Bygglovshjälpen.se

Sätragårdsvägen 259, 127 30 Skärholmen — Visa karta

5.0 i betyg av 3 omdömen
Välkommen till Bygglovshjälpen!

Vi är ett företag som räcker ut en hjälpande hand till alla som har byggdrömmar och behöver ett godkänt bygglov. Visst kan det bli krångligt med alla olika tekniska detaljer man behöver visa i bygglovshandlingarna och olika ritningskrav som ställs vid ansökan. Vi hjälper dig genom hela processen. Genom att kontakta din kommun tar vi reda på vad som behövs just för din ansökan. Vi jobbar fram ritningar och allt som behövs skickas in inklusive ett förslag till kontrollplan just för ditt planerade bygge. I många fall behövs det konstruktionsritningar och en Kontroll Ansvarige. Vi har alla kontakterna. Vi följer hela processen med dig. Hos oss kan du även få hjälp med att sammanställa arkitektritningar, designtjänster, hitta till pålitliga byggfirmor eller bara fråga enkla byggnads- och bygglovsfrågor. Hitta oss på facebook som Bygglovshjälpen.se och se våra färdiga och godkända projekt.

Kontakta oss så vi kan hjälpa dig.

Läs vad 3 kunder tycker om Bygglovshjälpen.se

 • 2018-04-29

  Insamlad av företaget
  Viktor T skrev om Bygglovshjälpen.se
  Jätte bra hjälp! Kunde verkligen släppa allt och låta dom hantera hela ärendet! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-04-27

  Insamlad av företaget
  Andreas S skrev om Bygglovshjälpen.se
  Jag fick hjälp med alla krångliga papper, handlingar, ritningar etc. skulle jag ha gjort det själv skulle det ha tagit flera månader. Nu skickades allt in i tid och jag fick även hjälp att hitta en entreprenör. Om man inte vill lägga månader med ändlösa timmar så rekommenderar jag det här företaget. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-04-27

  Insamlad av företaget
  Torbjörn S skrev om Bygglovshjälpen.se
  Serviceminded, duktiga och engagerade! Väldigt bra kvalitet på ritningar. Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Sätragårdsvägen 259, 127 30 Skärholmen
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda ryckte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco