Gk Bygg AB

Gk Bygg AB

5.0

Vi på GK Bygg AB är ett tryggt och erfaret byggföretag i Huddinge som erbjuder tjänster med hög kvalitet till rätt pris. Våra kunniga hantverkare kombinerar noggrannhet och engagemang för att förvandla dina idéer till verklighet. Vi fokuserar mestadels på helhetslösningar men gör även mindre projekt i lägenheter och villor....

9 omdömen om Gk Bygg AB

Sofie O
Skrev om Gk Bygg AB

Marcus var mycket lätt att ha att göra med och vi blev mycket nöjda med slutresultatet. Han var öppen för våra förslag, men satte ned foten kring vissa saker, precis som en bra snickare ska. Vi är mycket nöjda.

Hannah P
Skrev om Gk Bygg AB

GK Bygg hjälpte oss att bygga in garderober. Marcus var driven, kommunikativ och inlyssnande och träffade långt över våra förväntningar. Vi kommer inte att anlita någon annan firma än GK Bygg i framtiden, rekommenderar varmt!

Ditta B
Skrev om Gk Bygg AB

Efter rekommendationer anlitade vi Gk Bygg AB för att renovera vårt hus och är mer än nöjda. Vi hade höga förväntningar och anser att Gk Bygg AB verkligen levde upp till dem. Bra och trevligt bemötande, tydlig kommunikation med utrymme för flexibilitet, professionellt utfört arbete. Vi rekommenderar dem varmt!

Louisa G
Skrev om Gk Bygg AB

Vår upplevelse av Gk Bygg AB var verkligen exceptionell. Elva av tio ☆☆☆ under hela perioden. Uppdraget var att återställa golv och del av vägg efter vattenskada. Vår kontaktperson, Marcus fick oss att känna otrolig trygghet. Han hade tålamod med oss som har noll erfarenhet och gav oss bra råd. Han var även noga med att informera oss och hålla oss uppdaterade vid varje moment villket vi uppskatta super mycket. Vi är djupt imponerande av deras arbete, bemötande och slutresultat. Vi skulle anlita Gk Bygg AB igen och rekommenderar absolut andra att göra det också. Tusen tack!

My F
Skrev om Gk Bygg AB

Noggrann, snabb, pålitlig och kunnig. Mycket trevligt bemötande! 10 av 10 stjärnor ⭐️

Katalin H
Skrev om Gk Bygg AB

Marcus projektledde en omfattande renovering av vårt radhus. Vi har anlitat många olika hantverkare genom åren, men sällan varit så nöjda! Vi uppskattade engagemanget, den höga nivån av kompetens och den proaktiva kommunikationen som Marcus bidrog med. Det var väldigt enkelt att ha med honom att göra och alla hantverkare han involverade i bygget var superproffsiga. Resultatet blev en renovering som överträffade förväntningarna i utförande, inom budget och utan försening. Rekommenderar varmt!

Petter L
Skrev om Gk Bygg AB

Anlitade Gk Bygg för att renovera min lägenhet där de bland annat la nytt innertak och gjorde platsbyggda garderober. Har bara bra saker att säga: de höll tidsplanen, var väldigt enkla att ha att göra med, gav löpande uppdateringar under projektets gång och gjorde framför allt ett riktigt bra och gediget jobb. Kan varmt rekommendera!

Joakim L
Skrev om Gk Bygg AB

Fick hjälp med en totalrenovering på 95 kvm. Köksflytt, badrum, wc, målning samt jordning av elen. Tog in 3 offerter, Gk var i mellanskiftet prismässigt men offerten var väldigt tydlig vilket gjorde mig och sambon väldigt trygga. Veckomöte på plats men också telefon uppdateringar lite då och då. Har bara bra saker att säga om denna upplevelse från start till slut! Tack till Marcus med kollegor för ett grymt arbete!

Marianne W
Skrev om Gk Bygg AB

GK-bygg är mycket bra! Trevlig, noggrann och kan sitt jobb! Det finns inget dåligt att säga! Jag kan verkligen rekommendera GK-bygg. Jag kommer att anlita företaget igen. Marianne Wiik