Toppenbra och proffsigt utfört jobb, vänligt och trevligt bemötande. Snabba både på att svara på frågor och att boka in och utföra jobbet. Jag kan verkligen rekommendera Renovari!
Din pålitliga byggpartner med känsla för detaljer Hos Renovari kombinerar vi över 15 års erfarenhet i byggbranschen med genuin yrkesskicklighet. Vårt team består av utbildade hantverkare som är specialiserade på snickeri, målning och altanbyggen – och vi lägger stor vikt vid att skapa resultat som både är hållbara och estetiskt...
12 omdömen om Renovari
Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet och beundran för Renovario och Hassans team! Från början till slut har de levererat ett fantastiskt, proffsigt och exemplariskt arbete. Vi anlitade dem för renovering av både sovrum och vardagsrum, och resultatet är helt enkelt otroligt. Jag är verkligen imponerad av deras professionalism, kvaliteten på arbetet och den omsorg de lagt i varje detalj. Processen var smidig och resultatet har förvandlat vårt hem till något som är både vackert, funktionellt och helt i vår smak. Om du...
Snabb, proffsig och bra hjälp när vi behövde täta ett fönster med kort varsel!
Jag vill varmt rekommendera [företagets namn] för alla som funderar på att renovera sitt kök! De gjorde en fantastisk insats och renoverade hela mitt kök på bara en vecka, precis enligt deadline. Resultatet överträffade mina förväntningar – snyggt, noggrant och med ett otroligt proffsigt bemötande hela vägen. Stort tack till Hassan och hela hans team som gjorde detta möjligt – jag är mer än nöjd och skulle anlita er igen utan tvekan! Så extremt nöjd över en otroligt smidig process ☺️☺️
Vill passa på att rekommendera Renovari som precis gjort ett fantastiskt jobb i min lägenhet! Väggarna är nymålade och perfekt spacklade, och köksluckorna ser ut som helt nya efter lackningen. Så proffsiga, noggranna och dessutom jättetrevliga att ha att göra med. Grymt bra jobb – tack!”
Jättebra bemötande och arbete.
Jag är supernöjd med arbetet som grabbarna gjorde med min altan och uteplats. Från start kändes det tryggt – de var lätta att få tag på och kommunicerade tydligt under hela processen. Arbetet gick snabbt men utan att tumma på noggrannheten, och man märker verkligen att de har stolthet i sitt hantverk. Resultatet blev precis som jag hade hoppats på, både stabilt och snyggt utfört. Jag uppskattade också att de var flexibla och lyhörda för mina önskemål. Kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på att fixa uteplats eller altan.
Jag vill varmt rekommendera Hassan och hans team för deras exceptionella arbete på vår tomt. De utförde en omfattande renovering som inkluderade murbygge, omläggning av plattor i garaget samt byggnation av en 65 kvm stor altan. Deras professionalism och skicklighet har verkligen imponerat på oss. Hassan är en fantastisk problemlösare och hans team arbetade snabbt, noggrant och med stor precision. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan utan tvekan ge dem våra starkaste rekommendationer till andra som söker högkvalitativt hantverk.
Vi anlitade Renovari för målning, uppsättning av stukatur och inbyggnad av garderob i vår sekelskifteslägenhet, och vi är mer än nöjda! Arbetet blev klart i tid, kommunikationen var tydlig hela vägen och resultatet överträffade verkligen våra förväntningar – både vad gäller kvalitet och känsla för detaljer. Renovari kombinerar hantverksskicklighet med ett trevligt och serviceinriktat bemötande, vilket gör samarbetet både smidigt och roligt. Vi kan varmt rekommendera Renovari till alla som söker hög kvalitet och pålitlighet!
Snabba, effektiva, professionella och enkla att kommunicera med!
Proffesionella, punktliga och trevliga.
Jag och min familj är otroligt nöjda med det arbete som utfördes hos oss. Resultatet blev faktiskt över förväntan! Både ägaren och de anställda var väldigt trevliga, hjälpsamma och professionella genom hela processen. Vi kommer absolut att anlita dem igen, både privat och i mitt arbete där jag ofta behöver duktiga hantverkare. Rekommenderas varmt!