Hoffen AB

Hoffen AB

4.6 / 5 baserat på 16 omdömen
Hoffen AB är ett byggföretag med mycket kompetens i bolaget. Här arbetar hantverkare som är specialister på sitt område; snickare, elektriker, plattsättare, murare och rörmokare.

Tjänster:
¤ Snickeri,
¤ Ombyggnation,
¤ Måleri,
¤ Tillbyggnation,
¤ Badrumsrenovering,
¤ Köksrenovering,
¤ Lägenhetsrenovering,
¤ Nyckelfärdiga attefallshus och mycket mer.

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få så bra service som möjligt och högsta kvalitet på utfört arbete. Kommunikation, tid och budget är våra tre hörnstenar för att säkerställa att våra kunder känner sig trygga under hela projektet.

Utmärkelser

16 omdömen om Hoffen AB

Sedan starten hos Reco 2023
 • 2023-01-12 Insamlad av företaget
  Vi är jätte nöjda med Hoffen och Hasse.
  Uppdraget var att bygga en altan på 105 kvm.
  Hasses killar va proffsiga, jätte noggranna och snabba.
  Killarna jobbade trotts årstiden i ur och skur.

  Hoffen har även fått i uppdrag att renovera ett sovrum sen och jag hoppas att vi blir lika nöjda då.

  Peter med familj i Österskär
  Gilla
 • 2023-01-07 Insamlad av företaget
  Vi gjorde en totalrenovering av lägenheten och fick väldigt proffsigt och seriöst bemötande. Det löpande arbetet har noggrant kontrollerats och sedan kommunicerats till oss dagligen. Kan varmt rekommendera Hoffen AB.
  Gilla
 • 2023-01-05 Insamlad av företaget
  Väl.
  Allt var perfekt.
  Allt fungerade som det ska.
  Gilla
 • 2023-01-05 Insamlad av företaget
  Helrenoverade altan.
  Bra bemötande, väldigt snabbt genomfört jobb utan att på något sätt vara slarvigt. De jobbade till och med över helgen. Tydliga besked. Lätt att få tag på "Hoffen" själv på telefon och de skickade tydliga bilder under jobbets utförande så att jag kunde se hur arbetet fortskred. Sedan är det som vanligt inte den man träffar innan jobbet som kommer dit och snickrar men det är numera som väntat. Vi hade någon fråga som inte snickaren kunde svara på men då ringde han "Hoffen" så redde vi ut det på telefon, inga konstigheter.
  Mycket nöjd kund som absolut kan rekommendera Hoffen.
  Gilla
 • 2023-01-05 Insamlad av företaget
  Bra och snabb! Kommer anlita igen snart.
  Gilla
 • 2023-01-05 Insamlad av företaget
  Hoffen AB har varit trygg, pålitlig och framför allt problemlösande i vårt projekt att bygga om vårt kök med allt vad det innebär i en äldre fastighet. Vi har alltid haft bra och öppen dialog. Vi kommer att anlita honom igen när vi har behov av hjälp och kan varmt rekommendera honom till andra.
  Gilla
 • 2023-01-05 Insamlad av företaget
  First off, I won't know the true value of the roof itself until some time. I believe that the roof work they did was good. They did more than the competitor (replacing top and wood substructure) for far less cost.

  My main complaint is the mess. While they picked up the vast majority of the old roof, they were throwing tiles off the roof onto the grass while taking it off. This left millions of terra cotta fragments in the grass that I think will never really go away. Had they taken 5 minutes to put down a tarp first where they'd throw down the tiles, I'd be much happier.

  Overall, as long as the roof is good (I believe it is), it was a smooth, quick job for a very good price.
  Gilla
 • 2023-01-05 Insamlad av företaget
  I got my veranda renewed and covered with very good results. Very professional and timely. They came back to fix some leaking the same day I called them. I am very happy with their work and I would get their service again for other works.
  Highly recommended.
  Gilla
 • 2023-01-04 Insamlad av företaget
  Uppdraget gällde vägg- och takmålning av tre rum och hall samt nytt golv i hall och kök. Bra offert och uppdraget genomfördes enligt plan. Fakturorna enligt offert. Nöjd med arbetet. Möjligtvis hade en slutbesiktning efter avslutat arbete varit önskvärd. Med vänlig hälsning,; Bengt Gustafsson
  Gilla
 • 2023-01-04 Insamlad av företaget
  Snabba, bra pris, trevligt bemötande. Vissa irriterande detaljmissar.

  Har anlitat dem 2 gånger.

  Gör det gärna igen
  Gilla
 • 2023-01-03 Insamlad av företaget
  Hoffen AB gjorde en tillbyggnad på 35kvm. Hasse är en professional person inom byggbranschen. Trevliga , jobbar hårt även om det regnar eller snöar.
  Firman kan verkligen rekommenderas
  Gilla
 • 2023-01-03 Insamlad av företaget
  snabbt och professionellt, trevligt och tillförlitlig är det som jag kan säger.
  Gilla
 • 2023-01-03 Insamlad av företaget
  Vänligt och professionellt bemötande, lyhörd över önskemål på bygget.. Noggrant arbete där resultatet blev så fint och allt löst virke, spån mm städades upp fint. Grannar har även tittat förbi och tycker det blev så fint och berömt killarna som byggde altanen. Jag rekommenderar gärna Hoffen bygg till vänner och bekanta

  MVH
  Tina
  Gilla
 • 2023-01-02 Insamlad av företaget
  Vi kan verkligen rekommendera Hoffen AB! Vi anlitade dem för att renovera och till viss del bygga om hela vår övervåning, inklusive ett badrum. I stort sett allt har fungerar perfekt, och om det har varit några få och små osäkerheter har dessa retts ut på en gång. Hantverkarna har varit otroligt duktiga och trevliga, så också vår projektledare Hasse.
  Offerten hölls enligt avtal, inga dyra överraskningar. Bra kommunikation genom hela processen.
  Vi anlitar mer än gärna Hoffen AB igen!
  Tack så jättemycket
  Gilla
 • 2023-01-02 Insamlad av företaget
  Det blev ganska bra till slut, inte perfekt men bra. Bra respons lätta att få kontakt med, lösningsorienterade och flexibla.
  Köket blev klart på 7 veckor mest på grund av Elgigantens usla leveranser. Materialet skulle kommit i augusti men det sista kom den sista september. Men trots det var det inga problem, Hoffen var flexibla.
  Gilla
 • 2023-01-02 Insamlad av företaget
  Fantastisk duktiga hantverkare tack för fin arbete. Hoffen AB gjort uppdrag för oss både badrum och målnings arbete.
  Gilla