HRB Service

HRB Service

4.5 / 5 baserat på 162 omdömen
Vi på HRB Service är en bygg- och servicefirma som ständigt strävar efter att du ska bli hundra procent nöjd! Vi har många år av gedigen erfarenhet vilket bidragit till stor kompetens som gör att vi kan se till att varje jobb vi utför blir av absolut högsta kvalitet samt till förmånliga priser för dig som kund. Vi utför tjänster såsom totalentreprenad, reparationer och nybyggnationer. Vi jobbar hela tiden för att uppnå dina förväntningar. Med en mycket stor variation av tjänster, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd. Vi riktar oss till både privatkunder och företag och är flexibla och mycket måna om att hitta den mest passande lösningen för just era behov. Vi innehar även certifikat för att genomföra våtrumsarbeten, med över 30 års erfarenhet av byggbranschen arbetar vi strikt efter de säkerhetsföreskrifter som gäller. Vi är väldigt stolta över att alltid satsa på att du som kund ska bli 100% nöjd.

Utmärkelser

162 omdömen om HRB Service

Sedan starten hos Reco 2016
 • 2023-03-29 Spontant omdöme
  Är mycket nöjd från början till slut med hur HRB/Marcus har varit behjälpliga i mitt försäkringsärende.
  Gilla
 • 2023-03-15 Spontant omdöme
  Riktigt bra arbete av HRB och speciellt Teddie. Han hade bra kontakt med mig under hela arbetet och uppdaterade mig vid förändringar. Kommer kontakta HRB och Teddie igen vid behov!
  Tack Fabian, vad roligt att höra :) Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om du behöver vår hjälp, allt gott! Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2023-03-14 Spontant omdöme
  Efter en vattenskada i köket så rev man bort hela den gamla golvbeläggningen.
  Efter att man konstaterat att betonggolvet under mattan inte var fuktskadad beslutade vi att lägga in ett ny ek parkett i stället för ett plast golv.
  Det ny golvet vart mycket bra inlagt och vi är mycket nöjda med det utförda arbetet.
  Tack för du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss, vi blir glada att höra att du är nöjd med oss och vårat arbete hos dig. Trevlig dag! Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2023-02-24 Spontant omdöme
  Totalt värdelösa, förstörde mitt badrum och deras jobb med el, tak mm katastrof. Skrev intyg på våtrumsskydd trots att det inte är det. Andra besiktningsmän dömde ut deras jobb. Tror inte att trygg hansa kommer att betala dom. Snarare tvärtom. Katastrof allt från hantverkare till ledning. Stora hål tak, utanpåliggande el, fel kakel. Sned toalett.
  Hej Bernt,

  Tråkigt att du känner så och vi beklagar att det varit din upplevelse i slutändan.
  Men det du beskriver är inte rättvis mot de faktiska händelserna.
  Grunden till problemet i hela skadan är att du har haft en annan byggare som rivit badrummet och återställd stommen. De har inte gjort saker helt korrekt vilket begränsar våra möjligheter som enbart återställer ytskiktet efter dom.

  1. Elen du pratar om som är en utanpåliggande dragning du fick pga att det andra företaget som var hos dig innan oss inte dragit ut elen i väggen på rätt plats. Så vi gjorde den bästa lösningen, andra alternativet hade varit att du ej fått någon el alls. Vilket vi tror är ett värre problem än en utanpåliggande dragning.
  2. Taket hade du tidigare gipstak med olika installationer bakom, kopplingar och annat. När taket återställs så måste vi följa dagens regelverk som betyder att du får flertal inspektionsluckor för komma åt allt, inte så snygg lösning. Då kom projektledaren tillsammans med dig överens om att du får ett lösundertak för att slippa massa inspektionsluckor utsprida på ditt tak. Men sen när taket vart klar så tyckte du inte om lösunder taket och vill att vi ska riva upp allt igen och ändå köra med gipstak med inspektionsluckor. Vilket vi självklart inte gör pga du inte gillar det du beställde.
  3. Toaletten du skriver om satte inte vi. Du ville att vi skulle lämna det och du bad den andra firman montera den, de du har haft så många problem med.
  4. Fel kakel är inget vi känner till. Tror du hade påtalad det tidigare under alla månader vi förde dialog fram och tillbaka.

