Grand Construction Stockholm AB

Grand Construction Stockholm AB

4.7 / 5 baserat på 212 omdömen
Välkommen till oss på Grand Construction Stockholm AB!

Här finner du en byggfirma med flera års erfarenhet inom branschen. Vi jobbar åt både privatpersoner och företag och levererar alltid kvalitet, rakt igenom. Hos oss kan du få hjälp med allt från badrum och kök till planritning, CAD-ritning, projektering, fasadritning och mycket mer därtill. Vi har självklart behörighet för våtrum enligt Byggkeramikrådet och är väl försäkrade.

Vår högsta strävan? 100 procent nöjda kunder. Kontakta oss för ditt byggprojekt så ska vi bevisa det.

Du kan även nå oss på telefonnummer 0722515464.

Utmärkelser

212 omdömen om Grand Construction Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2017
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2023-03-21 Insamlad av företaget
  Vi beställde helrenovering av badrum. Det prisförslag vi fått på offerten stämde helt med slutpriset. Antalet veckor som beräknades till hela arbetet stämde också. Mycket bra och snabba svar och åtgärder då vi hade frågor mm. Arbetsledaren Rustam fanns alltid tillgänglig. Bra bemötande. Kändes välplanerat. Vi är mycket nöjda. Rekommenderas.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2023-03-16 Insamlad av företaget
  Väldigt bra jobb.
  Bra kommunikation
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2023-01-29 Spontant omdöme
  Vi är jättenöjda med Grand Constructions renovering av vårt badrum/tvättrum. Bygget var relativt komplicerat med nya avlopp i källarplan, nytt inkommande vatten och nya innerväggar. Dessutom behövdes nya vattenledningar dras till större delen av huset.
  Grand Construction lämnade en bra offert och höll sig till både pris och tidplan.
  Vi blev mycket nöjda med kommunikation och tydlighet under hela processen.
  De extra arbeten som behövdes, kommunicerade de tydligt och konkret om. Alla kostnader var tydligt specificerade och det var ordning och reda under hela projektets gång från alla inblandade.
  Vi rekommenderar varmt Grand Construction.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-10-07 Spontant omdöme
  Mycket nöjd med resultatet av Grand Constructions helrenovering av mitt två kvadratmeter stora badrum. Bra projektledning av Morgan som alltid var lättillgänglig och lösningsorienterad, och resten av teamet utförde ett snyggt jobb med renoveringen. Rekommenderar!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-09-14 Spontant omdöme
  Selecting the right company for a bathroom renovation is not easy. After getting offers from multiple companies, we decided to go for Grand Construction because we felt they had the best cost-to-quality ratio. We are happy that the bathroom turned out great, thanks to Morgan and the workers for commitment to deliver quality work. We would choose them again!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-09-09 Spontant omdöme
  Snabb och tydlig kommunikation, väl utfört arbete med bra öga för detaljer. Vårt badrum blev jättebra, och dom var måna om att vi blev nöjda och att allt blev rätt. Kan absolut rekommendera dessa, och kommer göra det till nära och bekanta så fort ett badrum behöver renoveras. Snyggt jobbat!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-09-07 Spontant omdöme
  Väldigt nöjd med resultatet av min badrumsrenovering!
  Stort tack till Atabek, Morgan, Doğan, Olga på ekonomi och plattsättaren som gjort ett riktigt bra jobb!
  En eloge för att ni varit så tålmodiga när föreningen dröjde med beslut och betalning.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-09-05 Spontant omdöme
  Super nöjd med hela processen gällande min badrumsrenovering, från första kontakt till färdigt projekt. Snygga installationer och bra projektledning.
  Kan starkt rekommendera Grand Construktion.
  //Robban
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-09-05 Spontant omdöme
  Vi är väldigt nöjda med Grand Constructions renovering av vårt badrum. Arbetet tog ungefär fem veckor, men hade nog gått snabbare om det inte var semestertider.
  Prisförslaget var bra och enligt det arbete och material som användes. Inga nya utgifter lades på utan vår känndeom. Vi hade bra kontakt med projektledningen.
  Hantverkarna var skickliga och trevliga. De anpassade sig efter komplikationer som uppstod och kom fram med bra lösningar. Bland annat orsakade borrningen sprickor hos grannen men det fixade dom gratis utan problem!

  I stort sett så är vi nöjda med företagets skicklighet och professionalism.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-08-24 Spontant omdöme
  Vi anlitade Grand Construction för att totalrenovera våra två badrum. Till en början såg allting bra ut. Säljaren som kom ut och tittade var trevlig och tillmötesgående och vi tackade därför ja till offerten. Det första som händer är att de höjer priset på grund av höjda materialkostnader. Sen blir vi tilldelade en projektledare som kommer ut och tittar på plats. Han nämner att de kan utföra arbetet på 5 veckor istället för 10, men då kostar det 30 000 kronor extra. Vi tackar ja till erbjudandet. När väl arbetet ska börja så byts vår projektledare ut och projektledarrollen fördelas mellan 2 olika personer varav en åker på semester och den andra inte pratar svenska. Den nya projektledaren verkar kunnig men har väldigt många andra projekt i huvudet. Inga papper eller underlag utan allting finns i hans huvud. Det blir därför ofta rörligt under projektets gång. Vid ett flertag tillfällen ber företag mig att åka och handla beslag och annat. Saker som jag inte har någon som helst kunskap om. De hör av sig och ställer frågor kring saker som jag har skrivit ner och lämnat över vid projektstart, exempelvis portkod etc. Hantverkarna som ska göra jobbet pratar ingen svenska. Endast en av de pratar minimal knagglig engelska så det går inte att föra en konversation med de. De har inte rätt arbetskläder. De har inte alltid rätt verktyg med sig och de har inte rätt material. Flera gånger får jag ge dom skruvar och annat från min egen verktygslåda. De läser inga manualer och har därför svårt att montera ihop IKEA-möbler och dyl. Vid ett tillfälle pekar jag tydligt i manualen och visar att en hylla ska sitta 5 mm från väggen. När jag tittar efteråt så har de satt den 5 cm från väggen istället. Arbetet utförs generellt slarvigt och det är mycket rörligt på plats. Det ligger prylar överallt och det är ingen ordning alls. När jag kollade i ett av paketen som låg bland skräpen ser jag att de har glömt att montera flera delar av en kommod, vilket jag får göra själv. Sista 2 dagarna fick jag själv hoppa in och arbeta för att de skulle bli klara och att allting skulle bli rätt. Jag fick projektleda, jag fick montera möbler och jag fick städa.

  Istället för 5 veckor så tar arbetet 8 veckor men jag får ändå betala de där 30 000 kronorna extra. Slutresultatet är godkänt men inte perfekt. Vid ett ställe i badrummet är det bomm på klinker (tomrum). Det hörs tryckslag när man stänger kallvattnet. Hyllan sitter 5 cm från väggen istället för 5 mm. Handfat och kommod är inte korrekt monterat och lutar. Två olika fog har används och fogen skiftar därför i färg på vissa ställen. Fel färg på silikon har används på ett ställe. Detta är saker som jag har påpekat men som företaget inte har gjort något åt. Personalen på företaget är jättetrevliga och vill väl men arbetet blir inte perfekt utfört. Jag skulle undvika att anlita detta företag igen.
  Hej Mazdak!

  Först vill vi tacka för att vi fick möjligheten att hjälpa med Ert projekt.

  I början av projektet så var det mycket fördröjningar då era grannar vid flera tillfällen stannade arbetet med att knacka på och klaga på att de stördes. Detta trots att vi aviserat om att renovering kommer att pågå i huset. Vi inväntade även ritningar på hur ni önskade ha med placeringar och flera mått på monteringshöjder och avstånd mellan olika installationer. Detta efter flera påminnelser.

  Vi bad om att få komma hem till er för att se över de saker ni ansåg vara felaktiga och för att se över tryckslaget och bomljudet. Efter ett platsbesök så erbjöd vi oss att komma och åtgärda de punkterna, men detta tackade ni nej till.


  Mvh
  Teamet på Grand Construction
  Grand Construction Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-07-29 Spontant omdöme
  Är mycket nöjd med mitt badrum. Hantverkaren var noga att det skulle bli enligt min vision och han är mycket bra på sitt jobb.

  Stort plus att projektledaren svarade direkt på telefon och mail och han var verkligen noga med att jag skulle bli nöjd med resultatet. Men de var ofta stressade och kom vid flera tillfällen sent till avtalade tider. Jag upplevde att de bara lyssnade med ett öra under möten.

  Det dök upp någon extra kostnad som de borde kunnat förutse och som jag kanske önskat att de haft med i offerten eller förvarnat för. Men inget stort.

