Byggföretag i Botkyrka

22 rekommenderade byggföretag i Botkyrka kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Amina D
    Amina D: Alltid nåbara (även kvällar och helger!). Så fort man hade en synpunkt så löstes det snabbt och utan trassel. Jag började med att anlita dem för en badrumsrenovering (ombyggnation) men kompletterade med köksrenovering och bygge av platsbyggda garderober när jag märkte att samarbetet gick friktionsfritt. Jag var till en början orolig för vad prislappen skulle sluta på, eftersom de hade lämnat en offert med fast pris på arbetet för badrummet och estimerat pris på materialet. Det visade sig att det inte fanns fog för min oro eftersom offertestimeringen jag fått stämde fullt ut. Tack Abdullah och Nikita för att ni gjorde min lägenhet så fin. Jag är jättenöjd och kommer enbart att vända mig till NOX fortsättningsvis när jag behöver hjälp med renovering.
  • Driver du byggföretag i Botkyrka?

• Ska du bygga om eller renovera hemma? Vi på Gaston's gör allt inom bygg, men vi är riktiga specialister på kök och köksrenovering! Varmt välkomna!
    Markus B
    Markus B: Mycket nöjd med mitt nya Marbodalkök som Gaston monterat. Gaston tog hand om allt från rivning/bortforsling av det gamla köket till monteringen av det nya inklusive lite justeringar av lägenheten (rivning av vägg, målning, elarbete etc). Proffsigt bemötande hela vägen från offertstadiet till utförandet. Rekommenderar starkt!
  • Aren Bygg AB

Verifierat företag
    20 omdömen
    Eva K
    Eva K: Påmitliga, noggranna och fint utfört arbete..
  • Vassi W
    Vassi W: Mycket proffsigt bemötande från början till slut. Jag är supernöjd med utfört arbete och kan varmt rekommendera Runefors Bygg AB.
  • Staffan R
    Staffan R: AA Oneas Bygg & Renovering har genomfört en omfattade lägenhetsrenovering i en mycket känslig miljö (Gamla stan, Stockholm) med ett fullständigt strålande resultat. Kvalitet och yrkeskunnighet i minsta detalj samt en ärlighet, punktlighet och vänligt bemötande man sällan möter i denna bransch. Kan rekommendera företaget till 100%. Det som utmärker lite extra är de finurliga lösningar på problem som dyker upp som blivit lösta på bästa sätt. Inget är omöjligt, allt har gått att ordna.
  • Jan F
    Jan F: Bra kontakt från början till slut. Ledningen lyssnade till mina behov vid renoveringen av delar av mitt sommarhus och leverade anpassade lösningar. Kul med en byggare som gillar de utmaningar som reparation och renovering av en äldre fastighet innebär. Kommer säkert anlita dem igen!
  • Annika N
    Annika N: Byggt med utanför beställningen, utan mönsterpassning, väggen blev för liten silikonfogar tjocka som svanar, tvättmaskinen gick sönder och vem tog min vattenskrapa? Höll inte avtalad tid dvs 4 veckor!
  • BETTINA F
    BETTINA F: Emil och Micke gjorde ett fantastiskt jobb hos oss. Vi beställde en mur i vår trädgård för att höja en perennplantering och få den avskild från gräsmattan och en bättre dränering för huset, eftersom våra stuprör slutar ovanför marken. De var proffsiga, trevliga och svarade på alla min tusen "varför"-frågor. Har lärt mig massor och kommer boka de igen för att fixa en mur på framsidan i mars/april. Kan varmt rekommendera de två!
  • Max B
    Max B: Kunniga, samarbetsvilliga och noggranna. Jag kan inte mer än rekommendera detta företag. Vi har fått hjälp med allt från golvläggning till byggandet av en altan.
  • Richard S
    Richard S: Tullicon hjälpte oss med ett ganska omfattande arbete. Dels öppnade de upp fasaden och installerade altandörrar. Så fort de blev fråga om tilläggskostnader var de tydliga med hur de räknade. Vidare hjälpte de oss att åtgärda ett läckage och då försäkringsbolaget inte ville betala ut ersättning till oss så erbjöd sig Thomas att ta jobbet på löpande räkning men att det inte skulle bli dyrare än offererat. Mycket kundvänligt. Tullicon var hela tiden lyhörda och snabba på att besvara frågor och förtydliga när vi inte förstod. Snickarna som var på plats var dessutom mycket trevliga och hjälpsamma. Som någon tidigare skrivit. Tullicon är kanske inte billigast, men det blir korrekt utfört. Kan varmt rekommendera Tullicon.
  • Pa Modou B
    Pa Modou B: Proffsiga, snabba och det blev jättesnyggt!
  • Zhi Dan B
    Zhi Dan B: Den här företaget förtjänar absolut fem stjärnor. Utmärkt arbetet. Snart men ändå fint gjort med jobbet. Jag kommer definitivt välja dem framtiden. Tack så mycket för hjälpen!
  • G2 Måleri AB
    G2 Måleri AB: Trevligt bemötande och duktiga målare
  • JESSICA H
    JESSICA H: Fick hjälp med partiell köksrenovering samt badrum. Vi har varit så nöjda från början till slut. Väldigt trevliga, proffsiga, noggranna och jättefint arbete.
  • Kenneth G
    Kenneth G: Efter en vattenläcka i vårt fritidshus blev vi rekommenderade Foryx av försäkringsbolaget If. "De är inte de billigaste men inte heller de dyraste men väldigt seriösa" sa If:s representant. Och precis så var det! Vi har anlitat många olika firmor i olika byggärenden men Foryx är det absolut mest seriösa av alla de vi haft att göra med. Lätta att få tag på, ringer upp när man bett om det, kommer i tid och levererar det man säger att man ska leverera. När arbetet var klart var det till högsta belåtenhet (bättre än vi vågat hoppas på faktiskt) och när fakturan kom kändes det inte dyrt då hela byggprocessen varit så otroligt smidig och resultatet så bra. Kvalité behöver inte alltid kännas som en kostnad. Stort tack till If som rekommenderade Foryx åt oss! Annette & Kenneth G
  • Isak S
    Isak S: Mitt badrum totalrenoverades och nya golv lades Jag är så nöjd med allt. Arbetet, kommunikationen, priset, bemötandet, ja allt. Har aldrig förr varit så trygg med hantverkare!
  • Androniki M
    Androniki M: Väl utfört arbete. Professionellt. Rekommenderas varmt.
  • Norlandia F
    Norlandia F: Bra kunskap och hög ambitionsnivå. Trevliga att vara med och ofta finns stor flexibilitet. Mer realistiska tidplaner behövs.
  • Annsi K
    Annsi K: Jättebra bemötande, bra jobb och snabbt gjort. Var dock mycket uppmärksam på priset och vad de tar betalt för. Oklar tidsberäkning.
  • John A
    John A: Vi är inte nöjda med Manil Bygg AB som drivs av Mathias Nilsson. Hela projektet tog längre tid än utlovat. Arbetet utfördes av ej kompetent arbetskraft. Övriga saker kan tyvärr inte nämnas men vi är mycket missnöjda tyvärr.
  • Pia L
    Pia L: Hyggligt till en början men sen spårade det ur allt mer.Visste inte hur man ska göra osv så det får man ta reda på själv.Här handlar det om snabba cash och inget annat.Tre personer, i bästa fall jobbar en och två tittar på eller så måste en passa bilen.Lämnar spikskallarna synliga och fyller igen sina felborrade hål med klantskallemassa övriga fel hänvisas till mer kvalificerade snickare.Och det kan ju vara lika bra det. Avråder bestämt att kontakta denna firma då de låter som dom vet vad de gör.Snacka går ju!.....
  • Driver du byggföretag i Botkyrka?

• Anonym k
    Anonym k: Aldrig, betalar inte ut löner, utnyttjar arbetskraft,svart arbete mm. Utnyttjar personer som har ingen utbildning inom branschen. Projekt som de har haft kommer säkert att rasa..Otrevliga projekt ledare...Rekommenderar aldrig till någon.