  Andra besiktningsmannen du skriver om var Trygg Hansas egen interna besiktningsman. När han väl satte sig in i skadan så förstod han att vi inte gjort något fel och det har vi i skrift. Även att du påstår att vi inte har fått betalt av de är helt fel, de har betalt och tackar för ett bra utfört jobb.
  Mest intressanta med ditt omdöme är att du har meddelat oss och Trygg Hansa att du är nöjd med vårt jobb. Du har tackat för ett bra utfört jobb, det har vi i skrift från dig och Trygg Hansa.
  Du har även skickat i skrift till Trygg Hansa ”HRB har varit bra mycket lättare att kontakta och ha en dialog med än xxxxx(den andra firman)”
  Summan av kardemumman är att det känns lite som vi får ta emot mycket negativt just nu pga vi har tagit ansvar och fört dialog med dig genom hela skada, vi har varit tillgänglig, medans den andra firman inte varit lika tillmötesgående. Du är arg och vi är de enda som vill ta emot dina åsikter.

  Men trots allt som sagt och gjort så beklagar vi att du känner som du gör, trots att många bollar var utanför våra händer.

  Mvh HRB
  HRB Service
  Gilla
 • 2023-02-24 Spontant omdöme
  Hade en vattenskada på en toalett samt tak i våningen under.
  HRB fixade allt väldigt bra genom sina hantverkare som kom och gick efter varandra.
  Det var rivare, snickare, rörmokare, plattsättare, målare/tapetserare och elektriker.
  Väldigt skönt att inte behöva planera och fixa sån't själv.
  Vi är väldigt nöjda med resultatet!
  Tack för ditt omdöme Thomas! Det glädjer oss att vi har fått hjälpa dig och att du blev nöjd. Du är alltid välkommen åter :) Ha en fortsatt bra dag! Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2023-02-15 Spontant omdöme
  Vi fick ett problem med vårt kök 2 år efter utfört jobb av HRB. Detta åtgärdades snabbt och smidigt vilket vi är väldigt tacksamma för!
  Tusen tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att ni blev nöjda med oss som entreprenör och arbetet vi utfört. Allt gott! Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2023-01-31 Insamlad av företaget
  De hjälpte mig att åtgärda en mindre fuktskada under kyl/frys. Jag beställde tjänsten fredag eftermiddag och måndag vid lunch var allt klart. Väldigt bra service och trevligt bemötande och jag kan verkligen rekommendera dem.
  Tack! Vad roligt att höra. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme om oss, du är alltid välkommen att höra av dig till oss i framtiden. Trevlig kväll! Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2023-01-18 Spontant omdöme
  Jag kan med glädje rekommendera HRB service. Deras hantering av mitt försäkringsärende var professionellt och empatiskt, en blandning som är av största vikt när man är i en svår situation.
  Jag tackar HRB service för deras arbete och bemötande.
  Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss, vad roligt att du blev nöjd med både oss och vårt arbete! Ha en fortsatt bra vecka :) Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2022-11-29 Insamlad av företaget
  Jag fick en vattenskada i vardagsrummet och HRB fick uppdraget att åtgärda det som behövdes. HRB har skött detta över förväntan. Jag har haft regelbunden dialog med dem och alltid vetat vad som händer och som gäller. Dom har tagit sig tid att förklara det jag inte förstått och lyssnat på mina önskemål. Resultatet blev ett nytt fint vardagsrum som jag är toppen nöjd med!
  Tack för ditt superfina omdöme om oss. Vad roligt att höra att allting har gått bra och att du är nöjd, du är alltid välkommen att vända dig till oss i framtiden om du behöver mer hjälp. Ha en fortsatt bra vecka! Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2022-10-07 Insamlad av företaget