  Men som sagt ett toppenresultat. Är mycket nöjd med resultatet.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-07-28 Insamlad av företaget
  Superbra bemötande, flexibla i sin planering, jätteduktig plattsättare, smidig kommunikation.
  Detta är tredje fastigheten som de renoverar åt mig, hade inte anlitar de tre gånger om de inte varit så bra.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-07-04 Spontant omdöme
  Vi tog in offert från Grand Constructions ganska sent i processen då jag fick rekommendation att även ta in från dom. Carlos offert var mest tydlig och hans återkoppling går ej att jämföra med övriga konkurrenter.
  Carlos var snabb med att besvara frågor och kom med råd och tips redan vid första mötet. Vår projektledare Elmir fanns hela tiden till hands, löste problem som uppstod på ett mycket bra sätt. Alla som arbetet hos oss har varit vänliga, trevliga och gjort allt för att vi ska vara nöjda och glada.
  De har verkligen byggt ett lyxbadrum utöver det vanliga och jag rekommenderar verkligen andra att anlita! Tack för ett mycket proffsigt bemötande, hårt arbete, stor kreativitet och ett otroligt fint badrum.
  Speciellt tack till Carlos, Dogge, Olga på ekonomi, och bästa Elmir!!Vi ses när vi ska fixa lilla badrummet 😊
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-06-30 Spontant omdöme
  Vi renoverade toalett och badrum med hjälp av Grand Construction och vi är överlag väldigt nöjda både med arbetet och resultatet. Offerten var genomarbetat och tydlig och inga överraskningar vid slutbetalningen. Om behov uppstår, kommer vi säkert anlita dom för kommande renoveringar också.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-06-03 Spontant omdöme
  Väldigt nöjd med resultatet av badrumsrenovering. Bra kommunikation med projektledare.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-06-02 Spontant omdöme
  Vi anlitade Grand construction för att renovera ett badrum. Flera delar misskötes. Bland annat väntade de 2 veckor efter att badrummet blivit klart att forsla bort skräpet de lagt i en big bag på trottoaren med resultatet att förbipasserande la i mer skräp i big bagen. Grand construction sa att de inte var deras ansvar att det fyllts på skräp under tiden och lyfte ur och lämnade kvar delar av skräpet som inte tillhörde badrumsrenoveringen. Vi anlitade ett annat bolag separat för att forsla bort det kvarlämnade skräpet. Efter mycket bråk med Grand construction betalade de kostnaden vi betalade till det andra bolaget.

  Så om ni anlitar Grand construction är ett tips att skriva något om sophantering och upphämtning i avtalet.

  Sammanfattningsvis så var det mycket bråk om tiden, städning och sopupphämtning. /Anna
  Hej Anna!

  Vi uppskattar all kritik som kan hjälpa oss att förbättra företaget. Vi tackar därför för erat omdöme och kommer att ta lärdom av detta för framtiden. Vi saknar dock ett omdöme av resultat som ni meddelat oss tidigare att ni var väldigt nöjda med vilket såklart hade uppskattats!
  Vi tackar för att ni tog er tiden att skriva detta och hoppas att ni, trots ert missnöje kring det ni nämnt ovan, kan njuta av ert nya fina badrum.

  Mvh
  Teamet på Grand Construction
  Grand Construction Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-05-20 Spontant omdöme
  Vi anlitade Grand Construction for renoveringen av ett badrum. I offerten var det beräknat renovering av två badrum, av privata skäl kunde vi inte genomföra båda inom kort tid, vilket meddelades företaget innan godkännande av offerten. De glömde det och fakturerade oss 20000 kr extra pga det.
  Vi fick ett bra intryck av Morgan, med sedan fick vi en annan kontakt som inte kändes lika punktlig. Saker som hade sagts glömdes bort och förnekades. De påbörjade arbetet när vi var bortresta och när vi kom hem såg vi en inspektionslucka som hade installerats i ett rum bredvid och som har förstört rummets utseende. Vi fick ingen information om det. Fogarna i badrummet blev tjocka och ojämna, företaget ansåg att det var pga ojämna plattor, även om det finns metoder för att göra det snyggare fick vi kämpa i veckor för att göra en förbättring.
  Ett skåp monterades upp och ner. De lämnade ett hål i väggen där elkabeln går och vi fick tjata för att åtgärda det. Larmet gick när vi var bortresta och firma hävdade att det var vi som var ansvariga, när någon arbetare hade tydligen glömt ett fönster öppet.
  Det positiva är att det inte verkar vara större fel i badrummet och att de kom tillbaka för att installera duschvaggar flera veckor efter arbetet var slut.

  Skulle ni anlita Grand Construction rekommenderar jag att kommunicera allt skriftligt och hoppas på svar.
  Hej Isabella,
  Tack för omdömet.

  Information om att enbart det ena badrummet skulle utföras av det godkända arbetet meddelades först efter att vi hade startat med renoveringen. Då offerten var utformad och prissatt för genomförandet av båda badrummen, samt att vår planering redan var gjord för hela projektet debiterades därför en summa för det och borttagandet och paketpris som sats för utförandet av båda.

