Zodiak Arkitekter AB

Rotnäsvägen 94, 141 42 Huddinge — Visa karta

4.5 i betyg av av 44 omdömen
Välkommen till Zodiak Arkitekter & Byggfirma registrerad 1989, vår affärsidé är att utveckla idéer och skapa mervärde för dig som kund eller brukare genom att rita moderna hus och därmed bidra till att bygga ett humanistiskt samhälle. Vi står för ett synsätt där stadsplanering och arkitektur ska vara ett uttryck för vår nutid samtidigt som den ska ge en riktning mot vart vi är påväg, mot framtiden. Det gäller såväl estetik som funktion och material.

“Vackra moderna hus byggda av vår tids material, för dagens människor och framtida behov.”

Vi har en stor erfarenhet efter många projekt och byggen vi arbetat med, vi har jobbat med allt från villor och broar till Turning Torso. Vi tycker det är roligt att rita hus, men det är ännu roligare att få skapa det man ritat i verkligheten genom att bygga eller bygga om hus. Varmt välkommen att höra av dig till oss på Zodiak Arkitekter & Byggfirma.

Läs vad 44 kunder tycker om Zodiak Arkitekter AB

 • 2020-10-07

  Spontant omdöme
  Jan Erik H skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Jag behövde få tag på en arkitekt som kunde upprätta relationsritningar på en villa som jag håller på bygga. Kristoffer har stor förmåga att lyssna och kunna förstå hur jag menade trots att jag är lekman inom området.
  Kristoffer påbörjade uppdraget redan samma dag. Vi hade mail och telefon kommunikation och han förstod på en gång hur vi kunde ändra vissa saker för att de på så sätt blev en bättre lösning. Arbetet gick väldigt smidigt och jag är mycket nöjd och kan rekommendera honom vidare.  Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Bygglovshjälpen.se
  4.9 / 5 i betyg — 7 omdömen
  "Allt gick snabbt och smidigt med min bygglovsansökan. Fick hjälp av mycket trevliga och förstående personer. Mycket nöjd!"
 • GUSTAF G

  2020-09-07

  Spontant omdöme
  GUSTAF G skrev om Zodiak Arkitekter AB
  För mig var priset viktigt tidigt i processen att hitta nya fönster och dörrar till huset. Jag föll för Kristoffers servicenivå där han svarade snabbt och hjälpte mig framåt i vad jag behövde. Efter snabb leverans och nu färdig monterade fönster är familjen mer en nöjda. Med bioclean yta på glaset är dom verkligen helt underhållsfria! Läs mer
  gillar detta
 • 2020-07-22

  Spontant omdöme
  KARL FREDRIK L skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Hittade Zodiak och Kristoffer genom en vän och åkte till honom för att titta eventuellt beställa fönster. Kristoffer är otroligt trevlig och servicevänlig. Gillade utbudet av fönster och hans proffsiga inställning så det slutade med att jag beställde 10 fönster av olika storlekar. De har blivit levererade nu och jag har fått exakt vad jag beställde och nu ska de bara installeras. Kan verkligen rekommendera Zodiak, speciellt om man letar efter PVC fönster. Jag visste inte exakt vilka storlekar jag skulle ha men Kristoffer hjälpte mig hela vägen till beslut av storlekar. Kanonnöjd. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Kask Arkitekter AB
  3.9 / 5 i betyg — 7 omdömen
  "Kask arkitekter är en mycket proffsig byrå med rätt attityd och kunskap. Jag har som entreprenör använt mig av många arkitektfirmor för ritn"
 • 2019-04-17

  Verifierad kundrelation
  Zahir J skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Zodiak Arkitekter AB fuskar med beställningar

  Jag har beställd två entrédörr i november 2017 och fick bilder på dörrarna via mejl. jag besökte även Kristoffers (ägare av Zodiak Arkitekter AB) bostad och fick veta att denne hade samma dörrmodell. Kort
  efter besöket bestämde jag mig för att beställa de två entrédörrarna, allt i enligt med de bilder jag mottagit via mejl. I den offert jag fick illustrerades dörrarnas handtag som vridbara i 180
  grader. När jag ringde Kristoffer och frågade honom om detta skrattade Kristoffer och menade
  att det ”bara är en dataritning”, och att en vanlig entrédörr kommer att levereras. Kristoffer påpekade även att det i offerten stod att dörrarna är entrédörrar och inte balkongdörrar.
  I samband med att hantverkarna installerade dem upptäckte vi att det inte var två entrédörrar utan två altandörrar han fått. Jag har alltså inte fått det jag har beställt.

  Jag har öppnat ett ärende hos ARN och detta beslut vi har fått:

  Företaget har inte visat att felet legat utanför dess kontroll. Jag har därför rätt till ersättning för den skada jag drabbats av genom att dörrarna är felaktiga.


  Men Zodiak Arkitekter AB har inte accepterat detta beslut.
  Innan ni beställa något tjänst eller varror skall ni googla på "Zodiak Arkitekter AB " !!!!!! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Beiar

  2018-05-29

  Spontant omdöme
  Beiar skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Beställde mina fönster via Zodiak Arkitekter efter att ha varit i kontakt med ett flertal olika leverantörer.

  För mig är priset inte viktigast utan bemötande, service & långsiktig relation ännu viktigare. Med Kristoffer som kontaktperson har jag fått mer än förväntat. Bästa service, bästa priserna, bästa relationen. Kan inget annat än att ge högsta betyg till Kristoffer.

  Jag kommer definitivt anlita Zodiak & Kristoffer med nästa projekt. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  I.K.A Byggkonsult AB
  4.7 / 5 i betyg — 25 omdömen
  Badge2020
  "Har funkat bra, projektet växte fram, fick God tid för reflektion, och man kunde tänka till för att få det som man ville ha det"
  Fredrik L
 • 2018-01-23

  Spontant omdöme
  Helena H skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Kristoffer är en Arkitekt som vågar röra sig utanför ramarna. Han går sin egen väg o har ofta fina unika idéer o lösningar som är lite utöver det vanliga. Han brinner passionerat för sitt jobb o hjälper med oförminskad energi till under hela projektet. Han har en välutvecklad o god smak. Han är snabb o rak i sitt sätt o skapar en vänskaplig o jämbördig relation till kunden o dem han jobbar med. Han är alltid trevlig o lätt att få tag på var han än befinner sig.

