Grand Construction Stockholm AB

Elsa Borgs gata 20, 129 53 Hägersten — Visa karta

4.8 i betyg av 138 omdömen
Välkommen till oss på Grand Construction Stockholm AB!

Här finner du en byggfirma med flera års erfarenhet inom branschen. Vi jobbar åt både privatpersoner och företag och levererar alltid kvalitet, rakt igenom. Hos oss kan du få hjälp med allt från badrum och kök till planritning, CAD-ritning, projektering, fasadritning och mycket mer därtill. Vi har självklart behörighet för våtrum enligt Byggkeramikrådet och är väl försäkrade.

Vår högsta strävan? 100 procent nöjda kunder. Kontakta oss för ditt byggprojekt så ska vi bevisa det.

Du kan även nå oss på telefonnummer 0722515464.
Öppet just nu
Mån-Sön: 07:00-19:00

Läs vad 138 kunder tycker om Grand Construction Stockholm AB

 • 2020-09-23

  Insamlad av företaget
  Sandra N skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Beställde flytt av kök i liten tvåa och lite allmänt renoveringsfix och fick bra magkänsla från början. Det tog lite längre tid att få offert från dem än andra men överlag inga problem, flexibla och bra kommunikation. Slutresultatet är jag supernöjd med! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-09-12

  Insamlad av företaget
  Håkan S skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Jag gjorde en totalrenovering av etaglägenhet som brunnit ut. Två stycken badrum och ett kök samt flytspackling av två stycken golv. Rivning av en vägg samt fixa till runt kantetna i förberedelse för industriglasvägg.

  Jag ville göra inköpen sjäv och varje gång leveranser kom så erbjöd dem sig att bära in trots att det ej ingick i deras jobb, trevliga och gjorde sitt yttersata för att jag skulle kunna göra småsker parallelt med dem som att lägga golv och att måla.

  Badrummen och köken blev över förväntan de platsbyggde ikeaköket med mycket "special" då det var svårt att få till det annars. Vi lyckades lösa ett fullt fungerande badrum på 1,8 kvm, special och platsbyggt även här.

  Gjorde en trestegsbesiktning med Mathias på BKS Konsult och Grand fick väldigt mycket beröm "kul att se" till deras tätskicktsarbete. Kan varmt rekkomenderar BKS. När arbetsledaren blev sjuk till ett inbokat besiktningssteg kom Rustam, ägaren och närvarade då en ombokning ej var möjligt.

  Det enda negativa var lite kommunikations missar, förmodligen oundvikligt vid en så stor renovering. Framförallt när det var min första gång att renovera något. Grand kom med en lösning som båda blev nöjda med.

  Allt som allt mycket nöjd. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • David R

  2020-08-17

  Insamlad av företaget
  David R skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Grand Construction genomförde flytspackling av fall, tätskikt och plattsättning på golv och väggar i vårt nya badrum. Dessutom installerade de en vägghängd wc med kaklad låda. De lämnade ett genomgående professionellt intryck under hela projektet, ända från offert fram till slutgenomgång och vi är mycket nöjda med slutresultatet. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-08-15

  Insamlad av företaget
  Michael A skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi anlitade företaget för en helrenovering. Det har framförallt varit smidigt under byggnationen då det varit lätt att kommunicera med platsansvarig. De har levt upp till våra förväntningar och vi kommer sannolikt anlta dem igen Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Andreas N

  2020-07-29

  Insamlad av företaget
  Andreas N skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Badrumsrenovering cirka 3 kvm. Ser bra ut och det fungerar som tänkt. Några små förändringar som behövts göras under tiden men har fungerat bra med detta. Utfördes på utsatt tid och småjusteringar har inte varit några problem.
  Prisvärt. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-07-24

