Utmärkelser

Läs vad 148 kunder tycker om Grand Construction Stockholm AB 2

 • 2021-01-05
  Spontant omdöme
  STORT TACK GRAND CONSTRUCTION.
  Har anlitat Grand Construction för en totalrenovering av ett större badrum och en tvättstuga.
  Jag är så otroligt imponerad av bolaget från första kontakt till färdigt projekt.
  Vilket stort engagemang från samtliga involverade med Rustam i spetsen.
  Från första till sista dag i projektet så har det varit superproffsigt.
  Det märks verkligen att företaget strävar efter och kämpar för att ha nöjda kunder.
  Lyhörda för önskemål och tycker även till om vad dom tror kommer att bli bäst i slutändan.
  Lätta att kommunicera med, håller alla uppsatta tidsplaner och har koll på allt så att jag som kund kan känna mig helt trygg och njuta av ett 3 månaders långt projekt.
  Slutresultatet, på riktigt, bättre än vad jag hade hoppats och trott på.
  Avslutade projektet med en besiktning av extern part utan anmärkning och med sammanfattande kommentar:
  ”Såvitt besiktningsmannen kunnat bedöma har arbetet utförts med stor noggrannhet och hög detaljfinish. Entreprenaden bedöms med beröm godkänd vid slutbesiktning.”
  Jag kan starkt rekommendera Grand Construction. Alla dagar i veckan.
  Det har varit ett stort nöje att få göra detta projekt tillsammans med samtliga som har kämpat hemma hos oss i cirka 3 månader.
  Ni är grymma !!!! Stort Tack !!!!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-12-17
  Spontant omdöme
  Exceptionell totalrenovering av sekelskifteslägenhet

  Det är andra gången vi använder oss av Grand Construction. Första gången för badrumsrenovering och den här gången för en total renovering av lägenheten. En tvåa blev en trea med ny fiskbensparkett, samtliga ytskikt fixade, nytt kök etc.

  Jag som total nybörjare hade några lösa tankar om vad jag var ute efter med renoveringen, och de var med och bollade idéer hela vägen. Är så tacksam för all hjälp och råd de gett under tiden och jag blev så otroligt nöjd med slutresultatet. Dom jobbar snabbt och effektivt, är jättetrevliga, lösningsorienterade, förtroendeingivande och riktigt duktiga på att ge designtips. Rekommenderas starkt!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-12-15
  Spontant omdöme
  Totalrenovering: Villa, kök, badrum, omdragning av el, väggar etc. (takstolar, tak)

  Sammanfattningsvis: Vår erfarenhet av Grand construction är att de är flexibla, snabba, noggranna och lösningsorienterade. Resultatet på renoveringen var av hög kvalité och vi är nöjda med alla lösningar som gjordes. De frågar ofta under projektet och stämmer av om hur vi ville ha det.

  Vi hade ett större problem under projektet, vilket handlade mest om en underleverantör till Grand construction som utförde takrenoveringen. Kontenta, kontrollera gärna vilka delar Grand construction gör själva och vilka delar som underleverantörer utför. Vi fick effektivt två projektledare, en för taket och en för invändes renovering. Det ledde till en del missförstånd och att det var lättare att skjuta på ansvar. Till slut löste det sig väl men lite kämpigt ett tag.

  Förutom ovanstående är vi mycket nöjda med Grand construction. Vi skulle gärna anlita dem igen för nästa renoveringsprojekt.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-12-08
  Insamlad av företaget
  Totalrenoverade badrum i vår villa med hjälp av Grand Construction.

  Mycket bra kommunikation och genomförande av bygget. Resultatet blev väldigt bra och vi är nöjda!

  Företaget höll tidsplanen och de var noga med att följa alla branschregler.