  Vid pennan/ Helena Läs mer
  gillar detta
 • Roger A

  2017-08-23

  Spontant omdöme
  Roger A skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Vi började förra året med att planera för en större utbyggnad av vår sommarstuga. Eftersom sommarstugan är byggd i slutet av 50-talet så är det väldigt låg takhöjd. Strax under 2 m. Vi tänkte oss då en utbyggnad i vinkel högre än det befintliga huset och med en rejäl takhöjd upp till nock i den nya delen (ca 5 m) och kanske ett litet loft. Rejält med fönster ville vi ha, framför allt skulle hela gaveln i princip vara glasad. Hade träffat på folk som var mycket nöjda med PVC-fönster varför vi letade runt bland olika leverantörer. Hittade Zodiak fönster som hade bra pris och kontaktade dem, och fick då prata med Kristoffer. Vi gjorde ett besök hos honom och han visade sina fönster som vi upplevde håller en hög kvalitet. När vi förstod att han också var arkitekt så anlitade vi honom till att rita vår tillbyggnad. Kristoffer var hela tiden otroligt engagerad men även lyhörd för vad vi ville ha. Han ritade en tillbyggnad som överträffade våra förväntningar och han kunde snabbt skicka olika 3D-bilder på hur olika alternativ skulle se ut, vilket underlättade för frun som inte har så lätt att visualisera utifrån vanliga ritningar. Det var inga som helst problem att få igenom bygglovet utifrån Kristoffers ritningar. Nu är bygget påbörjat med grävning för grund och vi har en dialog ang olika lösningar med fönster med Kristoffer. Han ändrar utifrån våra önskemål, men är även tydlig med när han tycker vi har bra idéer och mindre bra idéer. Jag är glad att jag lyssnat även på när han tycker att vi har fel. Han har en otrolig känsla för vad som passar, och verkar även ha en stor kunskap i vilka funktioner man behöver i olika fönster. Kristoffer har även kontakt med byggare och vi fick en offert på bygget av honom. Vi valde dock ett billigare företag där. Tyvärr visade det sig att de vi valde inte hade tillräckliga kunskaper om att bygga grund enligt svenska normer varför jag letade med ljus och lykta efter någon som kunde handleda dem i just den biten. Efter att ha slitit mitt hår i försök att hitta någon på kort tid ringde jag i ren desperation Kristoffer, som trots att vi inte valde hans byggare rekommenderade en mycket skicklig kontrollansvarig som jag träffade tillsamman med våra byggare igår. Min känsla är att han lyckades styra upp allt på bästa sätt. Fick även problem att få ut en elektriker för en ledning som behövde flyttas. Har förgäves försökt med lokala elektriker i veckor utan att lyckas få någon att komma ut. Ringde Kristoffer igen som hade flera elektriker som han jobbade med. Du ska ha min bästa elektriker om han bara har tid sa Kristoffer igår. Låt mig ringa honom och försöka få honom att komma ut. Om jag lyckas så sms:ar jag hans telefonnummer så får du ringa och avtala tid med honom. Elektrikern ska komma idag.
  Det blev en lång rekommendation, men kort sagt: Kristoffer är en väldigt duktig arkitekt. Min känsla är att hans fönster håller hög kvalitet. Han är framför allt väldigt lyhörd, prestigelös och lösningsinriktad. Med vad jag vet så här långt kan jag inte annat än varmt rekommendera såväl Zodiak arkitekter som Zodiak fönster.
  /Roger & Ann-Louise Läs mer
  2017-08-23 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Roger A
  Hej Roger och Ann-Louise

  Det var riktigt roligt att ni har upplevt vårt samarbete på det sättet.
  Om det fanns en sida där man fick skriva ner bedömning om kunderna skulle jag kunnat skriva detsamma om er.
  Tack att ni har tagit er tiden att göra så långt inlägg.

  Ett STORT TACK

  Och jag förutsätter att snart får ni ert drömhus färdigt byggd.

  MVH Kristoffer Zodiak
  gillar detta
 • Anna-Karin H

  2017-07-09

  Spontant omdöme
  Anna-Karin H skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Vi har haft Zodiak Arkitekter som leverantör av våra nya fönster. Resultatet blev jättebra och har det dykt upp problem har de löst det på bästa sätt. Väldigt bra service. Läs mer
  2017-07-09 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Anna-Karin H
  Anna-Karin och Thomas
  Super tack för en sådan bedömning.
  Roligt att det gick lösa problemen på ett sätt som tillfredsställde er.
  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-07-03

  Spontant omdöme
  Per M skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Jag och min sambo är mitt i ett projekt där vi valde att kolla på PVC-fönster. Då kom vi i kontakt med Zodiak, mer specifikt Kristoffer. Han har varit helt fantastisk i sitt bemötande och den service som han erbjudit. Vi har ändrat ritningar och utseende på fönster ett flertal gånger och Kristoffer har bara tyckt det är kul och fortsatt hjälpa oss. Han är jätteduktig som arkitekt och det är en fördel att jobba med honom för att få all linjering och utseende att passa ihop.

  Kristoffer känns trovärdig och genuin, han pratar inte illa om andra PVC-profiler utan han fokuserar på det han kan och det ger ett stort förtroende.

  Vi har inte ännu beställt fönster från Kristoffer, men vi är en bra bit på vägen. Även om han lagt enorm energi på oss så fortsätter han med samma glöd, även fast vi måste varit en av hans jobbigaste kunder och han vet inte ens om han får sälja sina fönster till oss. ÄNDÅ visar han samma glöd, samma glädje och samma proffsighet.

  Jag vill bara passa på att lyfta upp Kristoffers engagemang och rekommendera er alla att arbeta med honom :)

  Tack för all hjälp Kristoffer!


  Hoppas få återkomma då Zodiak levererat fönster till oss Läs mer
  gillar detta
 • 2017-06-26

  Spontant omdöme
  Anna G skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Hade köpt fönster och dörrar utav ZODIAK inkl installation. Trevliga och duktiga säljare och hantverkare. Läs mer
  2017-06-26 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Anna G
  Ett STORT TACK Anna och Anders att ni tog er tiden och skrev de vänliga orden.
  Roligt att ni är nöjda med vårt arbete, och så klart är ni välkomna åter.
  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-06-24

  Spontant omdöme
  Pierre B skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Snabba svar på frågor via E-post och tel. Proffsiga och kunniga. Detta vara andra gången som vi anlitade ZODIAK Läs mer
  2017-06-26 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Pierre B
  Tack Pierre för de vänliga orden. MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-06-11

  Spontant omdöme
  Magnus L skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Väldigt bra bemötande och kontakt med företaget i samband med köpet av PVC fönster Utmärkt snickeri och smidigt utfört och väldigt praktiskt för oss. Läs mer
  2017-06-26 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Magnus L
  Tack Magnus att du bedömer vårt arbete så högt
  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-06-10

  Spontant omdöme
  Torbjörn N skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Överlag är vi nöjda och kommer att anlita företaget igen. Slutresultatet av vår renovering blev verkligen bra, men det tog längre tid som berodde på oförutsedda komplikationer med vårt äldre hus. Vi har informerats i förväg om att vi kan stöta på problem. Trots detta så upplevde vi hantverkarna som både kompetenta och noggranna. Läs mer
  2017-06-10 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Torbjörn N
  Hej Torbjörn
  Toppen att du uppfattar oss på det sättet.
  Dessa kommentarer gör att vi ser mening i våra ansträngningar om kunderna ser att vi gör vår bästa.
  Det gör att vi kommer anstränga oss ännu mer.
  Med vänliga hälsningar Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-05-30

  Spontant omdöme
  Johan K skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Mycket bra genomförande och ett lika bra resultat. Produkterna överförväntan. Vi är mer än nöjda med arbetet. Och de städade efter sig. Läs mer
  2017-05-30 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Johan K
  Tack Johan

  Härligt att du känner så:
  Tack för de vänliga orden:
  Ett stort tack

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-05-27

  Spontant omdöme
  Karin J skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Vi har anlitat en stjärnarkitekt (inte ZODIAK då) som skulle rita vårt nya hus beaktande våra önskemål.