  Insamlad av företaget
  Jenny G skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi totalrenoverade ett badrum samt installerade jordfelsbrytare, bytte eluttag och lite annat smått elfix. Vi är nöjda med slutresultatet och hantverkarna som var här var trevliga och relativt noggranna. De var också snabba med att åtgärda de saker vi påpekade under resans gång. De la också en del extratid på felsökning i våra gamla elinstallationer vilket vi uppskattade. Ingen av hantverkarna pratade dock svenska och knappt någon engelska vilket gjorde att vi var väldigt beroende av projektledaren även om vi försökte lösa vissa saker på plats med hjälp av google translate. Projektledaren var trevlig och kompetent men svarade inte alltid på samtal, sms eller mejl. Vissa saker som vi inte tog upp lämnade lite att önska som återställning av hallen utanför badrummet där väggarna och altandörr var nedstänkta med flytspackel. De hål som satts igen var också väldigt grovt spacklade så det blev en del skrubbande och slipande för oss efteråt. Men det hade vi kanske kunnat säga till om. Men efter cirka 6 veckors renovering ville vi ha tillgång till ett badrum igen så vi fixade det själva. Kommunikationen kunde generellt varit lite bättre och vi hade gärna sett en plan, i alla fall preliminär, på när hantverkarna skulle vara på plats och vad som skulle göras. Då vi har hund var vi tvungna att vara hemma när de var på plats och det blev mycket sitta hemma och vara beredd på besök. Vi ville också vara hemma ifall det skulle dyka upp problem eller frågor. Vissa dagar kom det ingen. Ibland kom någon in vid lunch och ibland dök någon upp en lördag. Att de kommer på oregelbundna tider är i sig inget problem men det vore bra att veta i alla fall på ett ungefär. Jag skulle också önskat en checklista med exakt vilka inköp vi skulle stå för då det ibland blev lite stressigt när vi missförstått varandra. Jag skulle också önskat att de ställt mer frågor under renoveringen – då hade vi nog varit än mer nöjda med slutresultatet. Det är svårt när man själv inte är vare sig hantverkare eller inredningsarkitekt att förutse och veta allt innan man börjar. I stort verkar Grand Construction enbart jobba med underleverantörer vilket kanske kan vara förklaringen på att kommunikationen ibland var bristfällig. Vi är som sagt nöjda med resultatet men anlitar ni denna firma kan ett tips vara att be om en plan samt kanske vara lite jobbigare än vad vi var och kanske ha lite mer erfarenhet och hantverkarkunskap än vad vi har. Läs mer
  2020-07-24 Grand construction stockholm ab svarar Jenny G
  Tack för din recension!
  Tråkigt att höra att du är inte helt nöjd.
  Redan från första början, när man tecknar avtal med oss, får kunden en tydlig lista på vad som ska köpas av kunden och vad står vi för. All kommunikation sker via projektledare, hantverkarna får inte bestämma eller göra nåt utan projektledarens direktiv. De kan sina uppgifter och gör sitt jobb på bästa sätt. Vi utför flertal renoveringar under samma tidsperiod och ibland kan inte svara direkt i telefonen/mejl/sms, men återkommer så fort som möjligt. Vi fick tydliga ritningar från er, hemnycklar, en egen separat ingång så man behövde inte störa er i onödan. Alla renoveringsprocesser kräver mycket tid och tålamod. Badrumsrenoveringen är ett specifik område och har olika moment, så som tex torktid, då byggarbetarna behöver inte komma under de dagarna. Allt detta står tydligt i avtalet samt bygguiden som vi skickar till varje kund. Dessutom vid badrumsrenoveringen arbetar olika yrkesgrupper, tex elektriker som vi måste anlita som underentreprenör, eftersom vi har ännu inte fått behörighet i detta område. Vi har våra egna anställda som utför byggarbete annars.
  Har du funderingar, är du alltid välkommen!

  Vänliga hälsningar
  Alla på Grand Construction
  Tomas B, Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-07-11

  Spontant omdöme
  MINMIN Z skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Total renovering av badrum, mycket nöjd! Kan verkligen rekommendera dem! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-07-11

  Insamlad av företaget
  Valeria B skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Efter 4-5 stycken offert från olika entreprenörer gällande badrumsrenovering, valde vi att gå vidare med Grand Construction. Bra och detaljerad avtal, proffsigt bemötande av säljare Carlos och normalt pris fick oss välja GC. Arbetet var utfört enligt överenskommen tid och pris. Vi är mycket nöjda med resultatet och även processen. Konstant uppdatering och dialog med kunnige och pålitlige arbetsledare Stanislav om statusen och olika steg i processen hjälpte oss att förstå bättre och kunna vara delaktig i olika små beslut som togs under arbetet. (vilket vi ville)
  Vi kommer definitivt anlita GC igen och kan varmt rekommendera dem till andra. Tack, Grand Construction, för snyggt jobb! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • ISHAQ N

  2020-07-05

  Spontant omdöme
  ISHAQ N skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi renoverade badrummet och vi är mycket nöjda. Elmir är mycket duktig och anträffbar. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Kenny B

  2020-06-24

  Insamlad av företaget
  Kenny B skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi har via GC renoverat ett Tvättrum / Badrum, Badrum och en liten toalett. Efter tre månader så är det äntligen klart.