  Rekommenderas!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-11-29
  Insamlad av företaget
  Jag gjorde en renovering av mitt kök tillsammans med Grand. Tycker samarbetet med projektledaren fungerade bra och är nöjd med köket som helhet. Däremot stort minus för att dom lämnat min bänkskiva sne på flertalet ställe (dom monterade den upp och ner och behövde byta ut den) samma sak med mina beslag som inte heller sitter rakt på flertalet ställen. Tveksamt ifall jag skulle rekommendera dom med anledning av detta.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-11-18
  Insamlad av företaget
  Jag och sambon totalrenoverade vårt badrum pga misstänkt fuktskada. Upplevde en bra och rak kommunikation med projektledaren Tobias gällandes våra önskemål. Vi hade ett bra samarbete och ett bra samförstånd med hantverkarna som alla var väldigt drivna och effektiva. Lite nackdel att några av hantverkarna varken kunde svenska eller engelska vilket resulterade i att en detalj vi ville behålla i badrummet nästan missades. Men den viktigaste kommunikationen gick att lösa. Slutbesiktningen utfördes av extern part och gick igenom utan anmärkning! Vi är väldigt nöjda med vårt badrum och att Grand Construction höll sin beräknade tidplan var ett stort plus i kanten.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-11-18
  Spontant omdöme
  Vi tog in offerter fron Offerta. Arbetet som skulle utföras var en renovering av ett mindre badrum. Grand Construction var varken billigast, eller dyrast. Vi kan definitivt rekommendera Grand Construction, då vi är mycket nöjda med slutresultatet.

  Vi blev tilldelade en projektledare som var mycket lyhörd och aktiv. Hade aldrig några problem att få kontakt med honom när vi hade frågor (vilket vi hade ofta). Professionellt bemötande och de höll oss i handen genomgående i arbetet.

  De mindre problemen/utmaningarna vi hade var med samarbetspartnern/leverantören Kakelpalatzet. Hade vi gjort om arbetet idag, hade vi potentiellt valt att gå till en annan leverantör. Det då vi ansåg att kommunikationen här inte fungerade så bra som vi hade önskat. Bra produkter och slutresultat som sagt, men där fanns det mer att önska.

  Men slutgiltligen kan jag absolut rekommendera Grand Construction som bolag.
  Nils Gustav Torbjörn P
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-10-28
  Insamlad av företaget
  Vi fick tips om Grand Construction av en bekant som var väldigt nöjd med deras arbete då hon hade renoverat sitt badrum.

  Vi frågade flera byggföretag och fick bäst pris samt bemötande av Grand Construction. I förfrågningsförfarandet tävlade Grand mot Lisana Bygg, Dåderman, Palma Bygg m.fl. och Grand Construction vann budgivningen överlägset.

  Efter kundmöte med Grands trevliga säljare och smidig beställning genom en web-länk kom arbetet igång snabbt.

  Vi fick en egen projektledare som var lyhörd och väldigt tillmötesgående där alla våra önskemål uppfylldes och löstes av hantverkarna. Vi kunde när som ringa och få hjälp om vi hade några frågor eller önskemål.

  Hantverkarna var kunniga och väldigt duktiga yrkesmän vilket återspeglades i den finish det färdiga resultatet håller.

  Vi tog fram egna ritningar och material-anvisningar innan projektet började och dessa följdes till punkt och pricka av hantverkarna.

  Vi fick till och med hjälp av Grand Construction när leverantören Stenskivor.se som levererade sten-bänkskivan inte hade fullföljt sitt åtagande med montage av bänkskivan i badrummet. Något som Grand Construction inte tog en krona mer för.

  Vi vill tacka alla på Grand Construction och rekomenderar dom varmt till de som planerar renovera sitt hem.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-10-26
  Insamlad av företaget
  En släkting till oss hade anlitat Grand Constructiom Stockholm AB för en badrumsrenovering, resultatet blev mycket bra och när vi bestämde oss för att renovera vårt så kontaktade vi firman och fick en offert. Vi valde att gå vidare och är jättenöjda med valet. Från första kontakt till besiktning så har vi blivit mycket bra bemötta och vi har fått svar och känt en delaktighet i processen.

  All personal vi haft kontakt med har varit professionella och kunniga. Utmaningar som uppstått längs vägen har lösts på ett smidigt sätt, oftast med olika alternativ som varit rimliga att ta ställning till.