  Mvh
  Teamet på Grand Construction
  Grand Construction Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-05-18 Spontant omdöme
  Vi anlitade företaget för att renovera två badrum åt oss. Vi är väldigt nöjda med resultatet och processen. Byggaren som gjorde den största delen av jobbet med rivning och uppbyggnad var väldigt effektiv och ordningsam. Alltid städat och snyggt i slutet av dagen och ett väldigt fint resultat. Tydlig offert och inga överraskningar på slutfakturan. Vi rekommenderar.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-05-09 Spontant omdöme
  Vi renoverade tvättstuga, kök och ett badrum med Grand. Bygget gjordes i två omgångar med tvättstugan först. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Snickaren som gjorde den största delen av arbetet på kök och badrum var väldigt duktig. Det var ordning och reda. Alltid städat på eftermiddagen när han gick. Ett stort bygge och investering för vår familj. Och påfrestande då projektet var långt. Därför var det viktig för oss med bra kommunikation och uppdateringar kring projektets framfart. Det gick väl sådär. Projektledaren som vi först hade för kök och badrum slutade. Något som inte kommunicerades av oss direkt från huvudkontoret. Den nya projektledaren Atabek fick en tuff uppgift vad det verkade. Ingen överlämning verkade ha gjorts till honom vilket gjorde att vi fick jaga och dela mycket information under en period. Atabek gjorde det bra trots tuffa förutsättningar. Alltid trevlig, glad och lätt att ha att göra med. Bra kille. Men jag kan tycka att HQ hade kunnat backa upp bättre när den första projektledaren försvann. Det hade sparat oss en del frustration. Något vi påpekade under resans gång och fick gehör för. Men allt som allt är vi nöjda. Proffsig offerprocess. Snabba svar när vi mailat om frågor kring ekonomin med förtydliganden. Helt ok detaljerade fakturor vilket kändes tryggt. Och som sagt, slutresultatet blev precis som vi tänkt oss. Alla hantverkare som varit här under projektet har varit trevliga och ordningsamma. Det har känts proffsigt.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-04-29 Spontant omdöme
  Totalrenovering av badrum och bastu, ny tvättstuga. Jättefint slutresultat, mycket duktiga hantverkare som ansträngde sig för att vi skulle bli nöjda. Lite rörigt med kommunikationen tidvis vilket delvis berodde på att projektledaren byttes ut mitt i.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-04-23 Spontant omdöme
  Vi har byggt om vårt badrum och samtliga delar levde upp eller överträffade förväntningarna. Det är inte helt lätt i valet av företag, men vad härlig känsla det blir när allt är klart. Projektledare Atabek får sitt gäng att trivas och utföra ett arbete som det är tänkt och skall vara. Det har heller inte dykt upp några konstigheter kring kostnader mm, allt stäms av tydligt genom säljaren.Vi kommer anlita dem igen.
  Gilla
 • ILIASS T
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-03-26 Spontant omdöme
  Vi anlitade GC för en totalrenovering av vårt badrum i en äldre byggnad. Slutarbetet blev bra och vi är nöjda med hur det gick. Kakelsättningen såg bra ut, rördragning var godkänd och installation av möbler såg bra ut. De hjälpte oss även med elen som behövdes jordas. Det var rätt bra hur de hanterade de problem som kan komma med att man renoverar ett äldre hus.

  Projektet hamnade i flera problem som berodde delvist på den gamla byggnaden och på föreningens riktlinjer som gjorde att det dröjde över tidplanen, men det skötte deras projektledare Elmir väldigt bra. Det skulle vara bra med mer kommunikation mellan oss och GC, se detta som ett förbättringsförslag.

  Jag vill passa på att ge mycket beröm åt Elmir. Det var han som skötte kommunikationen och hjälpte oss även när det höll på att bli avvikelser och när det kom oförutsägbara problem. Ni på GC ska vara väldigt nöjda med Elmir, för det är tack vare honom som ni hamnar på en 5/5.
  Gilla
 • KAMAL T
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-02-23 Spontant omdöme
  Detta är andra gången som vi anlitat dem. Proffsigt bemötande och genomförande, hög servicenivå och gott slutresultat. Vi är mycket nöjda med detta företag och kommer sannolikt att anlita dem igen i framtiden.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-02-20 Insamlad av företaget
  Har anlitat Grand Construktion vid tre tillfällen
  Toa/dusch. Kök och senast badrum
  Bra hantverkare närvaro
  Höll tidsplanen med marginal
  Är väldigt nöjd med utförande och resultat
  Kommer att anlita dom även i framtiden
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-02-12 Spontant omdöme
  Igår var två personer från grand construction på hembesök för att lösa problemet i badrummet ,Tack för hjälpen
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-02-02 Spontant omdöme
  Badrumsrenoveringen på Kungsholmen.