  Vi tog in flera offerter och valde till slut GC eftersom vi fick bra intryck av säljaren Tobias och ett pris som verkade helt ok.

  Arbetsledarna är bra. Jag upplever att de verkligen vill lösa alla problem som uppstår under en renovering. De är väldigt bra på att återkoppla, även på helgerna!

  Byggkillarna är också duktiga, fastän det kan bli missförstånd ibland med tanke på att de inte pratar svenska och engelskan är lite sisådär. De jobbar dock hårt, och en extra stor eloge till Bek, "vår" kakelkille som var väldigt mån om att allt skulle bli bra, vilket det blev. Tack Bek.

  Om vi ska summera hela renoveringen så kan jag säga att både jag frun är nöjda. Det blev inte alltid rätt, vilket är svårt när det är tre olika rum som ska renoveras, men... Det viktigaste är viljan att försöka lösa problemen som uppstår, vilket de alltid gjorde. Och rummen blev jättefina!

  Vi kommer att anlita GC nästa år när vi ska göra om köket. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • SHAHZADA HATIM M

  2020-06-17

  Spontant omdöme
  SHAHZADA HATIM M skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Jag fick två badrum renoverade i min villa. Vi var tvungna att ta en liten paus på grund av Corona men det övergripande arbetet höl tid och budget. Den övergripande arbetskvaliteten var bra och jag är mycket nöjd med resultatet. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Lena O

  2020-06-04

  Insamlad av företaget
  Lena O skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Totalrenovering av badrum och gästtoalett. Väldigt lyhörda och punktliga. Förstod vilken stil jag var ute efter och de problem som dök upp (vilket det alltid gör vid renovering) fixade de smidigt och snabbt. Kan verkligen rekommendera dem och kommer garanterat använda dem vid nästa renovering. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-05-29

  Insamlad av företaget
  Ebba L skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Rekommenderar starkt, väldigt professionella genom hela processen från första offert till genomförande av badrumsrenoveringen. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Jan Stefan K

  2020-05-11

  Spontant omdöme
  Jan Stefan K skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Grand Construction totalrenoverade mitt kök (kakling, elarbeten, stommar, tak, målning etc). De var flexibla och lösningsorienterade och gjorde ett fantastiskt bra jobb. Mycket nöjd! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-05-07

  Insamlad av företaget
  Shilan N skrev om Grand Construction Stockholm AB
  GC totalrenoverade vårt badrum, kaklade om i kök, bytte ut vitvaror, målade vissa utrymmen i huset, utförde elarbete och annat småfix.

  GC utförde arbetet väl och levde verkligen upp till sina tidigare recensioner. De har kunniga hantverkare som kan ge råd och svara på frågor längs vägen. En eloge till deras hantverkare Andrej som gjorde ett utmärkt arbete. Trevligt och pedagogiskt bemötande från företaget längs hela processen. Jag kan rekommendera dem varmt för framtida jobb! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-04-23

  Insamlad av företaget
  Helena N skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi anlitade Grand Construction för badrumsrenovering efter att våra grannar tipsade om dem. Första kontakten och genomgång kändes rätt och tryggt och vi valde att gå vidare med just dem (hade 6 andra firmor hemma som gav offert men ingen kändes rätt).

  De uppskattade att arbetet kommer ta 3 veckor och levererade precis på dagen (de jobbade även lördag och röda dagar också). Nöjd med utförandet och bemötandet från början till slut. Bra dialog med arbetsledaren och hantverkare som var hemma hos oss, vi är nöjda med slutresultatet!

  De tar ansvar för problem som uppstår på vägen och försöker lösa det - exemplevis blev det små repor i golvet i hallen där de ställde verktyg/maskin men de erbjöd att slipa golvet och lacka om utan extra kostnad.

