Marie F:
Lösningsorienterad, lite envis när ”hålet” egentligen var för litet för kranen. Fixade till det på ett mycket bra sätt. Trevlig och kunnig! Kan verkligen rekommendera Morgan! Vi lär höras igen ☺️
Christoffer B:
Vi fick bra jourhjälp med ett trögt avlopp i köket. Det som drar ner betyget var att de uppgav ett pris på telefon som inte gällde lägenheter, trots att det var tydligt att det gällde en lägenhet. Den detaljen står i det finstilta i boknings-sms som skickas ut, så håll koll på det. Det kostade drygt 6300 för lite mindre än en timmes jobb. Personen som var på plats var bra.
Lars L:
Philip är vänlig, tillmötesgående, snabb och effektiv när han utför VVS-arbeten. 😃👍
Tänk på att du som bor i hyresrätt behöver känna till att du inte har rätt till ROT-avdrag.
Skatteverket:
"Din bostad ska vara godkänd för rotavdrag
Du måste äga bostaden under den period som arbetet utförs. Du, eller dina föräldrar, måste även helt eller delvis bo i bostaden där arbetet utförs."
Nils Jimmy J:
beställde en AC ganska sent inför sommaren och fick bra rekommendationer om hur och var den skulle installeras. Absolut ingen nonsens med massa upsell. Fungerar precis som utlovat och kanske till o med över förväntan med mycket snabb leverans .
Trevliga installatörer med mycket hög kompetens.
Tack från Söris i Huddinge.
Lage B:
Tog hjälp samband med byte av frånluftvärmepump. Imponerade av tydligheten i erbjudandet på hemsidan (frånluftvärmepump, installation m.m.), effektiv bokning och genomförande. Dessutom prisvärt och mycket trevliga/kunniga.
Marita G:
Hörde av sig direkt och gjorde ett snabbt och perfekt jobb, trots att det var ett litet uppdrag. Lätta att prata med, tydliga och trevliga. Rekommenderas verkligen.
Johan B:
Passa er från detta företag har själv jobbat på det här företaget följer inte säker vatten auktoriserat vvs förtag
även om företaget har jag ett andra kunder har gett bra recensioner men det är ju ryssar som gör att de kan konturera med helt andra priser sen följer företaget inte ISO Miljö certifiering när de gäller damm och inga dammfällor sen har dom inte betalat mig lön och semesterersättning och utlägg för p-avgifter om ni anlitar detta företag så kan ni int räknade bett badrum som följer reglerna jag VARNAR FÖR DETTA FÖRTAG.....!!!!!!!
Micke N:
Jag kan INTE rekommendera Huddinge Rör AB, i mitt fall försökte dom salta fakturan. Personalen på kontoret var otrevlig när jag ringde och påpekade fakturan. Killen som hjälpte mig med med rörarbeten var långsam.