  Är supernöjd med mitt nya badrum! Hantverkarna har varit noggranna och duktiga så jag fick ett badrum precis som jag tänkt mig. Offerten på badrummet stämde på öret när allt var klart.

  Jag skulle gärna anlita Grand Construction igen.

  Tack till alla!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-02-02 Spontant omdöme
  Badrumsrenovering i Vasastan.
  En renovering som gett mig mycket huvudvärk.
  Till en början flöt renoveringen på bra men en dag när jag kom hem såg jag hur oprofessionellt plattsättaren satt plattorna, ingen platta hade samma fogföljd gentemot golv och vägg. Det skilde ca 10cm på fogföljen. Brunnen var även placerad i kanten på en 30x30 platta vilket inte såg klokt ut.
  Dagen efter, på en lördag, gick en byggare in i min lägenhet när jag låg och sov utan någon som helst förvarning. Han kunde knappt svenska men menade på att han gjort fel. Jag ringde till projektledaren som suckar och sa att han inte visste om felet samt att han heller inte visste om att plattsättaren tänkt besöka mig på en lördagsmorgon.
  Efter det gick jag igenom bilder jag tagit under renoveringens gång för och se om något annat var fel.
  Såg då att hela rördragningen till dusch och tvättställ, inte följde SÄKERT VATTEN. Rören, varm- och kallvatten var placerade bredvid varandra vilket inte är godkänt och kan orsaka värmeöverföringar vilket i sin tur kan leda till att bakterien Legionella bildas.
  Byggarna hade vid denna tid redan kaklat färdigt..
  Tog in en oberoende besiktningsman och det var bara till att riva upp halva väggarna igen och dra nya rör. Allt kakel på golvet fick även rivas pga den felaktiga fogföljden. Detta gjorde att arbetet försenades med 2 veckor och det gav mig mycket oro kring om även andra saker var fel som inte kunde synas på besiktningen.
  Det upptäcktes även under renoveringens gång att dem byggt in ballofixer som inte gick att komma åt för att inspektionsluckan som sattes dit var för liten. Detta ledde till att dem fick byta lucka.
  På slutbesiktningen blev det anmärkning på 4 punkter. Fel ventilationdon, det saknades fog på golvet runt avloppet under tvättställ, utanpåliggande rör, varm- och kallvatten satt för nära varandra under tvättstället, det saknades tätskikt under en diskbänk. Dessa fel återgäldades dock snabbt för att bli godkänd.

  Det värsta av allt är nog när jag hittade en stor fogklump slängd i min nya toalett. Den kunde ha orsakat mycket stor skada om den hade fastnat i rören då jag bor på 5e våningen i ett äldre hus.

  Vill uppmana andra att ta in en oberoende besiktningsman så slipper man oroa sig för eventuella fel, vilket hjälper dig och entreprenaden.

  Resultatet blev bra trots omständigheterna men Grand Construction är tyvärr ingen jag kommer att vilja anlita igen..
  Hej Clara,
  Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för dem fel som blev i samband med renoveringen av ditt badrum. Det är självklart inte okej att dyka upp oanmält på en helgdag, inte heller att hantverkarna utför sina arbeten oprofessionellt.
  Vi tog ansvar i detta och gjorde om arbetet samt stod för inköpet av nya plattor och ersatte dig även för förseningen.
  Grand Construction hoppas nu att efter alla åtgärder och godkända besiktningar att du är nöjd med resultatet och ditt nya badrum.

  Mvh
  Morgan Karlsson
  Grand Construction Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-02-02 Spontant omdöme
  Grand Construction Sthlm har nu i ca 7 veckor hjälpt oss totalrenovera badrummet och vi är supernöjda, över förväntan! Fick en tydlig offert som sedan arbetet hölls till, när vi ville lägga till/ta bort delar under tiden var det inga problem. Tycker kommunikationen fungerade utmärkt, alltid snabba svar när jag ringde eller mailade. Inga tråkiga överraskningar. Rekommenderar Grand Construction varmt till alla som letar hantverkare för renovering av badrum!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-01-21 Spontant omdöme
  Vi är nöjda med slutresultatet men det var en lång och strulig badrumsrenovering.

