Alla kategorier Byggföretag Stockholms län Huddinge DM Tak Villatakspecialisten
Rekommenderat företag 2016 - Villatakspecialisten Rekommenderat företag 2015 - Villatakspecialisten
Större karta Vägbeskrivning
Villatakspecialisten

Villatakspecialisten

Svarvarvägen 12, 142 50 Skogås

4.6 i betyg av 67 rekommendationer
Vårt syfte är att hjälpa människor till att få ett problemfritt tak och på så sätt bidra till ett tryggt och behagligt boende. Takarbeten har funnits inom familjen Frykman sedan 1979 vilket givit grunden till det tekniskt kunnande våra anställda och i slutänden våra beställare får ta del av idag.Villatak Specialisten * är en specialavdelning inom DM Tak AB för takläggning och takarbeten på villor i Stockholm.

Läs vad 67 kunder tycker om Villatakspecialisten

 • Yvonne J
  Yvonne J skrev om Villatakspecialisten
  Det fungerade jättebra. Vi känner oss mycket nöjda med hur arbetet utfördes, både på det sätt det utfördes och på resultatet. Grabbarna på taket var mycket trevliga att ha att göra med och höll oss informerade om allt som hände. Ibland var det dock svårt att få kontakt med projektledaren, men OK. Det blev ju ett betydligt större arbete än vad vi trodde från början, det visade sig att vi hade svartmögel i råsponten. Dubbelt så dyrt och dubbelt så lång tid, men nu har vi ett bra tak. Slutbesiktningen hade bara klagomål på några små detaljer som fixades snabbt. Ni är verkligen värda att vara årets hantverkare!
  gillar detta
 • Anders C
  Anders C skrev om Villatakspecialisten
  Vi anlitade företaget då deras säljare gjorde ett mycket gott och professionellt intryck. Offerten var grundlig och kändes seriös. Då det senare uppdagades att företaget använde underentreprenörer där arbetarna inte fick betalt, fick vi en riktigt dålig smak i munnen. De förväntades också GÅ från pendeltåget (4,5 km) då deras arbetsbil inte funderade (!). Arbetarna talade också mycket lite svenska och arbetsledaren var inte där hela tiden. Arbetsledaren var dock trevlig och tillmötesgående. Möjligen kan vi ha missat något finstilt om att vi accepterar underentreprenör men vi tycker att det är helt oacceptabelt att arbetarna inte får betalt. Det oroade oss att arbetet med taket skulle bli lidande p.g.a detta. Vi har full förståelse för att arbetarna inte var på bästa humör. Då säljaren också pratade om "mina killar", hade vi ingen anledning att misstänka annat än att företaget skulle skicka egna anställda. Vi tror att vi fått det vi beställde.
  gillar detta
 • Per R
  Per R skrev om Villatakspecialisten
  Jag anlitade Villatakspecialisten för att lägga om stora delar av mitt tak, som är ganska komplicerat, med branta fall, takkupor och mycket plåtbeslag. Jag tycker att företaget skötte sig utmärkt i allt jobb från offertbesök, offert till genomförande och slutbesiktning. De svarade tydligt på mina frågor, var lyhörda för mina önskemål om att använda mitt eget begagnade tegel och jobbade effektivt och med bra kvalitet. Den enda anmärkningen jag har är att det drog ut på tiden en hel del (det tog totalt 7-8 månader från första offertbesök till avslut), men det tror jag mest har att göra med att det var sista halvåret innan ROT-avdraget skulle sänkas från 50% till 30%, vilket gjorde att firman nog hade väldigt mycket att göra. Så jag har förståelse för förseningarna. Projektet blev klart innan årsskiftet, vilket var det viktigaste för mig.
  gillar detta
 • Ingvar A
  Ingvar A skrev om Villatakspecialisten
  Bra arbete men man var dåliga på att kommunicera starttidpunkt.
  gillar detta
 • Gunnar M
  Gunnar M skrev om Villatakspecialisten
  Villaspecislisten står för ett utmärkt hantverk kombinerat med ett proffsigt bemötande.

