Cemi AB
Cemi startade 1999 och vi har sedan dess fått möjlighet att samla på oss stor erfarenhet från både privata och offentliga uppdrag. Dessa uppdrag kommer med höga krav på service och kvalitet, men också på miljöhänsyn samt tillgänglighet. Vi har ett brett utbud av tjänster, som även är anpassningsbara.
Vår övergripande mål är att alltid leverera fastighetsförvaltning på allra bästa sätt. Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar, genom att vårda vår kundrelationer där vi alltid sätter våra kunders behov i fokus.
Utmärkelser
71 omdömen om Cemi AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Cemi AB
Bra samarbete med personalen på Cemi.
Kök renovering.
Bemötandet bra och yrkesmässigt. Inga större problem -
skrev om Cemi AB
Mycket skicklig hantverkare (Björn). Håller tider och överenskommelser. Bra på att höra av sig.
skrev om Cemi AB
Bra bemötande hela vägen! Seriöst företag som är lyhörda för kundens önskemål och behov. Det var aldrig några problem att få tag i den ansvarige. Skulle anlita igen.
skrev om Cemi AB
Väldigt proffsigt bemötande, skickliga och trevliga hantverkare.
Vi hade hjälp av CEMI för att platsbygga förvaring i badrum samt byta kommoder och duschvägg. -
skrev om Cemi AB
Cemi är professionell bolag men jätte trevlig personal.
Hjälper med allt och lite till.
Cemi har underhåll av våra bassänger. -
skrev om Cemi AB
Snickare Johan gjorde ett väldigt noggrant jobb, klart på utsatt tid. Eftersom vi inte var hemma var han noga med att höra av sig och återkoppla hur arbetet framskred. Sammantaget är vi väldigt nöjda med det nya köket och det noggranna och fina jobbet.
skrev om Cemi AB
Vi kontaktade Cemi inför vår köksrenovering.
Väldigt bra bemötande från början till slut och jag fick snabbt svar på mina frågor. -
skrev om Cemi AB
Micke gjorde ett fantastisk jobb. Allt gick otroligt smidigt. Väldigt nöjd med resultatet!
skrev om Cemi AB
Fick snabb hjälp med att montera brandvarnare i taket
skrev om Cemi AB
Trevligt och professionellt bemött från offert till leverans. dock har vi fått följa upp och stöta på för att få svar på vissa frågor. de har levt upp till våra förväntningar och genomfört uppdraget på tid och vissa reklamationspunkter har lösts utan invändningar.
uppdraget har omfattat total renovering av vår lgh med kök, badrum och övriga ytor som golv, väggar och tak. -
skrev om Cemi AB
Superbra bemötande. Slutpris i linje med uppskattad offert. Möjligtvis kunde det vara bättre kommunikation om vad som skulle ske när (ibland dök bara hantverkaren upp supertidiga morgnar, ibland inte alls). Bra kommunikation i övrigt dock och alltid tillgängliga.
skrev om Cemi AB
Cemi har bra styrning genom hela processen, från projektering till färdigt utförande. Med samtliga yrkesgrupper inom sin organisation flyter arbetet fint.
skrev om Cemi AB
Löst vårt försäkringsärende professionellt.
skrev om Cemi AB
Företaget arbetade i flera led med projektledare, arbetsledare och de som utförde jobbet.
De sista gick ej att kommunicera med då några varken kunde svenska eller engelska.
Kom ej alltid på överenskomna tider, slutförde inte heller vad som skulle slutföras.
Semester hela juni juli då arbetet stod stilla
Företaget borde tydliggjort vem som var min kontaktperson.
Slutresultatet blev dock till belåtenhet.
Tjänste var montering av kök från Epoq/Elgiganten.
Elgiganten är omöjliga att kontakta per telefon.
Bara mail som kan bli liggande i någon vecka om min kontaktperson råkade vara ledig.Hej Mats, tusen tack för ditt omdöme! Självklart ska vi ta åt oss av det du skriver och göra en förbättring men tråkigt att du inte vart nöjd i alla led. Du kan alltid ta kontakt med Cemi support under arbetetsgång om det är något som inte fungerar så hjälper dem till att hitta en lösning. Med vänlig hälsning Camilla
Cemi AB -
skrev om Cemi AB
Den sista rörmokaren som kom och rensa badrummet, var toppen!
För övrigt finns både ris och ros! -
skrev om Cemi AB
Har bara bra erfarenheter av Cemi.
skrev om Cemi AB
har varit mycket bra när jag beställde en extra nyckel
skrev om Cemi AB
Vänligt bemötande. Kunnig Goda råd.
skrev om Cemi AB
Bra bemötande och bra service.