  De ångrade sig tidigt i processen och ville inte byta avloppsgrodan. Vi tvingades ta in andra rörmokare som löste det. Kostnaden för arbetet drogs av, men den stora förseningen som orsakades ville de inte kännas vid. Stort och smått var problematiskt, bl.a. fick vi en ny tidplan som inte hölls, de bilade i bärande konstruktioner utan nödvändiga utlåtanden och likt en annan recension här uppstod sista dagen ett stort hål i sovrumsväggen utan att fråga eller informera. När badrummet väl var klart fanns många anmärkningar på finishen (som de dock fixade snabbt).

  Efter mycket diskussion lovades vi viss kompensation, men inför slutfakturan tillkom istället andra merkostnader som vi inte kunnat förutse. Badrummet blev bra men i slutändan tog det både längre tid och blev dyrare, utan att förutsättningarna hade ändrats.
  Hej Nerma, tack för ditt omdöme!
  Gällande arbetet för avloppsgroda så tog vi beslutet efter diskussioner med er och hantverkare att vi inte ville riskera skador på vår personal och därför ej utförde arbetet. Vi drog därför även av den kostnaden på er slutfaktura. Dem tillkommande kostnaderna var material som ni önskade att vi köpte in åt er som inte ingick i avtalad materiallista. Det är såklart olyckligt att ni upplever att det har varit en strulig process och för det ber vi självklart om ursäkt för. Kul att höra att ni blev nöjda med slutresultatet och tack för att vi fick ta del av ert projekt!
  Mvh Grand Construction
  Grand Construction Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-01-20 Spontant omdöme
  Badrumsrenovering utfördes dec21. Bra och kunniga hantverkare, som var intresserade av att göra ett bra arbete. Genomförande gjordes i bra dialog med engagerade hantverkare och projektledning. Arbetet upphandlades till fast pris och i konkurrens. Arbetet utfördes på överenskommet sätt och pris. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan rekommendera firman
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-01-06 Spontant omdöme
  Badrumsrenovering som genomfördes hösten 2021. Vi är mycket nöjda med bemötandet från projektledaren Aydin som tog sig tid för att svara på våra många frågor under processen. Eftersom vi bor i en äldre lägenhet dök det upp en hel del utmaningar som skulle lösas under resans gång och då kändes det extra tryggt att ha och göra med proffs. Resultatet blev bra och badrummet känns gediget. Vi anser även att den totala prisbilden är konkurrenskraftig jämfört med offerter vi tog in från andra företag.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2022-01-03 Spontant omdöme
  Badrumsrenovering från grunden, rörmokaren (Dogge) var väldigt kunnig i sitt arbete och gjorde ett utmärkt jobb.
  Lite mindre rolig händelse var att de råka komma åt en rör och började läcka vatten. vi ringde såklart den som hade hand om hela bygget (Aydin), efter mindre än 10 minuter så kom det flera gubbar inklusive rörmokare till platsen och löste problemet snabbt och smidigt.
  Vi är otroligt nöjda med hela badrummet då det blev exakt som vi ville.
  Den som var ansvarig (Aydin) hade tålamod genom hela bygget och såg till så att allt blev som vi ville, svarade på frågorna vi ville ha svar på när vi vart oroliga över visa saker. Han var problemlösare då visa grejer inte gick att göra då kom han med andra alternativ som var bättre än va vi hade tänkt oss.

  Ett stort tack till Aydin och Dogge för ett riktigt bra arbete, vi är jätte nöjda över badrummet.
  Gilla
 • Malin Louise L
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-11-25 Spontant omdöme
  Badrumsrenovering under oktober 2021, vi kunde inte bli mer nöjda! Lyhörda, noggranna och duktiga. Blir lycklig varje gång jag går in i badrummet är nu. Tack!
  Gilla
 • LEO W
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-11-10 Spontant omdöme
  Badrumsrenovering, april-september 2021

  Vi är nöjda med badrummet, hantverkarna verkar vara duktiga, men resten var struligt. Arbetet som enligt avtal skulle ta 5-6 veckor tog i slutändan mer än 4 månader. Vi fick viss kompensation för detta av Grand men förstås inget som kan väga upp för omaket. Droppen var när projektledaren med två månaders försening i projektet plötsligt var försvunnen. Då hade han åkt på semester, utan att skaffa ersättare eller meddela sig. Kvar stod vi i lägenheten med ett antal hantverkare som pratade varken svenska eller engelska.

  En dag sågade de sig genom väggen in till det angränsande rummet. Detta erbjöd de sig att åtgärda men de ville bara måla om den vägg den förstört, inte hela rummet. Dessutom glömde de maskera fondväggen intill som blev förstörd så jag fick ändå göra om allting själv. De förstörde även den andra angränsande rummet till badrummet. Rivaren tejpade upp dammskydden direkt på tapeten runt fyra dörrar och när de sedan togs ner följde förstås tapeten med. De erbjöd sig att sätta upp en ny tapet om vi bekostade den själv men vi valde att tacka nej med erfarenheten från det andra rummet.