  Har blivit bra bemött och förväntningar har blivit uppfyllda.
  Tack Mona för ditt omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete och våra anställda. Trevlig helg! :) Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2022-09-06 Insamlad av företaget
  Proffsigt utfört arbete med att riva parkettgolv och lägga in nytt. Vår duktiga hantverkare Nahim var en riktig stjärna och vi är mycket glada för att han var så noggrann!
  Vi anlitade HRB i ett försäkringsärende och de utförde precis det som utlovats och arbetet flöt på bra. Enda nackdelen var att vi inte fick veta i förväg NÄR det skulle komma någon för att titta på projektet, riva, fuktmäta, lägga in nytt golv etc utan det kommunicerades i sista sekund. Inget större problem dock, utan helhetsbetyget är fortfarande topp.
  Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du blev nöjd med vårt arbete. Ha en fortsatt bra dag! :) Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2022-07-04 Spontant omdöme
  Vattenskadan I köket åtgärdades av HRB genom mitt försäkringsbolag. Hela processen förlöpte utan komplikationer. Alla som jag kom i kontakt med under återställningen var trevliga och professionella och måna om att resultatet skulle bli så bra som möjligt. Jag kan verkligen rekommendera företaget och skulle inte tveka att anlita dem igen. Trevliga, proffsiga och smidiga! Ett särskilt tack till Larry som var hos oss och lade golv i 30-gradig sommarvärme!!! Vi är supernöjda!
  Vad roligt att höra att allt har fungerat bra och du är nöjd med arbetet som vi har utfört. Och tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett gott omdöme. :) Jag meddelar alla anställda så de får ta del av omdömet.
  Trevlig sommar! Mvh HRB
  HRB Service
  Gilla
 • 2022-06-29 Spontant omdöme
  Fick hjälp av HRB Service att byta en dörr och karm efter ett inbrott. De gjorde ett bra
  och professionellt jobb som jag är väldigt nöjd med, kan varmt rekommendera
  detta företag.
  Tack Tony, det gläder oss att höra att du är nöjd med vårat arbete.
  Vi önskar dig en fin sommar! :)
  Mvh HRB
  HRB Service
  Gilla
 • 2022-04-27 Spontant omdöme
  Mycket nöjda med deras arbete. De tog sig tid att informera oss om allt, och de gjorde arbetet väldigt snabbt och snyggt.
  Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vad roligt att du blev nöjd med vårt arbete. Allt gott! :) Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2022-04-13 Insamlad av företaget
  De har varit bra hantverkare hela tiden. Arbetsledningen har hörsammat vad som vi kunde styra över. Jag tackar speciellt Michel , som var min kontakt.
  Det som var bra med dem att vi bara behövde ha kontakterna med HRB, sedan skötte de allt mot Varsam.


  Nöjd kund Hölö
  Tack Sören för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme om oss. Vad roligt att du blev nöjd! Allt gott. Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2022-03-22 Spontant omdöme
  De var snabba, kunniga och gjorde ett snyggt jobb. Jag är supernöjd.
  Tack Peter för ditt omdöme. Vi önskar dig en fortsatt bra vecka :) Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2022-03-22 Spontant omdöme
  Hej!
  Vi vill bara tacka för ett professionellt arbete och bemötande av er.

  Feedbacken berör dels generellt om hur hela projektet har sköts och även samtliga hantverkare. Vi är supernöjda med resultatet och det var god kommunikation mellan er och oss. Samt flexibilitet för att försöka underlätta för oss. När det behövdes fick vi hjälp även efter arbetstid och lediga dagar.

  Alla inblandade i projektet ska få beröm för professionellt bemötande och väl utfört arbete.

