Johan Bergström Bygg & Plattsättning AB
2.0 i betyg av av
1 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Johan Bergström Bygg & Plattsättning AB
skrev om Johan Bergström Bygg & Plattsättning AB
Företaget skulle bygga till en enkel trälist vid balkongdörren. Då råkade snickaren göra ett litet hål på elementets vattenledning, som ledde till att vi upptäckte en vattenskada förs en månad senare. Denna ledning var mycket svår att se och snickaren som orsakade skadan var annars professionell i sitt arbete. Detta har vi förståelse med, men inte med tjafset som började sen. Företagets ägare hade först svårt att acceptera att det var deras fel. Sedan dök han inte upp på avtalade möten och om han dök upp så gjorde han det minst en timme för sent. Efter massor med nedlagt energi och tid blev det tillslut färdigt, nu med ett nytt parkettgolv som företaget lade in.
Sammanfattningsvis kan man nog säga att man som kund nog kan bli nöjd om man får jobbet gjort av företagets snickare och allt förlöper utan fel. Blir det fel kommer det nog bli strul med företagets ägare. Men företaget är inget ”fuskbyggar-företag” utan är nog precis som alla andra fåmansbyggföretag. Välj ett annat säger jag!