Rörmokare i Solna

19 rekommenderade rörmokare i Solna kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Rörmokare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Ulf V
    Ulf V: Väl utfört arbete med flera bra tips om skötsel av värmepumpen som fick service. Tydligt pris och toppentrevlig personal. Som vanligt alltså, det känns alltid tryggt med Alvis!
  • Driver du rörfirma i Solna?

• Spolvision AB

Verifierat företag
    125 omdömen
    Stopp i avloppet? Spolvision AB hjälper dig med all sorts spolning. Vi är proffs i branschen och arbetar säkert och miljövänligt. Välkommen att kontakta oss!
    Per N
    Per N: Anlitade Spolvision när vi hade stopp i avloppet. Snabb service, fasta priser och trevligt bemötande.
  • Jour Eliten Sverige AB

Verifierat företag
    884 omdömen
    Behöver du snabb hjälp med rören? Vi hjälper dig 24 timmar om dygnet när du vill. Ring för snabb service av någon av våra kompetenta rörtekniker.
    Susan H
    Susan H: Vi var i en akut tjänst under påsken och googlade upp företaget. I ett dödsbo läge var detta en skänk från ovan av allt som sker i och med detta. Allt från första samtalet till pannan på plats tog 1 dag. Jag har bara lovord om företagets agerande och service !!! Kommer rekomendera detta till släkt & vänner. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
  • Milica B
    Milica B: Super bra , snabb och professionell service. Vi blev kontaktade direkt och dem kom ut väldigt snabbt och åtgärdade problemet. Kan rekommendera varmt !
  • Mats S
    Mats S: Köpt en ny panna, en Nibe Frånluftsvärmepump. Såg den först via deras hemsida www.fixofix.se Min gamla panna gav upp efter 20 års tjänst och det blir lite panik snabbt byta den. Såg den först via deras hemsida www.fixofix.se och tänkte jag skulle köpa en Nibe F370 Så jag ringer Fixofix får bra och kunnig guidning vilka alternativ jag har och beställde en Nibe F730. Bokade installationsdatum första tid 7 dagar senare. Kort tid efter beställningen fick jag en orderbekräftelse – allting mycket tydligt. Veckan efter dyker det upp en montör och demonterar min gamla panna och därefter installeras den nya. Allting fungerade perfekt – tvekar inte använda Fixofix igen, dessutom till betydligt bättre pris än jag fick när jag ringde runt lite.
  • Maria F
    Maria F: De svarar inte på mail. Jag antar att de inte vill göra små jobb utan bara stora dyra projekt.
  • MF Rör AB är medlem i branschorganisationen VVS Företagen och följer gällande branschregler enligt regelverket Säker vatten. Vi har kreditvärdighet AA enligt UC. Välkommen med er förfrågan
    Anna Margareta S
    Anna Margareta S: Så oerhört hjälpsam, kunnig, lösningsorienterad och vänlig personal - rekommenderar starkt!
  • Gustav Teodor L
    Gustav Teodor L: Snabbt, effektivt och prisvärt. Plomberade vår gas på 30 minuter utan problem. Rekommenderar för alla inom Stockholmsområdet.
  • Navid K
    Navid K: Helt underbara. Har anlitat ProVVS flertalet gånger över åren, både privat för småärenden, och för vår förening för större åtaganden. Kundupplevelse i världsklass - kommunikativa, trevliga, noggranna, tillmötesgående och framförallt kan de sitt hantverk!!
  • Anja S
    Anja S: Väldigt nöjd med Michael och team. Äntligen har vi hittat en VVS-firma med ansvarskänsla och rätt kompetens. Vi har fått hjälp med en del olika saker, bla justering av vårt värmesystem. Det är ett ganska nytt bergvärmesystem (Nibe-panna och golvslingor inne), installerat av en annan firma. Vi har haft en hel del problem med bla felkopplingar och att man inte luftat av borrhålet innan det tagits i bruk. Vi har haft ett flertal VVS-montörer här innan för att lösa problemen som uppstod, men till begränsad framgång. Jätteglad att vi nu hittat Solna VVS som vi gladeligen ringer för framtida behov.