  Stjärnarkitektens vilja och prestige var så starka att det till slut blev mer hans drömhus än vårt.

  En bekant till oss föreslog ZODIAK som skulle varit bra på att lyssna och så var det verkligen fallet.

  Kristoffer som har bl.a. varit involverat i projektering av Turning Torso i Malmö skulle kunnat kalla sig för stjärnarkitekt ändå var han verkligen lyhörd och tillsammans med oss skapade något som vi är verkligen väldigt nöjda med. Han har kommit med massa bra idéer men alltid var det vi som hade sista ordet. Han hjälpte oss också med att driva igenom bygglovet.

  Sedan hans företag bygger också hus har ZODIAK räknat på priset av bygget. Priset var också verkligen konkurrenskraftigt.

  Det roliga att jobba med Kristoffer var att när Kristoffer har förslagit något som vi har antagit, redan vid nästa möte var det våra idéer.

  Förklaring. Den som valde blanld idéerna är dess upphovsmän. Charmigt.

  Rekommenderar varmt ZODIAK.

  Karin Johansson Läs mer
  2017-05-27 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Karin J
  Hej Karen

  Roligt att du känner så.

  MVH Kristoffer
  Karin J gillar detta
 • 2017-05-21

  Spontant omdöme
  Roland H skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Allt som allt mycket nöjd med resultatet och servicenivån. Seriös och utförde jobbet på ett exemplariskt sätt. Projektledaren Kristoffer går alltid att få tag på och svarar snabbt på förfrågningar. PVC fönster är av en väldigt högt kvalitet. Läs mer
  2017-05-22 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Roland H
  Hej Roland
  Toppen att du uppfattar oss på det sättet.
  Dessa kommentarer gör att vi ser mening i våra ansträngningar om kunderna ser att vi gör vår bästa.
  Det gör att vi kommer anstränga oss ännu mer.
  Med vänliga hälsningar Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-05-07

  Spontant omdöme
  Niklas N skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Zodiak är mycket kundorienterade, duktiga, noggranna och trevliga. De var lätta att samarbeta med, tillmötesgående, effektiva. Vi är mer än nöjda med resultatet. Zodiak rekommenderas. Läs mer
  2017-05-07 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Niklas N
  Tack Niklas
  Det var riktigt roligt att jobba med dig också.
  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-05-02

  Insamlad av företaget
  Mehrdad R skrev om Zodiak Arkitekter AB
  2012 beställde jag fönster till mitt hus från Zodiak och har haft nöje att träffa Kristoffer. Väldigt trevlig person med stor engagemang och villig att lösa alla problem. Snygga fönster med bra pris och kvalitet på fönster. Monteringsarbetet utfördes med exceptionellt kvalitet. Jag är mycket nöjd med all hjälp jag har fått.
  Jag kan varm rekommendera Kristoffer och Zodiak. Läs mer
  2017-05-02 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Mehrdad R
  Hej Mehrdad

  Jag visste att du var nöjd men inte att du var så nöjd. Ett stort tack för denna fantastiska bedömning.
  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-04-29

  Spontant omdöme
  Mia E skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Vi är mycket nöjda med vår arkitekt. Viktigaste var nog deras förmåga att lyssna in vad vi önskade när vi skulle bygga om. Resultatet blev mycket bättre än vad vi nånsin kunnat föreställa oss, trots vår något begränsade ekonomi. Läs mer
  2017-04-30 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Mia E
  Hemskt roligt att höra att du upplevde vårt samarbete på det sättet.
  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-04-29

  Spontant omdöme
  Witold K skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Jag blev jättenöjd med tillbyggnaden av min villa! Otroligt hjälpsamma och lyhörda och dessutom till ett bra pris! Läs mer
  2017-04-30 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Witold K
  Tack Witold det var ett nöje att jobbat åt dig och med dig.
  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2017-02-13

  Spontant omdöme
  Ali K skrev om Zodiak Arkitekter AB
  När man köper varor (dörr och fönster) ifrån Zodiak Arkitekter AB måste man vara beredd på att det INTE finns garanti eller service efter leveransen. Dessutom följer INTE Zodiak Arkitekter AB Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. På deras websida står inget om att Zodiak Arkitekter AB följer eller inte följer ARNs rekommendationer. Jag har köpt PVC dörrar och fönster för mitt hus från Zodiak Arkitekter AB år 2015. Jag har haft problem med Zodiak Arkitekter AB ända fram till slutet av år 2016. Jag har valt att gå vidare med problemet till ARN. Efter mycket mejlväxling mellan oss , rekommenderade ARN att Zodiak Arkitekter AB ska ta tillbaka en dörr och betala skadestånd till mig. Några veckor senare fick jag veta via ett mejl att Zodiak Arkitekter AB inte vill följa ARNs rekommendation.


  Änr 2016-01731
  Nämndens beslut
  Nämnden rekommenderar Zodiak Arkitekter AB att betala 13 665 kr till Kunden mot att den felaktiga dörren returneras till Zodiak Arkitekter AB på bolagets bekostnad. Vidare rekommenderar nämnden Zodiak Arkitekter AB att betala 2 000 kr i skadestånd till kunden. Kundens begäran i övrigt avslås. Läs mer
  2017-02-14 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Ali K
  Hela problemet började med att kunden Ali tappade bort dörrnyckel som var skruvad i karmen.
  Det är en praxis.
  Han köpte 16 fönster, dörrar och en skjutparti hos oss och anlitade någon billig, fast väldig okunnig arbetskraft som inte kunde lösa enkla problem.
  Ena dagen reklamerade Ali att handtaget till dörren saknas andra dagen hittades handtaget.
  På elva år av vårt fönster försäljning har ingen tappat bort nyckel men Alis snickare har gjort det och Ali försökte slingra sig ur ansvaret och påstod att nickel inte fanns med.
  På vår bekostnad har vi skickat en ny låskista men Alis snickare lyckades inte lösa problemet trots att vi har instruerat hur det skall göras.
  Jag ordnade snickare som skulle ha åka till Ali för att reparera dörren men Ali i sista sekunden stoppade besöket och helt plötsligt anmälde oss till ARN.
  Det är första gången sedan vi har startat företaget 1989 som någon anmäler oss till ARN.
  Jag upplevde att ARN ger kunden rätt mot ett företag oavsett. Som företag är man chanslös i tvist med en privatkund.
  MVH Kristoffer
  2017-02-17 Ali K svarar Zodiak Arkitekter & Byggfirma
  Jag vill varna folk som ska köpa varor och tjänster ifrån Kristoffers firma att Zodiak Arkitekter AB följer INTE Allmänna reklamationsnämndens (ARN).
  Alltså mycket av det Kristoffer skriver på zodiak.se är bara tomma ord bla 30 års garanti. Garanti för Zodiak Arkitekter AB är att skriva långa e-mejl eller anklaga ARN eller installatören osv. Zodiak Arkitekter AB har inte alls folk för att felsöka deras produkter. Varje gång vi frågade om hjälp vi fick höra att hanns installatörer är i Polen eller de har mycket att göra osv. Mitt tips till er som ska köpa PVC fönster är att köp era svensktillverkade PVC fönster på Bauhaus för samma priser. Att driva fram ett ärende på ARN tar långt tid, kräver mycket papper och bevis material och trots ARNs rekommendation, Zodiak Arkitekter AB kommer inte att följa rekommendationen.
  2017-02-19 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Ali K
  Hej Ali