  Mycket nöjd kund!!
  gillar detta
 • Sören W
  Sören W skrev om Villatakspecialisten
  Jobbet dom gjorde blev jättebra,men det var trögt med uppstarten som inte blev när den skulle
  gillar detta
 • Peter T
  Peter T skrev om Villatakspecialisten
  Mycket bra service och snabb första kontakt. Mycket bra och detaljerad material och arbetsbeskrivning.
  Rättningar av en del mindre brister i arbetet utfördes snabbt och med bra service och slutresultatet blev mycket bra. Kan rekommenderas.
  gillar detta
 • Kjell L
  Kjell L skrev om Villatakspecialisten
  Mycket professionellt från början till slut. Långt ifrån billigaste alternativet men jag har fått valuta för varje krona en jättefint tak! Superduktiga, trevliga snickare som jobbade snabbt och effektivt. Bra och konstruktiv dialog med ansvariga på kontoret.
  gillar detta
 • Ulf J
  Ulf J skrev om Villatakspecialisten
  Bra och utförlig offert med god personlig uppföljning, villket underlättade beslut för beställning. Det var därefter lätt att ha en bra kontakt med arbetsledningen under det fortsatta arbetet. Själva arbetet utfördes snabbt utan problem och med mycket gott resultatet. Våra rekomendationer är härmed de bästa.

  Ulla-Britt Sundberg/ Ulf Jonasson Plantskolevägen 36 Enskede
  gillar detta
 • Henrik W
  Henrik W skrev om Villatakspecialisten
  Mycket bra bemötande och bra dialog under arbetets gång med platschefen. Arbetet utfördes med hög kvalitet och vi är väldigt nöjda med slutresultatet.
  Villatakspecialisten gillar detta
 • Sunny Y
  Sunny Y skrev om Villatakspecialisten
  Innan vi börjat vårt takprojekt, hade vi samlat in 10 offer. Eftersom det var ett relativ stort projekt för oss (totalt 250 kvm, med helt ny råspont). Villatakspecialistens offer var mitt i mellan inom alla 10 offer. Tänkt på deras starka referenser, samt många hus omkring hus har valt Villatakspecialisten och vi kunde se hur bra resultat, då valde vi dem också.

  Från början till sist, var vi super nöjda!
  De var väldigt proffs, med bra "work process", kontakt oss från projekt ledare innan de sätter igång, dokumenterade varje arbetes steg, duktiga teamledare och kunniga medarbetare, hemskt noggrann med kvalité besiktning, etc.
  Till sist men viktigt, de svarar ditt mail eller dina telefon samtal jätte snabbt, alltid!
  Om du väljer dem, kan du uppleva helt annorlunda jämförd med många andra entreprenör företag som bruka ha mycket problem med sina kunder gällande kommunikation, kvalité…

  In a word, strong recommended!

  Sunny Yang
  Tyresö
  DM Tak AB gillar detta
 • Bo B
  Bo B skrev om Villatakspecialisten
  Takomläggningen fungerade utan anmärkning. Efter hand upptäcks att takstege och sotarplattform monterats på fel sida om taket, samt att en ventilationshuv inte isolerats och bara ställts lös på taket. En klar brist att detta inte upptäcktes vid slutbesiktningen. Fick påminna flera gånger om leverans av reservpannor som ingick i priset. Olika uppgifter om tillvägagångssätt från underentreprenören och från Villatakspecialisten inger inte något förtroende.
  2016-08-10 Villatakspecialisten svarar Bo B
  Hej Bo
  Kul att höra att takomläggningen fungerade bra.
  Vi strävar alltid mot att leveransen skall bli så smidig som möjlig, vi ser alltid till att ta lärdom av dem få tillfällen den inte har gjort det.
  Vi skulle självklart ha upptäckt den bristande ventilationshuven vid slutbesiktningen, tyvärr så gjordes inte detta, vi har tagit lärdom av detta och organiserat om, så att det nu 1,5 år senare inte kan hända igen.
  När det gäller tillvägagångssättet så förstår jag den eventuella förvirringen som har uppstått när det förekommer meningsskiljaktigheter och även det har vi sett över för att denna situation inte skall uppstå i framtiden.
  Den slutgiltiga produkten är vi själva mycket nöjda med, taket är nu ett tätt, fint, säkert och hållbart tak.
  gillar detta
 • Christina D
  Christina D skrev om Villatakspecialisten
  Vi känner oss mycket nöjda med taket. Det var en bra kommunikation under arbetets gång med förklaringar till hur vissa arbeten utfördes med hänsyn till säkerhet och garanti.