  Vi kan endast ge superbra betyg👍🏻 Ett extra tack till Teddie Tillman som var projektledare som hade full koll på allt. Kändes tryggt att kunna ringa om egentligen vad som helst. Vi fick en tydlig tidsplan skickad till oss för hur arbetet skulle läggas upp med hantverkare, rörmokare, elektriker, målare m.m. Detta gjorde att vi lugnt kunde planera när vi kunde vara hemma och inte.

  Tack för gott samarbete!

  Med vänlig hälsning, Klas och Emilie, Brännugnsstigen 46 i Vallentuna.
  --
  Hej, Tusen tack för ert fina omdöme, det glädjer hela HRB Gruppen att få höra hur nöjda ni är med oss och vårt arbete vi har utfört hos er. Vi har förmedlat detta vidare till alla anställda och alla är väldigt tacksamma för er återkoppling och beröm. Ni är alltid välkomna att höra av er till oss igen om det finns något vi kan hjälpa till med. Allt gott!
  Mvh HRB
  HRB Service
  Gilla
 • 2022-03-09 Spontant omdöme
  Vi hade en vattenskada i badrummet som fick rivas och återställas.
  Väldigt bra och trevliga hantverkare med ett fint bemötande. Proffsigt arbete med bra kvalitet från alla projektledare, arbetsledare, rivare, snickare, rörmokare, elektriker, plattsättare, målare och plåtslagare. Lyssnade på hur vi ville ha badrummet vid återställningen och kom med förslag på sådant som vi själva inte hade tänkt på.
  Lätt att hålla kontakten med alla inblandade. Vi är mycket nöjda med hela jobbet. Rekommenderas starkt!
  Tack för ditt omdöme, vad roligt att du är så nöjd med arbetet vi har utfört hos er. Ni är alltid välkomna att höra av er igen. Ha en fortsatt bra vecka. Mvh HRB HRB Service
  Gilla
 • 2022-02-02 Insamlad av företaget
  Proffsigt service och hjälp genom hela projektet! Rekommenderas starkt!
  Tack Sara för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Det gläder oss att du är nöjd med oss på HRB. Du är alltid välkommen att anlita oss igen. Allt gott! Mvh HRB Service HRB Service
  Gilla
 • skrev om HRB Service
  2022-01-28 Verifierad kundrelation
  Varnar för att anlita detta bolag som är kopplat till Trygg-Hansa för skadeutredningar. Man får i början reda på hur bra det är med helentreprenad och att de har allt hos sig. I själva verket är det flera olika underbolag och de har väldigt dålig kommunikation. Projektledaren hade så många projekt samtidigt att han aldrig kom ihåg vad vi hade kommit överens om. Flera ggr i veckan kom nya personer som fått en arbetsorder på morgonen- de hade aldrig varit i badrummet tidigare och vi fick varje gång visa, berätta vad planen var osv. Extremt dålig kommunikation och mycket fel. Avråder från att anlita dessa.
  Hej Karin,
  Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med arbetet vi har utfört hos dig.
  Vi skulle gärna vilja veta vilken adress/skadenummer detta gäller så att vi kan ge dig ett rättvist svar.
  Vi hanterar väldigt många skador per år och tyvärr blir några utav de inte alltid optimala. Så länge mänskliga faktorn är involverad så är det alltid en risk. Gör vi något fel så rättar vi självklart till det, vilket vi vill göra i ditt fall också om något har blivit fel utfört.
  Du är välkommen att kontakta kontoret på telefonnummer 08-39 09 24 eller mail info@hrbservice.se så att vi kan hjälpa dig på ett bättre sätt.
  Mvh HRB Service
  HRB Service
  Gilla
 • 2021-12-23 Insamlad av företaget
  Mycket trevlig och lyhörd personal. Lätt att nå per telefon och mail. Företaget överträffade våra förväntningar. Överlag kunniga och lyhörda el-killar, snickare, rörmokare, plattsättare och målare. Offerten för uppbyggnad av badrummet stämde med det vi betalade. Badrummet som fått vattenskada revs och återställdes av företaget. Vi är mycket nöjda med företaget och kan varmt rekommendera dem.
  Tack Curt för att du lämnat ett så fint omdöme om oss. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig trygga med oss och det gläder oss att vi har levererat allt detta till dig. Vi önskar dig allt gott och en god fortsättning.
  Mvh HRB Service
  HRB Service
  Gilla
 • 2021-12-06 Insamlad av företaget
  Bra bemötande och kvalitativt utfört arbete. Tyvärr något fördröjd kontroll pga arbetsbelastning annars hade betyget kanske blivit högre.
  Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss Daniel. Ha en fortsatt bra vecka! HRB Service
  Gilla
 • 2021-11-22 Insamlad av företaget
  Vi hade en stor vattenskada hemma och HRB Service hjälpte oss med hela återställningen efter torkningen var avklarad.