  • Astrid A
    Astrid A: Oscar som kom o monterade ihop dusch- kabinen o annat som hör till, gjorde det snabbt o migrant. Fick en tid snabbt också för att göra jobbet. Tack för att vi fick duschkabinen ihopsatt o fungerande. Mvh Astrid o Lasse
  • Lars Erik Jörgen B
    Lars Erik Jörgen B: Marcus och Husse, vilka klippor. Trevliga och noggranna !! //Lasse
  • Ulla Marianne B
    Ulla Marianne B: Mycket bra och ett trevligt bemötande och bra jobbat
  • Anna Sonja Christina L
    Anna Sonja Christina L: Obeskrivligt trevlig bemötande och snabb åtgärd vid fuktskada i kök. Ett företag som levererar snabbt, effektivt på ett mycket trevligt sätt. Kan varmt rekommenderas.
  • Kim Lars Viktor S
    Kim Lars Viktor S: ANVÄND INTE DETTA FÖRETAG! Hade bokat tid med en anställd som skulle plugga ur min gas kl 12 torsdagen den 15/12. När jag på torsdagen försöker nå honom så säger han att han har det körigt idag, och därefter slutar han att svara. Jag ber honom återkomma med en tid, då jag tagit ledigt hela dagen för detta, men får inget svar. Då ringer jag in till Samsons rör och ber de söka ansvarig rörmokare. Då meddelar han i växeln att denna röris är hemma sjuk i Covid. Jag tycker detta låter konstigt då han sagt till mig att han har en körig dag på jobbet. Tyvärr kan de inte hjälpa mig vidare, så vi lägger på luren. Kort därefter hör hantverkaren/rörisen av sig och frågar hur sent han kan komma. Han har blivit försenad då han åkt på två läckor säger han. Jag antar då att han inte är sjuk, och säger att vi kan ses senare så vi får detta överstökat. Men han återkommer senare och meddelar att han inte hinner idag. Då bestämmer jag mig för att kontakta deras VD. Han svarar med en otroligt dålig ton, och säger: ”aha, vad vill du att jag ska göra då?” Han meddelar även att hantverkaren/rörisen som ska jobba hos mig är sjuk, men ute på andra jobb. Jag frågar då hur han kan vara ute på jobb och riskera att smitta andra när han har Covid? Men VDn svarar att rörisen är sjuk, men inte i Covid. Hur kan han veta det? Han va frisk igår när jag pratade med honom och bokade in jobbet, men sjuk idag, och kan omöjligt fått bekräftat att det INTE är Covid än. Detta får jag inget bra svar på heller. Idag skriver rörisen att han ligger med 40 graders feber. Jag vill inte veta hur många han hunnit smitta igår. Oseriösa, otrevliga och följer dessutom inga smittriktlinjer.
  • Peo
    Peo: Håller med Mackamannen och LHF. Kommer inte på överenskommen tid och har glömt material som de skulle ha med sig till arbetet och vill att man ska betala för den tiden som det tar att åka och hämta det som är glömt. Skojeriverksamheten verkar ha flyttat till Täby. Dock samma hemsida som tidigare så det är väl samma skojare som var i Solna. Hantverkaren talar dålig svenska så att det är svårt att få dem att förstå vad man skulle få gjort.
  • JESPER C
    JESPER C: Ständiga felaktigheter i fakturor mm.
  • Thomas Dieter H
    Thomas Dieter H: Omedelbar efter besöket har det visat sig att reparation av vattenläcka lyckades inte. Men bristen på kontroll erkändes inte av företaget. Vi ringde samma kväll, men de kom nästa morgonen och skickade faktura över två besök - helt enkelt. Dålig stil att utnyttja människor i en nödsituation.
  • Driver du rörfirma i Solna?

• Hans
    Hans: Usel servicekänsla. Ett varmvattenberedarjobb som skulle ta några dagar tog mer än två veckor innan jag fick byta till annan rörmokarfirma för att göra färdigt. Dyra och ovänliga. De var Nibe-certifierade men torskade det...