  Samarbetet med Kakelpalatzet fick oss att ändra på vår urspungsidé till det bättre och vi är supernöjda med resultatet.

  /Jocke
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-10-11
  Insamlad av företaget
  Vi fick hjälp att renovera vårt lilla badrum. Snabb och bra hjälp, enkelt att få tag på projektledaren när vi hade frågor och trevliga hantverkare. Arbete blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntade kostnader. Rekommenderas!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-09-23
  Insamlad av företaget
  Beställde flytt av kök i liten tvåa och lite allmänt renoveringsfix och fick bra magkänsla från början. Det tog lite längre tid att få offert från dem än andra men överlag inga problem, flexibla och bra kommunikation. Slutresultatet är jag supernöjd med!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-09-12
  Insamlad av företaget
  Jag gjorde en totalrenovering av etaglägenhet som brunnit ut. Två stycken badrum och ett kök samt flytspackling av två stycken golv. Rivning av en vägg samt fixa till runt kantetna i förberedelse för industriglasvägg.

  Jag ville göra inköpen sjäv och varje gång leveranser kom så erbjöd dem sig att bära in trots att det ej ingick i deras jobb, trevliga och gjorde sitt yttersata för att jag skulle kunna göra småsker parallelt med dem som att lägga golv och att måla.

  Badrummen och köken blev över förväntan de platsbyggde ikeaköket med mycket "special" då det var svårt att få till det annars. Vi lyckades lösa ett fullt fungerande badrum på 1,8 kvm, special och platsbyggt även här.

  Gjorde en trestegsbesiktning med Mathias på BKS Konsult och Grand fick väldigt mycket beröm "kul att se" till deras tätskicktsarbete. Kan varmt rekkomenderar BKS. När arbetsledaren blev sjuk till ett inbokat besiktningssteg kom Rustam, ägaren och närvarade då en ombokning ej var möjligt.

  Det enda negativa var lite kommunikations missar, förmodligen oundvikligt vid en så stor renovering. Framförallt när det var min första gång att renovera något. Grand kom med en lösning som båda blev nöjda med.

