Byggföretag i Upplands Väsby

22 rekommenderade byggföretag i Upplands Väsby kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Jörgen N
    Jörgen N: Otroligt kunniga och proffsiga. Produkterna är fantastiska och jag jobbar enbart med deras system. 5 av 5
  • Driver du byggföretag i Upplands Väsby?

• Med stor noggrannhet och brinnande passion för yrket hjälper vi på EB Snickeri till med allt inom byggsektorn.
    Nasrin F
    Nasrin F: Emil är kompetent och lättsam att anlita. Rekommenderar!
  • Paula B
    Paula B: Utmärkt smidigt och bra resultat . Mycket trevlig personal
  • Gülnaz O
    Gülnaz O: De höll vad de lovade och fakturan stämde överens med offerten. Kom i tid och utförde att väldigt bra arbete. Kan varmt rekommenderas!
  • Britt-mari S
    Britt-mari S: Hantverkare med stor bredd av tjänster Alltid med ett korrekt bemötande Leverar alltid det jag förväntar mig och samspråkar om hur resultatet förväntas bli Seriös hantverkare med stor kompetens över alla områden
  • Norrorts el och bygg AB

Verifierat företag
    24 omdömen
    JONAS B
    JONAS B: Otroligt bra service och väldigt lösningsorienterad. Kunnig, noggrann och lätt att arbeta med. Kan definitivt rekommendera.
  • Therése C
    Therése C: Vi fick hjälp av L&A bygg att montera vårt kök från Nordiska kök. Vi är väldigt nöjda med resultatet och uppskattar deras tillmötesgående approach, där de är väldigt lyhörda och måna om att vi som kunder skulle bli helt nöjda. Också lätta att diskutera med, och vi har kunnat vara delaktiga i processen av kökets uppförande. Supertrevliga killar som har varit ett nöje att ha i vårt hus. Anlitar gärna igen framöver!
  • ANDREE A
    ANDREE A: Jätte opålitligt dåligt firma som la kakelplattorna både vågrätt och lodrätt. De ser ut som barn som har lekt med plattorna. Chefen erkände att de såg fel ut men sa att de var hans arbetares fel. Ska anmälas. Man betalar inte 120 000 för ett badrum som ser ut som ett skämt . Sen så la han inte dörren.och han fogade han inte avloppet till tvättstället med 1 cm mellanrum . Bilder finns. ANLITA INTE DENNA FIRMA. Jätte dåligt och det finns inga dåligt samvete för alla fel han gjorde Jag vill gärna lägga bildar på hans jobb så ser ni vad han gjorde . Pengarna försvann bara . Jag tänker polis anmäla honom man först måste hitta ‏besiktningsman
  • Tim Mikael S
    Tim Mikael S: Jag och min sambo anlitade NKP Bygg att göra följande: - Byta fasaden på huset. - Byta fasaden på garaget / förrådet. - Byta dörrar och fönster på garaget / förrådet samt sätta in ett nytt fönster som ej tidigare existerat. - Bygga en ny entré med tak och trall samt en mindre vägg mot grannen. - Byta ytterdörr till huset samt sidoljus. De skötte arbetet lysande och resultatet vart oslagbart. De kommunicerade under arbetets gång, var noga med att hålla det städat och ordningsamt efter varje arbetsdags slut (uppskattas stort då man har barn och djur). De höll ett bra bemötande och var flexibla med ändringar och justeringar. Jag kan utan tvekan rekommendera dem och kommer anlita dem igen om jag i framtiden behöver hjälp. Stort tack för ett grymt jobb!
  • Alimax Bygg & Tak AB

Verifierat företag
    3 omdömen
    Alimax Bygg & Tak är ett företag som erbjuder alla slags tjänster inom snickeri, målning, renovering och tak! Vi är ett team utbildade och erfarna hantverkare som gärna hjälper våra kunder med sina dr...
    Stefan P
    Stefan P: Bra kontakt med Ali som anpassade offerten enligt mina önskemål. Mycket trevlig att ha att göra med och även hantverkarna på plats var mycket trevliga! Jättefint jobb med både fönster, dörrar och taket. Anlitar dem gärna igen!
  • Andreas B
    Andreas B: Duktiga hantverkare! Mycket imponerad av spacklingen. Dom behövde knappt slipa innan målningen. Helrenovering av hall och vardagsrum. .
  • Malin Elisabeth K
    Malin Elisabeth K: Anlitade Edholm Bygg AB för att sätta upp en taklampa på ett krångligt ställe högt upp. Fick snabb hjälp och förstklassig problemlösning, så serviceminded! Trevligt bemötande också. Rekommenderas!
  • Henrik L
    Henrik L: Väldigt duktiga installörer av UWS, nedgrävda avfallssystem
  • Karl Erik Vincent Arne B
    Karl Erik Vincent Arne B: Jag och min familj är så tacksamma att vi äntligen hittade Lanu Bygg - efter många års letande efter en bra hantverkare. De är noggranna och håller vad de lovar samt är otroligt bra på att beräkna och hålla tider m.m. Trodde aldrig att det kunde bli så bra. Rekommenderas varmt!
  • Inger C
    Inger C: Duktiga, pålitliga, vänliga och inte minst arbetsamma. Bästa rekommendationer!
  • JOHAN B
    JOHAN B: Vi fick hjälp av Pelle och hans kollega Simon med att gräva ur en 2m hög slänt samt riva 20m mur för att sedan resa ny stödmur, bygga betongtrappa mm. Trevligt bemötande, bra kommunikation och ställde upp med lite extrahjälp som vi behövde. Kan varmt rekommendera Pelles plattor och marksten.
  • Daniel Johannes E
    Daniel Johannes E: Dålig återkoppling, projektet drog ut på tiden med flera månader och till sist svarade dom inte. Står med ett ouppklarat badrum. Skulle inte rekommendera dom till någon.
  • Stockholm y
    Stockholm y: Företaget skulle bygga till en enkel trälist vid balkongdörren. Då råkade snickaren göra ett litet hål på elementets vattenledning, som ledde till att vi upptäckte en vattenskada förs en månad senare. Denna ledning var mycket svår att se och snickaren som orsakade skadan var annars professionell i sitt arbete. Detta har vi förståelse med, men inte med tjafset som började sen. Företagets ägare hade först svårt att acceptera att det var deras fel. Sedan dök han inte upp på avtalade möten och om han dök upp så gjorde han det minst en timme för sent. Efter massor med nedlagt energi och tid blev det tillslut färdigt, nu med ett nytt parkettgolv som företaget lade in. Sammanfattningsvis kan man nog säga att man som kund nog kan bli nöjd om man får jobbet gjort av företagets snickare och allt förlöper utan fel. Blir det fel kommer det nog bli strul med företagets ägare. Men företaget är inget ”fuskbyggar-företag” utan är nog precis som alla andra fåmansbyggföretag. Välj ett annat säger jag!
  • Fredrik M
    Fredrik M: Vi valde att anlita Clipper Bygg & Entreprenad AB som totalentreprenör när vi skulle renovera vårat kök + allmänt utrymme runtomkring. En yta på totalt drygt 40-50 kvm. Köket införskaffades från Ballingslöv färdigmonterat och det vi anlitade Clipper till var insättning av golv, nytt tak, målning och el samt kakelsättning och vvs. Uppsättning av kök, golvläggning och takarbetet är vi nöjda med, dom generella EL/Snickeri/VVS-arbeten som genomfördes är vi nöjda med. När det gäller måleri biten upplever vi att det inte går i linje med dom pengar vi valt att investera. Inte heller känner vi att man tagit det på allvar utan hela processen upplevs som rätt "slarvig" med ursäkter för varför vissa delar inte går att genomföra på ett bra sätt, ex. "molly skruvar som historiskt sätt suttit". När man nu inför sluttampen skulle korrigera de ev. måleri delar som behövde genomföras så blev resultatet SÄMRE än det var innan. 10 minuter investerade dom i att korrigera det som behövde korrigeras sedan drog dom. Även vår närmaste granne vittnar om att måleriarbetet inte var tillräckligt bra, och bad att få avsluta arbetet själv med hjälp av en roller målaren kunde stå för. En miss i entreprenör nu i efterhand sett till att slutresultatet kommer kretsa kring målarbetet som genomförts. Vi tog även ut en helt annan målare som är en nära vän och driver eget som använde ordvalen -"Detta upplevs som att han måste varit rätt "trött" "
  • Mr S
    Mr S: Avtalade tid med Snikk för hembesök, där de skulle titta på ett renoveringsobjekt och sedan lämna offert. Ingen dök upp. Och ingen ringde och berättade att besöket uteblir. Företaget har med andra ord noll respekt för både din tid och för överenskommelser. Tack för att ni slösade bort min tid! Undvik.
  • Kevin S
    Kevin S: Jag kan inte med ord beskriva besvikelsen över detta företag. De har inte arbetat fackmannamässigt, slutresultatet har varit under all kritik och företaget har inte gjort klart arbetet i tid. Rekommenderas EJ.
  • Driver du byggföretag i Upplands Väsby?

• Jim I
    Jim I: Lämnar ett pris, skickar sedan en faktura med ett annat pris. När man ringer upp och påpekar det så säger de att moms tillkommer. Detta innebär att företaget bryter mot konsument lagen då företaget skall informera mig som privatperson om momsen när de lämnar pris. När man motsätter sig det så skickar de vidare till Kronofogden och Tingsrätten utan några samvetskval. Man slutar aldrig förvånas över vad vissa gör.