  • 2021-09-17 Insamlad av företaget
    Hjälpsamma fick hjälp snabbt trots semestertider till ett rimligt pris vi är mycket nöjda och rekommenderar dem varmt
    Frans och svärmor
    Tack för er recension! Kul att ni är nöjda! DM TAK
  • 2021-09-07 Insamlad av företaget
    Punktliga, vänliga och pedagogiska.
    Tack Sara för din recension :) DM TAK
  • 2021-08-25 Insamlad av företaget
    Lös takpanna och vill samtidigt få översyn att inget annat var löst på taket. Fungerade bra hela vägen!
    Hej Magnus vi är glada att du upplevde att allt fungerade bra hela vägen :) DM TAK