Byggföretag i Norrtälje

7 rekommenderade byggföretag i Norrtälje kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Roslagsfönster AB

Verifierat företag
    36 omdömen
    Mark S
    Mark S: Mycket bra kommunikation vid offert, de tänker verkligen med för att få det bästa och snyggaste resultatet. Snickaren är väldigt duktiga och levererade vackert arbete. Installationen var jättesnabbt och välorganiserad. Kan bara säga bra saker, rekommenderar varmt!
  • Driver du byggföretag i Norrtälje?

• Ida S
    Ida S: Illick AB är jätteduktig och proffsig. Smidig kommunikation och mycket fint utfört arbete. Jag kan varmt rekommendera firman. // Ida
  • MATHIAS G
    MATHIAS G: Bra arbete med dörr som nu fungerar som det ska.
  • Viktor L
    Viktor L: Jag körde en totalentreprenad med Urban & Kali vilket innefattade bland annat två kök, tre badrum, dränering, takbyte, ytskikt, fasad, ja de byggde praktiskt taget ett nytt hus. De hjälpte även till med idéer och dylikt. Om du är osäker på hantverkare så välj Mr Urban och killarna.
  • Håkan S
    Håkan S: Högsta betyg för NP Bygg. Björn Båge har varit lyhörd, duktig och mycket öppen om prisbild. De har byggt vårat hus, och det går att läsa om bygget på www.hakanstaaf.blogspot.com
  • Arne M
    Arne M: Det mesta fungerade bra. Byggarna tog några egna initiativ, vilket inte alltid föll mej i smaken, ett telefonsamtal eller sms hade suttit på sin plats innan. Arbetet drog ut lite på tiden, naturligtvis kommer det upp oförutsedda saker men det känns ändå som att det tog ganska lång tid. Så här när allting är färdigt så är vi nöjda med resultatet.
  • Driver du byggföretag i Norrtälje?

• Johan Fredrik L
    Johan Fredrik L: Allt fungerade klockrent, från offert till utfört arbete. De höll verkligen vad de lovade. Passade tider mm. Vid reklamation som visade sig vara orelaterat till tilläggsisoleringen var Magnus behjälplig, kom med tips osv. Vi är supernöjda och kan verkligen rekommendera Sprutab för isolerings arbeten. www.sprutab.se