  Rekommenderas! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-04-20

  Insamlad av företaget
  Frida A skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Totalrenoverade badrum. Tidigare ägare av bostadsrätten hade gjort en usel renovering som var direkt farlig och dåligt gjort. Grand Construction hjälpte oss göra om badrummet så det blev säkert och korrekt enligt de regelverk som finns. Dessutom helt otroligt snyggt arbete. Vi valde lyxigare materialval så som mässing och marmor och är jättenöjda med resultatet. Vi pratade engelska med projektledaren och hantverkarna var begränsade i både svenska och engelska men trots det väldigt lyhörda och respektfulla och duktiga. Rekommenderar varmast. Vi fick inte så mycket hjälp/inspel i val av material och utseende så se till att du har bestämt det innan. PS. Vi bad heller inte om hjälp med det så för oss var det inget problem!
  Frida och Joel i Tyresö. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Mikael S

  2020-04-01

  Insamlad av företaget
  Mikael S skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Totalrenovering av badrum i lägenhet från 70-talet. De hjälpt mig med idéer på vad som kunde göras och var väldigt lyhörda för min egna vision över hur resultat skulle bli och vilka faktorer som var viktiga för mig.

  Flexibla med startdatum och arbete blev klart i tid. Lätta att få kontakt med och ta kontakt med en själv om något oväntat skett eller om något min beskrivning saknades eller var tvetydig.

  Gick från ett sunkigt badrum med målad tapet och endast en lampa till helkaklat med spottar längst hela taket och golvvärme.

  Kan inte bli mer nöjd än vad jag är! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-29

  Insamlad av företaget
  Farzad F skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Överlag mycket nöjda med vår badrumsrenovering. Arbetet var klart på utsatt tid och slutresultatet blev väldigt fint. Trevligt bemötande av GC. Under arbetets gång blev det några missförstånd men dessa åtgärdades snabbt. Vi rekommenderar GC och kommer anlita dem igen. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-28

  Insamlad av företaget
  Malin J skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Anlitade Grand construction för totalrenovering av badrum. Är helt okej nöjd med slutresultatet men det är några saker som drar ner betyget som hade kunnat undvikas med mer kommunikation och noggrannhet. Bland annat sitter vår duschvägg åt fel håll trots att vi visade hantverkaren vilket håll som var rätt och duschblandaren är inte centrerad över badkaret. En annan sak som hade kunnat undvikas är att hantverkaren satte in kommoden innan badkaret vilket medförde att kommoden hamnade för nära badkaret och de var tvungna att flytta kommoden och spegeln och göra nya hål i kaklet. Det innebar även att de endast kunde flytta allt två centimeter trots att det hade behövt flyttas mer för annars hade de gamla hålen hamnat utanför kommoden. Detta trots att jag påpekade för arbetsledaren innan arbetet startade att det nya badkaret kommer vara bredare än det gamla och att kommoden troligtvis kommer behöva flyttas en bit in i rummet. Ytterligare en sak som drar ner betyget är att säljaren, innan vi fick offert/skrev avtal, sa till oss att de bjuder på spottarna i taket (ej specificerat hur många), i offerten stod det sedan fyra spottar vilket jag då tog för givet att de som företag hade räknat ut var rätt antal. Under arbetets gång satte de dock in sex spottar i badrummet utan att kommunicera med mig. När jag sedan får fakturan har de lagt på en kostnad för två spottar vilket jag ifrågasatte då de dels sagt att de ska bjuda på spottarna och då de dels inte kollat med mig att jag godkänner den kostnaden men Grand construction tycker inte att det är fel. Det är inte en stor kostnad eller en stor grej men det drar ner betyget då jag tycker att om man som företag säger att det ska ingå så ska man inte debitera beställaren i efterhand. I övrigt är jag nöjd, det var alltid lätt att få tag på arbetsledaren och slutresultatet är fint bortsett från de missar jag nämnt ovan. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-28

  Spontant omdöme
  JENNY D skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Noggranhet. Lyhördhet. Snabbhet. Vi anlitade Grand Construction för att renovera två badrum i vår villa. De utförde det exemplariskt genom noggrannt arbete, täta avstämningar, snabbt arbete - vilket resulterade i två badrum som blev exakt som vi hoppats.