  Allt som allt mycket nöjd.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-08-17
  Insamlad av företaget
  Grand Construction genomförde flytspackling av fall, tätskikt och plattsättning på golv och väggar i vårt nya badrum. Dessutom installerade de en vägghängd wc med kaklad låda. De lämnade ett genomgående professionellt intryck under hela projektet, ända från offert fram till slutgenomgång och vi är mycket nöjda med slutresultatet.
  David R
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-08-15
  Insamlad av företaget
  Vi anlitade företaget för en helrenovering. Det har framförallt varit smidigt under byggnationen då det varit lätt att kommunicera med platsansvarig. De har levt upp till våra förväntningar och vi kommer sannolikt anlta dem igen
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-07-29
  Insamlad av företaget
  Badrumsrenovering cirka 3 kvm. Ser bra ut och det fungerar som tänkt. Några små förändringar som behövts göras under tiden men har fungerat bra med detta. Utfördes på utsatt tid och småjusteringar har inte varit några problem.
  Prisvärt.
  Andreas N
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-07-24
  Insamlad av företaget
  Vi totalrenoverade ett badrum samt installerade jordfelsbrytare, bytte eluttag och lite annat smått elfix. Vi är nöjda med slutresultatet och hantverkarna som var här var trevliga och relativt noggranna. De var också snabba med att åtgärda de saker vi påpekade under resans gång. De la också en del extratid på felsökning i våra gamla elinstallationer vilket vi uppskattade. Ingen av hantverkarna pratade dock svenska och knappt någon engelska vilket gjorde att vi var väldigt beroende av projektledaren även om vi försökte lösa vissa saker på plats med hjälp av google translate. Projektledaren var trevlig och kompetent men svarade inte alltid på samtal, sms eller mejl. Vissa saker som vi inte tog upp lämnade lite att önska som återställning av hallen utanför badrummet där väggarna och altandörr var nedstänkta med flytspackel. De hål som satts igen var också väldigt grovt spacklade så det blev en del skrubbande och slipande för oss efteråt. Men det hade vi kanske kunnat säga till om. Men efter cirka 6 veckors renovering ville vi ha tillgång till ett badrum igen så vi fixade det själva. Kommunikationen kunde generellt varit lite bättre och vi hade gärna sett en plan, i alla fall preliminär, på när hantverkarna skulle vara på plats och vad som skulle göras. Då vi har hund var vi tvungna att vara hemma när de var på plats och det blev mycket sitta hemma och vara beredd på besök. Vi ville också vara hemma ifall det skulle dyka upp problem eller frågor. Vissa dagar kom det ingen. Ibland kom någon in vid lunch och ibland dök någon upp en lördag. Att de kommer på oregelbundna tider är i sig inget problem men det vore bra att veta i alla fall på ett ungefär. Jag skulle också önskat en checklista med exakt vilka inköp vi skulle stå för då det ibland blev lite stressigt när vi missförstått varandra. Jag skulle också önskat att de ställt mer frågor under renoveringen – då hade vi nog varit än mer nöjda med slutresultatet. Det är svårt när man själv inte är vare sig hantverkare eller inredningsarkitekt att förutse och veta allt innan man börjar. I stort verkar Grand Construction enbart jobba med underleverantörer vilket kanske kan vara förklaringen på att kommunikationen ibland var bristfällig. Vi är som sagt nöjda med resultatet men anlitar ni denna firma kan ett tips vara att be om en plan samt kanske vara lite jobbigare än vad vi var och kanske ha lite mer erfarenhet och hantverkarkunskap än vad vi har.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
  Tack för din recension! Tråkigt att höra att du är inte helt nöjd. Redan från första början, när man tecknar avtal med oss, får kunden en tydlig lista på vad som ska köpas av kunden och vad står vi för. All kommunikation sker via projektledare, hantverkarna får inte bestämma eller göra nåt utan projektledarens direktiv. De kan sina uppgifter och gör sitt jobb på bästa sätt. Vi utför flertal renoveringar under samma tidsperiod och ibland kan inte svara direkt i telefonen/mejl/sms, men återkommer så fort som möjligt. Vi fick tydliga ritningar från er, hemnycklar, en egen separat ingång så man behövde inte störa er i onödan. Alla renoveringsprocesser kräver mycket tid och tålamod. Badrumsrenoveringen är ett specifik område och har olika moment, så som tex torktid, då byggarbetarna behöver inte komma under de dagarna. Allt detta står tydligt i avtalet samt bygguiden som vi skickar till varje kund. Dessutom vid badrumsrenoveringen arbetar olika yrkesgrupper, tex elektriker som vi måste anlita som underentreprenör, eftersom vi har ännu inte fått behörighet i detta område. Vi har våra egna anställda som utför byggarbete annars. Har du funderingar, är du alltid välkommen! Vänliga hälsningar Alla på Grand Construction
  Grand Construction Stockholm AB

  Grand Construction Stockholm AB

  4.8 / 5 baserat på 148 omdömen
  Visa svar
 • 2020-07-11
  Spontant omdöme
  Total renovering av badrum, mycket nöjd! Kan verkligen rekommendera dem!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-07-11
  Insamlad av företaget
  Efter 4-5 stycken offert från olika entreprenörer gällande badrumsrenovering, valde vi att gå vidare med Grand Construction. Bra och detaljerad avtal, proffsigt bemötande av säljare Carlos och normalt pris fick oss välja GC. Arbetet var utfört enligt överenskommen tid och pris. Vi är mycket nöjda med resultatet och även processen. Konstant uppdatering och dialog med kunnige och pålitlige arbetsledare Stanislav om statusen och olika steg i processen hjälpte oss att förstå bättre och kunna vara delaktig i olika små beslut som togs under arbetet. (vilket vi ville)
  Vi kommer definitivt anlita GC igen och kan varmt rekommendera dem till andra. Tack, Grand Construction, för snyggt jobb!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-07-05
  Spontant omdöme
  Vi renoverade badrummet och vi är mycket nöjda. Elmir är mycket duktig och anträffbar.
  ISHAQ N
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-06-24
  Insamlad av företaget
  Vi har via GC renoverat ett Tvättrum / Badrum, Badrum och en liten toalett. Efter tre månader så är det äntligen klart.