  Väldigt personligt men ändå professionellt bemötande. Mycket bra och minutiös planering av projektledare Tillman.
  Hela tiden bra uppföljning och kontakt, och man kände sig trygg längs hela resan då man alltid hade en person man kunde vända sig till.
  Rekommenderas!
  Tack Stefan för att du lämnat ett så fint omdöme om oss. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig trygga med oss och det gläder oss att vi har levererat allt detta till dig. Vi önskar dig allt gott. Mvh HRB Service HRB Service
  Gilla
 • 2021-11-15 Insamlad av företaget
  Mycket nöjd
  utföra jobbet på rätt tid ,? bra information och kontakt . Resultatet är 5 stjärnor !
  Tack Sofia, det gläder oss att höra att du är nöjd med vårat arbete. Ha en fortsatt bra vecka! HRB Service
  Gilla
 • 2021-11-11 Insamlad av företaget
  Mycket professionella från rivning - el- målning- bygge. Absolut världsklass.
  Tack Tomas för ditt fina omdöme! Ha en fortsatt bra dag :) HRB Service
  Gilla
 • 2021-09-01 Insamlad av företaget
  HRB Service hjälpte oss efter en större vattenläcka i köket. De skötte hela uppdraget exemplariskt. Hantverkarna städade alltid efter sig och var alltid i tid. De var effektiva och duktiga och gjorde ett mycket noggrant och bra jobb! Vi är oerhört nöjda!
  Projektledaren för projektet var alltid anträffbar och väldigt proffsig. Vi rekommenderar varmt HRB service och skulle själva anlita dem igen.
  Tack Helena för ditt fina omdöme, det värmer. Vad roligt att du är så nöjd med oss på HRB! Du är alltid välkommen att anlita oss igen :) HRB Service
  Gilla
 • 2021-08-28 Insamlad av företaget
  Noggrann och Trevlig personal som återställde brandskada i mitt hus. Jag fick golv slipade och väggar och tak målade.!Jag upplevde kontakten med företaget som enkel och lösningsorienterad.
  Tack Fredrik för ditt omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd med oss på HRB . Vi önskar dig en fortsatt bra vecka! :) HRB Service
  Gilla
 • 2021-08-26 Insamlad av företaget
  Höll tid och budget. Trevligt bemötande.
  Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vi önskar dig en trevlig helg :) HRB Service
  Gilla
 • 2021-06-15 Insamlad av företaget
  Väldigt bra bemötande av HRB service
  Vi renoverade badrummet och blev väldigt nöjda med HRB service jobb.
  Vi tycker att de gör ett professionellt jobb.
  Bra pris för hög kvalitet av både material och jobb.
  Tack så mycket för ditt omdöme, vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med arbetet som vi har utfört! Vi önskar dig en härlig sommar :) HRB Service
  Gilla
 • 2021-06-01 Insamlad av företaget
  Badrumsrenoveringar kan vara komplicerade och tidskrävande på grund av olika kompetenser som kan krävas I ett och samma projekt för att det ska lyckas (rör, el, snickeri, plattsättning, osv) ibland med inblandning av underentreprenörer. Med tanke på ovanstående är vi helt nöjda med slutresultatet levererad av HRB. Arbetet tog längre än planerat men inom budget. Ibland kunde koordinationen mellan företagets olika delar och kommunikationen med mig kunde varit lite smidigare men toppenkvalitet i slutändan! Professionell och ärlig! Tack HRB Service för ett jobb välutfört!
  Tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att höra att du blev nöjd med arbetet som vi har utfört hos dig. Du är alltid välkommen att vända dig till oss igen :) Ha en fortsatt bra vecka! HRB Service
  Gilla
 • 2021-04-30 Insamlad av företaget
  Toppenjobb av hrb! Fick en vattenskada i köket. HRB löste det på ett mkt bra sätt. Trevlig personal som var mycket serviceminded och proffsiga. Kan verkligen rekommendera detta företag!
  Stort tack Hans för ditt omdöme! Vad roligt att du är så nöjd med oss och vårt arbete vi har utfört. Det glädjer oss. :) Vi önskar dig en fortsatt bra vecka! HRB Service
  Gilla
 • 2021-03-17 Insamlad av företaget
  Försäkringsärende med golvbyte i kök och matrum, där vi passade på att byta även angränsade ytor (hall och allrum). Vänligt bemötande, bra utfört jobb och pris helt enligt offert gjorde oss väldigt nöjda.
  Tack Jörgen för att du tog dig tid att lämna ett så gott omdöme om oss! Det glädjer oss att ni blev nöjda. Ha en fortsatt bra vecka :) HRB Service
  Gilla
 • 2021-03-01 Insamlad av företaget
  Fick snabb och smidig hjälp med en vattenskada. Mycket proffsigt företag +++++
  Tack för dina fina ord, och roligt att du blev nöjd med allt! :)
  Vi önskar dig en fortsatt bra vecka!
  HRB Service
  Gilla
 • 2021-02-26 Insamlad av företaget
  De hjälpte oss efter en vattenskada på gästtoaletten. Trevliga och proffsiga. Tydlig uppdragsbeskrivning och bra uppföljande information under hela projektet
  Det är precis vad vi på HRB strävar efter! Vad roligt att du är nöjd :) Tack för ditt omdöme och ha nu en fortsatt bra vecka! HRB Service
  Gilla
 • 2021-02-26 Insamlad av företaget
  Försäkringsskadan, där möss hade gnagit sig igenom isolering i trossbotten, lagade HRB snabbt och bra.