  Man brukar säga att man inte kan få något snabbt, bra och billigt, men Grand har motbevisat det. Vi har sedermera anlitat de för två andra uppdrag där de också levererat ett väldigt fint slutresultat på utsatt tid. Kort sagt, vi är väldigt nöjda, kommer säkerligen anlita de igen framöver rekommenderar de varmt! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-24

  Insamlad av företaget
  William S skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi renoverade kök och badrum vilket vi är nöjda med. Renoveringen utfördes i tid (blev klara flera dagar tidigare). Delvis lite svårt att kommunicera med hantverkarna men vi hade en bra arbetsledare som hjälpte till med det. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-20

  Insamlad av företaget
  Rolf E skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Det har fungerat bra, med en bra kontakt med byggledaren. Vi fick det vi kom överens om 😊 Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-13

  Insamlad av företaget
  Rolf E skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Renovering kök

  Vältajmad och proffsigt utfört Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-13

  Insamlad av företaget
  Sofie L skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Pålitligt och noggrant bolag. Trevligt bemötande. Vi är supernöjda med vårt nya badrum. Höll sig till den utlovade tiden och allt flöt på smidigt. Rekommenderas! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-08

  Insamlad av företaget
  Oscar H skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi anlitade Grand Construction Stockholm AB för att renovera vårt Badrum och gäst-WC.
  Efter haft otur med ett annat företag som skulle renovera vårt kök så var det nervöst och skärmande att anlita någon företag på nytt för att ge sig på renoveringen av våra badrum.

  Var hemma de tre första dagarna på renoveringen pga dåliga erfarenheter sen tidigare och märkte direkt att detta företag var seriösa och hade professionella hantverkare.

  Renoveringen gick smärtfritt och snabbare än beräknat arbetsledaren hörde av sig dagligen om jag inte ringde/smsa uppdatera om hur vi låg till och om tankar funderingar och råd under renoveringen.
  De höll priset som vi hade kommit överens om.

  Om jag skall klaga på nått så vare det att det fans en viss språkbrister då några av hantverkarna inte alltid talade svenska eller engelska.
  Men det löstes snabbt med ett samtal till Arbetsledaren och googel translation.
  Det de brast i kommunikation tog de igen med en professionell framförhållning och hantverk med ett riktigt vackert badrum och WC utan några problm

  Vi är mer än nöjda och har sänt rekommendationer till grannar och bekanta samt att vi kommer anlita dem igen för framtida renoveringar Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-05

  Spontant omdöme
  Victor André Gunnarson C skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Proffs!
  Duktiga hantverkare och trevligt bemötande. Inga konstigheter. Väldigt seriösa och pålitliga.
  Rekommenderas varmt! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-03-02

  Insamlad av företaget
  Samuel B skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Mycket imponerad av deras servicenivå!

  Bra finish och ett kunnigt bemötande!

  Kan rekommendera alla att ta hjälp av Grand Construcrion! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-02-19

  Insamlad av företaget
  Anna H skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi har köpt renovering av två badrum .
  Hantverkaren, Andrei ( den vi har haft kontakt med , förstår att dom varit fler) har utfört ett utmärkt arbete. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-02-13

  Insamlad av företaget
  Jonas A skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Skötte sig själva, gjorde ett proffsigt jobb och fick ett toppen badrum. Tycker det lättaste i processen, att renovera badrummet, var samarbetet med grand construction. Läs mer
  Grand construction stockholm ab, Grand Construction Stockholm AB gillar detta
 • 2020-02-09

  Insamlad av företaget
  Henrik N skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Arbetet utfört enligt förväntningar. Bra kommunikation med projektledaren. Tillmötesgående och flexibla och med ett bra pris. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-01-14

  Insamlad av företaget
  Cecilia W skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Badrumsrenovering.
  Bra och trevliga hantverkare som hjälpte till när det uppstod problem. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-01-12

  Insamlad av företaget
  Göran J skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi anlitade Grand Construction för en omfattande renovering och utbyggnad av ett badrum med tvättstuga. Vi hade täta avstämningar med Rustam som var vår projektledare. De är lösningsorienterade, branschkunniga och lätta att ha att göra med. De var bra på att guida oss rätt när vi kom med önskemål och hade inställningen att ”allt går att lösa”. Vi var så nöjda med badrummet att de fick fortsätta med att renovera resten av vår övervåning: tre sovrum och en walk-in closet som renoverades från golv till tak. De blev klara före utsatt tid och hade en bra prisnivå sett till arbetet de sedan utförde. Vi kan varmt rekommendera Grand Construction och vi kommer inte tveka att kontakta dem igen vid framtida renoveringar. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-01-06

  Insamlad av företaget
  Linn H skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Grand Construction genomförde en badrumsrenovering hos mig. Från början till start så har de varit lätta att få tag på och alltid trevliga. Hantverkarna visade alltid proffsigt bemötande och problemlösningsförmåga vilket underlättade processen och medförde att vi fick ett fantastisk badrum i slutändan. De var väldigt tillmötesgående och såg till att vi var nöjda med minsta lila detalj. Vårat badrum blev bättre än förväntat tack vare ett otroligt proffsigt jobb! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-01-05

  Insamlad av företaget
  Bengt I skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Renovering av badrum och montering av nytt trappräcke. Kontaktperson alltid anträffbar. Snyggt utfört arbete, städat och fint efter arbetet som var klart på tid. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2020-01-05

  Insamlad av företaget
  Jonatan A skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Badrumsrenovering, väldigt tillmötesgående och trevliga, ville att vi skulle vara nöjda och fixade till det mesta precis som vi ville ha det! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2019-12-25

  Insamlad av företaget
  Karin L skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi totalrenoverade en liten wc och blev jättenöjda med resultatet. Personen som jobbade hos oss var jättesnäll, blev klar i tid och verkade väldigt kunnig. Alla vi pratade med på Grand construction Stockholm ab gav oss ett bra bemötande.

  Dock var det svårt med kommunikationen under arbetets gång. Vår projektledare kunde endast engelska och han som gjorde själva jobbet förstod bara lite lite svenska men ingen engelska. Det blev flera gånger missförstånd mellan oss och projektledaren och vi kunde inte alls egentligen prata med han som gjorde jobbet. Detta var synd då det hade varit smidigare om det gick att prata ordentligt. Men, resultatet blev fantastiskt och riktigt bra att tidsplanen hölls! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Yong C

  2019-12-16

  Insamlad av företaget
  Yong C skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Ganska bra renovering filma där fick vi renovera vått badrum. Dem hittade på lösning för att slippa avvikelse till brachyregler. Hela process gick ganska fort. Efter tre och en halv Veckor fick vi helt nytt badrum. Vi är nöjda med det i alla fall. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2019-12-04

  Insamlad av företaget
  Elin F skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Totalrenovering av badrum.
  Kan varmt rekommendera Grand Construction! Hela processen gick enligt plan, eventuella problem som dök upp kommunicerades och löstes på ett snabbt, säkert och professionellt sätt. Rustam var alltid tillgänglig och allt kändes väldigt seriöst och pålitligt. Kommer absolut anlita igen vid behov! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Richard S

  2019-11-21

  Insamlad av företaget
  Richard S skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Anlitade Grand Construction för att renovera badrummet efter fuktskada och gå från plastmatta och våtrumstapet till kakel, klinker, golvvärme och spotlights.
  Bra betyg, garantitider, betalningsvillkor och att de är både prisvärda och funnits i fem år med stabil ekonomi gjorde att vi valde dem.
  Arbetet blev klart inom utsatt tid och utfördes effektivt och smidigt. De frågeställningar som dök upp på vägen löstes smidigt av arbetsledaren Rustam som svarade
  snabbt på frågor och funderingar. Samma person - Oleg - var med hela tiden och rev och byggde upp badrummet vilket kändes tryggt.
  Plattsättningen var mycket noggrant utfört och vi hade inget att anmärka på. Alla nödvändiga papper: kvalitetsdokument, el- och säker vattenintyg fint levererat efter projektets slut.
  Vi rekommenderar Grand Construction och skulle anlita dem igen.

