Spolia AB

Spolia AB

www.spolia.se
  • Badge2025
4.6

Spolia AB grundades 2012 och har sedan dess utvecklats till en pålitlig aktör inom avloppsspolning, rörinspektion och underhåll av ledningsnät i Stockholmsområdet. Vi erbjuder hjälp till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag som söker en trygg partner för såväl akuta problem som planerade underhållsinsatser....

59 omdömen om Spolia AB

Anders P
Skrev om Spolia AB

Snabbt. Utfört trots problemet att göra om att filma.

Annmarie L
Skrev om Spolia AB

Snabbt kundbemötande, bra utfört arbete

Lennart K
Skrev om Spolia AB

Har fått bra hjälp efter kontakt per telefon.

Ulf N
Skrev om Spolia AB

Snabb service när vi behövde på grund av stopp i köksavloppet.

Sacha L
Skrev om Spolia AB

Snabba , trevliga, gjorde ett bra jobb !

Ethel E
Skrev om Spolia AB

Visst strul med tidsbokningen men det löste sig riktigt bra. En svåråtkomlig golvbrunn skulle spolas upp och det var snabbt och effektivt ordnat till rimlig penning. Jag rekommenderar företaget SPOLIA.

Anders H
Skrev om Spolia AB

Kanonbra, trevligt bemötande och snabbt löst! Rekommenderar varmt!

Semina M
Skrev om Spolia AB

Enkelt att ta kontakt. Snabb tid direkt dagen därpå efter bokningen. Trevlig personal

Clas S
Skrev om Spolia AB

Mycket bra service! Hade problem med ett rör och dom kom bara på ett par timmar hur smidigt som helst!

Dan C
Skrev om Spolia AB

Superbra, enkelt, snabbt hanterat och mkt bra tekniker på plats!

Mikael S
Skrev om Spolia AB

Killen som kom var trevlig och service inriktad Ordningsam och försiktig med rensslangarna så golvet i köket inte blev blött och skadat Berättade vad som blev gjort

Björn O
Skrev om Spolia AB

Trevlig personal kom i tid utförde arbete korrekt

Eva B
Skrev om Spolia AB

Snabba. Förklarade vad de gjorde och varför. Mycket bra och lärorikt.

Aila A
Skrev om Spolia AB

Trevliga ,kompetenta och effektiva hantverkare.

Johanna L
Skrev om Spolia AB

Smidiga, snabba och välbemötande. Tack för bra jobb!

Anette M
Skrev om Spolia AB

“Mycket pålitliga, fantastisk service och snabb utryckning.”

Mats J
Skrev om Spolia AB

En bra och tydlig hemsida med tydliga priser, vilket nästan inga andra har. De kom snabbt och var tillmötesgående och effektiva.

Anna-Britt P
Skrev om Spolia AB

Hade stopp i toaletten. Det fixade de trevliga killarna snabbt. Har tidigare fått bra hjälp med att de spolat igenom hela huset.

Kent W
Skrev om Spolia AB

Spolia kom på utsatt tid för att spola köksavloppet där det blivit stopp. De fick bort proppen och löste problemet snabbt. Fick även goda råd hur man kan undvika problem i framtiden. Trevlig och professionell service.

Håkan F
Skrev om Spolia AB

Hörde av sig före ankomst. Trevligt bemötande och bra utfört arbete.

Christopher T
Skrev om Spolia AB

rengjorde avlopp men repade väggar och många faktureringsfel

Svar från Spolia AB

Vi ber om ursäkt för förvirringen och den skadade väggen. Missförståndet uppstod på grund av att vi behövde göra en kredit för kostnaden för måleriarbetet. Detta är nu åtgärdat och ska inte orsaka fler problem. Tack för er förståelse. Med vänlig hälsning, K. Häggqvist Spolia AB

Zilola Y

Bra service, proffsiga medarbetare!!! Topp betyg 👍👍👍

Maria S
Skrev om Spolia AB

Snabb hjälp trevlig personal och bemötande

Michael W
Skrev om Spolia AB

Bra utfört arbete. Jag är nöjd.

Erik K
Skrev om Spolia AB

Vi hade problem med lukten från avloppen. Spolia var snabba, hjälpsamma och proaktiva. De var trevliga och proffsiga. Nu är rören rena och lukten är borta. Rekommenderar varmt Spolia.

Klas W
Skrev om Spolia AB

Spolia åtgärdade problemet under ett kort besök gav också goda råd om hur man undviker stopp i avloppet i framtiden. Effektivt och trevligt!

Håkan R
Skrev om Spolia AB

Fick hjälp samma dag som jag beställde en köksspol. Trevlig kille som utförde arbetet. Jag är nöjd.