  Sverige är ett fantastiskt land att driva verksamheten i.
  Alla gör vi misstag men vi lika vara kunder erkänner vara misstag och försöker rätta till dem.
  Jag driver verksamheten sedan 1989 och du Ali är den enda kunden hittills - tack och lov som försöker utnyttja systemet.
  Det trista är att ARN trots vattentäta bevis ställer sig på kundens sida.
  De flesta ärliga företagare jag har pratat med drabbas av denna behandling eller hört talas om sådant.
  ARN-s policy är: - företag är dåliga, kunder är bra. Trots att ZODIAK anmäles första gången på 28 (år 2017).
  T.o.m. vi företagare måste ha rätt att säga ifrån när KUNDEN försöker med en ren bedrägeri.

  Ali du har under tiden anmält att handtaget till dörren är borta - ZODIAK har betraktat detta som reklamation och beställd handtaget.
  E-posten till fabriken är kvar som bevis. Några dagar efter informerar du att du har hittat handtaget men nyckel som skruvas i karmen, som praxis, är borta. Och denna förlust skyller du på ZODIAK.

  Slarv på din arbetsplats är egentligen anledning till hela denna onödiga uppståndelse.
  Vi som jabbar på företagen är också människor som inte går på oärlighet när vi ser ett sådant.

  Ali du har fått så mycket hjälp, råd och uppmärksamhet från vår sida och du vill varna folk? -
  Vi ber folk att läsa andra kunders bedömningen om ZODIAK. Har de kunderna fel? och du har rätt?

  Trist att det inte finns sajter där man kan varna andra företag för kunder som dig Ali.

  Garantier gäller inte när kunden Ali tappar bort nycklar som gör att dörren inte går att öppna.
  Ali fick ny låskista på vår bekostnad och info. Att det enda sättet är att demontera dörren för att kunna öppna denna.
  Ali följer inte rådet. Det är som att få en punktering på bilen och skylla på däcksproducenten och önska reparation inom garanti.
  Så fungerar inte graniter kära Ali :-)

  MVH Kristoffer
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • 2016-12-01

  Insamlad av företaget
  Roy B skrev om Zodiak Arkitekter AB
  God service og rask svar. Levering gikk lovet tid. Läs mer
  2016-12-01 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Roy B
  Tack Roy

  Jag visste inte att du var en diplomat, att man kunde beskriva min verksamhet med nio ord.

  Tack

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • Erling O

  2016-12-01

  Insamlad av företaget
  Erling O skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Dom är alltid nåbara och trevliga,dessutom har Kristoffer hjälpt till med annat som har med Polen att göra.
  Vi kan verkligen rekommendera dom!
  Mvh
  Erling Läs mer
  2016-12-01 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Erling O
  Hej

  Jag blir bara glad varje gång jag har från dig Erling. Du är en glad prick som får mig att skratta.
  Speciellt att du hör av dig inte bara när du vill prata affärer. Jag är inte lika bra på sådant - får be om ursäkt för det.

  Tack för det positiva uttalande och 5 stjärnor.

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • Erast K

  2016-11-16

  Insamlad av företaget
  Erast K skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Vi är mycket nöjda med Zodiak
  Från beställning till leverans har allt skötts perfekt
  samt ett trevligt bemötande
  Bättre kan det inte bli
  Eren-Bygg
  Erast Küttim Läs mer
  2016-11-16 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Erast K
  Jag går rund och funderar på vad jag skall svara på en så fantastiskt bedömning.

  Jag har svårt att koncentrera mig på andra uppgifter ……….. tänker hela tiden …………. jag saknar orden.

  Helt fantastiskt att en del av kunder på det sättet uppfattar vara ansträngningarna.

  Egentligen är det inga ansträngningar att tala om.

  Jag helt enkelt tycker om det jag gör och det är inget jobb, bara mitt enda hobby.

  Vad mer kan jag säga än tack Erast att du hade också roligt med oss.

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-10-27

  Insamlad av företaget
  Peter G skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Vi är supernöjda med ZODIAK arkitekter och har nog aldrig arbetat med ett mer tillmötesgående företag. Jag brukar aldrig lämna omdömen men efter ett samtal med Kristoffer där han nämnde att två kunder lämnat negativa omdömen blev jag ilsken! De måste blanda ihop ZODIAK arkitekter med något annat företag. Driver själv ett byggföretag så jag vet mycket väl vad jag pratar om.
  MVH Peter Läs mer
  2016-10-27 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Peter G
  Hej Peter
  Ett stort tack. Jag visste inte att mina ledsamheter kommer att resultera i sådant inlägg.
  Tack att du gör undantaget för lilla mig 
  Jag har redan tackat 18 gånger och någon tog sig tiden och sågade mina enformiga "tack" därför vet jag inte hur jag skall tacka så att det inte blir likformigt.
  Skulle jag vetat det skulle jag valt ett annat yrke - författare, journalist eller dylikt.
  Jag är mycket bättre på att rita och bygga hus än på att tacka.
  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • Christofer E

  2016-09-26

  Spontant omdöme
  Christofer E skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Vet inte var jag ska börja. Kristoffer skrev till mig att han var generalentreprenör för omvandling av källare till boutrymme. Sedan visade sig att han inte vet vad ordet betyder (bokstavligen). Han vägrar även ta ansvar för det platta golvet i badrummet där han skyller på alla de hantverkare han tagit till mig. Oberoende besiktningsmannen hittade många fel bl.a badrumsgolvet och sprickor i väggarna. Kristoffers approach - jag kan laga sprickorna men de kommer ju bara komma tillbaka. Han vill att jag ska jaga de hantverkare han tagit till bygget trots att han är generalentreprenör. När jag håller inne ca 20.000 kr i betalningar till de fel som finns åtgärdats börjar han fakturera mig straffräntor på 30% i månaden. Han har inte betalat vissa underleverantörer och jag får väl göra som dem och gå till rätten för att få ett ok badrum. Några papper på badrumsjobbet fick jag inte och då han blev osams även med den underleverantören så kommer jag väl aldrig få det. Jobbet blev klart ca 2,5 månad efter vad han ursprungligen sagt. Han säger att han vill åtgärda badrumsgolvet med att bygga ett nytt golv ovanpå det platta- det godkänner inte mitt försäkringsbolag. Dessutom har han ingen behörig med våtrumscert som kan göra det längre. Läs mer
  2016-09-27 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Christofer E
  Det riktigt trist att få sådan bedömning.