  Slutligen när projektet var klart så kunde de inte lämna tillbaka lägenhetsnyckeln, trots mängder av påminnelser under flera månader. Förmodligen hade de slarvat bort den.Vi fick byta låskolven själva, på egen bekostnad.

  Maken till struligt företag får man leta efter
  Hej Leo,
  Tack för ditt omdöme, och vi ber självklart om ursäkt för det du upplevt varit struligt!
  Under tiden som projektledaren var borta så hade ni en kontaktperson som ni använde er utav som då hade övertagit ansvaret för projektet.
  Det som påverkade tidsåtgången var allt arbete kring den bärande väggen (utlåtande från konstutkör, konstruktörsritningar & själva arbetet) och väntan på inredning som påverkar badrummet ni beställt som hade en lång leveranstid.
  Nyckeln har vi haft på kontoret men pga uteblivna svar gällande när vi kunde lämna den så har den legat kvar.
  Mvh
  Grand Construction
  Grand Construction Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-10-29 Spontant omdöme
  Det var lite struligt första veckan med folk som kom och gick men andra veckan blev det bättre.
  När det krånglade till sig lite angående toaletten och kommoden så löste hantverkarna det på ett smidigt sätt. Hela badrumsrenoveringen gick snabbt sen. Är mycket nöjd med resultatet.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-10-14 Spontant omdöme
  Vi är jättenöjda med vår lägenhetsrenovering. 2 badrum, flytt av kök, nya golv och ytakikt. Grand höll tidsschemat, rättade till saker som uppkom och låg bra i pris. Rustam är väldigt mån om att allt ska bli bra och har varit ett bra bollplank under projektets gång. Tack till Rustam, Morgan, Carlos, Dogge, Maruf, Zarif och alla andra! Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-09-30 Spontant omdöme
  Lyhörda, professionella och raka i kommunikationen.
  Gilla
 • SUZAN D
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-09-20 Spontant omdöme
  Väldigt professionellt bemötande och bra komminikation hela vägen från planeringen till utförandet. Personalen är trevliga, Tack Aydin och alla andra. Jag är super nöjd med badrummet
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-09-17 Spontant omdöme
  Vi renoverade vårt badrum i Augusti 2021. Grand Construction var utmärkta och mötte alla våra förväntningar!

  - De hade tydlig och regelbunden kommunikation med oss.
  - Vi hade öppna diskussioner där de kom med förslag på sätt att uppnå våra mål, vilket behövdes då vi aldrig ägt eget eller varit inblandade i sånt projekt tidigare.
  - Bra pris jämfört med andra offerter som vi hade fått.

  Vi rekommenderar Grand Construction Stockholm starkt!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-09-09 Spontant omdöme
  We recently had bathroom renovation done by Grand construction and it looks amazing. The work was completed as quick as possible, the team went above and beyond to give us the best result. Especially I want to thank Umar for doing a brilliant job . He was very knowledgeable, polite and got the job done in good time.
  I will have no problems recommending The grand construction to anyone.
  Gilla
 • MARKUS E
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-09-02 Spontant omdöme
  Renovering av badrum samt nedtagning av icke bärande vägg.

  Grand Construction gjorde ett gediget arbete under cirka 2 månaders tid och lämnade lägenheten i ett skick som var bättre än förväntat. Vid uppkomna problem eller oväntade moment löstes detta genom dialog.

  Projektledaren Dogge kunde varit bättre på att kommunicera men svarade på frågor längs arbetets gång.

  Projektet avslutades inom utsatt budget men drog över med tiden från 10 till 11 veckor. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Grand för renovering.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-08-16 Spontant omdöme
  Vi anlitade Grand Construction Stockholm AB för en totalrenovering av lägenhet om 112 kvm. I totalrenoveringen ingick förutom sedvanlig ommålning, golvläggning, samt köksmontering även tillbyggnad av ett sovrum och ett badrum. I samband med tillbyggnaden drogs även ventilationen om.

  Rustam Melikov utsågs till vår projektledare och vägledde oss igenom projektet som tog ca 4 månader inkl. väntetider för dylika materialval.

  Resultatet blev alldeles fantastiskt!

  Jag rekommenderar varmt detta byggföretag samt Rustam Melikov som projektledare. Han vågar säga sin åsikt och lämnar tydligt information om vilka krav som måste uppfyllas enligt byggbranchens alla regler men tar också emot konstruktiv kritik och vänder om det till fantastiska resultat! Det bygger en stark känsla av tillit vilket är oerhört tacksamt vid en större ombyggnad.