  Vi beställde även lite extra erbeten, och även dessa utfördes snabbt och bra efter tydlig kommunikation. Priset blev dessutom strax under uppskattat pris. Kan bara ge HRB de bästa rekommendationer!
  Tack Marcus för ditt omdöme. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om det skulle vara något. Trevlig helg! :) HRB Service
  Gilla
 • 2021-02-26 Insamlad av företaget
  Jag fick hjälp efter en fuktskada i köket. Jobbet utfördes snabbt och bra. Bra service och bra kontakt med både arbetsledare och även gällande andra frågor. Jag är nöjd med hela arbetet.
  Tack för du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss! Superkul att du blev nöjd och tycker att allt har fungerat bra. Vi önskar dig en trevlig helg :) HRB Service
  Gilla
 • 2021-02-22 Insamlad av företaget
  Omfattande vattenskada blev ett försäkringsärende. HRB hanterade allt från rivning till återställande av hela nedervåningen. Mycket bra projektledare och hantverkare.
  Rekommenderas varmt.
  Tack Maria för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du vart nöjd! :) HRB Service
  Gilla
 • 2021-01-14 Insamlad av företaget
  Efter en mindre vattenskada så skötte HRB-service hela ärendet. Otroligt proffsigt och strukturerat, dessutom så älskar vår familj hantverkare som tar hand om skräpet som blir i samband med en renovering.

