Rörmokare i Haninge

11 rekommenderade rörmokare i Haninge kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Rörmokare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Stadens spolservice AB

Verifierat företag
    122 omdömen
    Gustav S
    Gustav S: Väldigt punktlig, seriöst intryck, snabb och kunnig. Bokade förebyggande spolning av villa, sköttes galant. Rekomenderas varmt om ni vill ha spolning av fastighet av ett proffsigt företag som arbetar effektivt och städar fint efter sig innan avetablering.
  • Driver du rörfirma i Haninge?

• GERT S
    GERT S: Vi hade ett par toaletter som var gamla och började läcka. Sotholms Rör & Värme bytte dom och jag märkte genast att Niklas var nogrann och trevlig. Jag själv är mycket noga och vill gärna välja VVS-produkter som är lite snygga. Nu planerar vi att byta några blandare och sätta upp ett vattenlarm. Niklas har en ängels tålamod att diskutera olika alternativa lösningar så vi kan få en lösning som passar. Äntligen har jag hittat en rörfirma som man kan lita på.
  • Camilla O
    Camilla O: Vi anlitade Savalle Entreprenad för att bygga ihop råvinden över oss med vår lägenhet. Resultatet blev så bra! Savalle Entreprenad är enkla att jobba med, ledde projektet med bravur och hjälpte oss med många smarta lösningar. Rekommenderar varmt detta företag.
  • Vi skall erbjuda kunden vårt totala engagemang samt vår breda kompetens till ett rimligt pris. Vi är stolta över vårt hantverkskunnande och vår absoluta ambition är att erhålla kundens förtroende över...
    Per E
    Per E: Vi har fått förmånen att anlita Rörbåten BP VVS till våra två fastigheter där dom har hjälpt oss med gräv-schaktning, installation av VVS samt inkoppling av kommunalt VA mm. Deras kompetenta servicetekniker/hantverkare är fantastiska, inte enbart i deras yrkesutövande utan även deras unika servicetänk där kunden alltid kommer först. En extra cred går till deras grävmaskinist/allt-i -allo Fredrik som har varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med , en man som verkligen är lösningsorienterad och lyssnar på kundens önskemål. Jag kan verkligen rekommendera detta företag och om jag någon gång i framtiden skulle behöva hjälp med VVS eller schaktjobb skulle jag inte tveka utan att anlita dom igen för jag är riktigt noga med att jobbet ska bli korrekt utfört.
  • Robert Tord Folke F
    Robert Tord Folke F: Grymt bra gjort är Super nöjd med både jobbet och fakturan
  • Magnus N
    Magnus N: Mycket professionell och lång erfarenhet. Kände mycket gott förtroende i o m att han kommunicerade bra, gav oss tips och tog sig tid med oss. Borrade på vårt landställe i skärgården. Prisvärd och höll det han lovade.
  • Elitarm Consulting Ltd A
    Elitarm Consulting Ltd A: De kan sitt jobb :) De var under entreprenör och jag var jättenöjd .
  • Richard P
    Richard P: Snabbt, snyggt och med en bra kommunikation före under och efter vårt badrums projekt.
  • Kurt H
    Kurt H: kanon servic snabbt och proffsit utfört trevlig personal kan rekomendera västberga kylareverkstad
  • Daniel G
    Daniel G: Doctor VVS gjorde en värmepumpsinstallation hos mig och jag är super nöjd. Arbetseffektivitet var på högsta nivå. Mycket professionellt gjort. Rekommenderas starkt.
  • Driver du rörfirma i Haninge?

• Janne  A
    Janne A: VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!! Företaget drivs av en kriminell och psykiskt sjuk person. Han utför direkt förkastliga arbeten och hotar sen kunderna när det ifrågasätter hans arbete. En besviken och hotad kund