HRB Service är en bygg- och servicefirma som hela tiden strävar efter att du som kund ska bli 100% nöjd. Med över 30 års erfarenhet i branschen kan vi med hjälp av vår flexibilitet hela tiden hitta de...
Ivars Z:
All kontakt med HRB Service har fungerat felfritt. Snabba svar, riktigt duktiga hantverkare. Vi är supernöjda med HRB, de var den enda parten i vårt ärende som skötte sig. Gick above and beyond tyckte jag då de vid åtgärd av vattenskadat golv och tak även rättade till en gammal synd på ett mycket bra sätt.
Vi bygger speciella lösningar på plats! Jobben utförs med noggrannhet, vilket genererar till en bra kontakt med kund som ofta sträcker sig många år framöver!
Anna U:
Har anlitat Potentia Bygg för renovering av badrum.
Alltigenom professionellt utfört med regelbunden återkoppling under arbetets gång.
Jag är jättenöjd med resultatet.
Lsi P:
Vi har anlitat Cemi vid snickeriarbeten och plattsättning. Cemi har ett bra kundbemötande, trevlig personal och utför sin arbeten på ett smidigt sätt.
Margita J:
Svensia städar trapphuset i vår Bostadsrättsförening sedan många år tillbaka. Vi har bara goda erfarenheter av dem och rekommenderar dem gärna till andra.
Milica B:
Super bra , snabb och professionell service.
Vi blev kontaktade direkt och dem kom ut väldigt snabbt och åtgärdade problemet.
Kan rekommendera varmt !
Emil J:
Swefix är ett företag som verkligen strävar efter att du ska vara nöjd och att allting ska vara smidigt för dig.
Jobbet som gjorde på vårt badrum utfördes exemplariskt utöver det fina jobbet var det tydlig och smidig kommunikation mellan oss och platschefen som verkligen jobbade utan boxen.
Och allting utfördes till ett bra pris.
Vi är jätte nöjda och företaget kan verkligen rekommenderas till andra som är intresserade av en renovering.
Isac B:
När det var dags för renovering av huvudbadrummet fann jag och anlitade Konsigliere. Var så nöjd med hela bemötandet, processen och slutresultatet så dom fick ta gästbadrummet direkt efteråt.
Kommer anlita Konsigliere i framtida projekt, och rekomenderar varmt er till att göra detsamma.
David L:
Vi anlitade dom för att renovera vårt nya kontor. Några små missförstånd men över lag riktigt bra kommunikation. Farzad var alltid tillgänglig och tillmötesgående när vi ville ha ändringar.
De tog hand om golvläggning, målning, eldragning samt byggandet av ett konferensrum. Vi är supernöjda med resultatet!
Terese W:
Vi anlitade Stenslottet för badrumsrenovering och är väldigt nöjda. Johan var engagerad, noggrann, kom med förslag på lösningar och höll alla tider. Resultatet blev jättebra. Vi kan varmt rekommendera!
Thomas L:
Vi anlitade Mats/Amazing Rooms 2022 när vi byggd nytt badrum och ångdusch. Det sattes bla Bigsize kakel (260x120) både på väggar och tak och resultatet blev 100%. Mats är kreativ och bra att ha att göra med.
Jan V:
Mycket nöjd med proffsigt & engagerat bemötande.
Vi helrenoverade både badrum & gästtoalett.
Arbetsledare tillgänglig under hela renoveringen utan problem.
Utmärkt kommunikation & hög servicenivå.
Resultatet blev över förväntan.
Rekommenderas varmt.
Cecilia H:
Vi anlitade Novinbygg för en badrumsrenovering. Vi är jättenöjda!
Bahram är noggrann, estetisk och kommunikativ. Han kommer med bra förslag, men är inte påstridig. Arbetet blev klart i tid och på budget. Det är lite olika hur väl byggkillarna förstår svensks, men det är inget problem med Bahram, och han var på plats alt. tog telefon/messkontakt i princip dagligen. Väldigt hänsynstagande. Vi kommer att anlita företaget igen!
Ingrid Linnéa W:
ABA renoverade vår gästtoalett och vi är mycket nöjda med vårt val. Hög kvalitet på arbetet, jättebra samarbete mellan olika yrkeskategorier, pålitliga, lätta att ha att göra med, höll tidsplanen och dessutom till ett bra pris!
Vi rekommenderar verkligen denna firma, och kommer att välja dem igen vid behov. Tusen tack Emin och övriga gänget!
Irja B:
Aversa Bygg totalrenoverade min lägenhet under några veckor vintern 2014. Helhetsintrycket kan sammanfatta med punktligt och proffsigt. Är oerhört nöjd med deras insats och har rekommenderat dem vidare till flera vänner.
Jonas B:
Ett roligt företag där det finns mycket att göra. NCC är byggentreprenörer som bygger allt från broar, hur och motorvägar. Det är inte bara byggare som jobbar på NCC utan även ett stort antal andra arbetsgrupper. NCC jobbar i hela landet.
Morten K:
Efter 20 år som underentreprenör till peab blev jag ordentligt lurad, då man inte får skriva namn här får du ring mig för mer information.
Morten Källström
fd Rix rör AB
0760 967824
Mangen:
Respekterar inte besiktningsutåtande
Byggillet utförde en stamrenovering i vår förening. En mycket osäker och inkompetent platschef ledde arbetet. Byggillet fyllde inte i egenkontrollerna på bl. a. fallet i våtutrymmet m.m. Byggillet vägrar att utföra allvarliga anmärkningar efter garantibesiktningen. Byggillet valde istället att godtyckigt åtgärda de billiga anmärkningarna.
Magnus S:
Det finns inte ett så lågt betyg att ge! Tumba Byggtjänst är ett blufföretag utan ansvar och yrkesstolthet. Blev utsatt för deras tillkortakommande vid ombyggnation av ett badrum/toalett . De skulle sänka golvet ,installera golvvärme och byta ytskick och installera nytt möblemang. 39 fel senare !! JA, den oberoende bygginspektionen från Besiktningshuset AB visade på så många fel. Värst av allt var att man glömde installera värmeslingorna i golvet, missade fallet i duschen kaklade för gångjärn så att fönster inte gick att öppna. SÅ OM NI HAR MÖJLIGHJET ATT VÄLJA
VÄLJ ALLTID BORT TUMBA BYGGTJÄNST