Byggstöd

Byggstöd

byggstod.com
  • Badge2023
Omdömen totalt
14
Snittbetyg
4.9
Ring 08-509 233 09 Dela

Om företaget

Välkommen till Byggstöd - Med vår expertis och gedigna erfarenhet inom branschen, kan vi erbjuda dig trygghet och pålitlighet i alla projekt, stora som små. När du anlitar oss, kan du lita på att du får en engagerad och kompetent samarbetspartner. Vi förstår att du, när du planerar ett renoverings- eller nybyggnadsprojekt,... 

Skriv ett omdöme

14 omdömen om Byggstöd

Sedan starten hos Reco 2023

Visar 14 omdömen med 4.9 i snittbetyg
Stefan B
Skrev om Byggstöd

Mycket väl utfört arbete! Helnöjd, med en bra lösning, och bra tillmötesgående. Rekomenderas varmt!

Helena P
Skrev om Byggstöd

Fint utfört arbete. Ny trätrall och mindre trappor gjordes snabbt och med kvalite på arbetet. Lätt att kommunicera med Fredrik m.fl.. Snyggt städat. Jag kan varmt rekommendera företaget då det uppfyllde mina förväntningar allt ifrån första besöket till avslutat arbete.

Birgitta J
Skrev om Byggstöd

Byggstöd byggde ett utekök med betongskiva åt mig. Top notch! Professionella, trevliga, lätt att kommunicera med, noggranna,snabba, ordningssamma. Alla mina önskemål blev infriade.

1
Svenska Byggstöd gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Per N
Skrev om Byggstöd

Proffsiga och höll tidplanen.

Dan B
Skrev om Byggstöd

Mycket kompetenta och punktliga Mina bästa rekommendationer

Frida R
Skrev om Byggstöd

Fint och snabbt utfört jobb, bra kommunikation! Jättenöjda med hjälpen från Byggstöd som bestod av bland annat lägga nytt golv, montera kök, renovera sovrum.

Patrik C
Skrev om Byggstöd

Byggstöd har genomfört ett takbyte och renovering av tvättstuga samt två badrum i vår villa. Vi är mycket nöjda med både kommunikationen och utförandet. Arbetet genomfördes effektivt och över våra förväntningar. Vi kan verkligen rekommendera Byggstöd AB.

1
Svenska Byggstöd gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Niklas W
Skrev om Byggstöd

Trevliga, proffsiga och enkla att ha att göra med. Snabb kontakt, offert och utfört jobb. Vi är mycket nöjda.

Jens L
Skrev om Byggstöd

Under senhösten 2022 ingick avtal med Byggstöd om en rätt omfattande fönster- och dörrentreprenad till fast pris, samt en del elarbetena (via en underentreprenör) på löpande räkning. Byggstöd lämnade en tydlig offert och Byggstöd återkom snabbt med tydliga svar på mina få frågor. Trots att jag beställde en del tilläggsarbeten utfördes arbetena på ungefär den tid som Byggstöd uppgivit. Jag är mycket nöjd med slutresultatet av arbetena. Det Byggstöd begärde i ersättning för tilläggsarbetena som jag beställde och för elarbetena... 

Mikael E
Skrev om Byggstöd

Jag vart rekommenderad byggstöd av en kollega och jag vart inte besviken! arbetet tog lite tid att planera in bägges kalendrar men jobbet är extremt bra gjort kommunikationen har varit bra hela tiden och speciellt under själva arbetet. Arbetet montera ersätta en vägg med glas till öppningsbara vikdörrar är bra utfört och stabilt. Ett altantak lades till första beställningen och är väldigt välgjort inte bara stabilt utan mycket finurliga detaljer som hade svårt som lekman att specificera men som gjorde intrycket vart ännu högre än förväntat. så som dold hängränna, dolda skruvar mm

Michael R
Skrev om Byggstöd

Bra! Levde upp till mina förväntningar. Bra upplevelse, snickeri arbeten.

Stina B
Skrev om Byggstöd

Du kan lita helt på Byggstöd! Kunniga och har bra känsla, men det bästa är att man har en bra dialog under processen.

Ted K
Skrev om Byggstöd

Att anlita hantverkare har tidigare alltid varit förknippat med ångest och oro och känslan av att man inte blir hörd. Fredrik och hans grymma team på Byggstöd har varit den totala motsatsen. Dom byggde ett fritidshus på 40m2 åt oss, och jag har aldrig sett sådant proffesionellt, rent och och snyggt bygge, både under processens gång samt efteråt. Inga frågetecken eller extra kostnader som man inte var beredd på. Öppna kort och alltid lika trevligt bemötande. Snabbt gick det också. Har redan rekommenderat dom till flera vänner, och gör det gärna här också.

Tomi B
Skrev om Byggstöd

Super trevliga och proffsiga. Kunniga på det de gör. De gjorde allt bättre än förväntat. Byggstöd har byggt en utbyggnad åt oss och vi är jätte nöjda. Har inget negativt att säga om detta företag.

Filtrera omdömen