  Grand Construction var väldigt måna om att vi skulle bli nöjda, detta gäller samtliga arbetare som tog del av renoveringen.

  Slutsatsen är att Grand Construction var professionella, flexibla och tillmötesgående. Arbetet de genomförde godkändes av självständig besiktningsman utan några väsentliga anmärkningar.

  Om ni funderar på en större renovering så skall ni vara realistiska med att det alltid kommer finnas utmaningar och därför är det så viktigt att välja rätt byggfirma/ totalentreprenör. För oss var det Grand Construction!

  Rekommenderar varmt och gör om det igen tillsammans med dem närsom!


  Tusen tack Rustam, Carlos, Olga samt alla de fantastiska byggare som gjorde om vårt ruckel till en fantastisk bostad och hem!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-08-13 Insamlad av företaget
  Vi renoverade vårt badrum i juli 2021. Grand Construction var utmärkta och mötte alla våra förväntningar!

  - De hade tydlig och regelbunden kommunikation med oss. Stor eloge till arbetsledaren Rustam Melikov som höll oss updaterade kring planen och vad som skedde, vilket vi uppskattade.
  - Vi hade öppna diskussioner där de kom med förslag på sätt att uppnå våra mål, vilket behövdes då vi aldrig ägt eget eller varit inblandade i sånt projekt tidigare.
  - Arbetarna var jätte effektiva, och blev färdiga före den förväntade tiden.
  - Bra pris jämfört med andra offerter som vi hade fått.

  Sammanfattningsvist var vi väldigt nöjda, rekommenderas starkt!
  Gilla
 • Lovisa S
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-08-04 Insamlad av företaget
  Helrenovering av badrum.

  Fint bemötande och väldigt hjälpsamma.
  Kommunikationen gick inte alltid hela vägen fram vilket skapade lite förvirring men det påverkade inte slutresultatet som blev fantastiskt!
  Från 1970 till 2021 på 9 veckor, magi!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-07-31 Insamlad av företaget
  Vi är så otroligt nöjda! Bek gjorde ett helt fantastiskt jobb, han var så mån om att vi skulle bli nöjda och det kunde inte ha blivit bättre! Och väldigt bra kommunikation tack vare projektledare Dogge. Vi vet vem vi ska ringa nästa gång det ska renoveras.
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-07-29 Insamlad av företaget
  Renoverade mitt badrum samt byggde en dusch, var enkelt att kommunicera med projektledaren och resultatet blev riktigt bra!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-07-28 Insamlad av företaget
  Grand Construction renoverade vårt badrum med kakel, klinkers, golvvärme m.m. Vi är mycket nöjda med resultatet. Ett fint bemötande av alla inblandade från första kontakt till sista genomgång. Mycket duktiga hantverkare. Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-07-27 Insamlad av företaget
  Vi totalrenoverade vårt badrum. Vi blev väl bemötta av samtliga som var involverade i projektet; säljare, hantverkare och framförallt projektledaren Dogge som vi hade en del kontakt med under tiden. Tiden för arbetet skulle ta cirka fyra veckor, och det blev det. Alla våra förväntningar uppfylldes, badrummet blev jättefint! Kändes tryggt med Grand Construction Ab. Inga konstigheter, inga förseningar. Hantverkare var på plats och gjorde ett bra jobb!
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-07-27 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Grand Construction för renovering av toalett och walk in closet. Vi blev så nöjda med resultatet. Det var ett lätt samarbete och smidigt rakt igenom. De var lyhörda och professionella :)
  Vi kommer definitivt använda oss av er igen vid nästa renovering.
  Mvh
  Isabelle
  Gilla
 • skrev om Grand Construction Stockholm AB
  2021-07-25 Insamlad av företaget
  Anlitade Grand Construction (GC) för en totalrenovering av en femma på 114 kvm från 1960-talet. Kunde komma igång snabbt efter genomgång av offert. GC anpassade sig och följde bostadsrättsföreningens regler och riktlinjer. Bra genomfört underarbete av väggar och golv, även vid rivning. Projektledaren Rustam var lätt att få tag i och ringde alltid tillbaka om han inte kunde svara just vid tillfället man ringde. Han var också lösningsorienterad även när arbetet hamnade något utanför deras ramar med betongfräsning och nätverksdragning. Fanns lite miss i kommunikationen med vem som skulle sköta inköpen och lite andra småsaker, men allt löste sig på vägen. Allt som allt är vi mycket nöjda över resultat av vår renoverade lägenhet.
  Gilla