  Arbetet flöt på bra hela tiden och det var städat och snyggt./Christina
  Villatakspecialisten gillar detta
 • Lauritz H
  Lauritz H skrev om Villatakspecialisten
  Helt nöjd. Med reservation för dolda fel.
  Villatakspecialisten gillar detta
 • Gunnar S
  Gunnar S skrev om Villatakspecialisten
  VTS har lagt om taket på vårt hus, betongpannor + div. plåtjobb.
  Allt har fungerat mycket bra från början till slut inkl. div tilläggsarbeten.
  Villatakspecialisten, DM Tak AB gillar detta
 • Magnus P
  Magnus P skrev om Villatakspecialisten
  Trevligt och snabbt bemötande.
  Villatakspecialisten, DM Tak AB gillar detta
 • Andreas L
  Andreas L skrev om Villatakspecialisten
  Seriöst bemötande med informativt uppstartsmöte där offerten gicks igenom och förklarades. Löpande uppdateringar under arbetets gång och ett slutresultat som överträffade mina förväntningar.
  Villatakspecialisten, DM Tak AB gillar detta
 • Stig E
  Stig E skrev om Villatakspecialisten
  Vi är mycket nöjda med vårt byte av tak. Professionellt utfört från första besöket, utförlig offert, samt själva arbetet fram till och med slutbesiktning och tillhörande omfattande dokumentation av arbetets gång.
  Arbetet genomfördes med stor snabbhet och kommunikationen fungerade väldigt bra med alla medarbetare och alla var mycket angelägna om att allt skulle fungera bra under arbetets gång.
  Vårt val av grön färg på takpannorna blev mycket lyckat.
  Vi vill gärna rekommendera VTS till de som behöver hjälp med villataket.