  Det roliga i detta är att vi renoverar, bygger till och bygger om sedan 2006 och först efter 10 år är det någon som är missnöjd.
  Folk är mycket snabbare att klaga än berömma.
  Trots detta har vi TVÅ missnöjda och sjutton nöjda kunder som har uttalat sig om vårt arbete.

  Det trista är att var mitt inne under processen med att lösa problemet hos Kristoffer E. med hjälp av försäkringsbolaget.
  Att helt plötsligt får en sådan bedömning gör att man tappar lusten att hjälpa till,
  speciellt att felet förorsakades av en annan byggare som kunden betalade separat.

  Sanningen ligger alltid mittemellan.

  Nedan brevet till försäkringsbolaget som beskriver exakt hur det har gått till.
  Beskrivning nedan, varje mening, utom varför KE betalade snickarna på slutet, kan bevisas sedan vi har fört en omfattande e-post korrespondens.

  Jag anlitades av Kristoffer Elde för att bygga om hans källare till en lägenhet på 1 ROK.

  På plats visade det sig att KE vill ha högre takhöjd än det befintliga och utgrävning är ett måste.

  Då föreslog Dan Evaldsson (DE) "min" elektriker och VVS i en och samma person att detta jobb kan utföras Eugen Onea (EO) på AAONEA'S Bygg & Renovering.

  Jag räknade på övriga arbeten och Kristoffer har tagit emot offerten. EO arbetade på löpande. Efter avslutat arbete belade KE direkt till EO.
  Det finns en e-post där KE undrar varför EO skickade faktura till honom och inte till mig. Vi har bestämt att KE får betala EO. På det sättet försvann jag som totalentreprenör. Utgrävningen betalade KE också direkt till EO. Nu kan jag konstarea att KE betalade alla inblandade separat, även mina snickarna på slutet sedan de hade bråttom hem efter avslutat arbetet och det gick snabbare att betala dem kontant. Den enda KE inte betalat var Darek Misiuk som gjut fundament under ytterväggen.

  När utgrening blev klar anlitade jag en kille DM som enligt K ritningen skulle ha börjat med att bygga fundament under den befintliga ytterväggen i källaren, något han också har gjort. Efter det försvann han i en vecka. Det visade sig att han tog för många uppdrag på sig och kunde inte jobba med vårt projekt på heltid.

  Det som skulle göras var platta på mark.

  EO ställde upp att utföra detta jobb. Efter avslutat arbete skickade EO fakturan direkt till KE istället för till mig.

  EO gjut golvet i alla utrymmen bl.a. i framtida badrummet.

  Nu var det dags att bygga upp badrummen och jag anlitade EO som har certifikat för att bygga badrum att göra gummering i badrummet, något han har också gjort. Det var det ända uppdraget jag betalade EO för.

  Här uppstår problemet. Mina killar visste att EO har badrumscertifikat och utan att ifrågasätta hans kunnande har de lagt plattor på golv utan fall.
  Precis innan uppdraget hos KE har vi avslutat ett annat projekt hos Jenni och Lukas F. där vi själva har byggt upp golvet med fall och kaklat hela badrummet utan gummering som utfördes av en utomstående badrumsspecialist.

  Enligt KE är det jag som är skyldig till felet och önskar att jag rättar till detta.

  Enligt mig är det EO som har gjort det stora misstaget. Mitt fel är att "jag" har lagt plattor på gummerat underlag utan fall.

  Nu vänder vi oss till er för bedömning hur vi skall gå tillväga för att lösa problemet.


  Det finns ett problem till - en vägg som spricker.

  Konstruktören Marek Wanag som designade lösningen har vid varje möte sagt att vatten på utsidan måste tas hand om.
  MW förklarade gång på gång att vatten utifrån som rinner in i källaren underminerar källarvägen som kommer att sjunka långsamt.

  Varför rinner det in - för att innan var det en lerig grund - nu har vi grävt oss ca 1,2 m lägre ner och på denna låga nivå finns en pump som suger vatten.
  Innan blev det blöt men vatten hade ingen ström. Nu rinner det in i gruppen och tar med sig sandkorn som underminerar grunden och ytterväggen sjunker långsamt.
  Därifrån sprickorna. Om KE på nästa två (sedan december 2014) inte har anordnat pumpen på utsidan kan han inte skylla på mig att vägen sjunker långsamt.
  Det absolut bästa och enda lösningen är en pump på utsidan. Jag har varit hos KE nyligen och sätt att ett sådan lösning är på gång.

  MVH Kristoffer
  Ali K gillar detta
 • 2016-09-11

  Insamlad av företaget
  Srecko M skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Supernöjd med dem! Allt kom i tid, bra kvalité, bra service! Bästa. Läs mer
  2016-09-12 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Srecko M
  Tack Srecko

  Det var ett riktigt nöje att samarbeta med dig :-) Ha det riktigt bra.

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-08-12

  Insamlad av företaget
  Annelie H skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Zodiac har varit super bra på att serva mig på alla sätt. Från första samtalet,det blev ett antal,till samtalet efter avslutat arbete. Vi kunde inte byta fönster själva utan behövde hjälp. Det slutade med att zodiac fixade snickare som kunde tänka sig att åka 50 mil för detta. Vi fick 11 fönster bytta på 2 1/2 dygn, det blev fint inne och ute. Allt bråte på en bestämd plats. Vi är mycket nöjda med all hjälp vi fått och zodiac har varit en mycket bra samarbetspartner. Jag rekommenderar dom gärna. Läs mer
  2016-08-12 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Annelie H
  Tack Anneli för de varma orden
  Det var ett nöje att jobba med dig, roligt att vi har löst alla frågor innan killarna kom och jobbade under tiden när ni var bortresta.
  Roligt att du skriver så positivt trots att vi inte är klara och trots de 50 milen kommer vi och rätar till de två felen som blev till sedan killarna kom ihåg fel det ni har instruerat de om den första dagen.

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • Morgan B

  2016-06-13

  Insamlad av företaget
  Morgan B skrev om Zodiak Arkitekter AB
  När jag kom i kontakt med Zodiak, Kristoffer så visste jag inte riktigt vilken lösning jag ville ha och vilken som var mest prisvärd, jag var inne på flertalet lösningar allt från skjutpartier, vikväggar fasta partier, mm. Kristoffer var under denna tid oerhört hjälpsam och var mycket snabb att svara på mina frågor... utan att stressa fram något... Sedan kom vintern och jag tog en liten paus i mitt byggande och funderande, till våren återtog vi kontakten och tillsammans hittade vi en lösning som passade mig och mitt framväxande uterum.