  GRYMT NÖJDA!!!!!!
  Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att ni är nöjda med oss på HRB. Önskar dig en fortsatt bra vecka! :) HRB Service
  Gilla
 • 2020-12-24 Insamlad av företaget
  Hej!
  Vattenskada i badrum är aldrig roligt. Var inte direkt förväntansfull inför start av renovering men tack vare HRBs proffsiga hjälp gick det bra! Det var mycket lätt att komma i kontakt med ansvarig arbetsledare och de svarade alltid direkt på mina frågor. De olika hantverkare jag mötte under projektets gång var alla kompetenta och pålitliga. Det var en speciell situation också för att jag jobbar natt och sover under dagen då hantverkarna jobbade. Trots detta fungerade allt väldigt smidigt. Det som underlättade mest var att kommunikation mellan mig som kund, projektledare på HRB samt hantverkarna fungerade problemfritt. Uppskattade också att det var samma hantverkare som kom kontinuerligt under hela projektet och dessutom var trevliga!
  Hej Mira, Tack för ditt fina omdöme. Vi blir väldigt glada att höra hur nöjd du blev med oss och vårt arbete! Vi önskar dig en god fortsättning. Hälsningar HRB :) HRB Service
  Gilla
 • 2020-12-21 Insamlad av företaget
  HRB skulle fixa fuktskada lokalt som var i parkett under kyl/frys samt intilliggande skafferiet. Jag som kund önskade att skadan bara korrigerades lokalt men när jag kom hem fick jag en chock över att hela golvet hade slipats utan min vetskap. HRB har varit noga med sitt arbete här. Trevliga killar som hjälpt till att iordning ställa före och efter. Fint jobb men behöver.
  Tack för ditt omdöme. Vi önskar dig en god fortsättning :) HRB Service
  Gilla
 • 2020-12-21 Insamlad av företaget
  Fick vattenskador och kom i kontakt med HRB Service via mitt försäkringsbolag. HRB Service var tillmötesgående och då allt bara skulle återställas skulle arbetet gå snabbt.

  Tre månader senare var de fortfarande inte klara, och man lade dessutom till "extra utgifter" på fakturan, trots att försäkringsbolaget Gjensidige skulle stå för kostnaden så faktureras kunden av HRB Service vilket för mig som kund blev väldigt konstigt då Gjensidige inte går att nå för att kontroll av fakturorna, det saknades samspel via försäkringsbolaget, byggföretaget och kunden.

  Däremot var kontakten bra med företaget och man återkopplade snabbt och byggarna var väldigt trevliga och bra.
  Så denna recension blir lite missvisande då tjänsten inte beställdes av mig utan av försäkringsbolaget Gjensidige som krånglade till allt
  Hej, Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vad tråkigt att höra att försäkringsbolaget krånglat till det lite, vi strävar alltid efter bra kommunikation mellan alla parter. Det glädjer oss att du tyckte kontakten med oss på HRB fungerade bra och att byggarna gjort ett bra jobb! Du är alltid välkommen att höra av dig till oss igen om du behöver hjälp med något. God fortsättning! HRB Service
  Gilla
 • 2020-12-18 Spontant omdöme
  Ja Hrb service är bäst i test vi hade en vatten skada i köket. John å polacken är bara bäst dom la nytt golv och återställde köket.. Mm så nu är det tipp topp. Bara Ringa hrb service å prata med Johannes.. Så skickar ha ut skickliga hantverkare som gör allt fint igen hemma hos er.
  Tack för ditt härliga omdöme! Vad glada vi blir :) God jul och gott nytt år! Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp igen! HRB Service
  Gilla
 • 2020-12-07 Insamlad av företaget
  Snyggt utförande, trevlig personal och bra hantering av vår fuktskada. En del av en vägg fick rivas och byggas upp igen, och golv med lister byttes ut. Det ser riktigt bra ut nu!
  Tack Marcus för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd. Vi önskar dig en god jul och gott nytt år :) HRB Service
  Gilla
 • 2020-12-04 Insamlad av företaget
  Jag hade en vattenskada i köket och jag blev tryggt omhändertagen och fick hjälp samt stöd. När arbetet sedan satte igång, var det professionella hantverkare på plats. Effektiva och trevliga. Resultatet blev bättre än jag någonsin kunde förutse. Väldigt nöjd.
  Tack Julia för ditt omdöme! Vad roligt att höra, vi stävar alltid efter att göra kunden så nöjd som möjligt och lämna ifrån oss ett arbete av bra kvalitét. Vi på HRB önskar dig en trevlig helg! HRB Service
  Gilla
 • 2020-12-02 Insamlad av företaget
  HRB lade om vårt golv på 70kvm efter en vattenskada. Vi fick ett väldigt bra bemötande och deras snickare/golvläggare gjorde verkligen ett jättebra jobb. Vi är väldigt nöjda. Speciellt eftersom vårt hus krävde en del speciallösningar som t.ex. en vägg som är lite välvd.

  Sedan hade jag lite specialönskemål, som mottogs utan problem och blev mycket bra!

  Jag skulle verkligen vilja rekommendera dem och skulle själv ta hjälp av dem igen om det skulle behövas.
  Tack så jättemycket för ditt omdöme! Vad roligt att du uppskattar vårt arbete vi gjort hos dig. Du är välkommen att höra av dig i framtiden om du behöver hjälp med något mer.
  Ha en fortsatt bra vecka :) Hälsningar HRB Service
  HRB Service
  Gilla
 • 2020-11-26 Insamlad av företaget
  Hade en vattenskada i köket. Blev kontaktad av HRB service på en gång. Vi fick bra och relevant info om skadan och vad som behövde göras. Blev överraskad över att jag inte behövde göra något själv. Jobbet blev klar i tid och väl utfört.
  Tack Yasemin för ditt omdöme. Vi på HRB strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder, det glädjer oss att du blev nöjd med vårat arbete :) Ha en fortsatt bra dag! HRB Service
  Gilla
 • 2020-11-25 Insamlad av företaget
  Renovering av vattenskada i villa. Bra planering av arbetet med de olika yrkesgrupper som var aktuella. Det var ett professionellt gäng som var lätta att samarbeta med och som utförde ett bra arbete.
  Tack för att du tog dig tid och lämna ett så fint omdöme om oss! :) Ha en fortsatt bra dag. HRB Service
  Gilla
 • 2020-11-23 Spontant omdöme
  Snickaren Palle! Vilken jävla stjärna! 🌟. Bäst! Finns inga problem som han inte kan lösa, tryggt att lämna ifrån sig nycklarna till honom.
  Tack Madelein för ditt fina omdöme! waow, vad glada vi är att höra att du uppskattar våra anställda! Palle är en riktig stjärna :) Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska känna när vi arbetar hos er! HRB Service
  Gilla
 • 2020-11-19 Spontant omdöme
  Mattias, Mario och ”rörkillen” i Norrort fixade min vattenskadade bänkskiva. Vilka killar! Serviceinriktade och duktiga!! Och ett extra tack till Mattias som höll ihop allt. Från mått till sista fog.
  Ulrika i Täby Kyrkby
  Vad roligt att du är nöjd! Tusen tack för ditt omdöme, vi på HRB önskar dig en trevlig helg :) HRB Service
  Gilla
 • 2020-11-11 Insamlad av företaget
  HRB hade hand om en vattenskada på vår gästWC. Arbetet gick snabbt och alla olika hantverkare som var hos oss gjorde ett utmärkt arbete och var väldigt trevliga.
  Vi är supernöjda med hur HRB häll ihop planeringen av alla de olika stegen i arbetet.
  Snabbt o enkelt
  Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd, det glädjer oss :) Ha en fortsatt bra dag! HRB Service
  Gilla