  Tack för ett väldigt bra utfört arbete,
  Stig och Annica
  Villatakspecialisten, DM Tak AB gillar detta
 • Britta R
  Britta R skrev om Villatakspecialisten
  Utsatta tidsramar hölls, killarna kom alltid i tid som de sagt, jobbade på hela tiden, var alltid trevliga. Har utfört ett bra jobb som jag ser det.
  DM Tak AB gillar detta
    2016-03-29
  Villatakspecialisten: Hej Britta, Tack för ditt fina omdöme, Vi är super nöjda med arbetet vi lämnat efter oss.
 • Veronica H
  Veronica H skrev om Villatakspecialisten
  Jag är supernöjd med mitt tak!!
  Proffsiga och kompetenta från A-Ö vilket gjort mig trygg genom hela processen.
  Villatakspecialisten, DM Tak AB gillar detta
 • Anders S
  Anders S skrev om Villatakspecialisten
  Slutresulatet blev perfekt, under arbetets gång har det hållits rent och snyggt.
  Trevliga och kunniga hantverkare.
  Mycket nöjd kund.
  Villatakspecialisten, DM Tak AB gillar detta
 • Eva F
  Eva F skrev om Villatakspecialisten
  Superbra att ha att görande. Gediget arbete utfört. Åtgärdade fel eller ändringar snabbt och med glada miner. Hälsn. Eva Forssell
  DM Tak AB gillar detta
 • Jonas W
  Jonas W skrev om Villatakspecialisten
  Seriöst företag! Väl utfört jobb och inom uppsatta tidsramar. Rekommenderas.
  Villatakspecialisten gillar detta
 • John E
  John E skrev om Villatakspecialisten
  Nytt tak med plåtarbete. God rådgivning vid beställning. Utmärkt utförande med hög kvalitet. Kan rekommenderas.
  Villatakspecialisten gillar detta
    2016-02-26
  Villatakspecialisten: Vi tackar så mycket för förtroende och det gläder oss att du är nöjd med takomläggningen.
 • Lars a
  Lars a skrev om Villatakspecialisten
  Noggrann genomgång innan offert. Tydlig offert som skapade bra underlag för beslut och uppföljning. Genomförande med kvalitet och engagemang. Bra dialog. Tidsplanen hölls. Resultatet utstrålar kvalitet. Bra bildokumentation.
  Villatakspecialisten gillar detta
    2016-02-26
  Villatakspecialisten: Vi tackar så mycket för förtroende och det gläder oss att du är nöjd med takomläggningen.
 • Istvan Z
  Istvan Z skrev om Villatakspecialisten
  Efter tio års renoverande är nog den här firman bland de allra bästa vi anlitat. Taket blev snyggt och bra. Och de missöden som skedde ordnades snabbt och utan tjafs. Bra kommunikation och dokumentation. Trevlig personal rakt igenom.
  Villatakspecialisten gillar detta
    2016-02-26
  Villatakspecialisten: Hej Istvan! Vi tackar så mycket för förtroende och det gläder oss att du är nöjd med takomläggningen vi önskar et en trevlig sommar!
 • Anders N
  Anders N skrev om Villatakspecialisten
  Takbyte. Mycket professionellt utfört med stort kunnande och ansvar.
  Lyhörda för önskemål och rättade till alla påpekanden utan diskussion.
  Villatakspecialisten gillar detta
  Visa alla (2)
    2016-02-26
  Villatakspecialisten: Hej Anders! Vi tackar så mycket för förtroende och det gläder oss att du är nöjd med takomläggningen.
 • Jörgen L
  Jörgen L skrev om Villatakspecialisten
  Vi anlitade Villatakspecialisten/DM Tak som gjorde ett utmärkt jobb när de lade om vårt villatak i somras. Den nya beläggningen testades av några häftiga regnstormar och visade sig hålla måttet väl. Vi är mycket nöjda med utförandet och bemötandet.
  Villatakspecialisten gillar detta
    2016-02-26
  Villatakspecialisten: Vi tackar så mycket för förtroende och det gläder oss att du är nöjd med takomläggningen.
 • Åke L
  Åke L skrev om Villatakspecialisten
  Ett väldigt trevligt företag att jobba med. Trevliga personer, tidsplanen hölls bra och vi fick en suverän documentation av hur jobbet utfördes. Ett klart pluss när vi nu skall sälja vårt fina hus.
  Villatakspecialisten, DM Tak AB gillar detta
    2016-02-26
  Villatakspecialisten: Hej Åke , Vi tackar så mycket för förtroende och det gläder oss att du är nöjd med takomläggningen.
 • Mikael G
  Mikael G skrev om Villatakspecialisten
  Snabbt jobbat och bra resultat, dock inte utfört av Villatakspecialisten själva utan någon UE till dom.
  Villatakspecialisten, DM Tak AB gillar detta
 • Rikard B
  Rikard B skrev om Villatakspecialisten
  Trevligt bemötande. Snabb uppstart.
  Själva takläggningen gick fort, men innan det slutfördes tog det lång tid.
  Var ett några saker som man fick påminna om ett par gånger.
  Skador som som uppkom åtgärdades inte.
  Målning och plåt jobb kunde vart bättre.
  Byggledare och besiktningsman verkade vara samma person
  Villatakspecialisten gillar detta
    2016-02-26
  Villatakspecialisten: Hej Rickard!
 • Göran R
  Göran R skrev om Villatakspecialisten
  Takrenovering. Första kontakterna var mycket bra. Sen var det trögt att komma igång. Själva takläggningen var det lite si och så med, men det rättade vi till. Med det fina plåtarbetet blev det hela snyggt och bra. Hälsn Göran ( nöjd kund)
  Villatakspecialisten gillar detta
 • Stig A
  Stig A skrev om Villatakspecialisten
  Omläggning av tegeltaket
  I stort sett fungerade allt väldigt bra.
  Har sett att vindskivorna inte målats på insidan,vilket jag tycker att man bör göra.
  Villatakspecialisten gillar detta
 • Richard T
  Richard T skrev om Villatakspecialisten
  Ordning och reda på arbetsplatsen, ansvarstagande yrkesarbetare. Arbetsledningen var snabb att återkomma om det dök upp frågor under byggprocessen. Efterarbete efter slutbesiktning åtgärdades snabbt. Mitt betyg dras ner p g a att samtliga mögelstoppers inte monterades på ett fackmannamässigt sätt, istället för att göra håltagningen med en eldosborr eller hålsåg gjordes de med en sticksåg med ett fult och amatörmässigt resultat. Synd, annars hade de fått högsta betyg.
  Villatakspecialisten gillar detta
 • Henrik S
  Henrik S skrev om Villatakspecialisten
  Hög servicenivå och professionalism hos samtliga personer som vi träffade. Snabbt och effektivt men samtidigt väldigt noggrant utfört arbete. Vi känner oss trygga med att takrenoveringen är gjord på bästa sätt enligt tillgängliga instruktioner och praxis.
  Villatakspecialisten levde upp till våra högt ställda förväntningar med råge!
  Villatakspecialisten, DM Tak AB gillar detta
 • Staffan H
  Staffan H skrev om Villatakspecialisten
  Målning av plåttak samt läggning ny läck o takpannor har utförts av Villatakspecialisten på ett utmärkt sätt och till ett bra pris.
  DM Tak AB, David F gillar detta
 • Ulf H
  Ulf H skrev om Villatakspecialisten
  Vi köpte en takmålning och fick ett proffsigt bemötande och utförande.
  Taket är fortfarande efter 4-år i perfekt skick.
  Ett av dom bästa företag jag har haft kontakt med.
  David F gillar detta
 • Thorhallur A
  Thorhallur A skrev om Villatakspecialisten
  + Arbetsledare kan arbetet.