  Vi tog in flera offerter och valde till slut GC eftersom vi fick bra intryck av säljaren Tobias och ett pris som verkade helt ok.

  Arbetsledarna är bra. Jag upplever att de verkligen vill lösa alla problem som uppstår under en renovering. De är väldigt bra på att återkoppla, även på helgerna!

  Byggkillarna är också duktiga, fastän det kan bli missförstånd ibland med tanke på att de inte pratar svenska och engelskan är lite sisådär. De jobbar dock hårt, och en extra stor eloge till Bek, "vår" kakelkille som var väldigt mån om att allt skulle bli bra, vilket det blev. Tack Bek.

  Om vi ska summera hela renoveringen så kan jag säga att både jag frun är nöjda. Det blev inte alltid rätt, vilket är svårt när det är tre olika rum som ska renoveras, men... Det viktigaste är viljan att försöka lösa problemen som uppstår, vilket de alltid gjorde. Och rummen blev jättefina!

  Vi kommer att anlita GC nästa år när vi ska göra om köket.
  Kenny B
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-06-17
  Spontant omdöme
  Jag fick två badrum renoverade i min villa. Vi var tvungna att ta en liten paus på grund av Corona men det övergripande arbetet höl tid och budget. Den övergripande arbetskvaliteten var bra och jag är mycket nöjd med resultatet.
  SHAHZADA HATIM M
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-06-04
  Insamlad av företaget
  Totalrenovering av badrum och gästtoalett. Väldigt lyhörda och punktliga. Förstod vilken stil jag var ute efter och de problem som dök upp (vilket det alltid gör vid renovering) fixade de smidigt och snabbt. Kan verkligen rekommendera dem och kommer garanterat använda dem vid nästa renovering.
  Lena O
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-05-29
  Insamlad av företaget
  Rekommenderar starkt, väldigt professionella genom hela processen från första offert till genomförande av badrumsrenoveringen.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-05-11
  Spontant omdöme
  Grand Construction totalrenoverade mitt kök (kakling, elarbeten, stommar, tak, målning etc). De var flexibla och lösningsorienterade och gjorde ett fantastiskt bra jobb. Mycket nöjd!
  Jan Stefan K
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-05-07
  Insamlad av företaget
  GC totalrenoverade vårt badrum, kaklade om i kök, bytte ut vitvaror, målade vissa utrymmen i huset, utförde elarbete och annat småfix.

  GC utförde arbetet väl och levde verkligen upp till sina tidigare recensioner. De har kunniga hantverkare som kan ge råd och svara på frågor längs vägen. En eloge till deras hantverkare Andrej som gjorde ett utmärkt arbete. Trevligt och pedagogiskt bemötande från företaget längs hela processen. Jag kan rekommendera dem varmt för framtida jobb!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-04-23
  Insamlad av företaget
  Vi anlitade Grand Construction för badrumsrenovering efter att våra grannar tipsade om dem. Första kontakten och genomgång kändes rätt och tryggt och vi valde att gå vidare med just dem (hade 6 andra firmor hemma som gav offert men ingen kändes rätt).

  De uppskattade att arbetet kommer ta 3 veckor och levererade precis på dagen (de jobbade även lördag och röda dagar också). Nöjd med utförandet och bemötandet från början till slut. Bra dialog med arbetsledaren och hantverkare som var hemma hos oss, vi är nöjda med slutresultatet!

  De tar ansvar för problem som uppstår på vägen och försöker lösa det - exemplevis blev det små repor i golvet i hallen där de ställde verktyg/maskin men de erbjöd att slipa golvet och lacka om utan extra kostnad.

