Zodiak Arkitekter AB

4.6 i betyg av av 51 omdömen
Välkommen till Zodiak Arkitekter & Byggfirma registrerad 1989, vår affärsidé är att utveckla idéer och skapa mervärde för dig som kund eller brukare genom att rita moderna hus och därmed bidra till att bygga ett humanistiskt samhälle. Vi står för ett synsätt där stadsplanering och arkitektur ska vara ett uttryck för vår nutid samtidigt som den ska ge en riktning mot vart vi är påväg, mot framtiden. Det gäller såväl estetik som funktion och material.

“Vackra moderna hus byggda av vår tids material, för dagens människor och framtida behov.”

Vi har en stor erfarenhet efter många projekt och byggen vi arbetat med, vi har jobbat med allt från villor och broar till Turning Torso. Vi tycker det är roligt att rita hus, men det är ännu roligare att få skapa det man ritat i verkligheten genom att bygga eller bygga om hus. Varmt välkommen att höra av dig till oss på Zodiak Arkitekter & Byggfirma.

Är det här ditt företag?

Uppdatera ditt företag

51 omdömen om Zodiak Arkitekter AB