  - Arbetsledare sällan på plats.
  Flera dagar där som ingen kom och arbetade (arbete tog flera veckor )
  Hängrännor lutar i fel riktning och skarvning läcker.
  Stuprör skarvad ihop med 1-3 skruvar, 3 skruvar -> stopp -> vatten strömmade på husväggen och in i huset.
  David F gillar detta
    2015-08-25
  David F: Hej tack svar. 2010 när vi lade ditt tak så hade vi "växtverk". Jag ser till att eventuella fel åtgärdas & skador ersätts. Mvh David
 • Gunnar J
  Gunnar J skrev om Villatakspecialisten
  Mycket bra bemötande från professionell personal.
  Jag har köpt komplett takbyte.
  Hela arbetet utmärkt genomfört med ett mycket gott resultat.
  DM Tak AB gillar detta
 • Helena Å
  Helena Å skrev om Villatakspecialisten
  Mycket trevligt bemötande, service och leverans på önskad tid.
  DM Tak AB gillar detta
 • Harry G
  Harry G skrev om Villatakspecialisten
  Uppskattade att killarna alltid dök upp i tid på morgonen och att jag hela tiden blev informerad om arbetets gång. Dessutom var man duktiga på att göra extra arbeten som byte av ruttna takstolar, jobb som inte ingick i offerten.
  Negativt var att arbetet startade mycket senare än vad man muntligt angivit och att det förekom dagar då ingen dök upp.
  DM Tak AB gillar detta
 • Christer B
  Christer B skrev om Villatakspecialisten
  När vi beställde var deras namn DM Tak. Vi fick en faktura som stämmde med offerten dock så kom deras arbetsledare med en helt ny ide om hur jobbet(omläggning av tak) kunde göras (ny teknik, oprövad?). Detta kom dagen före arbetet skulle starta vilket gör att det känns oproffsigt när man inte har någon tid att ta ställning till nya förutsättningar.

  Vi fick ingen skriftlig rapport på slutbesiktningen dock så gjordes allt enligt checklistorna, av vad vi kan se, så vi är nöjda. Allt fungerar bra idag två år efter arbetets slut.
  gillar detta
 • Ulf H
  Ulf H skrev om Villatakspecialisten
  Ett trevligt företag med serviceinriktad personal.
  Skickligt genomfört arbete där insatsen var mer än vad som kunde förväntas.
  Vårt nya tak medbetongtakpannor, plåtar och rännor skänker glädje.

  Utomordentligt glad och belåten med att vi valde DM Tak. Tack!
  gillar detta
 • Micke G
  Micke G skrev om Villatakspecialisten
  Offertförfrågan resulterade i ett platsbesök och en bra och tydlig offert.
  När arbetet drog igång så utfördes det snabbt och effektivt och de frågor som uppstod framfördes till mig på ett bra och tydligt sätt.
  Resultatet var fullt i nivå med våra förväntningar.
  Jag skulle definitivt kunna tänka mig att anlita Villatakspecialisten igen om behovet skulle uppstå.
  DM Tak AB gillar detta
 • Mats H
  Mats H skrev om Villatakspecialisten
  Vi anlitade detta företag för "rubbet", dvs. byte av såväl pannor, läkt, papp, vindskivor och fotbrädor, avrinning och allt i plåtväg inkl. ny taklucka, samt målning.
  Genomgående ett proffsigt intryck. Arbetet påbörjades inom avtalad tid och avslutades helt enligt tidplan. Trevlig och lyhörd personal. Det var lätt att fråga om saker och diskutera ev. ändringar. Utmärkt arbetsledning som uppenbarligen kände ansvar för taket, t.ex. att det täcktes över ordentligt när regnväder hotade. Egenkontrollen såg ut att fungera bra, liksom logistiken: allt material verkade vara på plats i rätt tid, inga onödiga väntetider. Kan bara rekommendera detta företag, om de inte är billigast så var det värt några kronor extra för ett välgjort jobb.
  DM Tak AB gillar detta
 • Anders S
  Anders S skrev om Villatakspecialisten
  Vi tog kontakt med Villatakspecialisten pga. några fläckar på vinden. Detta ledde till diskussioner om takomläggning, offert, samt en hel del ändringar och tillägg.
  Vi tyckte att de var mycket bra att ha att göra med: ordentliga svar, offerter i tid, de kom med påpekanden under arbetets gång som ledde till utvidgad beställning (bättre skydd över och omkring skorstenen, samt bättre plattform för sotaren).
  De brydde sig verkligen om att arbetet skulle bli bra gjort. (Vi är ganska petiga och ssde det också till dem). Bra diskussioner.
  DM Tak AB gillar detta
 • Gösta T
  Gösta T skrev om Villatakspecialisten
  1. Offertbeskrivning Betyg 4. Inför arbetet Betyg 4. Arbetets genomförande Betyg 4. Inspektion efter arbetets genomförande Betyg 4. Eftersom jag inte fått faktura än, så kan jag inte svara på om det offererade priset stämmer med Fakturan. Gör den det så ändrar jag gärna betyget till en femma på alla punkter, dvs det gåt inte att göra " takbytet bättre "
  mvh
  gösta troeng
  DM Tak AB gillar detta
 • Anders H
  Anders H skrev om Villatakspecialisten
  utmärkt bemötande från första kontakt till avslutat arbete,tider hölls,fortlöpande info vid behov. Kort sagt ett väl genomfört arbete avseende vad gäller byte,renovering av vårt villategeltak.
  DM Tak AB gillar detta
 • Bengt L
  Bengt L skrev om Villatakspecialisten
  Utmärkt jobb med bra hantverkare
  DM Tak AB gillar detta
 • Kjell W
  Kjell W skrev om Villatakspecialisten
  Villatakspecialisten var inte billigast men ingav ett gott förtroende. De följde hela tiden upp arbetet, föreslog förbättringar och var tydliga med vad som ingick i offerten och vad som var tillägg.
  Professionellt bemötande och genomförande samt god dokumentation av arbetet gör att vi är mycket nöjda med ett snyggt tak.
  DM Tak AB gillar detta

Mer från DM Tak

Kategorier