  Rekommenderas!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-04-20
  Insamlad av företaget
  Totalrenoverade badrum. Tidigare ägare av bostadsrätten hade gjort en usel renovering som var direkt farlig och dåligt gjort. Grand Construction hjälpte oss göra om badrummet så det blev säkert och korrekt enligt de regelverk som finns. Dessutom helt otroligt snyggt arbete. Vi valde lyxigare materialval så som mässing och marmor och är jättenöjda med resultatet. Vi pratade engelska med projektledaren och hantverkarna var begränsade i både svenska och engelska men trots det väldigt lyhörda och respektfulla och duktiga. Rekommenderar varmast. Vi fick inte så mycket hjälp/inspel i val av material och utseende så se till att du har bestämt det innan. PS. Vi bad heller inte om hjälp med det så för oss var det inget problem!
  Frida och Joel i Tyresö.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-04-01
  Insamlad av företaget
  Totalrenovering av badrum i lägenhet från 70-talet. De hjälpt mig med idéer på vad som kunde göras och var väldigt lyhörda för min egna vision över hur resultat skulle bli och vilka faktorer som var viktiga för mig.

  Flexibla med startdatum och arbete blev klart i tid. Lätta att få kontakt med och ta kontakt med en själv om något oväntat skett eller om något min beskrivning saknades eller var tvetydig.

  Gick från ett sunkigt badrum med målad tapet och endast en lampa till helkaklat med spottar längst hela taket och golvvärme.

  Kan inte bli mer nöjd än vad jag är!
  Mikael S
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-29
  Insamlad av företaget
  Överlag mycket nöjda med vår badrumsrenovering. Arbetet var klart på utsatt tid och slutresultatet blev väldigt fint. Trevligt bemötande av GC. Under arbetets gång blev det några missförstånd men dessa åtgärdades snabbt. Vi rekommenderar GC och kommer anlita dem igen.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-28
  Insamlad av företaget
  Anlitade Grand construction för totalrenovering av badrum. Är helt okej nöjd med slutresultatet men det är några saker som drar ner betyget som hade kunnat undvikas med mer kommunikation och noggrannhet. Bland annat sitter vår duschvägg åt fel håll trots att vi visade hantverkaren vilket håll som var rätt och duschblandaren är inte centrerad över badkaret. En annan sak som hade kunnat undvikas är att hantverkaren satte in kommoden innan badkaret vilket medförde att kommoden hamnade för nära badkaret och de var tvungna att flytta kommoden och spegeln och göra nya hål i kaklet. Det innebar även att de endast kunde flytta allt två centimeter trots att det hade behövt flyttas mer för annars hade de gamla hålen hamnat utanför kommoden. Detta trots att jag påpekade för arbetsledaren innan arbetet startade att det nya badkaret kommer vara bredare än det gamla och att kommoden troligtvis kommer behöva flyttas en bit in i rummet. Ytterligare en sak som drar ner betyget är att säljaren, innan vi fick offert/skrev avtal, sa till oss att de bjuder på spottarna i taket (ej specificerat hur många), i offerten stod det sedan fyra spottar vilket jag då tog för givet att de som företag hade räknat ut var rätt antal. Under arbetets gång satte de dock in sex spottar i badrummet utan att kommunicera med mig. När jag sedan får fakturan har de lagt på en kostnad för två spottar vilket jag ifrågasatte då de dels sagt att de ska bjuda på spottarna och då de dels inte kollat med mig att jag godkänner den kostnaden men Grand construction tycker inte att det är fel. Det är inte en stor kostnad eller en stor grej men det drar ner betyget då jag tycker att om man som företag säger att det ska ingå så ska man inte debitera beställaren i efterhand. I övrigt är jag nöjd, det var alltid lätt att få tag på arbetsledaren och slutresultatet är fint bortsett från de missar jag nämnt ovan.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-28
  Spontant omdöme
  Noggranhet. Lyhördhet. Snabbhet. Vi anlitade Grand Construction för att renovera två badrum i vår villa. De utförde det exemplariskt genom noggrannt arbete, täta avstämningar, snabbt arbete - vilket resulterade i två badrum som blev exakt som vi hoppats.

  Man brukar säga att man inte kan få något snabbt, bra och billigt, men Grand har motbevisat det. Vi har sedermera anlitat de för två andra uppdrag där de också levererat ett väldigt fint slutresultat på utsatt tid. Kort sagt, vi är väldigt nöjda, kommer säkerligen anlita de igen framöver rekommenderar de varmt!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-24
  Insamlad av företaget
  Vi renoverade kök och badrum vilket vi är nöjda med. Renoveringen utfördes i tid (blev klara flera dagar tidigare). Delvis lite svårt att kommunicera med hantverkarna men vi hade en bra arbetsledare som hjälpte till med det.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-20
  Insamlad av företaget
  Det har fungerat bra, med en bra kontakt med byggledaren. Vi fick det vi kom överens om 😊
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-13
  Insamlad av företaget
  Renovering kök

  Vältajmad och proffsigt utfört
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-13
  Insamlad av företaget
  Pålitligt och noggrant bolag. Trevligt bemötande. Vi är supernöjda med vårt nya badrum. Höll sig till den utlovade tiden och allt flöt på smidigt. Rekommenderas!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-08
  Insamlad av företaget
  Vi anlitade Grand Construction Stockholm AB för att renovera vårt Badrum och gäst-WC.
  Efter haft otur med ett annat företag som skulle renovera vårt kök så var det nervöst och skärmande att anlita någon företag på nytt för att ge sig på renoveringen av våra badrum.

  Var hemma de tre första dagarna på renoveringen pga dåliga erfarenheter sen tidigare och märkte direkt att detta företag var seriösa och hade professionella hantverkare.

  Renoveringen gick smärtfritt och snabbare än beräknat arbetsledaren hörde av sig dagligen om jag inte ringde/smsa uppdatera om hur vi låg till och om tankar funderingar och råd under renoveringen.
  De höll priset som vi hade kommit överens om.

  Om jag skall klaga på nått så vare det att det fans en viss språkbrister då några av hantverkarna inte alltid talade svenska eller engelska.
  Men det löstes snabbt med ett samtal till Arbetsledaren och googel translation.
  Det de brast i kommunikation tog de igen med en professionell framförhållning och hantverk med ett riktigt vackert badrum och WC utan några problm

  Vi är mer än nöjda och har sänt rekommendationer till grannar och bekanta samt att vi kommer anlita dem igen för framtida renoveringar
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-05
  Spontant omdöme
  Proffs!
  Duktiga hantverkare och trevligt bemötande. Inga konstigheter. Väldigt seriösa och pålitliga.
  Rekommenderas varmt!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-03-02
  Insamlad av företaget
  Mycket imponerad av deras servicenivå!

  Bra finish och ett kunnigt bemötande!