  Eftersom jag gillar att ha koll är det enda jag saknat lite bättre framförhållning om exakt när och i vilken ordning de olika momenten i renoveringen skulle utföras.
  Du får också ta alla frågor med arbetsledaren för det är inte säkert alla som arbetar på plats talar svenska eller engelska. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2019-11-21

  Insamlad av företaget
  Per B skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Fint utfört arbete, och klara på utsatt tid Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2019-11-18

  Insamlad av företaget
  Kaddy D skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Grand construction renoverade mitt badrum. Arbetet blev klart i tid och alla som arbetade hos mig förhöll sig så fantastiskt professionellt.
  Jag är så himla nöjd med resultatet!
  Fick ett fint badrum, känt mig lugn och trygg genom hela processen och offerten och genomgången innan renoveringen var väldigt tydlig!

  Stort tack till grand construction för totalrenoveringen av mitt badrum!
  Mvh
  Kaddy Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Emil E

  2019-11-13

  Insamlad av företaget
  Emil E skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Jag gjorde en helrenovering av mitt badrum. Arbetet gick smidigt. Rustam var väldigt hjälpsam med både leveranser och råd kring renoveringen. Arbetet blev färdigt snabbare än jag väntat mig, och slutresultatet blev bra. Såhär i efterhand har det dock dykt upp flera fel som jag fått hjälp att korrigera men som jag inte tycker borde varit där till att börja med. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2019-10-29

  Insamlad av företaget
  Rolf E skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Renovering dusch toalett
  Allt fungerade till full belåtenhet Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2019-10-24

  Insamlad av företaget
  Rolf E skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Renovering dusch och toalett

  Sakligt informerad om arbetet

  Ett nytt dusch rum. Resultatet blev över förväntan

  Väldigt proffsiga arbetare Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Andrea L

  2019-10-23

  Insamlad av företaget
  Andrea L skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Grand construction gjorde om hela mitt kök. Är på det stora hela nöjd, hade dock önskat att det gått att kommunicera med alla som var här antingen på svenska eller engelska.

  Annars toppen, köket är supersnyggt och de var klara när de sa att de skulle vara klara. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2019-10-08

  Insamlad av företaget
  Anita J skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Totalrenovering/hopslagning till tvättstuga badrum och bastu.
  Resultatet blev precis som jag tänkt mig. Under vägen dök upp problem och vissa missuppfattningar. Men det var inget problem att lösa. Arbetet tog lite längre tid än utsatt men jag känner mig säker på att det är noggrann utfört. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2019-09-27

  Insamlad av företaget
  Lisa L skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Jag är jättenöjd med de arbete som Grand construction utförde! De hjälpe mig att bygga en lägenhet på 55 kvm med badrum och kök i våran utbyggnadsdel i villan. Snickarna var duktiga, vänliga, trevliga, ordningsamma och städade efter sig. Bra dialog och flexibilitet under projektet både med snickare och byggledare! Kan verkligen rekommendera Grand Construction! Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • Daniel S

  2019-09-22

  Spontant omdöme
  Daniel S skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Vi renoverade köket tillsammans med Grand Construction.

  Det fungerade bra från start. Personen som arbetade varje dag hos oss var trevlig och städade alltid undan. De problem som dök upp på vägen ordnades direkt efter ett samtal eller sms till Rustam, projektledaren. Elektriker som dök upp ibland var inte lika noga med lägenhet och städning men det ordnades alltid till av den ordinarie personen dagen efter.

  Lätt att resonera för små ändringar eller annat under tiden för projektet. Projektledaren var alltid lätt att få tag i och hade koll på projektet.

  Tidsplanen höll och offerten höll förutom ett tillägg som varit ett missförstånd. Ingen större kostnad som vi resonerade oss fram till enkelt. Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta
 • 2019-09-18

  Insamlad av företaget
  Ramiro A skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Jag har anlitat Grand Construction för renovering av två badrum. Från och med första mötet tills nu, arbetet fortgår fortfarande i skrivandets stund, har bemötandet varit professionellt och trevligt.

  Jag hade redan innan höga förväntningar vilket jag tycker de har levt upp till.

  Ett stort plus är att vi har haft samma hantverkare hos oss under hela processen vilket känts tryggt. Vi har även haft en projektledare som svarar snabbt vid frågor och funderingar.

  /Ramiro Läs mer
  Grand construction stockholm ab gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Elsa Borgs gata 20, 129 53 Hägersten
Kategorier