Jag fick hjälp med att montera en badkarsfront.
Men jag är missnöjd med debiteringen. Förmodligen ett missförstånd om vad man skulle ha skrivit på beställningen. -
skrev om Cemi AB
Snabb och god hjälp med diverse problem i badrummet
skrev om Cemi AB
Mitt ärende blev löst snabbt och blev vänligt bemött. Jag är nöjd.
skrev om Cemi AB
Vi fick ett väldigt fint och trevligt bemötande från CEMIs duktiga hantverkare som gjorde ett strålande jobb när vi renoverade vårt kök. Vi kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som önskar en trygg och prisvärd affär!
skrev om Cemi AB
Trevligt bemötande och arbetet utfört till belåtenhet.
uppfyllde mina krav på faktureringen.
Arbetet bestod av byte av 3 st avstängningskranar i badrummet. -
skrev om Cemi AB
Proffsig bemötande, snabbt återkoppling.
Vi hade höga förväntningar. Det blev mer än förväntningarna. Allt fungerar fel fritt nu.
Inte så mycket att säga mindre prat och krånglar fint jobbat. Köpte tvättstugan från Elgiganten och Cemi AB monterande tvättmaskin och torktumlare. -
skrev om Cemi AB
Kontakterna med Cemi har varit mycket bra. Ofta snabba svar på eventuella frågor. En felaktig faktura ( där misstagen snabbt reddes ut) drar ned betyget lite. Också en miss i golvmonteringen får läggas på minuskontot. Annars var arbetet perfekt gjort och med mycket god kvalitet. Snickaren var väldigt smidig att ha att göra med .
Vi köpte tjänsten att montera ett kök från Ballingslöv samt inköp av golv inklusive montering av detta. -
skrev om Cemi AB
Gott bemötande. Jag har anlitat dem vid tre tillfällen och har varit nöjd över lag. Sista gången drog arbetet av olika anledningar ut på tiden och där hade jag önskat bättre information till mig. Jag har anlitat dem för renovering av kök, badrum och nya golv, målning med mera. De levde upp till förväntningarna.
skrev om Cemi AB
Bra bemötande. Snabba svar gm sms. Kom överens om dag och tid som passade. Bra arbeten.
skrev om Cemi AB
Vi totalrenoverade vårt kök april 2022 och vi är väldigt nöjda med resultet. Kommunikationen före arbetet och under arbetets gång var bra och slutnotan låg också i nivå med offerten!
skrev om Cemi AB
Jag har fått trevligt bemötande av Anton i kundstjänst och vaktmästare Tommie! Sånt är alltid ett stort plus :-)
Däremot dröjde det extremt länge innan Tommie äntligen kom. Jag skickade in den 26 mars och ärendet är ännu inte löst. Att man kan bli sjuk är förstås inget man rår för, men oavsett det var väntetiden väldigt väldigt lång.
Tillslut kom Tommie, men han kunde inte få upp vårt vardagsrumsfönster och han sa att en firma skulle kontakta mig. Det har ännu inte skett! Däremot har jag fått en räkning på 600kr för ett jobb som inte är utfört. Känns inte ok. Har skrivit till kundtjänst om det och fått reda på av Anton att jag skulle bli kontaktad, men det har ännu inte skett.
Trist när det inte fungerar. Tycker jag har haft både tålamod och förståelse. Det handlar ju trots allt bara om ett fönster. Har också fått nummer till byggledare Peter Svensson för en konsultation om att renovera badrummet. Har dock inte lyckats nå honom heller. Har iofs bara försökt ringa honom, men utan resultat.
Hoppas någon läser detta
Jesper BergmanHej Jesper,
Cemi AB
Tack för att du tog dej tid att skriva ett omdöme om Cemi!
Självklart ska det inte ta så här lång tid att få ett ärende löst och vi ska snarast försöka hitta en lösning. Fastighetsskötaren kommer att kontakta vår underentreprenör som har fått uppdraget av oss och be att dem kontaktar dej omgående för att boka en tid. Fakturan du har fått är för byte av koppelhakar som fastighetsskötaren utförde under sitt besök. Vår byggledare är ständigt ute och planerar och kalkylerar på uppdrag så han kan man få ringa flera gånger eller alternativt skicka ett mejl till
Men vänlig hälsning
Camilla -
skrev om Cemi AB
Anlitade Cemi för att bygga en garderob från Balingslöv. Våra väggar är ngt skeva och golvet inte helt plant men de mkt kompetenta och noggranna hantverkarna fick till det jättebra.
skrev om Cemi AB
Köpt extra ”pluppar” till nya dörrlåset. Snabb och trevlig leverans.
skrev om Cemi AB
Professionellt jobb. Leverans i tid. Rimligt pris för en hantverkare med svensk personal som INTE skattefuskar.
skrev om Cemi AB
Fick min dörr lagad.Jag är nöjd med arbetet.
skrev om Cemi AB
Jag fick snabb hjälp, dvs er personal kom snabbt och utförde arbetet på samma gång. Trevligt bemötande på alla sätt och vis vilket jag förstås hade förväntat mig. Jag har bra erfarenhet sedan tidigare av er service.
skrev om Cemi AB
Noggranna och trevliga hantverkare.
skrev om Cemi AB
Jag har haft goda erfarenheter av Cemi. De är tjänstvilliga och duktiga
skrev om Cemi AB
Jag mejlade vad jag behövde hjälp med. Föll mig aldrig in att de inte skulle skicka över en rörmokare, men det var vad som skedde. Det framkom först efter flera besök. Mannen var helt okunnig. Sedan anlitade jag en rörmokare från annat håll. Han åtgärdade det hela på ca en minut. Cemi sände en maffig faktura. Jag bestred den, men de håller fast vid att den är korrekt. Har aldrig varit med om ett sånt bedrövligt förfarande. Under all kritik.
Hej Ingrid,
Cemi AB
Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss!
Jag har ditt ärende framför mig och kan inte se att ni önskat en rörmokare. Vår fastighetsskötare behöver alltid göra en bedömning om det är något som kan fixas direkt eller om det behövs anlitas någon.
Det förmedlades vid uppkomsten av detta ärende att det skulle tillkomma en kostnad för våra arbeten.
Tråkigt att du inte känner dig nöjd med vår service och jag hoppas vi får möjlighet att ändra det i framtiden. Har du några andra frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på support@cemi.se. -
skrev om Cemi AB
Bra bemötande, snabb åtgärd Snabb lösning av problemet. Tveksamt fakturerade då felet fanns fastighetens rörsystem .
skrev om Cemi AB
Jag skulle få hjälp med vår balkongdörr. De lagade den och knappt en vecka efter så var den sönder igen. Deras "lagning" höll inte. Känns surt att behöva betala fakturan för kostnaden.
skrev om Cemi AB
Jag blev snabbt uppringd för att boka tid. Arbetet gick smidigt!
skrev om Cemi AB
Vi är väldigt nöjda med resultatet av vår köksrenovering och resan från start till mål. Både arbetsledaren Jonas och snickaren Björn har varit väldigt proffsiga och tillmötesgående. Vi blev rekommenderade Cemi när vi köpte köket av Epoq och är glada över vårt val av entreprenör.
Trevligt bemötande. Snabb handläggning
Bra utfört jobb. -
skrev om Cemi AB
Suverän service. Cemi hjälpte oss väldigt effektivt och med ett glatt humör.
Allt fungerade perfekt!
Bra inf
Allt i tid
Svar på frågor och funderingar
Skicklig och trevlig snickare
Tack -
skrev om Cemi AB
Uppstartsmöte mycket seriöst och bra. Mycket bra hantverkare framförallt snickaren/snickarna. Vi fick ett toppen kök. Dock inte rett ut hur vi ska betala torts att vi är överens. Det har skickats en faktura och en kredit, vi frågar hur vill ni ha betalt men ingen verkar vet hur. Lite tråkigt med tanke på ett fantastiskt arbete.
skrev om Cemi AB
Bra kvalitet och de höll tidsplanen.
Fungerade bra! -
skrev om Cemi AB
Mycket effektiv- och bra kontakt och hjälp vid vattenskada.
skrev om Cemi AB
Cemi kom samma dag som anmälan gjordes, vilket var förväntat då de har avtal avseende brf:ens fastighetsservice. Positivt var att delarna till vattenlåset fanns i bilen.
Vad som däremot sysselsätter mina tankar är; hur har felet uppkommit, är det möjligen en felaktig montering i samband med stambytet, som nu har brustit och och är det flera som råkat ut för samma fel? Tacksam för svar.
När jag pga coronan flyttade till fritidshuset 2020-03-29 allt ok men när jag kom tillbaka efter nästan 2 år upptäckte jag att avfalls påsen i en sköljbaljan, som stod under, var blöt!? -
skrev om Cemi AB
Mycket nöjd! Kunniga hantverkare och proffsigt bemötande vid byte av kök.