  Jag beställde, 4 veckor senare kom mina dörrar och fönster, väl inpackade och skyddade på pallar. Jag hade sedan tidigare sagt att jag själv skulle montera allt själv... jag påbörjade monteringen men kände att jag behövde hjälp med att montera de större partierna, tog då återigen kontakt med Kristoffer som hjälpte till med att rekommendera montörer som kunde dessa produkter. Med snabb inställelse och proffsig montering så var det snabbt fixat.
  Har genom åren köpt en hel del produkter samt anlitat många olika hantverkare, kan verkligen varmt rekommendera Kristoffer och Zodiak Arkitekter då han inte "släpper" dig förrän du är nöjd med slutresultatet.
  Verkligen stort tack för all den tid och energi du lagt på mitt projekt. Läs mer
  2016-06-13 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Morgan B
  Ett stort tack Morgan för ett toppen samarbete,

  En av kunderna klagade på att mina svar är så enformiga - men hur skall man svara på sådan fantastisk bedömning som denna och andra kundernas för den delen också.

  Det är kanske inte rätt att erkänna sådant här på nätet men jag blev berörd när jag läste det du skriver här.

  Det är riktigt roligt att jobba för individer som ser och uppskattar när man anstränger sig.

  Med vänliga hälsningar

  Kristoffer
  .............................................................................................................................................................................................
  Morgan svarar
  .............................................................................................................................................................................................
  ​Hej Kristoffer,

  Det är jag som skall tacka för ditt engagemang, det värmer att det finns lite stolthet kvar hos vissa inom denna branch...

  Jag återkommer med bilder ;-)

  Mvh
  .............................................................................................................................................................................................
  Kristoffer svarar
  .............................................................................................................................................................................................
  Hej Morgan det handlar inte om bransch eller stolthet.

  Min mamma fick en utmärkelse efter 20 år på företaget hon jobbade på. Hon jobbade där 16 år till.
  Det var bara 20 personer bland 1750 (18 män och två kvinnor) som fick det när man började dela ut dessa utmärkelser.
  Min mamma var teknolog.

  Min far - direkt efter kriget saknades civilingenjörer så ingenjörer fick ledande ställningarna.
  På 70 talet blev det så många civilingenjörer att det infördes ett lag att bara civilingenjörer fick ha de ledande ställningarna.
  Min far fick ett officiellt brev från ledningen att detta lag inte gäller honom så länge kommer han att jobba på företaget.
  Hans stolthet tillät inte denna behandling, så han i femtioårsåldern gick på Tekniska Högskolan och blev civilingenjör.
  Företaget han jobbade på var motsvarighet till BOFORS (tror jag).
  Min far ansvarade för avdelningen som projekterade motorer till stridsvagnar och stora självgående byggkranar.
  Officiellt tillverkades byggmaskiner där - 7000 anställda plus 1 500 på stålverket. Man tillverkade hela stridsvagnar där.
  Jag kommer alltså från sådan familj – i mitt fall handlar det inte om stolthet - bara ett vanligt beteende.

  Att du uppskattar mitt arbete det tackar jag för.
  Jag däremot uppskattar att du uppskattar - alla gör inte det.

  Tack och ha det bra

  Med vänliga hälsningar

  Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-06-08

  Insamlad av företaget
  Jamil B skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Hej.
  Rekommenderar starkt finns alltid där svarar alltid trevlig och duktig.Har aldrig samarbetat med någon firma där alting har fungerat så smidigt och bra.
  Rekommenderar mycket STARKT. Läs mer
  2016-06-08 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Jamil B
  Tack Jamil

  Härligt att du känner så:
  Tack för de vänliga orden:
  Ett stort tack

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • Leif J

  2016-06-02

  Insamlad av företaget
  Leif J skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Zodiak gjorde underlag till vår ombyggnation. Leverans och bemötande var helt utmärkt. Läs mer
  2016-06-04 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Leif J
  Tack Carolina och Leif

  Det var himla roligt att vara med om den spännande resan från första mötet tills arbetet blev klart, med att projektera ert nya hus,
  Att se er glada och nöjda, var den värdefullaste betalningen man kan få - tack.

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-05-31

  Insamlad av företaget
  Anders F skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Kan inte rekommendera denna firma, står inte för sina handlingar.
  Kan knappt uttrycka sig i skrift ,med den påföljd att misstag begås.
  Jag ville göra en extrabeställning med samma ordernummer för att färgkoder etc skulle överensstämma med första lev. Det blev fel och Zodiak försöker på alla sätt slingra sig i denna fråga. det är synd då produkterna är helt ok men leverantören är inkompetent. Läs mer
  2016-05-31 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Anders F
  Anders F

  Det kan inte vara så dåligt med oss om det var tredje beställning Anders har gjort hos oss.

  Anders skickade en noggrann förfrågan om offert i form av en bild från ett blad från förra offerten - en dörr.

  Dörren skickades exakt enligt offerten som Anders godkände.
  Nu visade det sig att Anders önskade en kulör på utsidan.
  Inget nämndes om färg någonstans ändå anser Anders att det är vårt fel.

  Det finns gränser hur långt ett företag kan gå för att tillfredsställa en kund.

  MVH Kristoffer
  2016-05-31 Anders F svarar Zodiak Arkitekter & Byggfirma
  Lögn på lögn..., men det är bra att du fått hjälp med att uttrycka dig i skrift.
  Jag har fått en leverans och begärt in offert på 1 objekt till.
  Av förståeliga skäl blir det ingen affär.
  Jag använde mig av samma referensnummer för att det inte skulle bli något fel.
  I ju med att det inte nämndes någon färg överhuvudtaget tog jag för givet att referensnumret skulle gälla eftersom han uttryckligen vill att man skall referera till detta i all korrespondens.
  Halva offerten står på polska så det är svårt för mig att förstå.
  Eftersom vi båda hade brustit i vår kommunikation föreslog jag att vi skulle gå halva vägen var och beställa ett nytt parti,
  Men Krystof vägrade, vilket nu renderar en nedsabling i detta forum samt en anmälan till allmänna reklamationsnämnden.
  Ta detta som en varning ni som funderar på att anlita denna firma.


  Det finns gränser för vad en kund kan sträcka sig till också.
  2016-06-01 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Anders F
  Texten nedan är exakt kopia av texten i offerten - den var OK när du beställde samma dörr föra gången.
  Nu är svenska fel?.