Svar från Spolia AB

Tack så mycket Håkan för det fina omdömet! 😊 Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att du blev nöjd med vårt arbete. Välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver! / K. Häggqvist

Murray Consulting A

trevlig och snabb tjänst, kom på utsatt tid vilket uppskattas

Svar från Spolia AB

Tack så mycket för ditt omdöme, Kul att höra att du uppskattade snabbheten.

Leif A
Skrev om Spolia AB

Utmärkt jobb snabbt och proffsigt

Per B
Skrev om Spolia AB

Allt fungerade snabbt o smidigt

Svar från Spolia AB

Tack så mycket Per för det fina omdömet! 😊 Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att du blev nöjd med vårt arbete. Välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver! / K. Häggqvist

Klas S

Fungerade bra! Som förväntat!xxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxx

Sirpa Hannele L

Lätt att boka, inga dolda avgifter och bara positiv upplevelse. Edvin kom som bokat, fixade alla golvbrunnar och köket mycket väl. Rent och snyggt jobb. Filmningen ut mot gatan var trevlig att se efteråt med förklaringar på vad som syntes i röret. Kan varmt rekommendera Spolia och Edvin.

Uno B
Skrev om Spolia AB

Snabb seriös effektiv service gillar jag alltid

Svar från Spolia AB

Tack så mycket för ditt omdöme, Kul att höra att du uppskattade snabbheten och effektiviteten.

Andrea F
Skrev om Spolia AB

Lätta att ha och göra med, trevliga och får jobbet gjort

Richard H
Skrev om Spolia AB

Snabb återkoppling och ni kom och utförde jobbet snabbt och killen som kom var väldigt trevlig , så toppbetyg får Spolia av mig 👍👏👏👏

Svar från Spolia AB

Tack så mycket Richard för det fina omdömet! 😊 Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att du blev nöjd med vårt arbete. Välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver! / K. Häggqvist

Roland Z
Skrev om Spolia AB

Snabbhet, lösningsorienterade och trevlig personal

Johan N
Skrev om Spolia AB

Väldigt bra bemötande och väldigt tjänstevilliga.

Rigmor N
Skrev om Spolia AB

Allt var superbra, bra jobbat.

Lars W
Skrev om Spolia AB

Proffsigt, snabbt och bra resultat. Extra plus till tydlig redovisning av kostnaden redan vid beställning.

Nils Erik B
Skrev om Spolia AB

Snabb och enkel bokning Trevlig kille, han jobbade snyggt och höll rent. Fyra punkter spolades. Rekommenderas

Catarina M
Skrev om Spolia AB

Snabb, trevlig och ingav förtroende.

Marcus Holmström Byggteknik Besiktning AB

Enkelt att boka via hemsidan, snabbt utförd tjänst, spolning av villa avlopp. Rekommenderas

Roland S
Skrev om Spolia AB

De kom snabbt, gjorde ett bra jobb till rimligt pris!

P-J T
Skrev om Spolia AB

Bra om spolaren har med sig alla storlekar på munstycken. Fick nu komma 2dgr i rad.

Helena L
Skrev om Spolia AB

Fantastiskt bemötande av teknikern som kom. Trots (nästan) omöjligt stopp i köksavloppet gav han inte upp!! Han stod och fixade med varmvatten, diskmedel och sugpropp en bra stund (den vanliga spolningen fungerade inte), och helt plötsligt hade han fixat det 🥳🥳🥳🥳 Just den teknikern vill alla kunder ha ❤️så jag kan varmt rekommendera Spolia AB

Svar från Spolia AB

Tusen tack för din fina recension, Helena! 😊 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd och att vår tekniker kunde lösa stoppet trots utmaningarna. Vi ser till att vidarebefordra dina vänliga ord till honom! / K. Häggqvist

Magnus E
Skrev om Spolia AB

Snabbt och bra samt prisvärt..

Svar från Spolia AB

Tack så mycket för ditt omdöme, Kul att höra att du uppskattade snabbheten och prisvärdheten. precis så vill vi att det ska vara!

Lars K
Skrev om Spolia AB

Snabbt på plats. Trevlig personal och fixade problemet.

Hans P
Skrev om Spolia AB

Enkelt att boka professionellt utfört! 😀

Robert Å
Skrev om Spolia AB

Snabba att boka in tid, profersionellt bemötande när väl på plats! Uppfattades som kompetenta!

Lars F
Skrev om Spolia AB

Lätt att boka.Snabb leverans. Trevlig kille. Smidig fakturering, men gärna via Kivra istället för mail (bättre kontroll).