Inför renovering av hängrännor och tak på vårt hus tog vi in ett antal offerter. Alimax Bygg gav ett väldigt kunnigt och seriöst intryck samtidigt som de presenterade ett attraktivt kostnadsförslag i kombination med en överkomlig tidsplan. Arbetet utfördes snabbt och problemfritt, och hela projektet var färdigställt redan efter två och en halv vecka istället för uppskattade fyra veckor. Vi upplever Alimax Bygg som mycket professionella och vi är mycket nöjda med resultatet. Efter avslutat arbete presenterades en slutfaktura...
Alimax Bygg & Tak AB
Alimax Bygg & Tak är ett företag som erbjuder alla slags tjänster inom snickeri, målning, renovering och tak! Vi är ett team utbildade och erfarna hantverkare som gärna hjälper våra kunder med sina drömprojekt. Vi arbetar i Stockholmsområdet och renoverar bland annat badrum och kök. Vi är skickliga inom takarbete och utför...
13 omdömen om Alimax Bygg & Tak AB
Sedan starten hos Reco 2023
Vi är mycket imponerad med det arbete som utfördes firman på mitt tak. De arbetade effektivt och med hög yrkeskompetens. De visade stort ansvar, punktlighet och noggrannhet genom hela projektet. Resultatet överträffade våra förväntningar och allt utfördes enligt avtal och med hög kvalitet med materialen. Vi kan varmt rekommendera detta firman till andra som söker ett bra och kvalificerat arbete! /Susanna och Jose
Hej Susanna och Jose, Stort tack för ert fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela er upplevelse. Det gläder oss mycket att ni är nöjda med arbetet och resultatet på taket. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och god service, så det betyder mycket för oss att höra att vi lyckades med det. Tack också för att ni rekommenderar oss vidare – det värmer verkligen! Med vänliga hälsningar, Azmiddin!
Trevlig och noggrann verkar ha duktiga arbetare Bra pris på arbetet har byggt färdigt än får återkomma
Tack så mycket för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att du upplever att våra arbetare är duktiga och att du är nöjd med priset. Mvh:Azmiddin!
Bra service, tillmötesgående, flexibla och snabba. Bra resultat på målningen. Kan varmt rekommendera Alimax Bygg och Tak AB.
Stort tack för dina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både servicen och målningen. Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde oss som tillmötesgående, flexibla och snabba. Tack för att du rekommenderar Alimax Bygg och Tak AB – det uppskattar vi verkligen!
Fantastiskt bra, supernöjd. Snabba, flexibla och noggranna. Rekommenderas varmt.
Stort tack för fina orden! Det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme – varmt välkommen tillbaka när som helst!
Gjorde ett mycket bra målningsjobb på min villafasad.
Tack så mycket för det fina omdömet! Det gläder oss att du är nöjd med målningsjobbet på din villafasad. Det var ett nöje att få arbeta med dig. Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Med vänlig hälsningar: Alimax Bygg
Trevligt bemötande och så lyssnade dem på alla mina ideer och gjorde sitt bästa utifrån min situation. Snyggt och proffsigt utfört. Rekommenderas starkt. 👍
Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss att du kände dig väl bemött och att vi kunde ta tillvara på dina idéer. Vi strävar alltid efter att leverera snyggt och professionellt arbete, så det betyder mycket att du uppskattade det. Varmt välkommen tillbaka – och tack för rekommendationen! 👍
Vi är väldigt nöjda med Alimax. De har gjort ett jättebra jobb med vårt väldigt slitna garagetak. Det är väldigt snyggt nu! De har varit lätta att ha kontakt med och ger snabb feedback på frågor. Jobbet blev gjort under kort tid. Dessutom trevligt bemötande.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete. Det betyder mycket för oss. Du är alltid välkommen tillbaka! 🙌 /Teamet på Alimax Bygg och Tak AB
Jag anlitade Alimax Bygg & Tak AB för att sätta in nya fönster – och jag är otroligt nöjd! Allt gick snabbt, smidigt och proffsigt från första kontakt till färdigt resultat. Teamet var punktliga, trevliga och tydligt erfarna. Slutresultatet blev fantastiskt fint – långt över mina förväntningar. Jag kommer definitivt att anlita dem igen och kan verkligen rekommendera Alimax till alla som söker en pålitlig och skicklig byggfirma. Tack för ett riktigt bra jobb! 🙌
Vi har haft ett mycket bra samarbete med Alimax Bygg & Tak AB. De var trevliga, tydliga i sin kommunikation och höll vad de lovade – något som verkligen uppskattas i den här branschen. Vi kan varmt rekommendera dem till andra som söker en pålitlig byggpartner.
Tack så mycket för fina omdömen. Kundens åsikter är viktig för oss!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bygget blev klart på under en vecka! Rent och snyggt utfört arbete, vi är mycket nöjda med både takarbetet och kommunikationen med Alimax. Arbetarna var väldigt effektiva, lämnade platsen välstädad och vi är mycket nöjda med resultatet.
Tack så mycket för fina omdömen. Kundens åsikter är viktig för oss!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bra kontakt med Ali som anpassade offerten enligt mina önskemål. Mycket trevlig att ha att göra med och även hantverkarna på plats var mycket trevliga! Jättefint jobb med både fönster, dörrar och taket. Anlitar dem gärna igen!
Tack så hemskt mycket för fina omdömen. Vad trevligt att du är nöjd med oss.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Otroligt duktiga hantverkare! Kan varmt rekommendera Alimax.
Stort tack för fina omdömen🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kundnöjdhet är väldigt viktigt för oss