  Kan rekommendera alla att ta hjälp av Grand Construcrion!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-02-19
  Insamlad av företaget
  Vi har köpt renovering av två badrum .
  Hantverkaren, Andrei ( den vi har haft kontakt med , förstår att dom varit fler) har utfört ett utmärkt arbete.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-02-13
  Insamlad av företaget
  Skötte sig själva, gjorde ett proffsigt jobb och fick ett toppen badrum. Tycker det lättaste i processen, att renovera badrummet, var samarbetet med grand construction.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-02-09
  Insamlad av företaget
  Arbetet utfört enligt förväntningar. Bra kommunikation med projektledaren. Tillmötesgående och flexibla och med ett bra pris.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-01-14
  Insamlad av företaget
  Badrumsrenovering.
  Bra och trevliga hantverkare som hjälpte till när det uppstod problem.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-01-12
  Insamlad av företaget
  Vi anlitade Grand Construction för en omfattande renovering och utbyggnad av ett badrum med tvättstuga. Vi hade täta avstämningar med Rustam som var vår projektledare. De är lösningsorienterade, branschkunniga och lätta att ha att göra med. De var bra på att guida oss rätt när vi kom med önskemål och hade inställningen att ”allt går att lösa”. Vi var så nöjda med badrummet att de fick fortsätta med att renovera resten av vår övervåning: tre sovrum och en walk-in closet som renoverades från golv till tak. De blev klara före utsatt tid och hade en bra prisnivå sett till arbetet de sedan utförde. Vi kan varmt rekommendera Grand Construction och vi kommer inte tveka att kontakta dem igen vid framtida renoveringar.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-01-06
  Insamlad av företaget
  Grand Construction genomförde en badrumsrenovering hos mig. Från början till start så har de varit lätta att få tag på och alltid trevliga. Hantverkarna visade alltid proffsigt bemötande och problemlösningsförmåga vilket underlättade processen och medförde att vi fick ett fantastisk badrum i slutändan. De var väldigt tillmötesgående och såg till att vi var nöjda med minsta lila detalj. Vårat badrum blev bättre än förväntat tack vare ett otroligt proffsigt jobb!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-01-05
  Insamlad av företaget
  Renovering av badrum och montering av nytt trappräcke. Kontaktperson alltid anträffbar. Snyggt utfört arbete, städat och fint efter arbetet som var klart på tid.
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2020-01-05
  Insamlad av företaget
  Badrumsrenovering, väldigt tillmötesgående och trevliga, ville att vi skulle vara nöjda och fixade till det mesta precis som vi ville ha det!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2019-12-25
  Insamlad av företaget
  Vi totalrenoverade en liten wc och blev jättenöjda med resultatet. Personen som jobbade hos oss var jättesnäll, blev klar i tid och verkade väldigt kunnig. Alla vi pratade med på Grand construction Stockholm ab gav oss ett bra bemötande.

  Dock var det svårt med kommunikationen under arbetets gång. Vår projektledare kunde endast engelska och han som gjorde själva jobbet förstod bara lite lite svenska men ingen engelska. Det blev flera gånger missförstånd mellan oss och projektledaren och vi kunde inte alls egentligen prata med han som gjorde jobbet. Detta var synd då det hade varit smidigare om det gick att prata ordentligt. Men, resultatet blev fantastiskt och riktigt bra att tidsplanen hölls!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2019-12-16
  Insamlad av företaget
  Ganska bra renovering filma där fick vi renovera vått badrum. Dem hittade på lösning för att slippa avvikelse till brachyregler. Hela process gick ganska fort. Efter tre och en halv Veckor fick vi helt nytt badrum. Vi är nöjda med det i alla fall.
  Yong C
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2019-12-04
  Insamlad av företaget
  Totalrenovering av badrum.
  Kan varmt rekommendera Grand Construction! Hela processen gick enligt plan, eventuella problem som dök upp kommunicerades och löstes på ett snabbt, säkert och professionellt sätt. Rustam var alltid tillgänglig och allt kändes väldigt seriöst och pålitligt. Kommer absolut anlita igen vid behov!
  skrev om Grand Construction Stockholm AB
 • 2019-11-21
  Insamlad av företaget
  Anlitade Grand Construction för att renovera badrummet efter fuktskada och gå från plastmatta och våtrumstapet till kakel, klinker, golvvärme och spotlights.
  Bra betyg, garantitider, betalningsvillkor och att de är både prisvärda och funnits i fem år med stabil ekonomi gjorde att vi valde dem.
  Arbetet blev klart inom utsatt tid och utfördes effektivt och smidigt. De frågeställningar som dök upp på vägen löstes smidigt av arbetsledaren Rustam som svarade
  snabbt på frågor och funderingar. Samma person - Oleg - var med hela tiden och rev och byggde upp badrummet vilket kändes tryggt.
  Plattsättningen var mycket noggrant utfört och vi hade inget att anmärka på. Alla nödvändiga papper: kvalitetsdokument, el- och säker vattenintyg fint levererat efter projektets slut.
  Vi rekommenderar Grand Construction och skulle anlita dem igen.

  Eftersom jag gillar att ha koll är det enda jag saknat lite bättre framförhållning om exakt när och i vilken ordning de olika momenten i renoveringen skulle utföras.
  Du får också ta alla frågor med arbetsledaren för det är inte säkert alla som arbetar på plats talar svenska eller engelska.
  Richard S
  skrev om Grand Construction Stockholm AB

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco