Byggföretag i Huddinge

46 rekommenderade byggföretag i Huddinge kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Välkommen till DM TAK - din entreprenörer inom takservice. Vi har lång erfarenhet och ger garanti på våra arbeten!
    Bengt J
    Bengt J: Är helnöjd med det jobb dom utförde med takomläggningen i vår bostadsrättsförening
  • Driver du byggföretag i Huddinge?

• Välkommen till Villatakspecialisten, en del av DM Tak! Vi utför takläggning och takarbeten i hela Stockholm. Alltid trygga och fackmannamässiga arbeten.
    Peter Z
    Peter Z: Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av säljarna. Efter bokat hembesök och lämnad offert bestämde vi oss för att ge VTS uppdraget att lägga om taket på vår villa. Vad tycker vi var bra? - Laget som var här gjorde ett bra intryck. - Grabbarna förklarade bra om vi ställde frågor etc. - De var snabba och effektiva. - Kändes tryggt med Arbetsledaren som kom förbi och följde upp det löpande arbetet. - Vi uppskattar VTS dokumentation, arbetsbeskrivning och bilder som togs under pågående arbete Avslutande kommentar: Även om VTS pris låg högre än andra offerter som vi tog in, upplever vi att vi har betalat för en trygghet och seriositet som vi är väldigt nöjda med.
  • H & B Larsson Bygg AB

127 omdömen
    Brf A
    Brf A: En stor Vattenskada i 2st bostadsrätter. Vi är Jätte nöjda med allt arbete av snickare plastsättare,rörmokare,målare mfl det är noggrant utfört och trevligt bemötande. Alla han
  • JCS Company AB

109 omdömen
    Behöver du hjälp med Städ, Bygg eller Transport? Välkommen till oss på JCS Company!
    Sven E
    Sven E: I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städning av mitt hus invändigt och i år klippte dom buskar, grävde upp rötter och rensade ogräs i trädgården under en veckas tid. Företaget är snabba att svara på förfrågningar. Håller avtalade tider och personalen gjorde ett mycket bra jobb båda gångerna. Chefen kom och tittade till verksamheten lite då och då för att se till att allt flöt på enligt avtal. Jag kommer att använda företaget igen.
  • Andrew Zoltan James K
    Andrew Zoltan James K: Fantastiskt företag, verkligen professionell personal. Pålitliga, skötsamma och de städade upp efter sig. Snyggt plåtutförande på vår fastighet.
  • Construct Sweden AB

43 omdömen
    På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
    Lars L
    Lars L: Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
  • Välkommen till Albin Mur & Puts AB!
    Tobbias L
    Tobbias L: Noggranna och duktig. Trevlig chef som bjuder på fika 😎
  • Sabina A
    Sabina A: Bemötandet av Dudi bygg är 5* Det lyssnade på mina önskningar om renovering av kök, vardagsrum och hall. De gav mig många fina råd om hur jag kunde maximera renoveringen ännu effektivare. Det blev över mina förväntningar och drömmar, så fint! Deras arbete med insyn på minsta detalj är jag oerhört tacksam för. Förhoppningsvis renoverar jag mitt badrum under 2026 och det blir definitivt Dudi Bygg! Tack
  • Välkommen till oss på LYCAB. Låt oss ta hand om dina högt flygande planer om diverse takarbeten - För en säker miljö på osäkra höjder.
    Carl N
    Carl N: Grymt bra jobb, flexibla med tider och anpassningsbara till förutsättningarna. Fixade trasiga pannor och annat som dök upp. Städade helt rent efteråt. Bra och snabb kontakt också.
  • Allservice Gruppen i Stockholm AB

111 omdömen
    Allservicegruppen i Stockholm AB erbjuder tjänster till byggentreprenader, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster såsom renoveringar, nybyggnation, tillbyggnat...
    Johanna S
    Johanna S: Väldigt bra och trevligt bemötande och snabb kundservice. Kvalificerade hantverkare som arbetar snabbt och bra. Bra priser. Tummen upp!
  • KENT K
    KENT K: Vi har ett hus som blivit tillbyggt i etapper genom åren. Stilar har blandats. Entrén har då inte prioriterats så det är svårt för gäster att veta var de ska gå in. Tillsammans med Kristoffer har vi hittat en lösning som binder ihop huset och ger oss en entré som ger huset rättvisa. Kristoffer omsatte våra tankar väldigt snabbt och kom med kommentarer och vidareutvecklade dem. Samarbetet har varit enkelt och resultatet känns toppen! Trots att projektet blev mer komplicerat än vad man kunde föreställa sig ifrån början har Kristoffer inte krävt mycket mer betalt. I en bra dialog hittade vi ett pris på utökningen som jag hoppas Kristoffer är nöjd med.
  • Saeid H
    Saeid H: Bra kommunikation och nöjd med jobbet
  • Git Ragnhild C
    Git Ragnhild C: De hjälpte mig med nytt badrum. Sänkte taket och helrenoverade! Så proffsigt och fint! Tillmötesgående och har egna förslag och gör ett så bra jobb! Ett superföretag om du vill ha något gjort och även proffsigt utfört! Nu ska de hjälpa mig med två lägenheter till! Ett företag att lita på!
  • David A
    David A: Vi bokade Bygg VVS El Sverige för att renovera ett litet badrum i vårt hus på landet. Under förhandlingarna var de mycket tillmötesgående, bad om ett rimligt pris och erbjöd ett bra schema för utförande. När det gällde att utföra arbetet stötte vi på problem. Kommunikationen med arbetarna och ledningen fungerade inte bra. Ofta var det dålig respons eller samtal från dem sent på kvällen att de behöver något nästa dag. En rad saker gjordes fel. Bland annat måste toaletten flyttas, ett hål i väggen till ett angränsande rum måste fixas. Först efter att vi påpekat dessa och andra problem fixades de. Trots försäkringar om att dörrarna till husets insida skulle täckas så att damm och smuts inte sprids in i huset och att kylskåpet kunde lämnas i drift, hände inte dessa saker och orsakade vissa utgifter som återbetalades. Till slut, efter att vi påpekat alla problem, slutfördes jobbet till vår belåtenhet.
  • Malin Charlotta R
    Malin Charlotta R: Kanonföretaget där du får en offert nedbruten i detalj! Nilsson är också firman som aktivt föreslår inredning i linje med dina önskemål och alternativ om de ser bättre lösningar. Allt jobb görs i tid och alla kompetenser finns i firman. De har gjort 4 badrum och alla delar i ett vardagsrum åt oss! Även gjort lyckade jobb hos våra syskon och hos granne.
  • FF Bygg Sthlm AB

