Anna Mari S:
En mycket kompetent och seriös firma med mycket bra service. Plåtslagaren jobbade effektivt och noggrant. Använde dem till mitt takbyte och är mycket nöjd med resultatet. De lämnade också arbetsplatsen väl avstädad.
Graziella G:
Vi fick hjälp med montering av vårt nya kök och vi är supernöjda. De är duktiga och prisvärda. Har tydlig och bra kommunikation, från första kontakt tills allt var klart. Väldigt flexibla och kom med egna tips och lösningsförslag när det behövdes. Vi kommer definitivt anlita dem igen nästa gång vi behöver hjälp!
Marvin L:
Professionellt utförda arbeten med hög servicegrad och tillgänglighet. Inga överraskningar och tydlig kommunikation. Vi har använt Connect vid flertalet stora renoveringar: två helrenoverade badrum, lagt om tak, bytt dörrar och byggt däck. Mycket nöjda.
Karl Erik Anton K:
Vi använde Byggamore för en ganska omfattande renovering av badrum, nya eldragningar, målning, lister och stuckaturer. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Emek och hans team. Dem var nogranna, trevliga och hade en lösningsorienterad inställning och kom med bra tips. Dessutom hade vi tillsammans en bra och enkel kommunikation under hela projektets gång. När det blir dags för att renovera nästa gång kommer vi defintivt att anlita Byggamore igen och vi har redan rekommenderat dem vidare till andra bekanta som behöver hjälp.
Sigrid Mette L G:
Vi fick professionell, snabb och noggrann hjälp. Vi är mycket nöjda med både bemötande och slutfört arbete och installation i vår blombutik. Rekommenderar denna elektrikerfirma starkt!
Robert Å:
Personalen har hög kompetens och är noga med detaljer. Byggledaren är ärlig och pragmatisk. Arbetena blir klara inom utsatt tid. Kostnaden är möjligen högre än hos andra företag men man får vad man betalar för. Rekommenderas!
Olof G:
Fick hjälp med bygge av badrum i nyproduktion (villa). Kunde komma med kort varsel, varit mycket bra i kontakten, hållit tidsplanen i stort och gjort ett mycket noggrant och snyggt badrum till mig! Kan absolut rekommendera!
Carl Ola L:
Remommenderas VARMT.
Micke är oerhört skicklig, noggrann och mån om både ett gott resultat och en nöjd kund. Han har dessutom ett gäng duktiga killar i sitt nätverk som han tar in där så behövs för rör/el/målning.
Bra pris, kanonbra resultat. Look no further.
Kerstin F:
Vi har anlitat Ulf vid två olika tillfällen för att bygga altaner/trädäck på både fram- och baksida. Han är alltid glad och positiv och mycket tillmötesgående och lätt att kommunicera med. Bra bemötande och tydlig information från offert till färdigt slutresultat.
Ulf är väldigt lösningsorienterad och hade en känsla för detaljer när bygget skulle anpassas efter såväl grannarnas radhustomter som träd vi ville behålla. Hans idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för oss kändes väldigt bra och slutresultatet överträffade också våra förväntningar.
Ett mycket väl utfört arbete, och utfört i tid!
Kan varmt rekommendera honom.