  3 glas-U-0,5 (Ug-0,6) + varm ram mellan glasen i alla partier
  Ytterdörr, utåtgående, lågtröskel, låskista av märke WINKHAUS + 3 st nycklar.
  Hakar upp till och ner till. Fjädrande handtag på båda sidor inkl två
  låsningsmekanismer,
  Högra dörren öppnas först
  Ej SÄKERHETSGLAS på kundens ansvar

  MVh Kristoffer
  2016-06-09 Anders F svarar Zodiak Arkitekter & Byggfirma
  Var står det vilken färg det är ? jag skickade ju med samma beställningsnummer och samma ritning som förra gången för att få rätt färg!
  dessutom skickade jag ett fotografi på tröskeln där man ser att det är grå färg på partiet.
  Jag kan inte förstå din ovilja att kompromissa, jag har kanske varit otydlig när jag inte sagt exakt vilken färg jag skulle ha jag trodde att du förstod det när jag skickade med samma underlag som till förra beställningen.
  Jag var öppen för en kompromiss där jag betalar halva kostnaden för ett nytt parti i rätt färg, men du blånekade, detta gör mig fly förbannad och eftersom du är ofelbar bör andra kunder varnas.
  Anders
  Läs mer genom att expandera tråden +
  Ali K gillar detta
 • Mikael S

  2016-05-28

  Insamlad av företaget
  Mikael S skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Bra pris och smidig leverans. Bra att man kan välja betalning mot faktura istället för delvis förskott som många tillämpar. Dåligt dock att det tillkommer en ganska stor kostnad för detta. I mitt fall tillkom ca 250kr för detta. Läs mer
  2016-05-29 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Mikael S
  Hej Mikael

  Tack för din positiva bedömning.

  Som du nämner finns det olika betalningsalternativ som andra inte har.

  Skulle du valt en annan skulle du ha rabatt på motsvarande.

  Egentligen skulle vi ha fått en extra stjärna för att det finns valmöjligheter men du drar av en sedan du själv gör val som du inte är nöjd med.


  MVH Kristoffer
  2016-05-29 Mikael S svarar Zodiak Arkitekter & Byggfirma
  Hej Kristoffer,
  Men om jag har som krav att inte betala innan jag fått varan så kostar det extra. Hade jag handlat mina fönster hos exempelvis Hemfint.se så hade det inte kostat något extra. Nu hade du det märket på fönster som jag ville ha och då blir det en extra kostnad. Men som sagt allt annat är positivt med köp hos Zodiak. Mvh Mikael
  2016-05-30 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Mikael S
  Hej igen

  Roligt att du kommenterar min kommentar - du är den första som tar sig tiden.

  Icke desto mindre trots extra kostnader måste mitt pris vara lägre trots att de andra hade något bättre i sitt system.

  Det viktigaste är att den extra kostnaden inte kom som överraskning. Den valde du själv som ett av alternativen.

  På tal om högre kostnader och att andra har något bättre

  Flera kunder påtalar att min frakt är dyrare än andras men om min frakt inkl vara är lägre än andras då är mitt pris ändå lägre.

  Andra fraktar alla fönster på en stor lastbil från fabriken till sin förvaring istället för en eller några pallar i taget.

  Sedan lastas varor om och förvaras innan de slussas vidare. Förvaring är inte gratis.

  Någon måste ta han om det. Någon måste köra rund produkten från kund till kund, från Malmö, Stockholm, Göteborg, Kiruna och mindre orter emellan.

  Alla dessa kostnader läggs på antingen kundens fönster eller frakt. Slutpriset blir högre än mitt.
  Hos mig åker varan direkt från fabriken till kunden. Ingen förvaring eller extra personal här.

  Vid omlastningarna sker flest olyckor, skador. Åker det direkt från fabriken undviker vi onödiga reklamationer, förseningar, irritation.

  Det är mycket värt många gånger när snickare är bokade och det kommer oskadad last.

  Skadas lasten under av oss organiserat omlastning måste vara ersättas av oss lika med att denna kostnad lägges på alla kunder.
  Skadas lasten mellan fabriken och kund - är frakt företaget som betalar och denna kostnad lägges inte på kund.

  Många bäckar små J

  En del vill sänka fraktkostnaden genom att hämta produkten själv på fabriken.

  Sedan 2004 har jag arbetat med denna verksamhet, har ingen genomfört denna idé.

  Pratar vi bara pris (ej service) och om man lägger ihop alla kostnader och du köper hos mig ändå - innebär det att jag har sammanlagt bättre pris.

  Det finns inget företag eller individ som tillfredsställer allas önskemål.

  Vissa älskar min hemsida - och det säger de rakt ut. Andra sätter fyra stjärnor för all var service bara för att hemsidan inte är snyggt.

  MVH Kristoffer
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • 2016-05-26

  Insamlad av företaget
  Johan K skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Vi har köpt fönster och fönsterdörrar av Zodiak till nybyggnation av bostadshus vid två olika tillfällen. Båda gångerna har vi fått snygga fönster i bra kvalitet och med bra isolervärde till oslagbara priser. Kristoffer på Zodiak har varit lätt att nå och serviceminded från början till slut. Zodiaks hemsida är inte så snygg eller uppdaterad, men han och hans företag inger ändå stort förtroende. Behöver vi fönster igen så kommer vi köpa från Zodiak. Läs mer
  2016-05-31 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Johan K
  Hej Johan K

  Fantastiskt att du känner så.

  När det gäller hemsidan har vi försök att snygga till den men de företagen som vi försökte anlita, vill snabbt göra snygga hemsidor utan att titta på innehållet.

  När vi frågade hur de vill lägga upp innebörden har vi aldrig fått något bra svar.

  Absolut skulle vi vilja ha en bättre hemsida men det verkar inte bli av.
  Om vi hittar ett företag som kommer att berätta hur de vill göra om vår hemsida och koncentrerar sig på innehållet istället enbart på skönheten kommer vi att anlita dem.

  Sedan vi är indränkta i arbetet och koncentrerar oss på kunderna finner vi inte tid över för att titta på hemsida frågan.

  En annan aspekt är att det inte är gratis att bygga om hemsidan och i slutändan blir det du - kund som kommer betala för det.

  Du konstaterar att vi har bra produkt, bra service och dålig hemsida. Hellre det än tvärtom.

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-05-26

  Insamlad av företaget
  Dennis J skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Företaget levererar utmärkta produkter till mycket bra priser. Om det blir något problem så försöker de lösa detta. Jag kommer att bygga ett hus till och då blir det fönster från Zodiak. Läs mer
  2016-05-26 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Dennis J
  Tack Dennis för den fantastiska bedömningen.

  Du vet ju att efter denna blir vi inte ett dugg sämre bara för att du har skrivit det nu.
  Tvärtom - vi är som skådespelare i teater - när vi känner av att publiken är med, blir vi bara bättre.
  Det är som att höja ribban - du höjer vår ribba och vi din, så åker ribban högre och högre.

  Du vet ju att det vi gör är ingen ansträngning - vi tycker helt enkelt om vårt jobb.
  Måndagar är bäst, fredagar och helg är tråkigast.

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-05-21

  Insamlad av företaget
  Torgny O skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Bra bemötande
  Enkelt och problemfritt Läs mer
  2016-05-23 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Torgny O
  Torgny

  Du är en sann Norrlänning - Kort och koncist

  Härligt att du känner så.

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-05-20

  Insamlad av företaget
  Jan H skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Dom är seriösa, pålitliga,punktliga och har en hög servisnivå och kunskap med vad än man anlitar dom till. Dessutom mycket vänliga och trevliga att jobba med. Prisnivån på varorna är mycket konkurrenskraftiga och har hög kvalite.Vi kan varmt rekommemdera firman. Läs mer
  2016-06-07 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Jan H
  Hej Jan

  Jag känner att din beskrivning är den bästa hittills - ett stort tack tack

  MVH Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-05-20

  Insamlad av företaget
  Petter J skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Ros = Jag har alltid fått ett trevligt bemötande. Produkten är av hög kvalitet.
  Ris= P.g.a det utländska ursprunget så upplever jag att det finns språkförbistringar och en rädsla av att göra fel som låser den dagliga verksamheten. Läs mer
  2016-05-22 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Petter J
  Hej Peter

  Jag tror att det beror på att du har svårt med Stockholmska :-)

  Skämt åt sidan - Jag tror att du syftar på min ordblindhet/dyslexi - händer så klart att läser jag fel och det erkänner jag öppet.
  Det positiva är att all viktigt kommunikation sker i skrift .
  Av denna anledning kan man lätt upptäcka om jag har missat något.
  Efter 30 år som arkitekt (sedan 1986, egen verksamhet sedan 1989 som arkitekt sedan, fönster sedan 2004)
  + plus 4 år på KTH är det väll knappast troligt att språkförbistringarna kan vara fallet.
  Läsförbistring - ja.

  Jag vet ingen som har anlitat mig så många gånger som du utom Torgny.
  Hur kommer det sig att du har gjort det trots mina språkförbistringar.
  Du är absolut välkommen åter med nya uppdrag trots att du känner så.

  Och sist men inte minst jag skulle aldrig ha anlitat ett företag som jag skulle ha värderat till tre stjärnor.
  Du är självklart varm välkommen med nya uppdrag trots så låg bedömning.

  Med vänliga hälsningar Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-05-20

  Insamlad av företaget
  Conny R skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Allt var bra, förutom leveransen som strulade lite!
  Kommer att handla där igen. Läs mer
  2016-05-20 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Conny R
  ett STORT TACK Lenna o Conny att ni tog er tiden och skrev de vänliga orden.
  Roligt att ni är nöjda med vårt arbete, och så klart är ni välkomna åter.

  En fråga - vad var det som strulade vid leveransen - ni har inte sagt något - Jag kollade vår korrespondens och hittar inget om leveransen.
  Om vi skall förbättra oss måste vi veta vad som var gick snett - Hur kan vi bättra oss om kunderna inte säger något?

  Tacksam om kommentar

  Med vänliga hälsningar Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-05-18

  Insamlad av företaget
  Anders P skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Litet personligt företag som vet vad de håller på med. Läs mer
  2016-05-20 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Anders P
  Roligt om du tycker så. Tack för att du tog dig tiden att kommentera.

  Med vänliga hälsningar Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-05-18

  Insamlad av företaget
  Roland H skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Jag köpte bara två fönster men bemöttes ändå med stort intresse och engagemang samt snabb återkoppling och svar på frågor. Bemötandet översteg mina förväntningar, så trots att man inte kunde garantera leveranstid så valde jag att vara kvar som kund. Enda nackdelen var en viss förvirring när jag skulle hämta mina varor. Dessutom var priset mycket bra. Läs mer
  2016-05-20 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Roland H
  Hej Roland

  Fantastisk att du uppfattade oss på det sättet.
  Som du vet kunde vi inte garantera tiden.
  För att sänka din fraktkostnad har vi bestämt, tillsammans, att dina fönster får åka med "närmaste" kund som beställer och som råkar bo i dina trakter och det inte är alltid lätt.
  Det är något jag aldrig kan veta.
  I sådana situationer, går inte att förutse när sådan kund kommer att slå till, beställa.
  Kul att det löste sig ändå och du stannade kvar. Du är åter välkommen så klart.
  Tack för att du tog dig tiden att kommentera.

  Med vänliga hälsningar Kristoffer
  gillar detta
 • 2016-05-18

  Insamlad av företaget
  Kjell E skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Zodiak är en seriös firma som ovanligt sätter kundens bästa högsätet.
  Noggrann och dessutom trevlig, sist men inte minst mycket bra produkter till förmånliga priser! Läs mer
  2016-05-20 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Kjell E
  Hej Kjell
  Toppen att du uppfattar oss på det sättet.
  Dessa kommentarer gör att vi ser mening i våra ansträngningar om kunderna ser att vi gör vår bästa.
  Det gör att vi kommer anstränga oss ännu mer.
  Med vänliga hälsningar Kristoffer
  gillar detta
 • 2014-08-13

  Spontant omdöme
  Adnan L skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Toppen
  Bästa pris i Sverige med garanti.
  Hade bråttom och beställde 8 PVC fönster och altandörr och fick de lev. på 2,5 vecka eftersom Zodiak hade bett fabriken om snabb tillverkning och produktionen startades innan de hade fått pengarna på kontot (endast skärmdump på bet. skickades.) Servicen var exceptionellt, och allt detta gjorde de medans de var på sem. i Grekland.

  Jag jobbar inte på Zodiak, jag är bara väldigt nöjd kund:) Läs mer
  2016-05-25 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Adnan L
  Hej Adnan

  Super tack för denna beskrivning. Jag visste inte att vi var så bra. Kul att någon info oss hur det ligger till. Allting verkar stämma utom semester i Grekland. Grekland är rätt men inte semester. Vi byter utsikt bakom kontorets fönster - istället för att titta på grannfastigheten sitter jag på hotellrummet, jobbar och sneglar på min favorit utsikt - HAVET 

  Om någon annan löser detta vill jag informera att vi undviker så långt det går att skynda på produktionen sedan för det mesta blir det fel. Och när det blir fel glömmer man bort att fönster kom en - två veckor tidigare.

  Det gläder oss att du är nöjd
  gillar detta
 • 2011-09-17

  Spontant omdöme
  Anders S skrev om Zodiak Arkitekter AB
  Köpte underhållsfria kompositfönster av dem med totalentreprenad. Mycket bra bemötande, lämnade inte arbetet förrän jag var MYCKET nöjd. Öppen även för självkritik, mycket hjälpsamma. Det bästa av allt, de lovade bästa pris på bästa fönster, och jag tror jag knappast fått det billigare någon annanstans. Fönsterna känns vara av mycket hög kvalité. Supernöjd. Läs mer
  2016-06-04 Zodiak Arkitekter & Byggfirma svarar Anders S
  Hej Andres

  Fantastiskt att du känner så.

  Jag instämmer - vi är billiga trots att jag anser att det vi säljer är absolut av topp kvalité får ett lågt pris.
  Det är som att offerera Mercedes för Skada priser
  Jag anser att om man skulle ha satt pris efter produkten kvalité skulle PVC fönster ha kostat mer än dubbelt så mycket vad trä eller aluminium kostar.
  Och jag tror på fullt allvar att om 20-30 år är det ingen som köper träfönster eller aluminium i Sverige utom till historiska objekt.

  MVH Kristoffer
  gillar detta

Bästa Arkitekterna nära Zodiak Arkitekter AB:

4.9 i betyg av 7 omdömen
MARIJA K MARIJA K tycker:
“Allt gick snabbt och smidigt m...” Läs mer

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco