Alla kategorier Byggföretag Stockholms län Botkyrka AA ONEA´S Bygg & Renovering

AA ONEA´S Bygg & Renovering

Kolonistigen 11, 147 52 Tumba — Visa karta

4.4 i betyg av 17 rekommendationer
AA ONEA'S Bygg & Renovering

Stor erfarenhet inom bygg & renovering. Kök, golv, badrum, snickeri och målning.

Även konsultation & transport
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 6 rekommendationer
Västberga allé 1A, 12630, Västberga
Ostara Produktion
Marianne L:
Det har i stort varit bra! Jag är nöjd med resultatet men det blev en del förseningar-från utlovade tre veckor till fem-delvis på grund av s...

Byggföretag nära AA ONEA´S Bygg & Renovering:

Gaston´s Byggservice AB

Gaston´s Byggservice AB

15 recos
Askvägen 3, TULLINGE
Ska du bygga om eller renovera hemma? Vi på Gaston's gör allt inom bygg, men vi ... Läs mer ›
Gaston´s Byggservice AB
Mikael H:
Bra resultat men de underskattade tidsåtgången. Bla tog målarna lång tid att få fram.
Alcons Byggentreprenad

Alcons Byggentreprenad

8 recos
Målarstigen 39, RÖNNINGE
Vi kan balkonger! Vill du bygga, renovera eller underhålla balkongen på bästa sä... Läs mer ›
Alcons Byggentreprenad
Eva W:
Trevlig personal. Vi säljer till Alcons mer än vi köper. Det vi köpt är montage vilket har fungerat bra
Ilbirs Bygg

Ilbirs Bygg

8 recos
HAMMERSTAVÄGEN 5, Norsborg
Ilbirs erbjuder renovering, målning, plattsättning och mycket mer inom byggproje... Läs mer ›
Ilbirs Bygg
Alexander S:
Tillbyggnad i två vån totalt 88 kvm Totalentreprenad Fantastiskt resultat Två mindre små anmärkningar vid slutbesiktning . Vi rekommend...
Palma Bygg

Palma Bygg

84 recos
Hamringevägen 1, Tullinge
Palma Bygg
Sofia S:
Vi fick hjälp med att renovera vår tvättstuga samt dela av garaget där ena delen isolerades och gjordes om till en walk-in-closet, en öppnin...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 17 kunder tycker om AA ONEA´S Bygg & Renovering

 • Daniel S
  Daniel S skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Vi läste många mycket goda rekommendationer här på reco och trodde allt skulle gå bra. Det gjorde det inte, inte det minsta. Vi behövde riva ut ett gammalt kök, lägga nytt golv och sätta in ett nytt kök 2015. "ja ja, berätta för grabbarna när de kommer" sa deras chef när vi förklarade vad som skulle göras i köket.

  Det skulle ta två veckor men det tog 3,5 vecka av byggdamm och oväsen. Köket skulle vara användbart redan andra veckan men vi var utan användbart kök nästan hela byggperioden. Vi blev lovade fast pris, men när det var dags att betala ville Onea ha nästan 50% mer betalt med hänvisning till att det tagit längre tid. Klart det tog tid när de åkte iväg till olika affärer på arbetstid för att handla småsaker nästan varje dag. När vi vägrade blev det inkasso och där ligger ärendet än så vitt vi vet.

  Köket installerades med flera stora misstag. Bland annat upptäckte vi att diskhon var felmonterad på bänkskivan så det kunde komma in fukt, en tabbe som inte lät sig korrigeras fullt ut i efterhand så nu är det oklart om garantin på våra varor gäller. Ett av skåpen trillade helt enkelt ner när vi skulle använda det. Fuktskydden under kyl, frys och diskmaskin satte de in fel så att maskinerna hamnade snett och hade kunnat läcka vatten på det nylagda golvet om vi inte upptäckt det. Vi krävde till och med pengar tillbaka efter att vi betalat det först överenskomna beloppet men de pengarna såg vi aldrig mera till.
  gillar detta
 • Peter O
  Peter O skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  AAA Onea bygg har gjort flertalet byggjobb för oss. Både i lägenhet, villa och landställe sedan 2008. Bra kvalité och öppen dialog gör att vi väljer AAA Onea Bygg.
  gillar detta
 • Mari H
  Mari H skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Vi är nöjda återkommande kunder till AA Oneas som utfört flera arbeten åt oss och våra bekanta. Den här gången anlitade vi dem för omfattande renovering av vår villa. Arbetet innebar ytskiktsrenovering, ny gästtoalett samt badrumsbygge i källare inklusive bl.a. rivning, bilning och byte av stammar i platta. Allt utfördes med bästa resultat. Skicklig och noggrann plattsättare. Trevliga och professionella. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Henrik R
  Henrik R skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Eugen och hans riktigt duktiga (och trevliga) byggare har precis färdigställt vårt badrum efter en omfattande fuktskada. Hela arbetet gick fortare än förväntat och resultatet är helt perfekt. Eugen kom med kanonbra förslag på såväl belysning (Led-slinga i taket som jag inte tidigare sett) som hur man maxar utrymmet och vilka lösningar som passar bäst.
  Nästa jobb vi gör är eugens och jag ska rekommendera hans firma till alla jag känner som är ute efter bästa kvalitet!
  Full pott
  gillar detta
 • Staffan R
  Staffan R skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  AA Oneas Bygg & Renovering har genomfört en omfattade lägenhetsrenovering i en mycket känslig miljö (Gamla stan, Stockholm) med ett fullständigt strålande resultat. Kvalitet och yrkeskunnighet i minsta detalj samt en ärlighet, punktlighet och vänligt bemötande man sällan möter i denna bransch. Kan rekommendera företaget till 100%.