19 omdömen
    Vi gör det enkelt för dig. En kontaktperson för hela projektet där vi tar totalt ansvar.
    Thomas F
    Thomas F: Vi har använt FF-Bygg vid upprepade tillfällen och är mycket nöjda. De har hjälpt oss med allt från mindre underhåll till utbyggnad, köks- och fasadrenovering. De har agerat professionellt och alla som varit involverade har dessutom varit mycket hjälpsamma och trevliga, något som varit mycket värdefullt då de vistats i huset, i vår vardag under en längre tid. Vi rekommenderar varmt FF-Bygg.
  • Michael T
    Michael T: Appm har renoverat vårat badrum som vi vart mycket nöjda med. Arbetarna var väl tillmötesgående för vad vi sökte men en del språkförbristningar och missförstånd kunde klaras ut under resans gång. Tidplanen höll inte men det va inte deras fel då det saknades delar från leverantören av matrl. Önskvärt är att dom kan komma med egna ideer och rekomendationer i framtida projekt. Rekomenderas varmt.
  • Michaelwiewiora
    Michaelwiewiora: Bra bemötande och förståelse för olika frågor inom projektet. Mycket hjälpsamma och samarbetsvilliga. Mycket kunniga på sitt området. Kommer att anlita de flera gånger. Senaste projekt bestod av badrumsrenovering. //Michael W
  • Yngve E
    Yngve E: Trevligt bemött från första samtalet. Snabb offert som stämde när allt var klart. Utmärkt arbete och kundkontakt. Mycket nöjd!
  • MARTIN G
    MARTIN G: Snabba, duktiga och pålitliga. Allt flöt mycket smidigt och jag har inget att klaga på alls.
  • Jonas V
    Jonas V: Jag vill verkligen avråda från att anlita Bygg-gruppen i Stockholm. De följer inte Svenska byggstandard. De vill inte åtgärda de fel de lämnar efter sig och går helt enkelt inte att lita på. Vi har anlitat dem två gånger. Efter andra gången tog vi in besiktningsman som hittade massor av fel. Då besiktigade vi även första arbetet, och även där blev det en lång lista med missar och felaktigheter. Välj en annan leverantör.
  • Nikola T
    Nikola T: Jag har anlitat Über Nordic AB för en totalrenovering av min lägenhet. Dem är extremt noggranna och måna om att leverera hög kvalitet till rätt pris. Har anlitat dem nu för att bygga mitt fritidshus i Roslagen. Alla mina vänner och bekanta som jag har rekommenderat Über till har också varit nöjda. Kan ge Ole och hans team mina bästa rekommendationer.
  • Moa S
    Moa S: Seriöst. Bra och snyggt utfört. Korrekt bemötande. Viktigast av allt, kommer tillbaka och ställer till rätta det man inte är nöjd med. Vi fick ett fåtal bubblor på målade väggar pga gamla tapeter under. Då kom en från företaget tillbaka och rättade till. Proffsigt!
  • Erik H
    Erik H: En badrumsrenovering kräver en logistik och planering från leverantören. Optimal Tech har Lars som skötte offert och kontraktskrivande. Daniel var arbetsledare och kvalitetskontrollant. Arbetet skedde i två etapper. Problemet är som kund är att vi är i händerna på hantverkaren. Många farhågor så som många fått uppleva i fuskbyggarna. Optimal Tech är ett företag som sköter helheten med finess. Då i kvalitet, kommunikation och bemötande. De hittar lösningar och lyssnar på sin kund och mina önskemål. Att dela projektet i två delar och att entreprenören sköter och slutför etapp två är en risk men Optimal Tech tog ansvaret och slutförde badrumsrenovering med stor belåtenhet. Arbetet har berömts av flera som sett utförandet. Jag kan starkt rekommendera Optimal Tech och dess struktur.
  • Driver du byggföretag i Huddinge?

• Peter Olof W
    Peter Olof W: Mälardalens fönsterrenovering gjorde en komplett förnsterrenovering av vår villa i April 2022. De lämnade en bra offert, höll tiden och kostnaden inom offerten, kom inte med några överraskningar, och levererade ett extremt bra resultat. De var noggranna och aktsamma, och var väldigt diskreta trots att de var inne och jobbade hos oss medan vi själva jobbade hemifrån. Totalt sett en väldigt positiv upplevelse av ett mycket proffsigt företag!