  Det som utmärker lite extra är de finurliga lösningar på problem som dyker upp som blivit lösta på bästa sätt. Inget är omöjligt, allt har gått att ordna.
  gillar detta
 • Herman K
  Herman K skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Vi vill rekommendera Eugen och co. på AA Onea bygg som gjorde ett bra jobb i vårt sekelskifteskök, ingen lätt uppgift med alla sneda vinklar. Bra kommunikation och gedigt jobb ledde till ett riktigt bra resultat som vi känner oss nöjda med.
  gillar detta
 • Stina L
  Stina L skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Eugen och hans killar hjälpte oss med en ombyggnation i vår bostadsrätt. Noggranna, snabba och trevliga! Inga överraskningar på fakturan då de dagligen antecknade antal jobbade timmar.

  Vi kommer anlita dem vid nästa renovering (om de har tid...)
  gillar detta
 • Hanna M
  Hanna M skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Vi vill verkligen rekommendera Eugen och hans gäng på AA Onea Bygg. De har hjälpt oss att göra vår trea till en dröm. Eugen har varit tydlig, snabb med grundinställningen ”inga problem”. En positiv inställning som har gjort det lätt att samarbeta.

  I vår trea har de fixat till det mesta. Målat och spacklat tak och väggar med perfekt finish. Slipat och oljat golv jättefint, med hjälp av enormt duktig underleverantör. Kaklat badrum och byggt kök. Allting genomfördes med jättefint resultat och enligt estimerad tidsplan.

  En tät dialog och tydliga krav, exempelvis ville Eugen inte att vi skulle renovera samtidigt som hans hantverkare, har känts skönt. Vi har hela tiden vetat vad som gäller och har alltid kunnat prata med Eugen om vi haft några frågor.

  Vi har arbetat med fast pris. Det har känts bra att veta vad allt kommer kosta och har inte innehållit några överraskningar.

  Vi blev tipsade om Onea bygg och vi rekommenderar gärna dem till andra!
  gillar detta
 • phil p
  phil p skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  gillar detta
 • Ola J
  Ola J skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Vi byggde om vår veranda på vårt förra hus och jobbet blev väl godkänt.
  Kommer tillbaka när vi ska byta ut takplattorna.
  gillar detta
 • Pär K
  Pär K skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Jag blev rekommenderad Oneas´s Bygg och Renovering via den exklusiva badrumsfirman Vit Form på Humlegårdsgatan. Eftersom jag arbetar med nyproduktion för Skeppsholmen Fastighetsmäkleri var förväntningarna höga. Onea´s totalrenoverade min våning på Fredrikshovsgatan under en månads tid med nya ytskickt (målning och slipning av golv) nytt badrum, platsbyggda garderobslösningar och specialdesignad belysning. Sammanfattningsvis var projektet mycket lyckat, budgeten hölls och resultatet blev över förväntan. Deras snickare håller mycket hög klass samt plattsättaren är den bästa jag jobbat med. Jag kan därför varmt rekommendera Onea´s Bygg och Renovering till både affärsbekanta och vänner.
  gillar detta
 • Annika G
  Annika G skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Blev rekommenderad AA Onea´s Bygg via kontakt. Har inte själv mycket erfarenhet av bygg och renovering men blev mycket nöjd med deras insats. Hade god kommunikation under hela renoverings tiden och all målning, tapetsering, golv läggning samt omhändertagande av gammalt material skedde utan att grannarna märkte något. Allt detta inom utlovad tid dessutom. Kommer definitivt att använda mig av deras tjänster i framtiden och kommer även att rekommendera dom till vänner och bekanta! /Annika.
  Adam gillar detta
 • Olga K
  Olga K skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  AA ONEA´s Bygg har genomfört renovering hos oss. De är proffs, duktiga o pålitliga. Vi kommer att rekommendera dem till våra vänner.
  Adam gillar detta
 • Adam
  Adam skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Jag mycket nöjd med de jobb denna firma utfört hos mig. De är pålitliga, punktliga och otroligt duktiga, egenskaper som många konkurrenter saknar. Ska du renovera och vill anlita ett seriöst företag rekommenderar jag starkt AA ONEA'S. Jag kommer definitivt att använda mig av dom igen.
  gillar detta
 • Olli H
  Olli H skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Har bara goda erfarenheter av dem. Arbetets kvalitet är god och likaså serviceandan. Om det blir något missförstånd eller något blir tokigt, ordnas det direkt och korrekt. Kommmer anlita dem igen när det blir dags / Ollie
  Adam gillar detta
 • Gunnar B
  Gunnar B skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Vi har anlitat AA ONEA´S vid flertalet tillfällen och de har utfört uppdragen till full belåtenhet och tillika på utlovad tid, vilket är unikt i denna bransch - jag vet av erfarenhet från fd entrepreneurer.
  Utförda arbeten rör både markarbeten / staket och byggandet av ett förråd. Båda uppdragen genomfördes mycket proffesionellt och jag kan varmt rekommendera AA ONEA´S. Dom kommer att få även mitt nästa projekt, när dom kan planera in det i sin späckade kalender.
  Adam gillar detta
 • Samuel H
  Samuel H skrev om AA ONEA´S Bygg & Renovering
  Jag har anlitat detta bolag flera gånger. De är duktiga, tillförlitliga och professionella. Jag rekomenderar dem mer än gärna /Samuel
  Adam gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Kolonistigen 11, 147 52 Tumba
Kategorier